2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
aklına kötüyü getirme hemen ama yavaş yavaş tamamla artik eksikleri çok da zaman kalmadı

Benimde çok çekiyor canım ama dayanmak zorundayız Az kaldı Allahın izniyle. Evet sağlıklı beslenirsek hem az kilo alırız doğumda kolay olur inşallah. Ben doğumdan sonra yenilecekler listesi yaptım neler neler var listede bi bilsen :) şeker cihazını doktor yazmadı kesin şker tanısı konmadığı için. Ben ücretli aldım. Bayer contour plus dye bir alet. Alet ucuzda kan damlattığımız çubuklar çok pahalı 50 tanesi 50 tl :) yazdıramadığım için cepten ödüyorum ama artık her gün ölçmücem. 2 haftada bir endokrine kontrole gidip açlık tokluk baktırıcam. Haftada 2 kerede evde ölçerim yeter bence.

Benim annem seker hastasi onun cihazi var o gelince ondan olcerim diye dusundum. Ben sahsen o kadar saat ac kalip bir anda glukoz şurubunun icilmesini saglikli bulmuyorum vücut aniden seker yuklemesi yasiyor. Birde ben tokluk sekerim icin oglen 12.30 gibi kan aldirmistim vucudum o kadar ac kaldi ki. Okulda her teneffus zeytin süt vb seyler yiyorum kendimi hic ac birakmiyorum gercekten kendimi daha iyi hissediyorum cok ac birakmak bana iyi gelmiyor kan sekerim cabuk düşüyor. Bu arada 2 oglu var ve ikisinin de bas cevresi büyüktu demistim ya onda da seker vardi hemde ciddi boyutta devlet cihaz yazmisti ona. Bende bir dahaki gidisimde doktora bas cevresini sorucam sekerle bir ilgisi mi var acaba merak ettim

Kontrollerden gelenlerin güzel haberlerini duydukça bizde psikolojik olarak rahatliyoz
Bu arada ağrılardan sizilardan bahsedilmiş,benim agrımda şu sekilde ;sol kalçanın üzerinde bide gece uyurken göğsümun alt kisminin yan taraflarında böyle gerilme gibi rahatsız edici bı ağrı...doktora mesaj atmalı miyim bu agrilari çünkü bugüne kadar magnezyum vermedi,yoksa 15 gün sonra randevum War orda mi söylesem
15 gün sonra tam 30.haftada gitcem bakalım doğum pozisyonunu almış mı çok özledim cokkkaz kaldi kavusmaya

Şekerle ilgisi var mı hiç bilmiyorum canım. Haftaya cumartesi kontrolüm var detaylı sorucam bida inşallah her şey yolunda gider sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz.

Benim kızımın da baş çevresi bi hafta önde çıktı.Şekerle ilgili mi oluyor.benim şekerim çıkmadı doktor sorun olmaz dedi

Şekerle ilgisi var mı hiç bilmiyorum canım. Haftaya cumartesi kontrolüm var detaylı sorucam bida inşallah her şey yolunda gider sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz.
Bende sali gunu gidicem kendi doktoruma bende sorucam. Ama duzenli beslenmeye devam tabikide seker olsa da olmasada. Dogumdan sonra bende neler nelerrr yicem canm insallah cok planlarim var insallah sagliklica o gunleri gorebiliriz.

Ay isalalh canım beklentimi karşılar. Ben bide sehir değişikliği doktor değişikliği yaşadığım için ayrı bir tedirginim. İsallah hepimiz kolay doğumlar yapariz.

Aslinda bende heryerde hareket hissediyorum ama duzenli vurduğu sağ tarafım. Kasiklarimda da hafif hareket oluyor onlarda elleri diye düşünüyorum. Benimkide öyle canım ozellikle sabaha kadar tepik atıyor. Gündüzde uyuduğu süre kısıtlı desem yeridir. Aman hep kıpır kıpır olsunlar yeter ki. Asıl doğduktan sonrasini merak ediyorum kipir kipir veletlerin:))

Allah korumuş canım valla bizimde eksiklerimiz var esim bu ay gelince eksikleri alıp çantayı hazır edip koyayim kenara içim rahat etsin. Doktor sana ndden erken gelir dediki panik yaptirmis seni.

Saol canım, bebişlerimize maşallah benim yaş 38 :) ağrıları çoğunlukla buna bağlıyorum valla

Canım işine karışmak gibi olmasın ama zencefil hamileler için sakincaliymis bugun tvde prof. Dr. Oğuz birsey vardi diyordu çok dinlemedim zaten kullanamadigim için ama sen bir araştır istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…