2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
14 mü? Hani ben göremedim birşey.masallahin var manken gibisin tatlımhic sana demem inanki kilo almışsın diye. Sen soranlara kilo almadım de bence:))
canm o senin güzel görüşün çok teşekkür ederim,haa yus yuvarlak olacak olsam bile içim çok rahat biliyorum o kiloların gideceğini,hatta biraz kalsa da fena olmaz çok zayıflayınca da yüz çöküyor

Son düzenleme:
incelik hemen hemen aynı diyebilirim,prima da petekli doku var,ıslaklık göstergesi ikisinde de var molfix de 0 koku prima da belli ki katkı var mis gibi kokuyor iyi birşey değil zaten,bence sızdırma ve pişik problemi yaşanmassa kesinlikle molfix fiyat olarakta gayet uygun

Ayy benim aklımda niye ikiz kalmış ki kusra bakma canım ya doğru seninki kızdı

Yok be canım ne kusuru
Zaten ikiz gibi karnım var, gören 'doğumun yakın gibi' diyor. Daha en az 2 ay var diyorum. Hayırlısı

@engteacher86 aslında Ablam da yeni Doğum yaptı molfix kullanıyor memnun da bi de onun fiyatını bakıyım

Ben ilk kızımda kullandım molfixi prima ile dönüşümlü. Çok da memnundum. Geceleri takıyordum özellikle molfixi hiç sızdırma yapmadığı için. İnşallah aynı kalitededir. Pişik yapmasın da, tek derdim o şu an.

Evet pişik yapmak gibi sıkıntısı varmış

Maşallah canım.
Al sana benden göbüş

seni gorunce kendimi gormus gibi hissediyorum masallah cnm hayirlisiyla dogsun prenses.benim alt komsum da hamile 21 haftalik,cok kayiptan sonra hamile kaldi sujur iyi gidiyor. ama dun karnimiza baktim esime geldim dedimbenimki onunkini dover 2.hamilelik karni cidden olay biseymis ani buyumeden dolayi galiba ben bel agrisi cok cekiyorum bi de karin kasilmasi,bicak gbi saplaniyor en asagi kisma,hareket edemiyorum saniyelerce

bende cok takmıyorum kiloyu herhalde gider. Agirlastigim icin hareket özgürlüğüm kısıtlandığı için insan kötü oluyor:)senin kilolarda o zaman kalsinda azıcık kalsın yüz kısmında:))

Bende o zaman bir paket alayım denerim birsey yapnazsa molfixe devam ederiz

zayıf olduğun icin ve 2.çocuk Olduğu için büyük duruyor o zaman:))senin kadar zayif olmak isterdim. En son evlendigimde 50 kiloydum bir daha dönemedim o kilolara:) doğumdan sonra istahim olmazda isallah da veririm kilolari

Arkadaşlar çanta olarak ne aldınız ben aldığım çantayı geri.iade ettim de şimdi tekrardan bakıyorum şu öne 3 tane biberon konulanlar sırta takınca kabamı duruyor acaba ne önerirsiniz ?
Ben bunu aldim canim anca paklar beni :)

Eklentiler

• Screenshot_20181130-182712.webp
    53,6 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…