2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
benim kızda enine yatıyor son gittiğimde de değişmemişti,kafası solda ayakları sağda
bizimkinin de kafa sagda ayaklari solda :) benim hissettigim bu bebegim cok hareketli ve cok farkli olcak gbi,miyadini dolduracagini bile dusunmuyorum.nerdeyse surekli uyanik ya

Ay içimi rahatlattın canım bende 2 doktora gidiyorum biri prof . İkiside ödem kist vs yok dedi. Sıkıntı görmediler. Bide dediğin gibi bir şey görseler neden söylemesinler. Benim korkum ya göremezlerse diye. Ama prof dediğim doktor daha ben sormadan dedi ki kafa çapı büyük ama önemli değil çünkü ödem yok genetik olabilir dedi. Allaha emanet kuzularımız Rabbim hepimizinkini esirgesin inşallah.

Allah kolaylık versin, çalışan anne olmak gerçekten zor olmalı. Ben de diyorum bebek doğduktan sonra alayım araba. Belki de arabada durmayı sevmez bile.
Renkli ultrasondan doktor mu bakıyor sen özellikle mi istiyorsun? Bana doktor ultrason kağıdı bile vermiyor, büyük olduğu için net çıkmıyormuş. Kendi baktı kapattı hatta ekranı dedim bebeğimin yüzünü hareketlerine baksaydım sonra gösterdi. Doktor çok tatlı bir kadın ama içim bir türlü sinmiyor doktor konusunda

Ben de asiri yoruluyorum. Gunluk 120km yol yapiyorum. Arabayi da ben surdugum icin asiri yoruluyorum, eve gel yeme icme fasli, hic birsey yapacak halim kalmiyor, eskisi gibi evime de bakamiyorum, hep yuzeysel temizlikle yetiniyorum mecburen. Cumartesi de calisiyorum, bir pazarim var, onda da camasir banyo utu vs kicim yer gormuyor bir turlu. Bugunumuze de sukur tabi ama cidden asiri yoruldum artik.

Çalışan kadın olmak mi zor ev hanımi mi olmak zor bilmiyorum ikisinin de artısi eksisi var hele sende hamile halinle 120 km yol yapiyorum diyosun Allah kolaylik versin canım

Allah kolaylık versin canım.120 km çok fazkaymis esim sehir içinde arac kullanmama izin vermiyor birşey olur hamilesin diye

Eşinin askerlik durumu nasil oldu canim askeriye gitti araştırdi mi doğum o doneme geldigi icin erteleme falan oluyormuymus
Gitmiş sormuş hamilelik belgesiyle olmuyormuş ancak o gitmeden doğum yaparsam doğum belgesiyle oluyormuş erteleme. Aman canım valla içim dışım sıkıntı oldu,takmamaya çalışıyorum biran önce bebeyi doğurmak istiyorum inanki artık herkesin derdi kendine büyük bugün gelmis gene kv kardesinin sıkıntısıni anlatıyor ona çattım herkesin derdi kendine büyük canım. Kimse kimseyi anlamiyor.Valla iyiki bu grubu bulmusum sizleri tanımışım aile dost oldunuz hepiniz herseyi rahat rahat yaziyorum en azından kimseye anlatamadigimi sizlere anlatiyorum hepiniz çok sağolun

Allah kolaylık versin canım gercekten zor hem çalış hem evde çocuk hemde hamilelik. Ama ne güzel esin yardım ediyormuş sağolsun. Valla bende evdeyim ama kv calisiyor yemek temizlik mecbur yapıyorum laf söz olmasin diye.

Çalışan kadın olmak mi zor ev hanımi mi olmak zor bilmiyorum ikisinin de artısi eksisi var hele sende hamile halinle 120 km yol yapiyorum diyosun Allah kolaylik versin canım

Allah kolaylık versin canım.120 km çok fazkaymis esim sehir içinde arac kullanmama izin vermiyor birşey olur hamilesin diye

Tesekkur ederim kizlar, evde olmak bir tik daha kolay olabilir, cunku en azindan kendini kotu hissettiginde, yoruldugunda biraz uzanip dinlenebilirsin, calisirken boyle bir sansin yok malesef.

Canım araba konusu şans. Benim kızım hiç sevmezdi bebek arabasını. Uyumak falan hak getire, bas bas ağlardı. Bebek arabası boş gezer kızım kucakta dururdu. Arabada uyuyan bebeği ile avm gezen ailelere hep özenmişimdir. İnşallah seninki sever.
Ultrason konusuna gelince, belli bir haftadan sonra çerçevede bebeği bütün halinde görmek zaten imkansız, belli bir haftaya kadar oluyor o. Benim doktorumun ultrason cihazı 4 boyutlu. Organ falan gibi şeyleri siyah beyaz haliyle kontrol ediyor, kafa-karın çevresi, kol-bacak boyu gibi şeyleri ölçüp biçiyor. Sonra yüzünü falan yakalarsa 4 boyutluya geçip bize fotoğrafını çekiveriyor. Bu sefer yakalayamadık hiç yüzünü. Sırtını izletti bize sıpa:) 26. Haftadan fotosu var bak ekliyorum.

Canım Allâh yardımcın olsun. Valla çalışan anne olmak zor, çalışan hamile anne olmak bin katı zor

Eşimin o konuda hakkını ödeyemem sağolsun hiç o konularda sıkıntı yapmaz. Sen elleme ben hafta sonu yaparım diyor da ben durur muyum. Saf kafa bıraksana di mi adam yaparım diyor işte. Canım çok tez benim hiç duramıyorum sonra yorgunluktan ölüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…