- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #22.501
Ay minnosum ya nasilda tatlı. O can tezligi bendede var kıçımın üstüne oturmak bilmem bazen çok özeniyorum rahat insanlara. Hamileliği bile kullanamıyorum. Eltim çok rahattı 9 ay elini sıcak sudan soğuk suyu koymadı. O el surmez rahat zaten cevredekikerde daha bi poh pohladi o öyle yaptıkça. Bende simdi tez canliligimdan hic belim agrisini bacak ayrımı dile bile getirmeden ha bire birseyler yapıyorum. Kıymetimiz de olmuyor canım en kötüsü böyle oluncaEki Görüntüle 2211550
Canım araba konusu şans. Benim kızım hiç sevmezdi bebek arabasını. Uyumak falan hak getire, bas bas ağlardı. Bebek arabası boş gezer kızım kucakta dururdu. Arabada uyuyan bebeği ile avm gezen ailelere hep özenmişimdir. İnşallah seninki sever.
Ultrason konusuna gelince, belli bir haftadan sonra çerçevede bebeği bütün halinde görmek zaten imkansız, belli bir haftaya kadar oluyor o. Benim doktorumun ultrason cihazı 4 boyutlu. Organ falan gibi şeyleri siyah beyaz haliyle kontrol ediyor, kafa-karın çevresi, kol-bacak boyu gibi şeyleri ölçüp biçiyor. Sonra yüzünü falan yakalarsa 4 boyutluya geçip bize fotoğrafını çekiveriyor. Bu sefer yakalayamadık hiç yüzünü. Sırtını izletti bize sıpa:) 26. Haftadan fotosu var bak ekliyorum.
Canım Allâh yardımcın olsun. Valla çalışan anne olmak zor, çalışan hamile anne olmak bin katı zor
Eşimin o konuda hakkını ödeyemem sağolsun hiç o konularda sıkıntı yapmaz. Sen elleme ben hafta sonu yaparım diyor da ben durur muyum. Saf kafa bıraksana di mi adam yaparım diyor işte. Canım çok tez benim hiç duramıyorum sonra yorgunluktan ölüyorum.
Kizlar doktor geçen gün bebegin midesi 2 3 gun geride dedi proteinsiz kalmis dedi sizin basiniza böyle bise geldimi
Ya benim karnım niye sizinkilerden büyük ilk firsatta resim cekip atmaya calışicam maşallah cok güzel bir hamilesin canım
Kızlar eşimi askere uğurladık şimdi. Hamileyim diye duygulandım heralde, normalde etkilenmem ama çok üzüldüm. Hiç bu kadar ayrı kalmamıştık, o daha kötü oldu gözler dolu dolu gitti. Gittikten 10 dk sonra aradı aklım sende diye. 3 hafta ama işte hormonlar çok enteresan ya.
Kızlar eşimi askere uğurladık şimdi. Hamileyim diye duygulandım heralde, normalde etkilenmem ama çok üzüldüm. Hiç bu kadar ayrı kalmamıştık, o daha kötü oldu gözler dolu dolu gitti. Gittikten 10 dk sonra aradı aklım sende diye. 3 hafta ama işte hormonlar çok enteresan ya.
Canım Allah kavuştursun. Benimde esim suan yanimda yok. Baska ilde calismaya gitti. Ayrıca bizim doğum zamanı eşim askere gidecek,doğumda yanımda olamayacak 2-3 hafta benide bebeğide göremeyecek. Sana moral olsun en azından doğumda yanında olacak sana destek olacak. Sakın üzülme gider gelir canım en azından bebeğinizi birlikte alırsınız kucağınıza bir dahada hic ayrılmazsınız işallahKızlar eşimi askere uğurladık şimdi. Hamileyim diye duygulandım heralde, normalde etkilenmem ama çok üzüldüm. Hiç bu kadar ayrı kalmamıştık, o daha kötü oldu gözler dolu dolu gitti. Gittikten 10 dk sonra aradı aklım sende diye. 3 hafta ama işte hormonlar çok enteresan ya.
Canım araba konusu şans. Benim kızım hiç sevmezdi bebek arabasını. Uyumak falan hak getire, bas bas ağlardı. Bebek arabası boş gezer kızım kucakta dururdu. Arabada uyuyan bebeği ile avm gezen ailelere hep özenmişimdir. İnşallah seninki sever.
Ultrason konusuna gelince, belli bir haftadan sonra çerçevede bebeği bütün halinde görmek zaten imkansız, belli bir haftaya kadar oluyor o. Benim doktorumun ultrason cihazı 4 boyutlu. Organ falan gibi şeyleri siyah beyaz haliyle kontrol ediyor, kafa-karın çevresi, kol-bacak boyu gibi şeyleri ölçüp biçiyor. Sonra yüzünü falan yakalarsa 4 boyutluya geçip bize fotoğrafını çekiveriyor. Bu sefer yakalayamadık hiç yüzünü. Sırtını izletti bize sıpa:) 26. Haftadan fotosu var bak ekliyorum.
Hamile insana dert anlatıp sisirmenin anlami da ne arkadaş zaten sıkıntı stres saglik olsun napican esin de bebeginde iyi olsun da sonunda kavuşmak var tarihler de çok yakin bebek supriz yapabilir çok dusunup uzme kendiniGitmiş sormuş hamilelik belgesiyle olmuyormuş ancak o gitmeden doğum yaparsam doğum belgesiyle oluyormuş erteleme. Aman canım valla içim dışım sıkıntı oldu,takmamaya çalışıyorum biran önce bebeyi doğurmak istiyorum inanki artık herkesin derdi kendine büyük bugün gelmis gene kv kardesinin sıkıntısıni anlatıyor ona çattım herkesin derdi kendine büyük canım. Kimse kimseyi anlamiyor.Valla iyiki bu grubu bulmusum sizleri tanımışım aile dost oldunuz hepiniz herseyi rahat rahat yaziyorum en azından kimseye anlatamadigimi sizlere anlatiyorum hepiniz çok sağolun
Nerde ki bu bebeler maşallah kaç ay oldu ama çok cikmamis ne kibar hamile bizim grubun hanımları:)Dun muydu gobusler paylasmisti, kalkip foto cekmeye usenmistim, ben de ekleyim simdi disardan geldik
Eki Görüntüle 2211539 Eki Görüntüle 2211539
Maşallah çok tatlı. Bizimkinin de 23.haftadan çok belirgin fotoğrafı var ama orada ki haline ısınamıyorum tam. Değişik geliyor bana.
Allah kavustursun canim az bi sure dayanacaksin :)Kızlar eşimi askere uğurladık şimdi. Hamileyim diye duygulandım heralde, normalde etkilenmem ama çok üzüldüm. Hiç bu kadar ayrı kalmamıştık, o daha kötü oldu gözler dolu dolu gitti. Gittikten 10 dk sonra aradı aklım sende diye. 3 hafta ama işte hormonlar çok enteresan ya.
Bağcılar da Medicine hastanesine giden var mı? En son gittiğim hastaneyi değiştirmek zorunda kaldım çünkü doğumu başka hastanede yapıyorlarmış. Eşimde bu işi şansa bırakamayız bilindik bir hastanede kontrollerin devam etsin dedi. Neden bilmiyorum tam olarak ısınamıyorum doktora. B12 çok düşük çıktı bende ve kansızlığım var, Nörolog sıkıntı yaptı iğne yaptırman gerekiyor ama gebesin dedi fakat bizim doktor sürekli pahalı vitamin ilaçları aldırma derdinde. Mesela balık yağı yerine sürekli balık yemek aynı şey olmaz mı?illa ilacı al diyor bana.
Bir de gebelikde ölüm korkusu cok olur hormonal galiba benim 2. De oglum 15 aylıkdı bebekdi daha aglaya aglaya bi hal.olmustum annelik işte kendinden cok yavrunu düşünüyosun simdi ise cok hassas çok kırılganım hele eşime karşi bazen cok tepki gösteriyorum elimde değil amaAllah kavuştursun canım.
Duygusallık bende hat safhada. Bazen doğuma giderken büyük kızımdan nasıl ayrılacağımı düşünüp, o anın senaryosunu kurup aklımda ağlıyorumYa da daha kötüsünü kuruyorum, doğumda bana bir şey olsa kızıma nasıl söylerler, nasıl söylenir böyle bir şey falan diye. Bunları yazarken bile gözlerim doluyor, ağlamak istiyorum
İkinci çocuk çok farklıymış. İlkinde tek derdin ona kavuşmakken, ikincide 'bana bir şey olursa doğumda falan, ne yapacak evlatlarım' korkusu sarıyor insanın içini.
Bir de gebelikde ölüm korkusu cok olur hormonal galiba benim 2. De oglum 15 aylıkdı bebekdi daha aglaya aglaya bi hal.olmustum annelik işte kendinden cok yavrunu düşünüyosun simdi ise cok hassas çok kırılganım hele eşime karşi bazen cok tepki gösteriyorum elimde değil ama
Yaa ne guzellBana da tam tersi günler o kadar çabuk geçiyor ki 30 hafta olmus ne cabuk ne kadar az zaman kaldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?