2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ay minnosum ya nasilda tatlı. O can tezligi bendede var kıçımın üstüne oturmak bilmem bazen çok özeniyorum rahat insanlara. Hamileliği bile kullanamıyorum. Eltim çok rahattı 9 ay elini sıcak sudan soğuk suyu koymadı. O el surmez rahat zaten cevredekikerde daha bi poh pohladi o öyle yaptıkça. Bende simdi tez canliligimdan hic belim agrisini bacak ayrımı dile bile getirmeden ha bire birseyler yapıyorum. Kıymetimiz de olmuyor canım en kötüsü böyle olunca

Kizlar doktor geçen gün bebegin midesi 2 3 gun geride dedi proteinsiz kalmis dedi sizin basiniza böyle bise geldimi

benim 23. haftada galiba, daha önce görmüş olduğu mideyi göremedi 1 hafta sonra tekrar çağırdı. Çok açtım Dr a gittiğimde. Bir hafta sonra tok karına gittim mideyi gördük rahatladık.

Kızlar eşimi askere uğurladık şimdi. Hamileyim diye duygulandım heralde, normalde etkilenmem ama çok üzüldüm. Hiç bu kadar ayrı kalmamıştık, o daha kötü oldu gözler dolu dolu gitti. Gittikten 10 dk sonra aradı aklım sende diye. 3 hafta ama işte hormonlar çok enteresan ya.

Ya benim karnım niye sizinkilerden büyük ilk firsatta resim cekip atmaya calışicam maşallah cok güzel bir hamilesin canım

Ay hadi bakalim at da gorelim

Allah saglicakla kavustursun canim, 3 hafta hemencik gecer gider sikma canini.

Allah kavuştursun canım. Çok duygusal oluyoruz hormonlardan, ben tv de acıklı bişeyi bırak, sarılan birilerini görmiim hemen göz sulanması. :)

Canım Allah kavuştursun. Benimde esim suan yanimda yok. Baska ilde calismaya gitti. Ayrıca bizim doğum zamanı eşim askere gidecek,doğumda yanımda olamayacak 2-3 hafta benide bebeğide göremeyecek. Sana moral olsun en azından doğumda yanında olacak sana destek olacak. Sakın üzülme gider gelir canım en azından bebeğinizi birlikte alırsınız kucağınıza bir dahada hic ayrılmazsınız işallah

Maşallah çok tatlı. Bizimkinin de 23.haftadan çok belirgin fotoğrafı var ama orada ki haline ısınamıyorum tam. Değişik geliyor bana.

Hamile insana dert anlatıp sisirmenin anlami da ne arkadaş zaten sıkıntı stres saglik olsun napican esin de bebeginde iyi olsun da sonunda kavuşmak var tarihler de çok yakin bebek supriz yapabilir çok dusunup uzme kendini
burasi Hepimiz icin iyi oldu dertlesiyor bilgileri Paylaşıyoruz

Allah kavuştursun canım.
Duygusallık bende hat safhada. Bazen doğuma giderken büyük kızımdan nasıl ayrılacağımı düşünüp, o anın senaryosunu kurup aklımda ağlıyorum Ya da daha kötüsünü kuruyorum, doğumda bana bir şey olsa kızıma nasıl söylerler, nasıl söylenir böyle bir şey falan diye. Bunları yazarken bile gözlerim doluyor, ağlamak istiyorum
İkinci çocuk çok farklıymış. İlkinde tek derdin ona kavuşmakken, ikincide 'bana bir şey olursa doğumda falan, ne yapacak evlatlarım' korkusu sarıyor insanın içini.

Maşallah çok tatlı. Bizimkinin de 23.haftadan çok belirgin fotoğrafı var ama orada ki haline ısınamıyorum tam. Değişik geliyor bana.

Tipi tam belli olmasa da işte bu 3 boyutlularda daha bir insana benziyorlar:) Doğsun da ısınırsın merak etme.

Bağcılar da Medicine hastanesine giden var mı? En son gittiğim hastaneyi değiştirmek zorunda kaldım çünkü doğumu başka hastanede yapıyorlarmış. Eşimde bu işi şansa bırakamayız bilindik bir hastanede kontrollerin devam etsin dedi. Neden bilmiyorum tam olarak ısınamıyorum doktora. B12 çok düşük çıktı bende ve kansızlığım var, Nörolog sıkıntı yaptı iğne yaptırman gerekiyor ama gebesin dedi fakat bizim doktor sürekli pahalı vitamin ilaçları aldırma derdinde. Mesela balık yağı yerine sürekli balık yemek aynı şey olmaz mı?illa ilacı al diyor bana.

Allah kavustursun canim az bi sure dayanacaksin :)

Medicana mı demek istedin canım?
Doğumu başka hastanede yaptıran hastane de ilk defa duyuyorum.
Doktoruna güvenmiyorsan değiştirmek için baya geç kalmışsın, bir an önce yeni doktor bul kendine. Doğumda doktora güven duymak çok önemli.
Takviyelere gelince, omepa-D kullanıyorum, omega 3 ve D vitamini birleşimi. Osteozinc kullanıyorum magnezyum kalsiyum ve çinko birleşimi. İkisi de pahalı ilaçlar, biri 70 biri 50 küsür lira ve her ay bir kutu gidiyor nerdeyse. Hatta osteozinc günde 2 defaya çıkardı kasılmalarım geçmiyor deyince. Ama bunlar doktorun tavsiyesi, istemesem zorla aldıramaz. Omega-3 için zaten ben ısrar ettim çünkü ben yeterince fazla balık yiyemiyorum, tadını sevmiyorum. Ayrıca şöyle düşün; hamilelikte ihtiyacın olan omega-3'ü yeterince alabilmen için soğuk deniz balığı ağırlıklı ve en az haftada 2 kez yemen gerek. Her yediğin balıkta aynı oranda ve yeterince omega-3 yok. Bana sorarsan takviye al.

Bir de gebelikde ölüm korkusu cok olur hormonal galiba benim 2. De oglum 15 aylıkdı bebekdi daha aglaya aglaya bi hal.olmustum annelik işte kendinden cok yavrunu düşünüyosun simdi ise cok hassas çok kırılganım hele eşime karşi bazen cok tepki gösteriyorum elimde değil ama

Demek ki yaşadığım şey normal. İyi bari sevindim :)
Eşe sarma olayı herkeste vardır zaten. Adama kızacak yer arıyorum. Onun yerinde olsam kendime bu kadar tahammül edebilir miydim diye düşünüyorum bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…