- 20 Ağustos 2017
- 1.202
- 2.166
- 83
- 37
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #22.421
35.haftada cikiom bende.Günaydın çalışan arkadaşlar doğum iznine kaçıncı haftada çıkmayı düşünüyorsunuz?
Benim işim oturarak aslında ama yinede kalkıp gitmek bile zor geliyor artık 32 görünce hemen çıkıcam muhtemelen..
aklına kötüyü getirme hemen ama yavaş yavaş tamamla artik eksikleri çok da zaman kalmadıKızlar benim bebeğim önde olduğu için erken gelir dedi ya doktor böyle bir şey
Ben hiç kendi eksiklerimi düşünmüyorum yaa bugün arabadan inerken yere düştüm dizlerimin üstüne.Allahtan bir şey olmadı ama bacaklarım ve belim ağrıyor.Eve gelip hemen çamaşırlarını yıkadım bebişin. Ne olur ne olmaz benim sakarlık yüzünden bebem erken felan gelir Allah korusun
Benimde 4 gun onde gidiyordu baştan beri bir anda 10 gun oldu. Ben cok tatli yiyordum makarna da cok yiyordum. Hatta seker olcumunden önceki gece yas pasta yapmistim onu yemistim dayanamamistim. simdi de canim o.kadar cok tatli istiyor ki anlatamam. Bende ayni sekilde diyet yapmam zaten faydali bir sey sekerim olmasa bile en sagliklisi o yuzden dikkat edicem.artik. Allah saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
Benim annem seker hastasi onun cihazi var o gelince ondan olcerim diye dusundum. Ben sahsen o kadar saat ac kalip bir anda glukoz şurubunun icilmesini saglikli bulmuyorum vücut aniden seker yuklemesi yasiyor. Birde ben tokluk sekerim icin oglen 12.30 gibi kan aldirmistim vucudum o kadar ac kaldi ki. Okulda her teneffus zeytin süt vb seyler yiyorum kendimi hic ac birakmiyorum gercekten kendimi daha iyi hissediyorum cok ac birakmak bana iyi gelmiyor kan sekerim cabuk düşüyor. Bu arada 2 oglu var ve ikisinin de bas cevresi büyüktu demistim ya onda da seker vardi hemde ciddi boyutta devlet cihaz yazmisti ona. Bende bir dahaki gidisimde doktora bas cevresini sorucam sekerle bir ilgisi mi var acaba merak ettimBenimde çok çekiyor canım ama dayanmak zorundayız Az kaldı Allahın izniyle. Evet sağlıklı beslenirsek hem az kilo alırız doğumda kolay olur inşallah. Ben doğumdan sonra yenilecekler listesi yaptım neler neler var listede bi bilsen :) şeker cihazını doktor yazmadı kesin şker tanısı konmadığı için. Ben ücretli aldım. Bayer contour plus dye bir alet. Alet ucuzda kan damlattığımız çubuklar çok pahalı 50 tanesi 50 tl :) yazdıramadığım için cepten ödüyorum ama artık her gün ölçmücem. 2 haftada bir endokrine kontrole gidip açlık tokluk baktırıcam. Haftada 2 kerede evde ölçerim yeter bence.
Benim annem seker hastasi onun cihazi var o gelince ondan olcerim diye dusundum. Ben sahsen o kadar saat ac kalip bir anda glukoz şurubunun icilmesini saglikli bulmuyorum vücut aniden seker yuklemesi yasiyor. Birde ben tokluk sekerim icin oglen 12.30 gibi kan aldirmistim vucudum o kadar ac kaldi ki. Okulda her teneffus zeytin süt vb seyler yiyorum kendimi hic ac birakmiyorum gercekten kendimi daha iyi hissediyorum cok ac birakmak bana iyi gelmiyor kan sekerim cabuk düşüyor. Bu arada 2 oglu var ve ikisinin de bas cevresi büyüktu demistim ya onda da seker vardi hemde ciddi boyutta devlet cihaz yazmisti ona. Bende bir dahaki gidisimde doktora bas cevresini sorucam sekerle bir ilgisi mi var acaba merak ettim
Benim kızımın da baş çevresi bi hafta önde çıktı.Şekerle ilgili mi oluyor.benim şekerim çıkmadı doktor sorun olmaz dediBenim annem seker hastasi onun cihazi var o gelince ondan olcerim diye dusundum. Ben sahsen o kadar saat ac kalip bir anda glukoz şurubunun icilmesini saglikli bulmuyorum vücut aniden seker yuklemesi yasiyor. Birde ben tokluk sekerim icin oglen 12.30 gibi kan aldirmistim vucudum o kadar ac kaldi ki. Okulda her teneffus zeytin süt vb seyler yiyorum kendimi hic ac birakmiyorum gercekten kendimi daha iyi hissediyorum cok ac birakmak bana iyi gelmiyor kan sekerim cabuk düşüyor. Bu arada 2 oglu var ve ikisinin de bas cevresi büyüktu demistim ya onda da seker vardi hemde ciddi boyutta devlet cihaz yazmisti ona. Bende bir dahaki gidisimde doktora bas cevresini sorucam sekerle bir ilgisi mi var acaba merak ettim
Bende sali gunu gidicem kendi doktoruma bende sorucam. Ama duzenli beslenmeye devam tabikide seker olsa da olmasada. Dogumdan sonra bende neler nelerrr yicem canm insallah cok planlarim var insallah sagliklica o gunleri gorebiliriz.Şekerle ilgisi var mı hiç bilmiyorum canım. Haftaya cumartesi kontrolüm var detaylı sorucam bida inşallah her şey yolunda gider sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz.
Yok canm sekerle ilgili olup olmadigini bilmiyoruz sali doktora gidince sorucam.doktorun sorun yok dediyse demek sekerle ilgisi yokBenim kızımın da baş çevresi bi hafta önde çıktı.Şekerle ilgili mi oluyor.benim şekerim çıkmadı doktor sorun olmaz dedi
Nasılsınız kizceleeer biz bu aksam kasilmalar ve agrilarim hariç kıpır kıpır iz maşallah bize8 gün sonra da kontrolümuz var çok özledim yavrumu
Ay isalalh canım beklentimi karşılar. Ben bide sehir değişikliği doktor değişikliği yaşadığım için ayrı bir tedirginim. İsallah hepimiz kolay doğumlar yapariz.Sağol canım inşallah
Ağrı azaltıcı iğne diye bir şey ilk kez duydum açıkçası. Sancın çok olsa zaten yatış yapardı, canını sıkma, doğuma hazırlık kasılmalarıdır büyük ihtimalle. Dinlen fazla yorma kendini. Ciğer iğnesini de olası bir erken doğum ihtimali için vermiştir. Bu senin asıl doktorun değil mi? Neden iğneleri sana verdi olası bir durumda gel yapalım demek yerine?
Kilosu için de eğer değerler sürekli geriden geliyorsa geç döllenme olabilir diye düşündüm
Konuş canım içi rahatlasın. Boyunu kilosunu öğrenme kısmı çok heyecanlı ama doğumu konuşmaya başladığın haftaların gelmesi ondan da heyecanlıİnşallah doktorun doğumdaki beklentilerinin hepsini karşılar da huzurla doğurursun sen de
Sağol canım inşallah hepimizin her şeyi yolunda gider de sağ salim kavuşuruz yavrularımıza
Gözün aydın canım sonuçların çok güzel çıkmış.
Sağol canım çok şükür her şey yolundaDarısı herkesin başına.
Herkesin fikri farklı böyle ürünler ile ilgili. Ben de çok memnun kalmıştım emzirme atletinden. İçine göğüs pedini de takınca sütyene gerek kalmıyor zaten. Kış aylarında bel açık kalınca üşünüyor o yüzden atlet daha çok kullanılıyor. Sütyen yaz ayları için lazım.
Balensiz de olsa emzirmek için çıtlı bir bölgeyi açmakla sütyenin bir parçasını yukarı kaldırmak aynı şey değil. Yukarı da kaldırsan aşağıya da indirsen meme sıkışıyor falan ben hiç rahat edemem normal sütyen ile. Kişiden kişiye değişiyor işte .
Aslinda bende heryerde hareket hissediyorum ama duzenli vurduğu sağ tarafım. Kasiklarimda da hafif hareket oluyor onlarda elleri diye düşünüyorum. Benimkide öyle canım ozellikle sabaha kadar tepik atıyor. Gündüzde uyuduğu süre kısıtlı desem yeridir. Aman hep kıpır kıpır olsunlar yeter ki. Asıl doğduktan sonrasini merak ediyorum kipir kipir veletlerin:))Y Yslysl canım son bir şey sormuşsun görmemişim. Hareketlerini sağdan sola iki taraflı ve karnımın üst bölgesinde gezinen bir yumru şeklinde hissediyorum diyeyim. Yani hareket etmediği tek alan sanırım karnımın alt kısmı, orda da zaten kafası varmış
Muayene sırasında bile hiç durmadı, doktor 'çok hareketli' diyor. Dedim ki 'hareketlerini saymama gerek olmayacak kadar, sürekli tepişiyor'uyuduğunu direk anlıyorum, hareket yoksa uyuyor, uyanık olduğu sürece unutturmuyor kendini.
Benim doktor muayenehanede olduğu için hastaneye gitmem gerekiyormuş 32'deki çalışabilir raporu için. Evime yakın bir hastaneden tanıdığı bir doktorun ismini verdi, ona gitcem bakalım 11 gün sonra.
Zaman çok hızlı geçiyor
Allah korumuş canım valla bizimde eksiklerimiz var esim bu ay gelince eksikleri alıp çantayı hazır edip koyayim kenara içim rahat etsin. Doktor sana ndden erken gelir dediki panik yaptirmis seni.Kızlar benim bebeğim önde olduğu için erken gelir dedi ya doktor böyle bir şey
Ben hiç kendi eksiklerimi düşünmüyorum yaa bugün arabadan inerken yere düştüm dizlerimin üstüne.Allahtan bir şey olmadı ama bacaklarım ve belim ağrıyor.Eve gelip hemen çamaşırlarını yıkadım bebişin. Ne olur ne olmaz benim sakarlık yüzünden bebem erken felan gelir Allah korusun
Maşallah kuzucuğuna :)
Sizinki nst'ye erken başlamış. Ben 31'in içindeyim, muhtemelen nst falan çekmeyecek ve 4 hafta sonra çağıracak :)
Geçmiş olsun canım sana da.
Yaşım 33, olsun o kadar ağrı diyosun:).
Ay maşallah nerde bu 16 kilo ben göremiyorum çok güzelsiniz maşallah
Canım işine karışmak gibi olmasın ama zencefil hamileler için sakincaliymis bugun tvde prof. Dr. Oğuz birsey vardi diyordu çok dinlemedim zaten kullanamadigim için ama sen bir araştır istersenSenin sekerin kac cikti canm? Ben 50 lik yaptim 148 cikti doktor gerek yok 100 luk yaptirmana dedi. Baska doktora gittim muhakkak yaptir dedi bebek 10 gun ilerde şekerden olabilir dedi simdi zencefilli tarçınlı su ictim. Diyet yapmiyorum doktor yap demedi ama hamur isini ve tatliyi kestim. Sen diyet nasil yapiyorsun ne yiyorsun ne iciyorsun
Ağrılar bendede hat safada yas 27 benimde. O zmaan ben bitigim diyicem:)) sipalar sömürüyor kalsiyumu nagnezyumu ondan bence ağrılar sızılar.Saol canım, bebişlerimize maşallahbenim yaş 38 :) ağrıları çoğunlukla buna bağlıyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?