2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Çok özür dilerim canım bilmiyordum nolur kusura bakma eşin de haklı o zaman lütfen benim kusuruma bakma gece gece üzdüm mü seni

Suram agriyor buram agriyor de kaç odaya bence ayni odada kalmamaya çalış o seni strese sokuyor zaten
Ay birde cok pis mutfaga girmesin diye yemekleri yapıyorum ben yapsaydim diyor. Bdn yapayim stres atiyorum diyorum, ya yemek yemiyicem yaticam ya da yemek yapicam gelir basimda can can çene. Odaya bile gitsem bitanem gel meyve hazirladim gel kahve yaptim diye çağırıyor. Yani nerden baksan en az 5 saat maruz kalıyorum gün aşırı. Sabah bile 12ye kadar odadan cikmiyorum uyansamda :))

omega3 e 250 lira verdim bu ay yine bütçe mortladi

Sen hangi takviyeyi alıyorsun canım omega 3 olarak? Omepa-D 70 küsür lira.

@Hirosum ve kardesi ve @engteacher86 bence siz baya zayıf olduğunuz için gobusleriniz cokmus gibi duruyor.

Ya ben zayıfım da göbek hakkaten çok çıktı öne doğru. Normalde 34 bedenim ben. Göbek yana doğru hiç yayılmadı, direk öne fırladı. Yanımda olsan da göstersem, göbeğin iki yanı çukur gibi benim. Hani 'basketbol topu yutmuş gibi' deler ya, tastamam öyle. Bi tuhaf :)

Osteozinc i suda eritip mi içiyorsun acaba? Yoksa hap gibi mi?

Hap gibi canım, eritilen form değil.

12 ye kadar odandan çıkmıyor musun kahvaltı kendini bebeğini ihmal etme kahvaltini yap geri kaç odana ay gelip seni kacirasim geldi vallahi

Çok özür dilerim canım bilmiyordum nolur kusura bakma eşin de haklı o zaman lütfen benim kusuruma bakma gece gece üzdüm mü seni
Yok canım ne özürü sakin öyle düşünme ben olmamalarina alıştım gibi 8 yaşında babamı kaybettim 2014tede annemi istemede düğünde hicnirseyimde yoklardı hep bir burukluk oluyor zaten illa konusu geçinceyle alakalı değil. Kaderim diyorum artık öyle teselli ediyorum kendimi hamileliktede es yok doğumda da olmayacak burukluk ister istemez oluyor. Ama sen sakın üzdüm diye düşünme kv ve kardesinin umrunda değilim bile. Kendileri 50 kusur yaşlarında annelerini babalarıni hatırlayıp ağliyorlar yanımda. Ama ben hep güçlü durdum hepde öyle durabilirim isallah

12 ye kadar odandan çıkmıyor musun kahvaltı kendini bebeğini ihmal etme kahvaltini yap geri kaç odana ay gelip seni kacirasim geldi vallahi
Bebegimi düşünüyorum kiz sabah 6 da tekmeliyor benim oglan acım diye sutumu muzumu cevizimi yiyip yatıyorum tekrar onlar yatarken evin falan yakın olsa kacar gelirdim kız

İşte herkes anlayışlı olamıyor canım. Mekanları cennet olsun inşallah bende babamı hiç tanımadım bebekmişim öldüğünde yokluğunu hissediyorum hele evlendikten sonra daha çok istedim yaşasaydı arkamda dursaydı ama şimdi kaybetseydim daha çok koyardı herhalde. Allah sabır versin canım dediğin gibi bazı şeyler bizim imtihanlarımız oluyor onlar için arkalarından okuyup dua etmekten başka şey gelmez elimizden

Seninde babanın mekanı cennet olsun inşallah. Aynen bu da bizim imtihanimiz canım ama duadan ve sabirdan baska birsey gelmiyor insanın elinden, Elbette insan istiyor ailesini yanında en doğalda hakkımız ama elden birsey gelmez bu saatyen sonra

Amin canım. Aynen öyle hayatımıza bakıcaz artık sende biraz dayan sabret eminim herşey daha güzel olur o teyze de biran önce gider :)

Amin canım. Aynen öyle hayatımıza bakıcaz artık sende biraz dayan sabret eminim herşey daha güzel olur o teyze de biran önce gider :)
Amin canım bende hep öyle diyorum güzel düşüneyim güzel olsun diye. İşallah kadın giderse bi nebze kafam rahat olur bari biraz rahatlarım. Kv gönderisi hic yok ama:))

Amin canım bende hep öyle diyorum güzel düşüneyim güzel olsun diye. İşallah kadın giderse bi nebze kafam rahat olur bari biraz rahatlarım. Kv gönderisi hic yok ama:))
Oda onun kardeşi ama sen daha kıymetli olmalısın oğlunun eşisin sonuçta olmadı eşinle konuş o söylesin bari rahat edemiyo desin :)

Güzel de çok psikolojik olarak hazırlıksız gibi hissediyorum kendimi doğuma hazir değilim gibi cocugun iki ayi kalmis ben hazir olmak için neyi bekliyorsam

O duygu hic gecmeyecek gibi bence bi yandan heyecan ve sabirsizlikla beklerken biyandanda korkular var tabi

Bebegimi düşünüyorum kiz sabah 6 da tekmeliyor benim oglan acım diye sutumu muzumu cevizimi yiyip yatıyorum tekrar onlar yatarken evin falan yakın olsa kacar gelirdim kız
Keşke yakin olsaydık ben kayinvalidengiln o tarafi hic bilmiyorum sen bizim bu tarafları bilmiyorsun carsiyi falan bilsen bulusabiliriz aslinda

Allah kavuştursun canım. Çok duygusal oluyoruz hormonlardan, ben tv de acıklı bişeyi bırak, sarılan birilerini görmiim hemen göz sulanması. :)

Günaydın hanımlar...
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Hamilelik insanın duygu durumunu amma etkiliyormuş. Şu an iyiyim, işe geldim zaten. Eşimle de sık sık konuştuk. O da Amasya'ya varmış çok şükür. Dün çok duygusaldım. Aslında şımarıklık bile denilebilir yani, dediğim gibi hormonlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…