- 20 Mart 2018
- 1.337
- 1.359
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #22.541
Çok özür dilerim canım bilmiyordum nolur kusura bakmaAnnem babam hayatta degil maalesef canım zaten annem sağ olsa o gelirdi aylarca yanimda dururdu kimseyede bir yerde gitmeye ihtiyac duymazdim. Ablamla abimde evli çocukları kendi düzeni var eşimde illa ailemin yanına git aklım sende kalmasın diye getirdi,bende onun bari içi rahat etsin diye geldim
Ay birde cok pis mutfaga girmesin diye yemekleri yapıyorum ben yapsaydim diyor. Bdn yapayim stres atiyorum diyorum, ya yemek yemiyicem yaticam ya da yemek yapicam gelir basimda can can çene. Odaya bile gitsem bitanem gel meyve hazirladim gel kahve yaptim diye çağırıyor. Yani nerden baksan en az 5 saat maruz kalıyorum gün aşırı. Sabah bile 12ye kadar odadan cikmiyorum uyansamda :))Suram agriyor buram agriyor de kaç odaya bence ayni odada kalmamaya çalış o seni strese sokuyor zaten
omega3 e 250 lira verdim bu ay yine bütçe mortladi
@Hirosum ve kardesi ve @engteacher86 bence siz baya zayıf olduğunuz için gobusleriniz cokmus gibi duruyor.
Osteozinc i suda eritip mi içiyorsun acaba? Yoksa hap gibi mi?
12 ye kadar odandan çıkmıyor musun kahvaltı kendini bebeğini ihmal etme kahvaltini yap geri kaç odana ay gelip seni kacirasim geldi vallahiAy birde cok pis mutfaga girmesin diye yemekleri yapıyorum ben yapsaydim diyor. Bdn yapayim stres atiyorum diyorum, ya yemek yemiyicem yaticam ya da yemek yapicam gelir basimda can can çene. Odaya bile gitsem bitanem gel meyve hazirladim gel kahve yaptim diye çağırıyor. Yani nerden baksan en az 5 saat maruz kalıyorum gün aşırı. Sabah bile 12ye kadar odadan cikmiyorum uyansamda :))
Yok canım ne özürü sakin öyle düşünme ben olmamalarina alıştım gibi 8 yaşında babamı kaybettim 2014tede annemi istemede düğünde hicnirseyimde yoklardı hep bir burukluk oluyor zaten illa konusu geçinceyle alakalı değil. Kaderim diyorum artık öyle teselli ediyorum kendimi hamileliktede es yok doğumda da olmayacak burukluk ister istemez oluyor. Ama sen sakın üzdüm diye düşünme kv ve kardesinin umrunda değilim bile. Kendileri 50 kusur yaşlarında annelerini babalarıni hatırlayıp ağliyorlar yanımda. Ama ben hep güçlü durdum hepde öyle durabilirim isallahÇok özür dilerim canım bilmiyordum nolur kusura bakmaeşin de haklı o zaman lütfen benim kusuruma bakma gece gece üzdüm mü seni
Bebegimi düşünüyorum kiz sabah 6 da tekmeliyor benim oglan acım diye sutumu muzumu cevizimi yiyip yatıyorum tekrar onlar yatarken12 ye kadar odandan çıkmıyor musun kahvaltı kendini bebeğini ihmal etme kahvaltini yap geri kaç odana ay gelip seni kacirasim geldi vallahi
İşte herkes anlayışlı olamıyor canım. Mekanları cennet olsun inşallah bende babamı hiç tanımadım bebekmişim öldüğünde yokluğunu hissediyorum hele evlendikten sonra daha çok istedim yaşasaydı arkamda dursaydı ama şimdi kaybetseydim daha çok koyardı herhalde. Allah sabır versin canım dediğin gibi bazı şeyler bizim imtihanlarımız oluyor onlar için arkalarından okuyup dua etmekten başka şey gelmez elimizdenYok canım ne özürü sakin öyle düşünme ben olmamalarina alıştım gibi 8 yaşında babamı kaybettim 2014tede annemi istemede düğünde hicnirseyimde yoklardı hep bir burukluk oluyor zaten illa konusu geçinceyle alakalı değil. Kaderim diyorum artık öyle teselli ediyorum kendimi hamileliktede es yok doğumda da olmayacak burukluk ister istemez oluyor. Ama sen sakın üzdüm diye düşünme kv ve kardesinin umrunda değilim bile. Kendileri 50 kusur yaşlarında annelerini babalarıni hatırlayıp ağliyorlar yanımda. Ama ben hep güçlü durdum hepde öyle durabilirim isallah
Seninde babanın mekanı cennet olsun inşallah. Aynen bu da bizim imtihanimiz canım ama duadan ve sabirdan baska birsey gelmiyor insanın elinden, Elbette insan istiyor ailesini yanında en doğalda hakkımız ama elden birsey gelmez bu saatyen sonraİşte herkes anlayışlı olamıyor canım. Mekanları cennet olsun inşallah bende babamı hiç tanımadım bebekmişim öldüğünde yokluğunu hissediyorum hele evlendikten sonra daha çok istedim yaşasaydı arkamda dursaydı ama şimdi kaybetseydim daha çok koyardı herhalde. Allah sabır versin canım dediğin gibi bazı şeyler bizim imtihanlarımız oluyor onlar için arkalarından okuyup dua etmekten başka şey gelmez elimizden
Amin canım. Aynen öyle hayatımıza bakıcaz artık sende biraz dayan sabret eminim herşey daha güzel olur o teyze de biran önce gider :)Seninde babanın mekanı cennet olsun inşallah. Aynen bu da bizim imtihanimiz canım ama duadan ve sabirdan baska birsey gelmiyor insanın elinden, Elbette insan istiyor ailesini yanında en doğalda hakkımız ama elden birsey gelmez bu saatyen sonra
Amin canım bende hep öyle diyorum güzel düşüneyim güzel olsun diye. İşallah kadın giderse bi nebze kafam rahat olur bari biraz rahatlarım. Kv gönderisi hic yok ama:))Amin canım. Aynen öyle hayatımıza bakıcaz artık sende biraz dayan sabret eminim herşey daha güzel olur o teyze de biran önce gider :)
Oda onun kardeşi ama sen daha kıymetli olmalısın oğlunun eşisin sonuçta olmadı eşinle konuş o söylesin bari rahat edemiyo desin :)Amin canım bende hep öyle diyorum güzel düşüneyim güzel olsun diye. İşallah kadın giderse bi nebze kafam rahat olur bari biraz rahatlarım. Kv gönderisi hic yok ama:))
Güzel de çok psikolojik olarak hazırlıksız gibi hissediyorum kendimi doğuma hazir değilim gibicocugun iki ayi kalmis ben hazir olmak için neyi bekliyorsam
Keşke yakin olsaydık ben kayinvalidengiln o tarafi hic bilmiyorum sen bizim bu tarafları bilmiyorsun carsiyi falan bilsen bulusabiliriz aslindaBebegimi düşünüyorum kiz sabah 6 da tekmeliyor benim oglan acım diye sutumu muzumu cevizimi yiyip yatıyorum tekrar onlar yatarkenevin falan yakın olsa kacar gelirdim kız
Günaydın canımGünaydın anneler
Allah kavuştursun canım
Ay aynı ben ya düşündükçe kafayı yicek gibi oluyorum kafamda kurdukça oturup ağlıyorum Rabbim kimseyi evladından ayırmasın ne çocuklar anasız babasız kalsın ne de analar babalar evlatsız
Allah kavuştursun canım. Çok duygusal oluyoruz hormonlardan, ben tv de acıklı bişeyi bırak, sarılan birilerini görmiim hemen göz sulanması. :)
Allah kavuştursun canım.
Duygusallık bende hat safhada. Bazen doğuma giderken büyük kızımdan nasıl ayrılacağımı düşünüp, o anın senaryosunu kurup aklımda ağlıyorumYa da daha kötüsünü kuruyorum, doğumda bana bir şey olsa kızıma nasıl söylerler, nasıl söylenir böyle bir şey falan diye. Bunları yazarken bile gözlerim doluyor, ağlamak istiyorum
İkinci çocuk çok farklıymış. İlkinde tek derdin ona kavuşmakken, ikincide 'bana bir şey olursa doğumda falan, ne yapacak evlatlarım' korkusu sarıyor insanın içini.
Canım Allah kavuştursun. Benimde esim suan yanimda yok. Baska ilde calismaya gitti. Ayrıca bizim doğum zamanı eşim askere gidecek,doğumda yanımda olamayacak 2-3 hafta benide bebeğide göremeyecek. Sana moral olsun en azından doğumda yanında olacak sana destek olacak. Sakın üzülme gider gelir canım en azından bebeğinizi birlikte alırsınız kucağınıza bir dahada hic ayrılmazsınız işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?