2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Günaydın kızlar 1 sorum var size
Benim bebek bildiginiz popomda oynuyo sanki baş baya asagida gibi hele hickırmaya başlayınca cok kötü hissediyorum sanki wc ye gitmem gerekiyomuş gibi oluyorum bir de ben de kabızlık cok fazla bebeğin duruşyla alakası olabilir mi??Dr a kabizligimi anlatiyorum cunku cok.cektiriyor bana adam sadece enterogermina verdi bi de duphalac drumu degisicem galiba baska sebepler de birikti çünkü

Kızlar grip oluyorum sanırım hafif bir baş ağrım var burnum akıyor sesim değişti. Of ne yapcam ben
Gecmis olsun cnm ayni durumdayim agzim burnum gözüm akiyo 10 gun anca iyilesme süresi.doguma 2 ay var daha atlatalim da dogumda sezeryanda balgam olunca öksürmek sıkıntı oluyor gülmekte. Haftasonu iyilesirim dedim ama daha kötü olmusum

Bende cok yasadim kabizlik canm ama 2 aydir hic yasamiyorum cok şükür hele doktorun verdigi calsiyum ilacini icince suda eritenden hemen cikiyorum wc ye. Bence bebegin durusu kaynakli olabilir ama bunda da yapacak bir şey yok gibi beslenmeni duzenleyebilir egzersiz yapabilirsin doktorunu değiştirmende baska ne sebep var cnm

Canım kronik kabızlık benim başımın belası, ben de çok kabız oluyorum. Doktorum bana başta dpuhalac verdi ama sınra değiştirdi. Toz bir ilaç verdi,suya karıştırıp içiyorsun ve ertesi gün ishal yapıyor ama bağırsak ağrısı, gaz filan yok ve bir kerelik oluyor bu. Benim bebeğimin de kafası aşağıda ve bazen çok çok kötü bir yere vuruyor, tarif etmem imkansız. Duruştan mı bilmiyorum ama ben normalde de kabızlık çekiyorum.

Ağrı azaltıcı iğne diye bir şey ilk kez duydum açıkçası. Sancın çok olsa zaten yatış yapardı, canını sıkma, doğuma hazırlık kasılmalarıdır büyük ihtimalle. Dinlen fazla yorma kendini. Ciğer iğnesini de olası bir erken doğum ihtimali için vermiştir. Bu senin asıl doktorun değil mi? Neden iğneleri sana verdi olası bir durumda gel yapalım demek yerine?
Kilosu için de eğer değerler sürekli geriden geliyorsa geç döllenme olabilir diye düşündüm
O anin telaşı ile ağrı kesici iğne yazmışım düşük önleyici iğne verdi . Haftada bir olacak şekilde
Bir de eğer ağrın artarsa diye ciğer geliştirici iğne verdi artarsa bunu yaptır dedi
Sana katılıyorum gel demesi daha doğru olurdu ben ya bilemezsem diye panik oldum açıkçası hafta sonundan bu yana

kızlar temızlık ısını nasıl yapıyorsunuz benım yapmam lazım ama usengeclık degılde belım cok cok agrıyor hemen bir iki kere eğilip kalkınca ne yapmam lazım dip temizlik te lazım artık evime. nasıl yapıyorsunuz siz ?

Hiç zaman gecmiyor sanki doguma daha cok var gunler gecmiyo bana oyle geliyo herkese mi oyle acaba
vallaha banada öyle şu son 1 ayda eşimin dükkana geliyim ona yardım ediyim istedim ama ona da 3 gün dayanabıldım evde de canım sıkılıyor dukkan da olmuyor zaman gecmıyor napcam bılmıyorum valla

Geçmiş olsun canım bende bir hafta oldu anca atlattım sayılır bol bol mandalina yedim bi de ıhlamur içtim bir iki kere iyi geldi

Sağol canım bende ıhlamur içtim bol limonlu birde şimdi zencefil kaynattım ini iyi gelir

Ay inşallah atlatırız hafta sonu hamile çekimi yaptık orda kaptım sanırım

Canım süpürge ve vikedayı eşim yapıyor bende banyo toz vs yapıyorum zaten detaylı yapamıyorum agır kaldıramamak gerek

Allah kavuştursun canım. Tez zamanda işalllah

Canım süpürge ve vikedayı eşim yapıyor bende banyo toz vs yapıyorum zaten detaylı yapamıyorum agır kaldıramamak gerek[/QUOTE]
bende öyle yapıcam sanırım eşimi kandırmam gerek

Allah Rahmet eylesin Çok üzüldüm bende inanki eşinde haklı bi bakıma idare et artık

Oda onun kardeşi ama sen daha kıymetli olmalısın oğlunun eşisin sonuçta olmadı eşinle konuş o söylesin bari rahat edemiyo desin :)
Kimseye diyemem kardeşi sonuçta her yil 2 ay getiren bu yil nedense 5-6 ay kalsın diyor. Ben gittikten sonra gelsin isterse onlarla yaşasın beni ne ilgilendirir zaten.Ben ayri söyledim eşim 2 kez söylemiş. Ama bende ona göre davranicam eşime dedim 3-4 yıl gelmiyicem bir daha yanlarına gitmezsin ben giderim dedi o da sağolsun.

O zaman çok haklısın canım KV yaptıgı ayıp gerçekten öncelik sen olmalısın neyse sen boşver sabret sonra gitmezsen anlar o da artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…