2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Bende önceden yoktu canım. Hamilelikte başladı. Varis de yok öyle, sadece ince damar çatlakları var. Varis denecek seviyede bir şeyim yok.

Dün gece bir fotoğraf çektim. Karnımı açıp çekmiştim ondan koyamıyorum buraya ama gece yatma saati geldiğinde iyice karnım aşağıya düşmüş oluyor. Senin de öyle oluyor mu?

Valla hepimize geçmiş olsun. Bu ağrılar çok fena, bebişler iyice ağırlaşınca ne olacak bilmiyorum. Bacağımdan aşağıya iniyor ama asıl ağrıyı şöyle anlatayım, popo bölgesindeki etli kısmın tam içindeki yuvarlak kemikler var ya, işte tam o kemikler ağrıyor leğen kemiği denen bölge yani. O bölgedeki kemik ağrısının yanında bir de sinirime bası falan oluyor herhalde ki bacağımdan aşağıya kadar iniyor sızı şeklinde.

Canım aynen anlattığın gibi benimki de nasıl geçecek bilmiyorum magnezyum fasafiso yani olacaksa oluyor valla her türlü yalnız ilk hamileliğimde böyle bir şikayetim hiç olmamıştı bu neden böyle oldu anlamış değilim sebebini henüz bulamadım bu ağrının

İlk hamileliğimde bu ve buna benzer abidik gubidik ağrılarım hiç olmamıştı. Son ayımda midemde reflü tarzı yanmalar olmuştu o kadar. Bunda maşallah ne kramp kaldı ne mide kaldı ne kemik ağrısı kaldı çekmediğim. Hepsi de neredeyse 4. Ayımdan beri çektim şeyler

Artık hiç uyuyamıyorum. Sabaha doğru uyuyorum ve 10 da kahvaltı yapıyoruz. Bugün ikindi de kv uyu dedi 1 saat uyudum kaldırdı yeter diye. Çok uyuyunca da kalkmak istemiyorum ondan sanırım. Bel ağrım var birde karnımda sancı gibi ağrı. Bu neden oluyor hiç anlamıyorum. Bebeğin hareketleri resmen yerimden zıplatıyor beni. Şuan mesela sol tarafa yattım ama sağa doğru ayağıyla itiyor sanki..Zamanı gelince kavuşsak hemen

bilmem ki görenler de aynısını diyor ama pis tartı aksini diyo canm

Bu da benim göbiş. Dün dr daydım, 16 kiloyla grubun rekoru bende bence. Kızım 27+2 deyiz, 1100 gr 36 cm olmuş. Bir ayak mideme yaslanan kafasının üzerinde, iki el ile onu tutmaya çalışıyo, diğer ayak aşağıda kasıklarımdaydı. Bundan sonra 2 haftada gidecekmişim, 29 da nst varmış.

Ben yaşla da çok alakası olduğunu düşünüyorum. Tabi benim ilk gebeliğim ama, 2. 3. Gebeliği olan birçok kişi aynı şeyi söylemişti. Benim de kalça, kuyruk sokumu, bel ağrılarım çok fazla.

GünaydınCanım o düşünce bende de var simdiden beyleysek son aylar Allah yardımcımiz olsun gözüm korkuyor benimde.

Masalahin var hic ben 16 kilo ekstrasi olan birisini göremiyorum. Maşallah bebisede keyfine düşkün olacak galiba:) Bende önümüzdeki cumartesi gidicem dra heralde artık benide 2 haftaya bir çağırır diye düşünüyorum. 30 olacağız çünkü:))

Canım al bendende o kadar benim sipada gece çok hareketli uyumak bilmiyor,bıraksan çıkıp gidecek gibi yanidoğuncada gece böyle uyanık olursa hepten uyku yok bana;( ve bel, bacak ağrılarım yatınca hat safaya ulaştığı için uyumak için çaba sarfediyorum dolayısıyla sabaha kadar. Allahtan benim kv sabah ise gidiyorda sabahları biraz uyuyorum. Ama bugün evde 8de gelir kızım kalk kahvaltıya gel diye:))

Hiç 16 kiloyu göstermiyosun ki maşallah çok fit duruyorsun canım yaa bizim hamileler çok güzeller

Yanlız değilmişim ne güzelama hiç 16 kilo almış gibi durmuyorsun kızının duruş çok ilginçmiş bak sen hanımefendiye içerde başlamış yaramazlığaDoktor beni 1 ay sonra çağırdı keşke bana da 2 hafta deseydi çook özlüyorum sıpamı

Günaydın canım. Ben 37 haftada ayrılmayı düşünüyrum. İlk gebeliğimde deöyle olmuştu. Evde vkit geçmiyor. Birde doğum sonrasında kullanmak daha mantıklı geliyor bana çünkü ücretsiz izin alamayacağım.

Bende bi aksilik olmazsa 37 de ayrılmayı düşünüyorum. Aradaki 5 haftayı doğum sonrası kullanmak daha mantıklı geliyor. Ama dediğin gibi özellikle sabahları kalkmak zor oluyor

Maşallah kuzucuğuna :)
Sizinki nst'ye erken başlamış. Ben 31'in içindeyim, muhtemelen nst falan çekmeyecek ve 4 hafta sonra çağıracak :)

Ben yaşla da çok alakası olduğunu düşünüyorum. Tabi benim ilk gebeliğim ama, 2. 3. Gebeliği olan birçok kişi aynı şeyi söylemişti. Benim de kalça, kuyruk sokumu, bel ağrılarım çok fazla.

Geçmiş olsun canım sana da.
Yaşım 33, olsun o kadar ağrı diyosun:)

GünaydınCanım o düşünce bende de var simdiden beyleysek son aylar Allah yardımcımiz olsun gözüm korkuyor benimde.

Hayırlısı canım, belki üstüne ekleme yapmaz bu ağrılarla doğururuz:)

Günaydın. Ben 37 bitene kadar çalışmayı düşünüyorum bir sağlık problemim olmazsa.

Günaydın canım. Ben de doktordayım muayene bekliyorum :)
İnşallah şekerin iyi çıkar.

hemen hemen ayni,cok asagi dusmuyor sanki ama baya sis ya basket topu gibi bildigin :)

Ben 37 haftada ayrılmayı düşünüyorum doğumdan sonra izinleri kullanmak daha iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…