- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #22.401
Bende L beden pijama takımı sipariş verdim inşallah sıkıntı cikmazcanım uyarması benden olsun gecelik kalıpları daha büyük xl pijama harika oldu xl gecelik baya bol geldi gözüme degistirmedim doğuma kadar daha kilo alırım diye ama simdi düşününce alsam bile bol gelecek
Bizim ev sobalı bebek olunca sobayı cok yakiyoruz ve sicak oluyor ben sadece atletle durmustum kızımda emzirmeyi de pek beceremediğim için bebek le aramda kalabalik yapacak kiyafet birakmamistim hepsini cikardim bunda da onden düğmeli aldim pijama ekstra emzirme atleti almiycamSağol canım inşallah
Ağrı azaltıcı iğne diye bir şey ilk kez duydum açıkçası. Sancın çok olsa zaten yatış yapardı, canını sıkma, doğuma hazırlık kasılmalarıdır büyük ihtimalle. Dinlen fazla yorma kendini. Ciğer iğnesini de olası bir erken doğum ihtimali için vermiştir. Bu senin asıl doktorun değil mi? Neden iğneleri sana verdi olası bir durumda gel yapalım demek yerine?
Kilosu için de eğer değerler sürekli geriden geliyorsa geç döllenme olabilir diye düşündüm
Konuş canım içi rahatlasın. Boyunu kilosunu öğrenme kısmı çok heyecanlı ama doğumu konuşmaya başladığın haftaların gelmesi ondan da heyecanlıİnşallah doktorun doğumdaki beklentilerinin hepsini karşılar da huzurla doğurursun sen de
Sağol canım inşallah hepimizin her şeyi yolunda gider de sağ salim kavuşuruz yavrularımıza
Gözün aydın canım sonuçların çok güzel çıkmış.
Sağol canım çok şükür her şey yolundaDarısı herkesin başına.
Herkesin fikri farklı böyle ürünler ile ilgili. Ben de çok memnun kalmıştım emzirme atletinden. İçine göğüs pedini de takınca sütyene gerek kalmıyor zaten. Kış aylarında bel açık kalınca üşünüyor o yüzden atlet daha çok kullanılıyor. Sütyen yaz ayları için lazım.
Balensiz de olsa emzirmek için çıtlı bir bölgeyi açmakla sütyenin bir parçasını yukarı kaldırmak aynı şey değil. Yukarı da kaldırsan aşağıya da indirsen meme sıkışıyor falan ben hiç rahat edemem normal sütyen ile. Kişiden kişiye değişiyor işte .
sanmıyorum pijamaların belleri zaten geniş geniş annem söyledi de dinlemedim bebekten önceki bedenine yakin bir beden al diyeBende L beden pijama takımı sipariş verdim inşallah sıkıntı cikmaz
Kalıbı cok dar durmuyordu lcw da görmüştüm daha once en son yine onu aldim ama gormeden aldim olmaz insallah xl kalmamıştı olsaydi bende xl alcaktm:)sanmıyorum pijamaların belleri zaten geniş geniş annem söyledi de dinlemedim bebekten önceki bedenine yakin bir beden al diyeönceden m giyiyordum gittim xl aldım
Canım biz iyiyiz sen nasılsın gözükmüyorsun hiç :)) şimdi canım BPD ileri derken ne kadar mesela o da önemli benimki bir hafta önde tabi bu normal bi durum bebeğin şakakları ve kulakları üzerinden başının çapı ölçülüyor bazen bebeğin pozisyonundan dolayı tam doğru ölçü alınamıyor o yüzden bir hafta önde veya geride çıkması seni hemencecik korkutmasın canım aksi bir durum olsa doktorun mutlaka söylerdi :))Arkadaşlar merhablar, nasılsınız ? Her gün okuyorum yazdıklarınızı ama bir türlü bende sohbete dahil olamıyorum nedendir bilmem sanal ortamda insan çekinir veya utanır mı ama öyle bir durum oluyor bende :) tecrübeli annelere bir şey danışmak isterim. Bebeğin BPD ölçümü ileride giden var mıdır bir sorun teşkil eder mi önceki geneliklerinizden ya da şuan böyle bir şey yaşadıysanız yazarsanız çok sevinirim. Mümkün olduğunda bende artık bu güzel ortama katılmak istiyorum.
Meraba cnm bende seni merak ediyordum uzun zaman oldu nasilsin bebek nasil?Arkadaşlar merhablar, nasılsınız ? Her gün okuyorum yazdıklarınızı ama bir türlü bende sohbete dahil olamıyorum nedendir bilmem sanal ortamda insan çekinir veya utanır mı ama öyle bir durum oluyor bende :) tecrübeli annelere bir şey danışmak isterim. Bebeğin BPD ölçümü ileride giden var mıdır bir sorun teşkil eder mi önceki geneliklerinizden ya da şuan böyle bir şey yaşadıysanız yazarsanız çok sevinirim. Mümkün olduğunda bende artık bu güzel ortama katılmak istiyorum.
Canım biz iyiyiz sen nasılsın gözükmüyorsun hiç :)) şimdi canım BPD ileri derken ne kadar mesela o da önemli benimki bir hafta önde tabi bu normal bi durum bebeğin şakakları ve kulakları üzerinden başının çapı ölçülüyor bazen bebeğin pozisyonundan dolayı tam doğru ölçü alınamıyor o yüzden bir hafta önde veya geride çıkması seni hemencecik korkutmasın canım aksi bir durum olsa doktorun mutlaka söylerdi :))
Meraba cnm bende seni merak ediyordum uzun zaman oldu nasilsin bebek nasil?
Benim dayimin kafası da büyükmüş ananem hep anlatir normal dogumda cikamamis vakumla cekmisler. Simdi dayılarımın icinde en uyanik ve en akilli olan. Ayni sekilde bir arkadaşımında iki oğlu var ikisinin de kafasi buyuk diyip doktor korkuttu ama gayet sagliklilar genetik oluyor daha cok. Zaten bir sıkıntı olsaydi detayli da çıkardı canm hic kafana takip da bebegini de strese sokma.benimde gelisimi 10 gün ilerde dedi doktor ama kafasina göre mi kemiğine göre mi kilosuna göre mi dedi hic anlamadim hiç ayrintili olcum yapmadi.Canım 3 hafta ileride sanırım. Doktor herhangi ödem kist vs yok korkma dedi. Bebek ters duruyor bundan dolayıda büyük çıkabilir genetikte olabilir dedi. Her muayene sonrası bir şeyi kafaya takıyorum çok stresli geçiyor günler napıcam bilmiyorumbir şey olsa görür ve söylerdi değil mi? Ayrıntılımda temiz çıkmıştı 22. Haftada.
İyiyim canım çok şükür bebekte iyi işte bi kafamız büyük çıkıyor doktor sorun yok diyor ama içime dert oldu ana yüreği işte :)
Benim dayimin kafası da büyükmüş ananem hep anlatir normal dogumda cikamamis vakumla cekmisler. Simdi dayılarımın icinde en uyanik ve en akilli olan. Ayni sekilde bir arkadaşımında iki oğlu var ikisinin de kafasi buyuk diyip doktor korkuttu ama gayet sagliklilar genetik oluyor daha cok. Zaten bir sıkıntı olsaydi detayli da çıkardı canm hic kafana takip da bebegini de strese sokma.benimde gelisimi 10 gün ilerde dedi doktor ama kafasina göre mi kemiğine göre mi kilosuna göre mi dedi hic anlamadim hiç ayrintili olcum yapmadi.
hazırladım canım hala birkaç eksik var ama su an ani durumda bizi kurtaracak durumda en azından emzirme atleti sütyeni almadim daha çorap koymadim o aklımda lohusa taci ay sonuna doğru hazır olucak. Erken hazırladım koydum bütün eşyaların ütüsü bozulacak ama evhamlandim bi kere
Senin sekerin kac cikti canm? Ben 50 lik yaptim 148 cikti doktor gerek yok 100 luk yaptirmana dedi. Baska doktora gittim muhakkak yaptir dedi bebek 10 gun ilerde şekerden olabilir dedi simdi zencefilli tarçınlı su ictim. Diyet yapmiyorum doktor yap demedi ama hamur isini ve tatliyi kestim. Sen diyet nasil yapiyorsun ne yiyorsun ne iciyorsunSağlıkla doğsunlar canım ya valla stresli bir süreç bu hamilelik ya da ben evhamlıyım bana öyle geliyor. Şeker çıktı bende diyetle kontrol altına aldık çok şükür. Boyu ve göbek çevresi haftasıyla uyumlu. Kilo 1 hafta ileride ama başı işte biraz büyük. Sen nasılsın canım sanırım sende de şeker çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Düzene girdi mi seninde .
İnsan ister istemez endişe ediyor canım haklısın ama ters bir durum olsa doktorun mutlaka seni bilgilendirirdi diye düşünüyorum için rahat olsun benceCanım 3 hafta ileride sanırım. Doktor herhangi ödem kist vs yok korkma dedi. Bebek ters duruyor bundan dolayıda büyük çıkabilir genetikte olabilir dedi. Her muayene sonrası bir şeyi kafaya takıyorum çok stresli geçiyor günler napıcam bilmiyorumbir şey olsa görür ve söylerdi değil mi? Ayrıntılımda temiz çıkmıştı 22. Haftada.
İyiyim canım çok şükür bebekte iyi işte bi kafamız büyük çıkıyor doktor sorun yok diyor ama içime dert oldu ana yüreği işte :)
Benimde 50 mg 158 çıktı canım. 100lük istedi yaptırmadım direk diyet yapıcam dedim. O dönem bebek 2 hfta önde gidiyordu çok hızlı kilo alıyordu. Sonra diyetisyene gittim liste verdi evde ölçüm yaptım çok şükür şeker düzene girdi bebekte haftasıyla eşit gitmeye başladı. Demek ki benimki şekerden etkilenmiş çünkü 24. Haftaya kadar gelişimi haftasıyla uyumlu gidiyordu. Birden atağa geçmişti. Liste günde 3-4 dilim tam buğday ekmeği öplen sebze veya et akşamda sebze veya et. Ara öğünlerde 1 meyve yanına süt veya yoğurt veya ceviz. Bu şekilde. Tatlı hamurişi yasak tabi. Unlu kremalı çorbalar yasak. Makarna pirinç pilavı yasak.Senin sekerin kac cikti canm? Ben 50 lik yaptim 148 cikti doktor gerek yok 100 luk yaptirmana dedi. Baska doktora gittim muhakkak yaptir dedi bebek 10 gun ilerde şekerden olabilir dedi simdi zencefilli tarçınlı su ictim. Diyet yapmiyorum doktor yap demedi ama hamur isini ve tatliyi kestim. Sen diyet nasil yapiyorsun ne yiyorsun ne iciyorsun
İnsan ister istemez endişe ediyor canım haklısın ama ters bir durum olsa doktorun mutlaka seni bilgilendirirdi diye düşünüyorum için rahat olsun bence
Benimde 4 gun onde gidiyordu baştan beri bir anda 10 gun oldu. Ben cok tatli yiyordum makarna da cok yiyordum. Hatta seker olcumunden önceki gece yas pasta yapmistim onu yemistim dayanamamistim. simdi de canim o.kadar cok tatli istiyor ki anlatamam. Bende ayni sekilde diyet yapmam zaten faydali bir sey sekerim olmasa bile en sagliklisi o yuzden dikkat edicem.artik. Allah saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallah.Benimde 50 mg 158 çıktı canım. 100lük istedi yaptırmadım direk diyet yapıcam dedim. O dönem bebek 2 hfta önde gidiyordu çok hızlı kilo alıyordu. Sonra diyetisyene gittim liste verdi evde ölçüm yaptım çok şükür şeker düzene girdi bebekte haftasıyla eşit gitmeye başladı. Demek ki benimki şekerden etkilenmiş çünkü 24. Haftaya kadar gelişimi haftasıyla uyumlu gidiyordu. Birden atağa geçmişti. Liste günde 3-4 dilim tam buğday ekmeği öplen sebze veya et akşamda sebze veya et. Ara öğünlerde 1 meyve yanına süt veya yoğurt veya ceviz. Bu şekilde. Tatlı hamurişi yasak tabi. Unlu kremalı çorbalar yasak. Makarna pirinç pilavı yasak.
Evde nasil ölçüm yaptın canm? Cihaz mi aldin doktor cihaz yazabiliyor miBenimde 50 mg 158 çıktı canım. 100lük istedi yaptırmadım direk diyet yapıcam dedim. O dönem bebek 2 hfta önde gidiyordu çok hızlı kilo alıyordu. Sonra diyetisyene gittim liste verdi evde ölçüm yaptım çok şükür şeker düzene girdi bebekte haftasıyla eşit gitmeye başladı. Demek ki benimki şekerden etkilenmiş çünkü 24. Haftaya kadar gelişimi haftasıyla uyumlu gidiyordu. Birden atağa geçmişti. Liste günde 3-4 dilim tam buğday ekmeği öplen sebze veya et akşamda sebze veya et. Ara öğünlerde 1 meyve yanına süt veya yoğurt veya ceviz. Bu şekilde. Tatlı hamurişi yasak tabi. Unlu kremalı çorbalar yasak. Makarna pirinç pilavı yasak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?