2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
benim bebek hep enine uzaniyor,13unde de bakalim hala o pozisyonda mi gorcez. su an hala oyle yani hissediyorum.yuzu arka tarafa donuk. abisinin dosyasini buldum,yarin karsilastircam bakalim olculer vs benzer mi :)
benim kızda enine yatıyor son gittiğimde de değişmemişti,kafası solda ayakları sağda

ne yaptın canm sen nasıl çıkıyor şekerin?

İyiyim canım çok şükür bebekte iyi işte bi kafamız büyük çıkıyor doktor sorun yok diyor ama içime dert oldu ana yüreği işte :)[/QUOTE]

Benim ilk bebeğimde kafası 23 haftalıkken 26 haftalık çıkardı.hep haftası ileriydi .zaten benim yiğenler hep kafaları büyüktü .gercektende şimdi 2 yaş kafa büyük ama zihinsel olarak ta hiçbişeyi yok çok şükür.o yüzden bence hiç endişelenme canım

Ay benim eşim doktor olsa herşeyi sorar dururdum kesin

Nasılsınız kizceleeer biz bu aksam kasilmalar ve agrilarim hariç kıpır kıpır iz maşallah bize 8 gün sonra da kontrolümuz var çok özledim yavrumu
İyiyiz canım sen nasılsın :)) ay bu kontrol zamanı vakit gelmek bilmiyor valla

Genelde anneler rüyalarında gördükleri isimleri koyarmış canım çok duydum öyle rüyasında görüp koyanı

ne yaptın canm sen nasıl çıkıyor şekerin?

HAMdoldun canım normal çıkıyor şimdilik diyrt yapıyorum tabi. Ama bir kere denemek istiyorum bakalım normal bi kahvaltı yaptıktan sonra nasıl çıkacak diye :) bugün arkadaş davet etti kahvaltıya acaba bi denesem mi bir şey olur mu :)

İyiyim canım çok şükür bebekte iyi işte bi kafamız büyük çıkıyor doktor sorun yok diyor ama içime dert oldu ana yüreği işte :)

Benim ilk bebeğimde kafası 23 haftalıkken 26 haftalık çıkardı.hep haftası ileriydi .zaten benim yiğenler hep kafaları büyüktü .gercektende şimdi 2 yaş kafa büyük ama zihinsel olarak ta hiçbişeyi yok çok şükür.o yüzden bence hiç endişelenme canım[/QUOTE]

Çok teşekkür ederim canım çok rahatladım gerçekten bilmiyorum ki acaba benim ya da eşimin kafası büyük mü acaba hiçde anlamam bana normal görünüyo :)))

Soruyorum ama artık o da bıktı benden ahahaha git doktoruna sor nasılsa ben seni tatmin edemiyorum diyor:)))

Bence dene canım 1 saat sonrada tokluk sekerini ölç sonucu görmüş olursun

Cnim doktorunuz niye 50mg yapiyor ki anlamıyorum,sonra yüksek cikti mi bu sefer 100mlg istiyorlar.En kesin sonuç 75mg olan)benimde 2.saat 160çıktı diyetteyim günde 6-7defa ölçüm yapıyorum.az bişey yedimmi hemen yukseliyor.haklısın şeker uçları çok pahalı ama ypicak bisey yok mecbur alicsgiz.

çok yüksek değildi zaten canm arada kendini ödüllendir,birşey olmaz inşallah

bilinç altımda hep isim olduğu için sanırım canm,ev halkı o neymiş deyip kestirdiler :) eşimde çocuklar da isim arama Aysima çok güzel o olacak diyo kısmet artık bi doğsun

Canım işine karışmak gibi olmasın ama zencefil hamileler için sakincaliymis bugun tvde prof. Dr. Oğuz birsey vardi diyordu çok dinlemedim zaten kullanamadigim için ama sen bir araştır istersen
Cok icmedim canm zaten bir cay bardagi. Birde haftada bir bazen iciyorum. Fazlasi zarar kani sulandiriyor birde ben kan sulandırıcı igne yapiyorum ondan icmem zaten Sagol tatlim söylediğin icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…