- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #22.341
Canm benim de var o agridan ama benim hamilelikten once de vardi. Yuruyunce gecen bir agri hassas bacak sendromu benimki. Agri olunca salliyorum resmen ayagimi yatakta.Bazen gece uyandığımda agriyi hissediyorum uykuya dalmak zor oluyor. Sende varis var mi? Belki varistir .
valla cnm portt demek az kalir hele de aksama dogru:) gecen aksam misafirimiz vardi pek bise yiyemedim oglum sagolsun. ama yine de karnim ayniydi. ne yesem yariyo bi de sanirim: ) kadnimda koca bi top var sanki:) agrilar aynen yaa ama gecer bence dogum sonrasi ins
Ya o kramplar bende de var maalesef özellikle geceleri çok oluyor mesela bugün alışveriş yaptım dolaştım biraz avm de eve geldim oturdum sonra kalkamadım düşün ayağımın üstüne basamadım direkt kalçama sancı saplandı yürüyemedim önceden sol kalçama vuruyordu şimdi sağ tarafta başladı resmen bıçak gibi bir acı saplanıyor adım dahi atamıyorum kız kardeşimin koluna girip topallaya topallaya yürüdüm çok kötü bi acı yani anlatamam insanı yürütmüyor resmen eğer doğumdan sonra geçmezse bende doktora gitmeyi düşünüyorum canım
Ben yarım saat falan dik yürüyünce ağrım azalıyor topallamam azalıyor en azindan. Ama 3 gündür sabah vajinada tok bir ağrıyla kalkıyorum. Senin durumun benden vahimmis canım Allah kolaylık versin magnezyum kullanmadan onve daha kötüydüm. Şimdi Magnorm diye bir ilac verdi baya iyi geldi. Olmadi sende söyle birde bundan yazsin belkk sanada iyi gelir biraz
Canım aynen anlattığın gibi benimki de nasıl geçecek bilmiyorum magnezyum fasafiso yani olacaksa oluyor valla her türlü yalnız ilk hamileliğimde böyle bir şikayetim hiç olmamıştı bu neden böyle oldu anlamış değilim sebebini henüz bulamadım bu ağrınınBende önceden yoktu canım. Hamilelikte başladı. Varis de yok öyle, sadece ince damar çatlakları var. Varis denecek seviyede bir şeyim yok.
Dün gece bir fotoğraf çektim. Karnımı açıp çekmiştim ondan koyamıyorum buraya ama gece yatma saati geldiğinde iyice karnım aşağıya düşmüş oluyor. Senin de öyle oluyor mu?
Valla hepimize geçmiş olsun. Bu ağrılar çok fena, bebişler iyice ağırlaşınca ne olacak bilmiyorum. Bacağımdan aşağıya iniyor ama asıl ağrıyı şöyle anlatayım, popo bölgesindeki etli kısmın tam içindeki yuvarlak kemikler var ya, işte tam o kemikler ağrıyorleğen kemiği denen bölge yani. O bölgedeki kemik ağrısının yanında bir de sinirime bası falan oluyor herhalde ki bacağımdan aşağıya kadar iniyor sızı şeklinde.
Canım aynen anlattığın gibi benimki de nasıl geçecek bilmiyorum magnezyum fasafiso yani olacaksa oluyor valla her türlü yalnız ilk hamileliğimde böyle bir şikayetim hiç olmamıştı bu neden böyle oldu anlamış değilim sebebini henüz bulamadım bu ağrının
bilmem ki görenler de aynısını diyor ama pis tartı aksini diyo canm
İlk hamileliğimde bu ve buna benzer abidik gubidik ağrılarım hiç olmamıştı. Son ayımda midemde reflü tarzı yanmalar olmuştu o kadar. Bunda maşallah ne kramp kaldı ne mide kaldı ne kemik ağrısı kaldı çekmediğim. Hepsi de neredeyse 4. Ayımdan beri çektim şeyler
GünaydınBende önceden yoktu canım. Hamilelikte başladı. Varis de yok öyle, sadece ince damar çatlakları var. Varis denecek seviyede bir şeyim yok.
Dün gece bir fotoğraf çektim. Karnımı açıp çekmiştim ondan koyamıyorum buraya ama gece yatma saati geldiğinde iyice karnım aşağıya düşmüş oluyor. Senin de öyle oluyor mu?
Valla hepimize geçmiş olsun. Bu ağrılar çok fena, bebişler iyice ağırlaşınca ne olacak bilmiyorum. Bacağımdan aşağıya iniyor ama asıl ağrıyı şöyle anlatayım, popo bölgesindeki etli kısmın tam içindeki yuvarlak kemikler var ya, işte tam o kemikler ağrıyorleğen kemiği denen bölge yani. O bölgedeki kemik ağrısının yanında bir de sinirime bası falan oluyor herhalde ki bacağımdan aşağıya kadar iniyor sızı şeklinde.
Masalahin var hic ben 16 kilo ekstrasi olan birisini göremiyorum. Maşallah bebisede keyfine düşkün olacak galiba:) Bende önümüzdeki cumartesi gidicem dra heralde artık benide 2 haftaya bir çağırır diye düşünüyorum. 30 olacağız çünkü:))Eki Görüntüle 2211042
Bu da benim göbiş. Dün dr daydım, 16 kiloyla grubun rekoru bende bence. Kızım 27+2 deyiz, 1100 gr 36 cm olmuş. Bir ayak mideme yaslanan kafasının üzerinde, iki el ile onu tutmaya çalışıyo, diğer ayak aşağıda kasıklarımdaydı.Bundan sonra 2 haftada gidecekmişim, 29 da nst varmış.
Canım al bendende o kadar benim sipada gece çok hareketli uyumak bilmiyor,bıraksan çıkıp gidecek gibi yaniArtık hiç uyuyamıyorum. Sabaha doğru uyuyorum ve 10 da kahvaltı yapıyoruz. Bugün ikindi de kv uyu dedi 1 saat uyudum kaldırdı yeter diye. Çok uyuyunca da kalkmak istemiyorum ondan sanırım. Bel ağrım var birde karnımda sancı gibi ağrı. Bu neden oluyor hiç anlamıyorum. Bebeğin hareketleri resmen yerimden zıplatıyor beni. Şuan mesela sol tarafa yattım ama sağa doğru ayağıyla itiyor sanki..Zamanı gelince kavuşsak hemen
Hiç 16 kiloyu göstermiyosun ki maşallah çok fit duruyorsun canım yaaEki Görüntüle 2211042
Bu da benim göbiş. Dün dr daydım, 16 kiloyla grubun rekoru bende bence. Kızım 27+2 deyiz, 1100 gr 36 cm olmuş. Bir ayak mideme yaslanan kafasının üzerinde, iki el ile onu tutmaya çalışıyo, diğer ayak aşağıda kasıklarımdaydı.Bundan sonra 2 haftada gidecekmişim, 29 da nst varmış.
Yanlız değilmişim ne güzelEki Görüntüle 2211042
15 günde geldi.trendyolda görmemiştim ben orada kaç liraydıgüzelmis bende görmüştüm trendyolda kararsiz kalmıştım. Kac günde kargo geldi canım
Günaydın canım. Ben 37 haftada ayrılmayı düşünüyrum. İlk gebeliğimde deöyle olmuştu. Evde vkit geçmiyor. Birde doğum sonrasında kullanmak daha mantıklı geliyor bana çünkü ücretsiz izin alamayacağım.Günaydın çalışan arkadaşlar doğum iznine kaçıncı haftada çıkmayı düşünüyorsunuz?
Benim işim oturarak aslında ama yinede kalkıp gitmek bile zor geliyor artık 32 görünce hemen çıkıcam muhtemelen..
Bende bi aksilik olmazsa 37 de ayrılmayı düşünüyorum. Aradaki 5 haftayı doğum sonrası kullanmak daha mantıklı geliyor. Ama dediğin gibi özellikle sabahları kalkmak zor oluyorGünaydın çalışan arkadaşlar doğum iznine kaçıncı haftada çıkmayı düşünüyorsunuz?
Benim işim oturarak aslında ama yinede kalkıp gitmek bile zor geliyor artık 32 görünce hemen çıkıcam muhtemelen..
Eki Görüntüle 2211042
Ben yaşla da çok alakası olduğunu düşünüyorum. Tabi benim ilk gebeliğim ama, 2. 3. Gebeliği olan birçok kişi aynı şeyi söylemişti. Benim de kalça, kuyruk sokumu, bel ağrılarım çok fazla.
GünaydınCanım o düşünce bende de var simdiden beyleysek son aylar Allah yardımcımiz olsun gözüm korkuyor benimde.
Günaydın çalışan arkadaşlar doğum iznine kaçıncı haftada çıkmayı düşünüyorsunuz?
Günaydın hanımlar, 10’da bebeği göreceğiz. Şimdi şeker yüklemem yapıldı. Açlık şekerim 88 çıktı. Bakalım tokluk ne kadar çıkacak?
Ben 37’ye kadar çalışacağım kısmetse.
Bende önceden yoktu canım. Hamilelikte başladı. Varis de yok öyle, sadece ince damar çatlakları var. Varis denecek seviyede bir şeyim yok.
Ben 37 haftada ayrılmayı düşünüyorum doğumdan sonra izinleri kullanmak daha iyi benceGünaydın çalışan arkadaşlar doğum iznine kaçıncı haftada çıkmayı düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?