- 4 Kasım 2013
- 2.663
- 3.828
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #22.301
Nerde bu 14 kilocuk acabamaşallah hic gobek de yok
alcanım yapmazsa maddi açıdan da rahat.ederiz prima fiyatları uçmuş durumdaBende o zaman bir paket alayım denerim birsey yapnazsa molfixe devam ederiz
Evet canim sirt da da kullanılıyor omuza asıp yan da da kullanılıyor ayrica üstte tutacak yeri var elde de yatasiniyor ve için de genis herseyini alir bebegingüzelmiş sırta takılıyor mu canm
Tartı bozuksa demekbilmem ki görenler de aynısını diyor ama pis tartı aksini diyo canm
oo çok iyimiş nerden kaça aldın canm?İyi günlerde kullanın inş.Evet canim sirt da da kullanılıyor omuza asıp yan da da kullanılıyor ayrica üstte tutacak yeri var elde de yatasiniyor ve için de genis herseyini alir bebegin
Ne biliyim valla aceba çok stresliyim ondan mi ki diyorum bazenAy nıye öyle oldu ki ye cnm o hersekılde beslenirse sen halsız kalırsın
Evet pişik yapmak gibi sıkıntısı varmış
seni gorunce kendimi gormus gibi hissediyorummasallah cnm hayirlisiyla dogsun prenses.benim alt komsum da hamile 21 haftalik,cok kayiptan sonra hamile kaldi sujur iyi gidiyor. ama dun karnimiza baktim esime geldim dedimbenimki onunkini dover 2.hamilelik karni cidden olay biseymis ani buyumeden dolayi galiba ben bel agrisi cok cekiyorum bi de karin kasilmasi,bicak gbi saplaniyor en asagi kisma,hareket edemiyorum saniyelerce
zayıf olduğun icin ve 2.çocuk Olduğu için büyük duruyor o zaman:))senin kadar zayif olmak isterdim. En son evlendigimde 50 kiloydum bir daha dönemedim o kilolara:) doğumdan sonra istahim olmazda isallah da veririm kilolari
aaa ne guzel maşallah :)
bilmem ki görenler de aynısını diyor ama pis tartı aksini diyo canm
Evet gercekten bez fiyatları çok yüksek her markete gidince bakıyorum bende fiyatlara:))alcanım yapmazsa maddi açıdan da rahat.ederiz prima fiyatları uçmuş durumda
Evet canım kilolarımız aynı bende her ay 3 kilo alıyorum bakalım son iki ay be olacak bakalım bu kadar kilo bebeğe de gidiyordum sanırım en son kilosu gayet güzeldi :)) rüyalar insanı mahvediyor valla bana da doktorum bebeğin daha fazla kalamaz içeride diye ameliyata alıyordu ne olduğunu anlamamıştım bi korku bi panik uyandımEmzirme atletini trendyoldan alabilirsin. Göğüs pedi de birçok markayı denemiş biri olarak kesinlikle uni baby tavsiye ederim. Daha geniş ve ince, en konforlusu o.
Gözün aydın canım ne güzel doğumgünü hediyesi olmuş:)
Mutlu yılların olsun sevdiklerinle birlikte.
Kilodaş olmuşuz
Ben de 55.4 çıktım bu sabah. Geçen aya yarım kilo koymuşum
Ondan önceki 5 haftada 4 kiloya yakın almıştım ama bir anda. Ondan yavaşladım sanırım. Tam 1 ay oldu, yarın kontrolüm var bakalım bu yarım kiloya karşılık kızım ne olmuş.
Rüyamda doktora gittim, kilosunu boyunu söylemeden kapattı ultrasonu, nasıl kızdım ben bunu öğrenmeye geldim buraya diye
İsallah bende öyle rahat veririm. Ama sanki biraz zor benim kv simdiden basladi yağlı balli yapacakmis 40 gun serbet yapacakmis pekmezli birsey yapacakmis süt yaparmış. İcmem yemem diyorum simdiden kadin olmaz yemen lazim yoksa süt olmaz. İsallah yememde veririm emzirirken:)) Bj arada benimde belim felaket ağrıyor magnezyum biraz rahatlatti ama gene fenayım gece ağrıyla uyanıp uyuyamiyorum resmen. Emar ne için cektireceksin canım senİlk kızıma pişik falan yapmamıştı. Onu kullanmadan bilme şansımız yok çünkü pişik olayı çok değişik. En pahalı bez bile pişik yaptığı için bim bezi kullanan biliyorum
Senin de mi göbüş pörtlek benim gibi
İkinci hamilelik cidden farklı oluyormuş. İlkinde bu karnım baya doğuma yakın halimdi yani. İkincinin fiziksel etkisi de farklı. 4. Aydan beri falan kalça kemiği ağrısı çekiyorum ben de. İlkinde hiçbir yerim ağrımadan bitirmiştim hamileliği. Magnezyum falan tırt yani bir şey işe yaramıyor. Doğumdan sonra da devam ederse hemen mr çektircem.
Verirsin canım doğumdan sonra emzirmek ciddi kalori yakıyor.
İlk kızımda 58 ile doğuma gitmiştim ama karnım bu kadar kocaman değildi. Bu tamamen 2. nin etkisi. Bir kere genişledi topladı karın, pırtlaması kolay oldu tabi bu sefer
Sağol canım
Senin tartı bozuk bacım bence yeni tartı al
Evet canım kilolarımız aynı bende her ay 3 kilo alıyorum bakalım son iki ay be olacak bakalım bu kadar kilo bebeğe de gidiyordum sanırım en son kilosu gayet güzeldi :)) rüyalar insanı mahvediyor valla bana da doktorum bebeğin daha fazla kalamaz içeride diye ameliyata alıyordu ne olduğunu anlamamıştım bi korku bi panik uyandım
nekadar düşünceli bir kayınvalideymiş maşallah ama hiç alakası yok o yemeyle sütün ilk doğumumda 20 gün sadece su içebildim sürekli bulantım vardı ama böyle bi süt olamaz dı ya bebeğin kafası kadar olmuştu göğsüm sağıp sağıp döktük,zavallım görümceme de yedirdiler de yedirdiler kız hamileliğinde almadığı kiloyu doğum sonrası aldı ve 4 ay mamalar birlikte anca emzirebildiİsallah bende öyle rahat veririm. Ama sanki biraz zor benim kv simdiden basladi yağlı balli yapacakmis 40 gun serbet yapacakmis pekmezli birsey yapacakmis süt yaparmış. İcmem yemem diyorum simdiden kadin olmaz yemen lazim yoksa süt olmaz. İsallah yememde veririm emzirirken:)) Bj arada benimde belim felaket ağrıyor magnezyum biraz rahatlatti ama gene fenayım gece ağrıyla uyanıp uyuyamiyorum resmen. Emar ne için cektireceksin canım sen
İsallah bende öyle rahat veririm. Ama sanki biraz zor benim kv simdiden basladi yağlı balli yapacakmis 40 gun serbet yapacakmis pekmezli birsey yapacakmis süt yaparmış. İcmem yemem diyorum simdiden kadin olmaz yemen lazim yoksa süt olmaz. İsallah yememde veririm emzirirken:)) Bj arada benimde belim felaket ağrıyor magnezyum biraz rahatlatti ama gene fenayım gece ağrıyla uyanıp uyuyamiyorum resmen. Emar ne için cektireceksin canım sen
Maşallah canımHaydi göbüşleri paylaşalım.Kızlar göbüsler ne alemde ben böyleyim
Oy maşallah bu ne kız kilolarımız aynı ama göbek benimkinden büyük her an doğacak gibi duruyorMaşallah canım.
Al sana benden göbüş
Maşallah ne güzel kilo almışKızlar bugün kontrolden çıktık sata göre 29 ama bizim bebeğimiz 31 haftalık gözüküyor kilosuna göre dedi doktor ya ben çok yemekte giyemiyorum maşallah nasıl alıyor bu kiloyu 1739 olmuş kilosu hayırlısı doğurmak nasip olsun hepimize inşallah
Eki Görüntüle 2210829
Kızlar bu da benim göbek. Şu an bu kadar.
Maşallah göbüşlere
Kız hani nerde 14 kilo ben göremiyorum bence senin tartı bozuk bacımEki Görüntüle 2210832 grubun rekoru bende galiba 14 kilo cukla
Oy maşallah bu ne kız kilolarımız aynı ama göbek benimkinden büyük her an doğacak gibi duruyor
ayy bilirim o ağrıyı ikinci hamilelikte yaşamıştım günde 2 magnezyum bide ayrıca calsiyum takviyesi yapılınca rahatlamıştımKararında yer içersin canım kimsenin gönlü kalmasın yine :) Emzirirken ekstra kalori harcanıyor zaten merak etme.
Mr kalçamdaki ağrı için çektircem canım. Bacak krampları bu ara beni de çok sıkıştırıyor. Dün gece durduk yerde, bacağım kıvırık halde uyurken, öyle bacağımı uzatıp kasma hareketi falan da yapmadığım halde bir kramp girdi ölüyorum sandım. Eşimi yumrukluyorum uyku semesi sanki adam bir şey yapabilecek. Onun da aklını alcam bigün :)
Magnezyum, muz, maden suyu her haltı tüKetiyorum ama olmuyor arkadaş. Bunun şifası doğurmak başka yolu yok.
Maşallah canım
Oy maşallah bu ne kız kilolarımız aynı ama göbek benimkinden büyük her an doğacak gibi duruyor
Maşallah ne güzel kilo almış
Maşallah göbüşlere
Kız hani nerde 14 kilo ben göremiyorum bence senin tartı bozuk bacım
Bende aynı düşüncedeyim canım seninle ilk doğum kilolarımızda aynı bende 57-58le girdim sonra çok kolay verdim oğlum 3250 doğdu gayet iyiydi kilo alımı çünkü sütüm çok yarıyordu her ay alması gerekenden fazlasını alırdı ebeler bile şaşırırdı sakın bırakma bol bol emzir derlerdi ne zaman ek gıdaya başladık bizim kilo alımımız yavaşladı ek gıdaya geçince memeyi unuttu biraz sonra ne olduysa memeye döndü başka birşey yemez içmez oldu şuan 4 yaşında 13,5 kilo zayıf yaşıtlarına göre çok taktım kafama ama yapacak birşey yok sağlıklı olsun yeter dedim artıkKendi aldığım kiloyla inan hiç derdim yok. 10-20 bana fark etmez ben hepsini veririm. Derdim çocuk kilo alsın. İlk kızım 3350 doğmasına rağmen doğum sonrası kilo ile ilgili bizi çok yordu. 5 yaşını bitirecek 2 ay sonra, 15.7 falan hala. 2 yaşına kadar emdi, mama falan hiç almadı, kilo alımı düşük diye denedik. Ne Sma ne Aptamil ne Similac, denemediğimiz mama kalmadı ama içmedi beğenmedi öğürdü falan derken ısrar etmedik daha fazla kendi haline bıraktık. Anca bu kadar oldu işte.
Şimdi de bende çocuğun kilo olayı takıntı kaldı. Sanki doğum kilosu yüksek olursa doğumdan sonra kilo alımı konusunda bizi ilk kızım gibi üzmez gibi saçma bir fikir oluştu bende. Halbuki onunla alakası yok. Zayıf doğan çocuk da gayet güzel kilo alabiliyor. Ama bunu kendime anlatamıyorum
Yarın randevu var ya, doktor olması gerekenden az kilo söylerse üzülcem biliyorum kendimi, halbuki başkasına gelince 'bunlar hassas ölçümler canını sıkma, sağlıklı beslen' falan diye atıp tutmayı biliyorum
Bence kaçak yolcu var içerideE ben de onu diyom ya
İlk kızımdaki nerdeyse doğuma yakın karnım bu. İki tane var da birini göremiyor mu doktor nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?