2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Arkadaşlar çanta olarak ne aldınız ben aldığım çantayı geri.iade ettim de şimdi tekrardan bakıyorum şu öne 3 tane biberon konulanlar sırta takınca kabamı duruyor acaba ne önerirsiniz ?
Canım Lequeen marka aldım. Ali expressten getirttim ama Instagram satanlar var. Fiyat farkı vardı baya bende ali expressten aldım. 90 tl. Çok geniş kumaşı çok güzel. Sıvı geçirmiyor. Önünde 3 tane termal biberonluk var. Yan cebinde ıslak mendil bölümü var. Bir de arkasında alttaki koyduklarını almak için fermuar var direk orayı açıp en atta koyduğun şeyi alabilirsin. Içinde çok gözü var.

çok teşekkür ederim evet dediğim çanta buydu baya kullanışlı duruyor ama sırt ta duruşu nasıl acaba çok mu kabadır diye kararsız kaldım

ayy bilirim o ağrıyı ikinci hamilelikte yaşamıştım günde 2 magnezyum bide ayrıca calsiyum takviyesi yapılınca rahatlamıştım

Valla hiçbir takviye işe yaramıyor. Magnezyum-Kalsiyum-Çinko içerikli Osteozinc kullanıyorum. Her gün peynir yoğurt süt kefir deli gibi tüketiyorum. Yok geçmiyor bu ağrı. Benim şifa doğurmak diyorum ya

Sütüm olmadığından değil, kilo almıyor diye denedik mamayı biz de. Buzluğa paket paket sür stoğu yapmıştım işe başlayınca içsin diye. Bir memeden emzirir öbüründen sağardım. Sütüm çok boldu ama çocuğun alacağı bu kadarmış. Sütle alakası olsa yemek yemeye başlayınca daha fazla kilo alırdı. Az da yese çok da yese kilosu artmıyor. 3 yaşında gezi eti ve kulak tüpü ameliyatı oldu. Geniz eti alınınca 6 ayda 3 kilo birden aldı. O biraz fark etti bizim için. Ama şu an yine sabitledi kiloyu. Yapacak bir şey yok, artık bünye dedik kabul ettik. 48 kilo annenin 15 kilo kızı olur napalım :) Bakalım 2 numara nasıl olacak. Onu yemek konusunda takıntısız büyütmeyi planlıyorum. İsterse gram gram alsın kiloları inan umrumda olmayacak çünkü ilk kızımda psikolojimiz bozuldu eşimin de benim de.Bir daha ne kendime ne evladıma bu eziyeti yaşatmak istemiyorum.

Bence kaçak yolcu var içeride

Kesin kesin. Yarın gidince sorcam :)

Bende aliexperden aldım benimde çok çabuk geldi bide içinde usbye takılan biberon ısıtıcısı geldi yani taşınabilir şarja takabiliyorsun ısıtıyor biberonun içimdeki suyu değişik bişeymiş

Eklentiler

• 6972B394-9C01-4AEA-856B-E73BCD93573B.webp
    129,7 KB · Görüntüleme: 94
  • 30AFA7C3-08AC-4DEE-A2BA-4E32AF20748D.webp
    108,1 KB · Görüntüleme: 77
Oyyy gobuslere masaallah kizlar. Ben bir anda cok aldim ya, son 1 ayda 5 kilo aldim. Bu gidisle baya alicam kilo galiba. Bu sabah 61'i gordum tartida, halbuki iki gun once 58'dim. Dun cok ayakta kaldim ödem falan mi oldu artik bilemiyorum. 1 gunde 3 kilo alinmazdir heralde diye dusunuyorum
Cok dengesiz ve duzensiz de besleniyorum gerci, dikkat edenlere hayranim valla, yeme konusunda cok iradesizim ben
Ilk kizimda 10 kiloyla doguma girmistim, 64 kiloydum, bunda 64 kilo hayal gibi bu gidisle.

Dusunuyorda sağolsun ben yiyemem öyle şeyler tatliylada çok aram yok zaten bende serbet falan istemem dedim sekersiz komposto yaparsan içebilirim dedim baska da birsey yemem kilomu aldirtacan bana dedim. Bebeğin beslenmesi icinmis ben onu beslerim sen merak etme dedim. Sütüm olurda isallah büyük konuşmamış olurum bari:))

olsun canım bebisler sağlıklı olsunda yemeyiz gerekirse veririz bütün kilocuklarimizi işallah

Ayni beni anlatiyorsun sanki canim. Ama benim yumruklayacak kocada yok yanimda:)) bende kalkip deli gibi evde dolanıyorum o biraz iyi geliyor. Bende o zamn gecmesse cektireyim madem. Doktorum da dogumdan sonra gecer dedi ama bilmiyorum valla sakatlanmadan dogursak iyidi:))

güzelmis bende görmüştüm trendyolda kararsiz kalmıştım. Kac günde kargo geldi canım

Gece ne zaman uyansam tuvaletim gelmiş oluyor zaten. Kramp girdiğinde de gelmiş oluyor. Sonrasında kalkıp o tuvalete gitmek var ya ölüm gibi. Acısı da geçmiyor, günler hatta bazen haftlar sürüyor o kasın ağrısı.
Kalça ağrısına zaten söyleyecek bir şeyim yok, sabahtan başlıyor. Dün okula girerken resmen ayağımı sürükleyerek girdim. Sabahın 7 buçuğunda ne ağrısı bu dedim yani sanki inşaatta amelelik yapıyorum. Bazı günler gerçekten hayatımı çok zorlaştırıyor. O yüzden doğurayım, 40'ım çıksın eğer hala ağrım devam ederse mutlaka baktırcam ortopediye gidip. Umarım seninki de geçer, ağrı sızı kalmaz hiçbirimizde doğumdan sonra.

Canm benim de var o agridan ama benim hamilelikten once de vardi. Yuruyunce gecen bir agri hassas bacak sendromu benimki. Agri olunca salliyorum resmen ayagimi yatakta.Bazen gece uyandığımda agriyi hissediyorum uykuya dalmak zor oluyor. Sende varis var mi? Belki varistir .

valla cnm portt demek az kalir hele de aksama dogru:) gecen aksam misafirimiz vardi pek bise yiyemedim oglum sagolsun. ama yine de karnim ayniydi. ne yesem yariyo bi de sanirim: ) kadnimda koca bi top var sanki:) agrilar aynen yaa ama gecer bence dogum sonrasi ins

Ya o kramplar bende de var maalesef özellikle geceleri çok oluyor mesela bugün alışveriş yaptım dolaştım biraz avm de eve geldim oturdum sonra kalkamadım düşün ayağımın üstüne basamadım direkt kalçama sancı saplandı yürüyemedim önceden sol kalçama vuruyordu şimdi sağ tarafta başladı resmen bıçak gibi bir acı saplanıyor adım dahi atamıyorum kız kardeşimin koluna girip topallaya topallaya yürüdüm çok kötü bi acı yani anlatamam insanı yürütmüyor resmen eğer doğumdan sonra geçmezse bende doktora gitmeyi düşünüyorum canım

Ben yarım saat falan dik yürüyünce ağrım azalıyor topallamam azalıyor en azindan. Ama 3 gündür sabah vajinada tok bir ağrıyla kalkıyorum. Senin durumun benden vahimmis canım Allah kolaylık versin magnezyum kullanmadan onve daha kötüydüm. Şimdi Magnorm diye bir ilac verdi baya iyi geldi. Olmadi sende söyle birde bundan yazsin belkk sanada iyi gelir biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…