- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #22.321
Canım Lequeen marka aldım. Ali expressten getirttim ama Instagram satanlar var. Fiyat farkı vardı baya bende ali expressten aldım. 90 tl. Çok geniş kumaşı çok güzel. Sıvı geçirmiyor. Önünde 3 tane termal biberonluk var. Yan cebinde ıslak mendil bölümü var. Bir de arkasında alttaki koyduklarını almak için fermuar var direk orayı açıp en atta koyduğun şeyi alabilirsin. Içinde çok gözü var.Arkadaşlar çanta olarak ne aldınız ben aldığım çantayı geri.iade ettim de şimdi tekrardan bakıyorum şu öne 3 tane biberon konulanlar sırta takınca kabamı duruyor acaba ne önerirsiniz ?
çok teşekkür ederim evet dediğim çanta buydu baya kullanışlı duruyor ama sırt ta duruşu nasıl acaba çok mu kabadır diye kararsız kaldımCanım Lequeen marka aldım. Ali expressten getirttim ama Instagram satanlar var. Fiyat farkı vardı baya bende ali expressten aldım. 90 tl. Çok geniş kumaşı çok güzel. Sıvı geçirmiyor. Önünde 3 tane termal biberonluk var. Yan cebinde ıslak mendil bölümü var. Bir de arkasında alttaki koyduklarını almak için fermuar var direk orayı açıp en atta koyduğun şeyi alabilirsin. Içinde çok gözü var.
Eki Görüntüle 2210896
Yok kaba değil Normal sırt çantası gibi. Ama içini doldurmadim daha. Bu arada 15 günde geldi.çok teşekkür ederim evet dediğim çanta buydu baya kullanışlı duruyor ama sırt ta duruşu nasıl acaba çok mu kabadır diye kararsız kaldım
aliexperr i duydum ama hiç bişey getirtmedim beceremem ordan,en iyisi instagramdan alayım bu tarz,sağolun.Yok kaba değil Normal sırt çantası gibi. Ama içini doldurmadim daha. Bu arada 15 günde geldi.
ayy bilirim o ağrıyı ikinci hamilelikte yaşamıştım günde 2 magnezyum bide ayrıca calsiyum takviyesi yapılınca rahatlamıştım
Bende aynı düşüncedeyim canım seninle ilk doğum kilolarımızda aynı bende 57-58le girdim sonra çok kolay verdim oğlum 3250 doğdu gayet iyiydi kilo alımı çünkü sütüm çok yarıyordu her ay alması gerekenden fazlasını alırdı ebeler bile şaşırırdı sakın bırakma bol bol emzir derlerdi ne zaman ek gıdaya başladık bizim kilo alımımız yavaşladı ek gıdaya geçince memeyi unuttu biraz sonra ne olduysa memeye döndü başka birşey yemez içmez oldu şuan 4 yaşında 13,5 kilo zayıf yaşıtlarına göre çok taktım kafama ama yapacak birşey yok sağlıklı olsun yeter dedim artık
Bence kaçak yolcu var içeride
Maşallah yarısın bebişine canımValla bende süt yumurta yoğurt her gün yiyorum. Omega 3 de aliyorum gun asiri kalsiyum d vitaminu de gun asiri birde yeni magnezyuma basladim.
Bende ilk defa alışveriş yaptım. Zor değil. Uygulamasini indirirseniz daha da kolay. Türkçeye çeviriyor zaten.aliexperr i duydum ama hiç bişey getirtmedim beceremem ordan,en iyisi instagramdan alayım bu tarz,sağolun.
İnternetten getirttim canim 70 tl ama siteyi unuttum n11 di galibaoo çok iyimiş nerden kaça aldın canm?İyi günlerde kullanın inş.
uygulamayı indirip deneyeyim bakalımBende ilk defa alışveriş yaptım. Zor değil. Uygulamasini indirirseniz daha da kolay. Türkçeye çeviriyor zaten.
Dusunuyorda sağolsun ben yiyemem öyle şeyler tatliylada çok aram yok zaten bende serbet falan istemem dedim sekersiz komposto yaparsan içebilirim dedim baska da birsey yemem kilomu aldirtacan bana dedim. Bebeğin beslenmesi icinmis ben onu beslerim sen merak etme dedim. Sütüm olurda isallah büyük konuşmamış olurum bari:))nekadar düşünceli bir kayınvalideymiş maşallah ama hiç alakası yok o yemeyle sütün ilk doğumumda 20 gün sadece su içebildim sürekli bulantım vardı ama böyle bi süt olamaz dı ya bebeğin kafası kadar olmuştu göğsüm sağıp sağıp döktük,zavallım görümceme de yedirdiler de yedirdiler kız hamileliğinde almadığı kiloyu doğum sonrası aldı ve 4 ay mamalar birlikte anca emzirebildi
olsun canım bebisler sağlıklı olsunda yemeyiz gerekirse veririz bütün kilocuklarimizi işallahOyyy gobuslere masaallah kizlar. Ben bir anda cok aldim ya, son 1 ayda 5 kilo aldim. Bu gidisle baya alicam kilo galiba. Bu sabah 61'i gordum tartida, halbuki iki gun once 58'dim. Dun cok ayakta kaldim ödem falan mi oldu artik bilemiyorum. 1 gunde 3 kilo alinmazdir heralde diye dusunuyorum
Cok dengesiz ve duzensiz de besleniyorum gerci, dikkat edenlere hayranim valla, yeme konusunda cok iradesizim ben
Ilk kizimda 10 kiloyla doguma girmistim, 64 kiloydum, bunda 64 kilo hayal gibi bu gidisle.
Ayni beni anlatiyorsun sanki canim. Ama benim yumruklayacak kocada yok yanimda:)) bende kalkip deli gibi evde dolanıyorum o biraz iyi geliyor. Bende o zamn gecmesse cektireyim madem. Doktorum da dogumdan sonra gecer dedi ama bilmiyorum valla sakatlanmadan dogursak iyidi:))Kararında yer içersin canım kimsenin gönlü kalmasın yine :) Emzirirken ekstra kalori harcanıyor zaten merak etme.
Mr kalçamdaki ağrı için çektircem canım. Bacak krampları bu ara beni de çok sıkıştırıyor. Dün gece durduk yerde, bacağım kıvırık halde uyurken, öyle bacağımı uzatıp kasma hareketi falan da yapmadığım halde bir kramp girdi ölüyorum sandım. Eşimi yumrukluyorum uyku semesi sanki adam bir şey yapabilecek. Onun da aklını alcam bigün :)
Magnezyum, muz, maden suyu her haltı tüKetiyorum ama olmuyor arkadaş. Bunun şifası doğurmak başka yolu yok.
güzelmis bende görmüştüm trendyolda kararsiz kalmıştım. Kac günde kargo geldi canımCanım Lequeen marka aldım. Ali expressten getirttim ama Instagram satanlar var. Fiyat farkı vardı baya bende ali expressten aldım. 90 tl. Çok geniş kumaşı çok güzel. Sıvı geçirmiyor. Önünde 3 tane termal biberonluk var. Yan cebinde ıslak mendil bölümü var. Bir de arkasında alttaki koyduklarını almak için fermuar var direk orayı açıp en atta koyduğun şeyi alabilirsin. Içinde çok gözü var.
Eki Görüntüle 2210896
Ayni beni anlatiyorsun sanki canim. Ama benim yumruklayacak kocada yok yanimda:)) bende kalkip deli gibi evde dolanıyorum o biraz iyi geliyor. Bende o zamn gecmesse cektireyim madem. Doktorum da dogumdan sonra gecer dedi ama bilmiyorum valla sakatlanmadan dogursak iyidi:))
Canm benim de var o agridan ama benim hamilelikten once de vardi. Yuruyunce gecen bir agri hassas bacak sendromu benimki. Agri olunca salliyorum resmen ayagimi yatakta.Bazen gece uyandığımda agriyi hissediyorum uykuya dalmak zor oluyor. Sende varis var mi? Belki varistir .Gece ne zaman uyansam tuvaletim gelmiş oluyor zaten. Kramp girdiğinde de gelmiş oluyor. Sonrasında kalkıp o tuvalete gitmek var ya ölüm gibi. Acısı da geçmiyor, günler hatta bazen haftlar sürüyor o kasın ağrısı.
Kalça ağrısına zaten söyleyecek bir şeyim yok, sabahtan başlıyor. Dün okula girerken resmen ayağımı sürükleyerek girdim. Sabahın 7 buçuğunda ne ağrısı bu dedim yani sanki inşaatta amelelik yapıyorum. Bazı günler gerçekten hayatımı çok zorlaştırıyor. O yüzden doğurayım, 40'ım çıksın eğer hala ağrım devam ederse mutlaka baktırcam ortopediye gidip. Umarım seninki de geçer, ağrı sızı kalmaz hiçbirimizde doğumdan sonra.
İlk kızıma pişik falan yapmamıştı. Onu kullanmadan bilme şansımız yok çünkü pişik olayı çok değişik. En pahalı bez bile pişik yaptığı için bim bezi kullanan biliyorum
Senin de mi göbüş pörtlek benim gibi
İkinci hamilelik cidden farklı oluyormuş. İlkinde bu karnım baya doğuma yakın halimdi yani. İkincinin fiziksel etkisi de farklı. 4. Aydan beri falan kalça kemiği ağrısı çekiyorum ben de. İlkinde hiçbir yerim ağrımadan bitirmiştim hamileliği. Magnezyum falan tırt yani bir şey işe yaramıyor. Doğumdan sonra da devam ederse hemen mr çektircem.
Verirsin canım doğumdan sonra emzirmek ciddi kalori yakıyor.
İlk kızımda 58 ile doğuma gitmiştim ama karnım bu kadar kocaman değildi. Bu tamamen 2. nin etkisi. Bir kere genişledi topladı karın, pırtlaması kolay oldu tabi bu sefer
Sağol canım
Senin tartı bozuk bacım bence yeni tartı al
Ya o kramplar bende de var maalesef özellikle geceleri çok oluyor mesela bugün alışveriş yaptım dolaştım biraz avm de eve geldim oturdum sonra kalkamadım düşün ayağımın üstüne basamadım direkt kalçama sancı saplandı yürüyemedim önceden sol kalçama vuruyordu şimdi sağ tarafta başladı resmen bıçak gibi bir acı saplanıyor adım dahi atamıyorum kız kardeşimin koluna girip topallaya topallaya yürüdüm çok kötü bi acı yani anlatamam insanı yürütmüyor resmen eğer doğumdan sonra geçmezse bende doktora gitmeyi düşünüyorum canımGece ne zaman uyansam tuvaletim gelmiş oluyor zaten. Kramp girdiğinde de gelmiş oluyor. Sonrasında kalkıp o tuvalete gitmek var ya ölüm gibi. Acısı da geçmiyor, günler hatta bazen haftlar sürüyor o kasın ağrısı.
Kalça ağrısına zaten söyleyecek bir şeyim yok, sabahtan başlıyor. Dün okula girerken resmen ayağımı sürükleyerek girdim. Sabahın 7 buçuğunda ne ağrısı bu dedim yani sanki inşaatta amelelik yapıyorum. Bazı günler gerçekten hayatımı çok zorlaştırıyor. O yüzden doğurayım, 40'ım çıksın eğer hala ağrım devam ederse mutlaka baktırcam ortopediye gidip. Umarım seninki de geçer, ağrı sızı kalmaz hiçbirimizde doğumdan sonra.
Ben yarım saat falan dik yürüyünce ağrım azalıyor topallamam azalıyor en azindan. Ama 3 gündür sabah vajinada tok bir ağrıyla kalkıyorum. Senin durumun benden vahimmis canım Allah kolaylık versin magnezyum kullanmadan onve daha kötüydüm. Şimdi Magnorm diye bir ilac verdi baya iyi geldi. Olmadi sende söyle birde bundan yazsin belkk sanada iyi gelir birazGece ne zaman uyansam tuvaletim gelmiş oluyor zaten. Kramp girdiğinde de gelmiş oluyor. Sonrasında kalkıp o tuvalete gitmek var ya ölüm gibi. Acısı da geçmiyor, günler hatta bazen haftlar sürüyor o kasın ağrısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?