2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Diyorum ya herkesin derdi daha büyük. Anlayış yok ki kadin hic dogurmamis evlenmis boşanmış en büyük derdi o hamilelik nedir bilmiyor anlamiyor da ne yapayım valla sabır taşına döndüm. Zaten aralık annelrinj takip ediyorum aralar çoğu erkenden doğurdu belki oğlumda supris yapar bize 10 gün falan once gelir babasını gonderir askere o da görmüş olur en azından rahat gider gelincede evimize gideris bende bebisimle ilgilenirim kimsecikeri görmez gözüm

omega3 e 250 lira verdim bu ay yine bütçe mortladi

Hayırlısı canim sağlıklı olsun da demekten başka bisey gelmiyor elden benim esimde eger başlarsa şubatta başlayacak göreve 4 subat okul basliyor 11 subat benim dogum görünüyor esimde olmayacak yanimda doğumdan sonra izin alip gelebilir anca bekleyeceğiz yapacak biseyimiz yok

Kader arkadasiyiz yani:) Aynen canım elden birsey gelmiyor dediğin gibj sağlıkla gelsinde bebislerimz

Acaba ben kendimi hic zayif görmüyorum da
30 u gorduk artik ondandabüyük olabiliriz geriye bisey kalmamis gibi
Zaten az kaldi dediğin gibi. Normal artık gobislerin buyumesi hızlı büyüme evresine girdi çünkü sipalar.Valla ona bakarsan banada iyisin diyorlar nedense dev aynasında görüyorum kendime nedense:))

Zaten az kaldi dediğin gibi. Normal artık gobislerin buyumesi hızlı büyüme evresine girdi çünkü sipalar.Valla ona bakarsan banada iyisin diyorlar nedense dev aynasında görüyorum kendime nedense:))
Eski halimiz bilip bu halde gorunce kendimizi ister istemez kilolu görüyoruz dışardan hic kilo almamissin diyorlar ama bide benim gozumden gorseler:)

Tek fark ben kayınvalide evinde degil kayınvalide benim evde olacak teselli ikramiyesi gibi bisi
Evet canım teselli ikramiyesi valla doguma kadar uzun süre yanında olmasam 1 ayi falan bile hiç dert etmem ama uzun kalınca insan iyice yüz göz oluyor. Düşünebiliyor musun 4-5 ay zaman yapıyor toplamda yanlarinda kalacağım süre

Allah kavuştursun canım

Ay aynı ben ya düşündükçe kafayı yicek gibi oluyorum kafamda kurdukça oturup ağlıyorum Rabbim kimseyi evladından ayırmasın ne çocuklar anasız babasız kalsın ne de analar babalar evlatsız

L
Es yaninda olmayınca iki gün bile kasiyor insani ama idare ediceksn bi sure neyseki kayınvalide de çalışıyormus gibi boyu beraber değilsiniz en azindan ufak tefek ev işlerini yapıp geçip odana yat veya cikabiliyorsan dolaş biraz

Osteozinc i suda eritip mi içiyorsun acaba? Yoksa hap gibi mi?

Canım kendi ailenin nerde birazda onların yanına gitsem olmaz mı kafa dagıtırsın hiç olmazsa

Piskolojisi bozuk teyze var evde o kvden beter neler cekiyorum ah bir bilsen.Ne ettiysem gönderemedim kadini:)) eşime dedim 3-4 yıl gelmek istemiyorum artık yanlarına bu uzun süre bana uzun bir süre yeter artık anca kendime gelirim

Suram agriyor buram agriyor de kaç odaya bence ayni odada kalmamaya çalış o seni strese sokuyor zaten

Canım kendi ailenin nerde birazda onların yanına gitsem olmaz mı kafa dagıtırsın hiç olmazsa
Annem babam hayatta degil maalesef canım zaten annem sağ olsa o gelirdi aylarca yanimda dururdu kimseyede bir yerde gitmeye ihtiyac duymazdim. Ablamla abimde evli çocukları kendi düzeni var eşimde illa ailemin yanına git aklım sende kalmasın diye getirdi,bende onun bari içi rahat etsin diye geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…