2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ayni benim gibisin o zaman hamile degilken normaldın demi bende hamilelikde oldu ozellikle son 1 aydır duphalac işe yaramadı peki dr un verdiği ilac bağımlılik yapiyor mu ?acaba bebegin duruşuyla alakası olabilir mi 3. Gebeligim ama ilk.defa boyle.bisey yaşiyorum hele aksam yemek yedikden sonra dünya bana dar geliyor nefes alamıyorum
Ahh canik neler yapmiyorum ki yürüyüş yapiyorum hareketliyim ekmegimi tam tahıllı ile degistim lifli gıdalar tuketiyorum ve bol su çaresizlik cok zor muş daha napabilirim bilmiyorum Dr uma gelimce bi hastane yi degişmek istiyorum fiyat farkından dolayı bir de yetersiz geliyor mesela varisim var cok.kotuyum vajinal muayene bile yapmadı ne bileyim yetersiz geliyo gibi 30. Haftamda dr kontrolum var yeni bi dr buldum iskenderundan gelmiş çok övülüyor ona gideyim diyorum bakalım artık

Günaydın kızlar. Ben bugün dayanamayıp doktora gttim. Demiştim ya bpd 3 haftadan fazla önde çıkıyor. Çok canım sıkılmıştı ruhum daralmıştı dayanamadım trabzonda ayrıtılı ultrason yapan bir radyalog var burada çok meşhur ona geldim.kafa 13 gün önde çıktı ve diğer değerlerinde hepsi ortalama o şekilde önde. Doktor genetiğiniz iri yapılı bir bebek beyin içinde hiçbir şey yok korkma dedi. Yarım saat sadece beyin inceledi hiçbir şey yok dedi hamdolsun. Çok rahatladım bende . İnşallah aksilik çıkmadan sağlıkla kucaklarımıza alalım hepimiz. Allh yardımcımız olsun.

Senin adına çok sevindim canım. İyi yapmışsın gitmekle en azından için rahatladı. Sağlıkla al işallah bebisini kucağına

Yok ben normalde de kabızlık çekiyorum, hamile kalmadan önce de kabızlık benim bir sorunum ama hamilelikten sonra çok çok zorluyor. Akşam yemeklerden sonra nefes filan alamıyorum bende. Hele 2 gün filan tuvalete gidemediysem, gergin bir davul gibi oluyorum.

Suan iyi olduğuna sevindim canım.Yok canım şımarıklık olduğunu düşünme hamilelik hormonlar birde ekstra mesafeler olunca insanin elinde değil dayanilmiyor işte. Tez zamanda kavuşun kocisinle işallah

Hamile cekimi nasil oluyor valla kendimi yaslanmis gibi hissettim suan hicbir şeyden haberim yok

Bende ayni durumdaydım fiyat farkindan dolayi baska doktora gittim iyi dediler ama doktor cok ilgilenmedi benle hastane yarı yariya fark ama doktor içime sinmedi ve artık 6binlik eski doktoruma gitmeye karar verdim nelere para vermiyoruz diyerekten gaza getirdim kendimi. Bir ilaç da seni kabiz yapiyor olabilir kan ilaci falan

Koca kafali olmak suc mu anne diyor senin bebek bencecok sevindim cnm icinin rahatlamasina.

6bin tl çok yaa insaf bu hastanelere benim gittigim yer 2500 civarı ayni kalitede başka bi hast 1500 civarı imiş zaten herşey başini almıs gitmiş Allah yardimcimiz olsun bebeklerimiz rizkiyla gelir insallah

Yaa ayni ben bugun 6. Gunum benimde nefes alamiyorum

Canım minyon olmak başın buyuk ya da kucuk olmasi genel olarak genetik ama dr a gitmekle iyi etmissin en azindan beynini kemiren vesveseden kurtulmuşsun senin ilk bebekdi demi ?insan ilk bebekde daha vesveseli evhamlı olabiliyo 2 de oyle bisey kalmiyor

Ah kuzum ilk ama tüp bebek. Hemde 3 ameliyat oldum kist ameliyatı tüp ameliyatı apandisit ondan sonra tüp bebek yapabildik. Yumurtalığımın biri yok. Çokk uzun yollardan geldik kızımla ben o yüzden hep bi endişe ama söz verdim rabbime bunuda atlatayım inşallah hep pozitif olucam artık sürekli endişe halinden kurtulucam diye. Allahım sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah.

6bin tl çok yaa insaf bu hastanelere benim gittigim yer 2500 civarı ayni kalitede başka bi hast 1500 civarı imiş zaten herşey başini almıs gitmiş Allah yardimcimiz olsun bebeklerimiz rizkiyla gelir insallah
Aynen ya cok fazla ama en yakin hastane suan da ve benim.ilk gittgim doktor 16bin istemişti sonra bu doktora gecmistim. Istanbul sanirim rekora kosuyor. Gerci 3000 ne de var ama su saaatten sonra degistirmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…