- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #22.481
bizimkinin de kafa sagda ayaklari solda :) benim hissettigim bu bebegim cok hareketli ve cok farkli olcak gbi,miyadini dolduracagini bile dusunmuyorum.nerdeyse surekli uyanik yabenim kızda enine yatıyor son gittiğimde de değişmemişti,kafası solda ayakları sağda
Cnm bende aynı sebepten kendi kendimi yiyip duruyorum. Dün kontrolüm vardı herşey normal bpd 4 hafta önde. Dra dedim şunu ölçmeyin canımı sıkıyor:) o da dedi önemli olan beynin içi bak tertemiz. Netten de çok araştırdım. Bpd çok büyük veya çok küçük çıkanlarda hc ye bakılıyormuş o da ortalama gözüküyor. Eşimle benim kafamızda küçük sayılmaz. Dr a da çok sordum, milimetrik ölçümlere takılma biz burda robot doğurtmuyoz dedi. Herşeyine bakıyorum bişey olsa niye söylemeyim dedi. İşin aslı bu saatten sonra da yapcak bişey yok, allaha emanet yavrularımız. İçimizi ferah tutalım.
İnsan biraz hamileliğinin farkına varıp dinlenir di mi? Ben bu gidişle 40 haftayı dolduramam. Sabahtan beri popom yeni yer gördü
Eşim temizlik yaptı ben çamaşır topladım, astım, ütü yaptım, yemek fasılları var tabi aralarda. Bir iki dikiş işleri vardı düğme kopmuş falan onları diktim. Akşam yemeği hazırlamaya kalkcam birazdan ama dedim 10 dk dinleneyim. Çalışan herkesin hafta sonu böyle geçiyor mu acaba, hafta sonu eşimle ikimizin de hiç işi bitmiyor.
Bebek arabamız, ilk kızımdan kalan kraft travel system takımımız duruyor. Arka tekerleri öyle büyüktü ki 6 ay tahammül edebildik. Baston aldık prego marka. En çok o kullanıldı. Araba koltuğu alınca pusetin de görevi bitti. 6 ay kullanılan arabada ne eskime olacak sıfır gibi duruyor. Bunda da onu kullanırım sonra işi bitince birine hediye ederim dedim.
Bu arada biz dün kızımın saçlarını gördükRenkli ultrasonda tüy tüy görünüyor bildiğiniz. İlk kızım çok az saçla doğmuştu, hala tüy gibi saçları. Sarışın olduğu için zaten iyice az duruyor. Bu daha saçlı doğacak sanki. Daha şimdiden çıkmış saçlar
Sagkikli olsunda canım varsın erken gelsinGelişimi önde olduğu için erken gelir dedi
Çok teşekkür ederim canım tavsiyen için. Ben de içeyim limonlu su. Ayrıca benim de tüp bebek, avolonla başka bir konudan tanışıyoruz:)Ayy canim hakkini helal et avalon sandım seni tup bebegi o yuzden yazdım
Aaa ne güzel tevafuk olmuş dene bakayim limonlu suyu ben de şuan sıfır ödem var her gören nasıl hamilesin diyorÇok teşekkür ederim canım tavsiyen için. Ben de içeyim limonlu su. Ayrıca benim de tüp bebek, avolonla başka bir konudan tanışıyoruz:)
Çalışan kadın olmak mi zor ev hanımi mi olmak zor bilmiyorum ikisinin de artısi eksisi var hele sende hamile halinle 120 km yol yapiyorum diyosun Allah kolaylik versin canımBen de asiri yoruluyorum. Gunluk 120km yol yapiyorum. Arabayi da ben surdugum icin asiri yoruluyorum, eve gel yeme icme fasli, hic birsey yapacak halim kalmiyor, eskisi gibi evime de bakamiyorum, hep yuzeysel temizlikle yetiniyorum mecburen. Cumartesi de calisiyorum, bir pazarim var, onda da camasir banyo utu vs kicim yer gormuyor bir turlu. Bugunumuze de sukur tabi ama cidden asiri yoruldum artik.
Allah kolaylık versin canım.120 km çok fazkaymis esim sehir içinde arac kullanmama izin vermiyor birşey olur hamilesin diyeBen de asiri yoruluyorum. Gunluk 120km yol yapiyorum. Arabayi da ben surdugum icin asiri yoruluyorum, eve gel yeme icme fasli, hic birsey yapacak halim kalmiyor, eskisi gibi evime de bakamiyorum, hep yuzeysel temizlikle yetiniyorum mecburen. Cumartesi de calisiyorum, bir pazarim var, onda da camasir banyo utu vs kicim yer gormuyor bir turlu. Bugunumuze de sukur tabi ama cidden asiri yoruldum artik.
Gitmiş sormuş hamilelik belgesiyle olmuyormuş ancak o gitmeden doğum yaparsam doğum belgesiyle oluyormuş erteleme. Aman canım valla içim dışım sıkıntı oldu,takmamaya çalışıyorum biran önce bebeyi doğurmak istiyorum inanki artık herkesin derdi kendine büyük bugün gelmis gene kv kardesinin sıkıntısıni anlatıyor ona çattım herkesin derdi kendine büyük canım. Kimse kimseyi anlamiyor.Valla iyiki bu grubu bulmusum sizleri tanımışım aile dost oldunuz hepiniz herseyi rahat rahat yaziyorum en azından kimseye anlatamadigimi sizlere anlatiyorum hepiniz çok sağolunEşinin askerlik durumu nasil oldu canim askeriye gitti araştırdi mi doğum o doneme geldigi icin erteleme falan oluyormuymus
Allah kolaylık versin canım gercekten zor hem çalış hem evde çocuk hemde hamilelik. Ama ne güzel esin yardım ediyormuş sağolsun. Valla bende evdeyim ama kv calisiyor yemek temizlik mecbur yapıyorum laf söz olmasin diye.İnsan biraz hamileliğinin farkına varıp dinlenir di mi? Ben bu gidişle 40 haftayı dolduramam. Sabahtan beri popom yeni yer gördü
Eşim temizlik yaptı ben çamaşır topladım, astım, ütü yaptım, yemek fasılları var tabi aralarda. Bir iki dikiş işleri vardı düğme kopmuş falan onları diktim. Akşam yemeği hazırlamaya kalkcam birazdan ama dedim 10 dk dinleneyim. Çalışan herkesin hafta sonu böyle geçiyor mu acaba, hafta sonu eşimle ikimizin de hiç işi bitmiyor.
Bebek arabamız, ilk kızımdan kalan kraft travel system takımımız duruyor. Arka tekerleri öyle büyüktü ki 6 ay tahammül edebildik. Baston aldık prego marka. En çok o kullanıldı. Araba koltuğu alınca pusetin de görevi bitti. 6 ay kullanılan arabada ne eskime olacak sıfır gibi duruyor. Bunda da onu kullanırım sonra işi bitince birine hediye ederim dedim.
Bu arada biz dün kızımın saçlarını gördükRenkli ultrasonda tüy tüy görünüyor bildiğiniz. İlk kızım çok az saçla doğmuştu, hala tüy gibi saçları. Sarışın olduğu için zaten iyice az duruyor. Bu daha saçlı doğacak sanki. Daha şimdiden çıkmış saçlar
Çalışan kadın olmak mi zor ev hanımi mi olmak zor bilmiyorum ikisinin de artısi eksisi var hele sende hamile halinle 120 km yol yapiyorum diyosun Allah kolaylik versin canım
Allah kolaylık versin canım.120 km çok fazkaymis esim sehir içinde arac kullanmama izin vermiyor birşey olur hamilesin diye
Ya benim karnım niye sizinkilerden büyük ilk firsatta resim cekip atmaya calışicam maşallah cok güzel bir hamilesin canımDun muydu gobusler paylasmisti, kalkip foto cekmeye usenmistim, ben de ekleyim simdi disardan geldik
Eki Görüntüle 2211539 Eki Görüntüle 2211539
Allah kolaylık versin, çalışan anne olmak gerçekten zor olmalı. Ben de diyorum bebek doğduktan sonra alayım araba. Belki de arabada durmayı sevmez bile.
Renkli ultrasondan doktor mu bakıyor sen özellikle mi istiyorsun? Bana doktor ultrason kağıdı bile vermiyor, büyük olduğu için net çıkmıyormuş. Kendi baktı kapattı hatta ekranı dedim bebeğimin yüzünü hareketlerine baksaydım sonra gösterdi. Doktor çok tatlı bir kadın ama içim bir türlü sinmiyor doktor konusunda
Ben de asiri yoruluyorum. Gunluk 120km yol yapiyorum. Arabayi da ben surdugum icin asiri yoruluyorum, eve gel yeme icme fasli, hic birsey yapacak halim kalmiyor, eskisi gibi evime de bakamiyorum, hep yuzeysel temizlikle yetiniyorum mecburen. Cumartesi de calisiyorum, bir pazarim var, onda da camasir banyo utu vs kicim yer gormuyor bir turlu. Bugunumuze de sukur tabi ama cidden asiri yoruldum artik.
Allah kolaylık versin canım gercekten zor hem çalış hem evde çocuk hemde hamilelik. Ama ne güzel esin yardım ediyormuş sağolsun. Valla bende evdeyim ama kv calisiyor yemek temizlik mecbur yapıyorum laf söz olmasin diye.
Ya benim karnım niye sizinkilerden büyük ilk firsatta resim cekip atmaya calışicam maşallah cok güzel bir hamilesin canım
Aynen öyle de canım evde de kv kp birde piskolojisi bozuk bir kadın olunca cakismayim yeğlerdimTesekkur ederim kizlar, evde olmak bir tik daha kolay olabilir, cunku en azindan kendini kotu hissettiginde, yoruldugunda biraz uzanip dinlenebilirsin, calisirken boyle bir sansin yok malesef.
Maşallah canımDun muydu gobusler paylasmisti, kalkip foto cekmeye usenmistim, ben de ekleyim simdi disardan geldik
Eki Görüntüle 2211539 Eki Görüntüle 2211539
Bilmiyorum resimde farkli olabiliyor ama seninki kadar var galibaÇok merak ettim benim karnımdan büyük mü acaba :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?