- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #22.521
Diyorum ya herkesin derdi daha büyük. Anlayış yok ki kadin hic dogurmamis evlenmis boşanmış en büyük derdi o hamilelik nedir bilmiyor anlamiyor da ne yapayım valla sabır taşına döndüm. Zaten aralık annelrinj takip ediyorum aralar çoğu erkenden doğurdu belki oğlumda supris yapar bize 10 gün falan once gelir babasını gonderir askere o da görmüş olur en azından rahat gider gelincede evimize gideris bende bebisimle ilgilenirim kimsecikeri görmez gözümHamile insana dert anlatıp sisirmenin anlami da ne arkadaş zaten sıkıntı stres saglik olsun napican esin de bebeginde iyi olsun da sonunda kavuşmak var tarihler de çok yakin bebek supriz yapabilir çok dusunup uzme kendini
burasi Hepimiz icin iyi oldu dertlesiyor bilgileri Paylaşıyoruz
omega3 e 250 lira verdim bu ay yine bütçe mortladiMedicana mı demek istedin canım?
Doğumu başka hastanede yaptıran hastane de ilk defa duyuyorum.
Doktoruna güvenmiyorsan değiştirmek için baya geç kalmışsın, bir an önce yeni doktor bul kendine. Doğumda doktora güven duymak çok önemli.
Takviyelere gelince, omepa-D kullanıyorum, omega 3 ve D vitamini birleşimi. Osteozinc kullanıyorum magnezyum kalsiyum ve çinko birleşimi. İkisi de pahalı ilaçlar, biri 70 biri 50 küsür lira ve her ay bir kutu gidiyor nerdeyse. Hatta osteozinc günde 2 defaya çıkardı kasılmalarım geçmiyor deyince. Ama bunlar doktorun tavsiyesi, istemesem zorla aldıramaz. Omega-3 için zaten ben ısrar ettim çünkü ben yeterince fazla balık yiyemiyorum, tadını sevmiyorum. Ayrıca şöyle düşün; hamilelikte ihtiyacın olan omega-3'ü yeterince alabilmen için soğuk deniz balığı ağırlıklı ve en az haftada 2 kez yemen gerek. Her yediğin balıkta aynı oranda ve yeterince omega-3 yok. Bana sorarsan takviye al.
Maşallah canım
@Hirosum ve kardesi ve @engteacher86 bence siz baya zayıf olduğunuz için gobusleriniz cokmus gibi duruyor.Oy maşallah
Büyümüşsünüz tabi, sonunda kendime yakın bir göbüş buldum
Hayırlısı canim sağlıklı olsun da demekten başka bisey gelmiyor elden benim esimde eger başlarsa şubatta başlayacak göreve 4 subat okul basliyor 11 subat benim dogum görünüyor esimde olmayacak yanimda doğumdan sonra izin alip gelebilir anca bekleyeceğiz yapacak biseyimiz yokDiyorum ya herkesin derdi daha büyük. Anlayış yok ki kadin hic dogurmamis evlenmis boşanmış en büyük derdi o hamilelik nedir bilmiyor anlamiyor da ne yapayım valla sabır taşına döndüm. Zaten aralık annelrinj takip ediyorum aralar çoğu erkenden doğurdu belki oğlumda supris yapar bize 10 gün falan once gelir babasını gonderir askere o da görmüş olur en azından rahat gider gelincede evimize gideris bende bebisimle ilgilenirim kimsecikeri görmez gözüm
Güzel de çok psikolojik olarak hazırlıksız gibi hissediyorum kendimi doğuma hazir değilim gibiYaa ne guzell
Acaba ben kendimi hic zayif görmüyorum da@Hirosum ve kardesi ve @engteacher86 bence siz baya zayıf olduğunuz için gobusleriniz cokmus gibi duruyor.
Kader arkadasiyiz yani:) Aynen canım elden birsey gelmiyor dediğin gibj sağlıkla gelsinde bebislerimzHayırlısı canim sağlıklı olsun da demekten başka bisey gelmiyor elden benim esimde eger başlarsa şubatta başlayacak göreve 4 subat okul basliyor 11 subat benim dogum görünüyor esimde olmayacak yanimda doğumdan sonra izin alip gelebilir anca bekleyeceğiz yapacak biseyimiz yok
Tek fark ben kayınvalide evinde degil kayınvalide benim evde olacak teselli ikramiyesi gibi bisiKader arkadasiyiz yani:) Aynen canım elden birsey gelmiyor dediğin gibj sağlıkla gelsinde bebislerimz
Zaten az kaldi dediğin gibi. Normal artık gobislerin buyumesi hızlı büyüme evresine girdi çünkü sipalar.Valla ona bakarsan banada iyisin diyorlar nedense dev aynasında görüyorum kendime nedense:))Acaba ben kendimi hic zayif görmüyorum da
30 u gorduk artik ondandabüyük olabiliriz geriye bisey kalmamis gibi
Eski halimiz bilip bu halde gorunce kendimizi ister istemez kilolu görüyoruz dışardan hic kilo almamissin diyorlar ama bide benim gozumden gorseler:)Zaten az kaldi dediğin gibi. Normal artık gobislerin buyumesi hızlı büyüme evresine girdi çünkü sipalar.Valla ona bakarsan banada iyisin diyorlar nedense dev aynasında görüyorum kendime nedense:))
Evet canım teselli ikramiyesi valla doguma kadar uzun süre yanında olmasam 1 ayi falan bile hiç dert etmem ama uzun kalınca insan iyice yüz göz oluyor. Düşünebiliyor musun 4-5 ay zaman yapıyor toplamda yanlarinda kalacağım süreTek fark ben kayınvalide evinde degil kayınvalide benim evde olacak teselli ikramiyesi gibi bisi
Allah kavuştursun canımKızlar eşimi askere uğurladık şimdi. Hamileyim diye duygulandım heralde, normalde etkilenmem ama çok üzüldüm. Hiç bu kadar ayrı kalmamıştık, o daha kötü oldu gözler dolu dolu gitti. Gittikten 10 dk sonra aradı aklım sende diye. 3 hafta ama işte hormonlar çok enteresan ya.
Ay aynı ben ya düşündükçe kafayı yicek gibi oluyorum kafamda kurdukça oturup ağlıyorum Rabbim kimseyi evladından ayırmasın ne çocuklar anasız babasız kalsın ne de analar babalar evlatsızAllah kavuştursun canım.
Duygusallık bende hat safhada. Bazen doğuma giderken büyük kızımdan nasıl ayrılacağımı düşünüp, o anın senaryosunu kurup aklımda ağlıyorumYa da daha kötüsünü kuruyorum, doğumda bana bir şey olsa kızıma nasıl söylerler, nasıl söylenir böyle bir şey falan diye. Bunları yazarken bile gözlerim doluyor, ağlamak istiyorum
İkinci çocuk çok farklıymış. İlkinde tek derdin ona kavuşmakken, ikincide 'bana bir şey olursa doğumda falan, ne yapacak evlatlarım' korkusu sarıyor insanın içini.
Evet canım aynen oyle alışık olmadığımız için oyle görüyoruz kendimjzj en azindan geçici durumEski halimiz bilip bu halde gorunce kendimizi ister istemez kilolu görüyoruz dışardan hic kilo almamissin diyorlar ama bide benim gozumden gorseler:)
Es yaninda olmayınca iki gün bile kasiyor insani ama idare ediceksn bi sure neyseki kayınvalide de çalışıyormus gibi boyu beraber değilsiniz en azindan ufak tefek ev işlerini yapıp geçip odana yat veya cikabiliyorsan dolaş birazEvet canım teselli ikramiyesi valla doguma kadar uzun süre yanında olmasam 1 ayi falan bile hiç dert etmem ama uzun kalınca insan iyice yüz göz oluyor. Düşünebiliyor musun 4-5 ay zaman yapıyor toplamda yanlarinda kalacağım süre
Medicana mı demek istedin canım?
Doğumu başka hastanede yaptıran hastane de ilk defa duyuyorum.
Doktoruna güvenmiyorsan değiştirmek için baya geç kalmışsın, bir an önce yeni doktor bul kendine. Doğumda doktora güven duymak çok önemli.
Takviyelere gelince, omepa-D kullanıyorum, omega 3 ve D vitamini birleşimi. Osteozinc kullanıyorum magnezyum kalsiyum ve çinko birleşimi. İkisi de pahalı ilaçlar, biri 70 biri 50 küsür lira ve her ay bir kutu gidiyor nerdeyse. Hatta osteozinc günde 2 defaya çıkardı kasılmalarım geçmiyor deyince. Ama bunlar doktorun tavsiyesi, istemesem zorla aldıramaz. Omega-3 için zaten ben ısrar ettim çünkü ben yeterince fazla balık yiyemiyorum, tadını sevmiyorum. Ayrıca şöyle düşün; hamilelikte ihtiyacın olan omega-3'ü yeterince alabilmen için soğuk deniz balığı ağırlıklı ve en az haftada 2 kez yemen gerek. Her yediğin balıkta aynı oranda ve yeterince omega-3 yok. Bana sorarsan takviye al.
Canım kendi ailenin nerde birazda onların yanına gitsem olmaz mı kafa dagıtırsın hiç olmazsaEvet canım teselli ikramiyesi valla doguma kadar uzun süre yanında olmasam 1 ayi falan bile hiç dert etmem ama uzun kalınca insan iyice yüz göz oluyor. Düşünebiliyor musun 4-5 ay zaman yapıyor toplamda yanlarinda kalacağım süre
Piskolojisi bozuk teyze varL
Es yaninda olmayınca iki gün bile kasiyor insani ama idare ediceksn bi sure neyseki kayınvalide de çalışıyormus gibi boyu beraber değilsiniz en azindan ufak tefek ev işlerini yapıp geçip odana yat veya cikabiliyorsan dolaş biraz
Suram agriyor buram agriyor de kaç odaya bence ayni odada kalmamaya çalış o seni strese sokuyor zatenPiskolojisi bozuk teyze varevde o kvden beter neler cekiyorum ah bir bilsen.Ne ettiysem gönderemedim kadini:)) eşime dedim 3-4 yıl gelmek istemiyorum artık yanlarına bu uzun süre bana uzun bir süre yeter artık anca kendime gelirim
Annem babam hayatta degil maalesef canım zaten annem sağ olsa o gelirdi aylarca yanimda dururdu kimseyede bir yerde gitmeye ihtiyac duymazdim. Ablamla abimde evli çocukları kendi düzeni var eşimde illa ailemin yanına git aklım sende kalmasın diye getirdi,bende onun bari içi rahat etsin diye geldimCanım kendi ailenin nerde birazda onların yanına gitsem olmaz mı kafa dagıtırsın hiç olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?