2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

50 gram tarama testidir kesin sonuç 100 mg ile konulur. 50 mg’da 75 mg’da doktor tercihine göre uygulanıyor. 50 mg bir eleme yöntemi olarak kullanılıyor. Bende diyetle birlikte normal değeri yakaladım hamdolsun diyete devam ediyorum . İnşallah sağlıkla tamamlarız.

Cnm bende aynı sebepten kendi kendimi yiyip duruyorum. Dün kontrolüm vardı herşey normal bpd 4 hafta önde. Dra dedim şunu ölçmeyin canımı sıkıyor:) o da dedi önemli olan beynin içi bak tertemiz. Netten de çok araştırdım. Bpd çok büyük veya çok küçük çıkanlarda hc ye bakılıyormuş o da ortalama gözüküyor. Eşimle benim kafamızda küçük sayılmaz. Dr a da çok sordum, milimetrik ölçümlere takılma biz burda robot doğurtmuyoz dedi. Herşeyine bakıyorum bişey olsa niye söylemeyim dedi. İşin aslı bu saatten sonra da yapcak bişey yok, allaha emanet yavrularımız. İçimizi ferah tutalım.

Valla kizlar doktor ölçümlerine hic takilmayin bence arkadasim profa gidiyordu dogumdan bir hafta once gitti iri bebek dogacak 3400 gram suan dedi bebek bir dogdu 2700gram.Yani inanin hicbir sey belli olmuyor ondan kendinizi sıkmaya gerek yok bosu boşuna. Gebelikte seker de stres kaynakli imis genellikle. Her seyin basi stres Aslinda. Tek yapacagimiz sey dua edip beklemek Allah sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin inşllah.

Kizlar bebek arabasi aldınizmi hangi modelleri. Tercih ettiniz

ben bunu aldım santana. arka tekerleri kocaman. ve bu renk tercih ettim. kullanılışı rahat görünüyor ama asıl bebek doğunca göreceğim nasılmış.

Eklentiler

• Babyhope-BH3025-Santana-Travel-Puset-Gol-c281.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 62
ben bunu aldım santana. arka tekerleri kocaman. ve bu renk tercih ettim. kullanılışı rahat görünüyor ama asıl bebek doğunca göreceğim nasılmış.
Ben şimdi almadım bebek arabası ilk kızımdan vardı. Markası baby hope sizinkinin markasını görünce yazayım dedim. Ben çok menünündüm. Kızım 9 yaşında o zaman böyle ikililer yoktu. Benimkininde arka tekerleri büyük ınşaallah siz de memnun kalırsınız benim ki bundandı

Eklentiler

• 20181112_200257.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 47
Kizlar bebek arabasi aldınizmi hangi modelleri. Tercih ettiniz
Biz bunu aldık canım. Casual Quatro, kışlık tulum, yazlık tül, anne çantası, bel desteği içinde. Tekerlekleri çok kolay çıkıyor, bebek hem sana hem dışarı bakabiliyor, çift yönlü. E bebekte ekstra indirim vardı 1400 küsürdü sanırım aldığımda.

İnsan biraz hamileliğinin farkına varıp dinlenir di mi? Ben bu gidişle 40 haftayı dolduramam. Sabahtan beri popom yeni yer gördü
Eşim temizlik yaptı ben çamaşır topladım, astım, ütü yaptım, yemek fasılları var tabi aralarda. Bir iki dikiş işleri vardı düğme kopmuş falan onları diktim. Akşam yemeği hazırlamaya kalkcam birazdan ama dedim 10 dk dinleneyim. Çalışan herkesin hafta sonu böyle geçiyor mu acaba, hafta sonu eşimle ikimizin de hiç işi bitmiyor.
Bebek arabamız, ilk kızımdan kalan kraft travel system takımımız duruyor. Arka tekerleri öyle büyüktü ki 6 ay tahammül edebildik. Baston aldık prego marka. En çok o kullanıldı. Araba koltuğu alınca pusetin de görevi bitti. 6 ay kullanılan arabada ne eskime olacak sıfır gibi duruyor. Bunda da onu kullanırım sonra işi bitince birine hediye ederim dedim.
Bu arada biz dün kızımın saçlarını gördük Renkli ultrasonda tüy tüy görünüyor bildiğiniz. İlk kızım çok az saçla doğmuştu, hala tüy gibi saçları. Sarışın olduğu için zaten iyice az duruyor. Bu daha saçlı doğacak sanki. Daha şimdiden çıkmış saçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…