- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #22.461
Doktora kime gidiyorsun canim
Cnim doktorunuz niye 50mg yapiyor ki anlamıyorum,sonra yüksek cikti mi bu sefer 100mlg istiyorlar.En kesin sonuç 75mg olan)benimde 2.saat 160çıktı diyetteyim günde 6-7defa ölçüm yapıyorum.az bişey yedimmi hemen yukseliyor.haklısın şeker uçları çok pahalı ama ypicak bisey yok mecbur alicsgiz.
Cnm bende aynı sebepten kendi kendimi yiyip duruyorum. Dün kontrolüm vardı herşey normal bpd 4 hafta önde. Dra dedim şunu ölçmeyin canımı sıkıyor:) o da dedi önemli olan beynin içi bak tertemiz. Netten de çok araştırdım. Bpd çok büyük veya çok küçük çıkanlarda hc ye bakılıyormuş o da ortalama gözüküyor. Eşimle benim kafamızda küçük sayılmaz. Dr a da çok sordum, milimetrik ölçümlere takılma biz burda robot doğurtmuyoz dedi. Herşeyine bakıyorum bişey olsa niye söylemeyim dedi. İşin aslı bu saatten sonra da yapcak bişey yok, allaha emanet yavrularımız. İçimizi ferah tutalım.Arkadaşlar merhablar, nasılsınız ? Her gün okuyorum yazdıklarınızı ama bir türlü bende sohbete dahil olamıyorum nedendir bilmem sanal ortamda insan çekinir veya utanır mı ama öyle bir durum oluyor bende :) tecrübeli annelere bir şey danışmak isterim. Bebeğin BPD ölçümü ileride giden var mıdır bir sorun teşkil eder mi önceki geneliklerinizden ya da şuan böyle bir şey yaşadıysanız yazarsanız çok sevinirim. Mümkün olduğunda bende artık bu güzel ortama katılmak istiyorum.
Kizlar bebek arabasi aldınizmi hangi modelleri. Tercih ettiniz
Gelişimi önde olduğu için erken gelir dediAllah korumuş canım valla bizimde eksiklerimiz var esim bu ay gelince eksikleri alıp çantayı hazır edip koyayim kenara içim rahat etsin. Doktor sana ndden erken gelir dediki panik yaptirmis seni.
Ben şimdi almadım bebek arabası ilk kızımdan vardı. Markası baby hope sizinkinin markasını görünce yazayım dedim. Ben çok menünündüm. Kızım 9 yaşında o zaman böyle ikililer yoktu. Benimkininde arka tekerleri büyük ınşaallah siz de memnun kalırsınız benim ki bundandıben bunu aldım santana. arka tekerleri kocaman. ve bu renk tercih ettim. kullanılışı rahat görünüyor ama asıl bebek doğunca göreceğim nasılmış.
Ne kadara aldin cnm?ben bunu aldım santana. arka tekerleri kocaman. ve bu renk tercih ettim. kullanılışı rahat görünüyor ama asıl bebek doğunca göreceğim nasılmış.
Ben varım baya canımı yakıyo az bişey ayakta kalsam bıçak gibi saplanıyo bilemedim neden olduğunu sürekli de yayıp durulmaz kiazıcık iş yapsam alttan baskı ve batma oluyor. bu şekilde olan var mı?
Bana da tam tersi günler o kadar çabuk geçiyor ki 30 hafta olmus ne cabuk ne kadar az zaman kaldi :)Hiç zaman gecmiyor sanki doguma daha cok var gunler gecmiyo bana oyle geliyo herkese mi oyle acaba
Eşinin askerlik durumu nasil oldu canim askeriye gitti araştırdi mi doğum o doneme geldigi icin erteleme falan oluyormuymusAy isalalh canım beklentimi karşılar. Ben bide sehir değişikliği doktor değişikliği yaşadığım için ayrı bir tedirginim. İsallah hepimiz kolay doğumlar yapariz.
Ben günlük bi bardak iciyorum zencefil zerdeçal bal limon karıştırıp ilac icemedigim icinCanım işine karışmak gibi olmasın ama zencefil hamileler için sakincaliymis bugun tvde prof. Dr. Oğuz birsey vardi diyordu çok dinlemedim zaten kullanamadigim için ama sen bir araştır istersen
Haftasina gore bebelerin duruş pozisyonu var sanirim o yüzden geneli kafa sol ayak sag da benim ki sağdan sağdan vurduruyot baya da kuvvetli sipa yumurta gibi cikiyor sağdanbenim kızda enine yatıyor son gittiğimde de değişmemişti,kafası solda ayakları sağda
Kizlar bebek arabasi aldınizmi hangi modelleri. Tercih ettiniz
Biz bunu aldık canım. Casual Quatro, kışlık tulum, yazlık tül, anne çantası, bel desteği içinde. Tekerlekleri çok kolay çıkıyor, bebek hem sana hem dışarı bakabiliyor, çift yönlü. E bebekte ekstra indirim vardı 1400 küsürdü sanırım aldığımda.Kizlar bebek arabasi aldınizmi hangi modelleri. Tercih ettiniz
Bana da tam tersi günler o kadar çabuk geçiyor ki 30 hafta olmus ne cabuk ne kadar az zaman kaldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?