2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Aynen canım şuna bak daha dün gibi hamile olduğumuzu öğrendiğimiz zaman nerdeyse doğurcaz :) zaman çabuk geçiyor :)

Öyle zor hamilelik geçirdim ki çabuk geçti zaman diyemiyorum.Doğumdan sonra her şey güzel olur inşallah. Sakarım diye çok kucağıma vermezlerse birde. Dün eşime diyorum bebeği banyoda kucağımda mı yıkasam felan. Olmaz asla sen sakarsın düşer felan diyor.Sakar demeleri hiç hoşuma gitmiyor. Anne içgüdüsü ile ben onu her türlü korumaya çalışırım zaten

Ya canım senin durumun farklı da gerçekten eşin de biraz patavatsızmış sen onun annesisin senden başka kimse daha çok düşünemez koruyamaz onu sende çekingen durma bebegine kendin bak ne demek sakarım diye vermezler o senin bebeğin kimseden izinle almak zorunda değilsin bunları düşünüp üzme kendini. Tamam ilk başlarda yıkamak falan zor olabilir yardım ederler ama bir iki den sonra kendin yaparsın ben hayatımda bebek almadım kucağıma bende korkuyorum ama yaparım inanıyorum kendime

Çok teşekjür ederim canım Allh razı olsun. Artık rahatlayabilirim dimi bir şey olsa 1 saat inceledi görürdü heralde :)
Kesinlikle rahatlamalisin canım akıl küpü olacak bebişin emin ol. Benim yeğenimde öyle büyüttü kafasi masallahi var çocuğun çok akıllı masallah seninkide eminim öyle olacak

Aynen ya cok fazla ama en yakin hastane suan da ve benim.ilk gittgim doktor 16bin istemişti sonra bu doktora gecmistim. Istanbul sanirim rekora kosuyor. Gerci 3000 ne de var ama su saaatten sonra degistirmek istemiyorum
Haha benim kp ve kv duysa 16 bini bebeğimi satıyorlar bize derler,kriz geçirirler valla:)) benim gittiğim yer 2400 istiyor o bile çokmuş devlet hastanesine niye gitmiyorsun, bedava orasi daha iyi diye

O senin bebeğin canım sen verme onlara kimse senden daha iyi bakamaz. Bence sen sakar değilsin sana öyle sakar dedikeri için piskolojik olarak elin ayağın dolanıyor. Eşine bence söyle sana öyle bir itamda bulunmasın bir daha. Allah kolaylık versin bundan sonra iyi olursun mutlu olursun işallah canım

Kızlar

Eşim bana destek oluyor aslında ama bazı konularda korkusu var. Cidden düz yolda yürürken birden takılıp düşebiliyorum. Çarşamba günü beynimden film felan çekilecek sanırım. İnşallah damar ve sinirlerim de sıkıntı yoktur birde onu takmak istemiyorum.

Amiin. Doğsa hayırlısıyla kucağıma alsam her şey güzel olacak gibi hissediyorum

Kızlar banyodan sonra bebeği zeytinyağı ile yağlamayı düşünen var mı? Ben normal vücut yağı almak istiyordum ama hakiki zeytinyağı sürecekmişiz.

Yok canım öyle düşünürsen öyle olur sen sakin ol yeter. İnşallah temiz çıkar canım merak etme. Hamilelikte sıkıntı olmayacak mı film çekilmesi ne dedi doktorlar

Haha benim kp ve kv duysa 16 bini bebeğimi satıyorlar bize derler,kriz geçirirler valla:)) benim gittiğim yer 2400 istiyor o bile çokmuş devlet hastanesine niye gitmiyorsun, bedava orasi daha iyi diye
Benimkiler de tam tersi 6bin ne ki doktorundan memnunsan vazgecme diyorlar sanki parayı onlar veriyor

Yok canım öyle düşünürsen öyle olur sen sakin ol yeter. İnşallah temiz çıkar canım merak etme. Hamilelikte sıkıntı olmayacak mı film çekilmesi ne dedi doktorlar

Tam film değil sanırım Beynime ses dalgaları felan yollayacaklar sanırım.Mr sakıncalı olduğu için başka testler yapmak istedi doktor

Cuma günü dersim yok, evde kaldığım için temizliği yapıyordum, hafta sonu vakit ailecek birbirimize kalsın diye. Geçen haftaya kadar böyleydi ama bir anda fiziksel olarak yorgun hissetmeye başladım kendimi ve geçen hafta yapmadım temizlik falan. Eşim de diyor yapma artık ben yaparım diye. Ufak tefek toz alma, mutfağı küçük baston tarzı süpürge ile süpürmek, ortalığı toplamak, lavabo ovalamak, çamaşır asıp toplamak ve ütü tarzı şeyleri yapıyorum. Ama süpürge ve vileda gibi sağlam temizliği eşim yapıyor artık. Biz eşimle temizliğe kadın alma konusunda aynı fikirdeyiz o yüzden sorun olmuyor. Kadının yaptığı temizliği ben de eşim de beğenmediğimiz için birimiz yapamazsa öbürü yapıyor bizim evde temizliği. Hatta eşim benden iyi yapar sağolsun

Sanırım alıntı yapamadım @engteacher86 arkadaşım

Olsun ben anladım canım mesajını :)
Bütün değerler önde gidiyorsa sorun yok. Genetik olarak boyu ve kilosu yüksek olabilir. Bu haftalara kadar böyle geldi, bir süre gelişimi durup haftası ile eşitleyebilir. Veya hep gelişimi önde de olabilir.Erken gelişti diye erken doğacağını düşünmek bence yanlış. 5 kilo doğan çocuklar niye bekliyor o zamana kadar anne karnında madem? Veya 2.5 kilo doğan çocuklar neden beklemiyor belli bir kiloya kadar?
Doğum zamanının kilo ile falan alakası yok. Doktorun keşke seni korkutmasaymış öyle. Sen sancılarını takip et de, erken müdahale gereken bir şey olursa sıkıntı olmasın. Gerisini boşver kafanı rahat tut. Stres zararlı.

Gözün aydın canım. Fiziksel olarak boyutu büyük bir bebeğin olacak demektir. Canını sıkacak bir şey yokmuş demek.
Belli bir haftaya kadar hızlı gelişen bebekler sonrasında duraklayıp haftasıyla uyumlu da doğabiliyor. Daha doğuma baya vakit var. Sağlıkla gelsinler inşallah hepsi.

İçlik felan giydirecek misin? O yağı emiyormuş sanırım
Yok giydirmeyi düşünmüyorum canım çok öyle kat kat giydirmek istemiyorum zıbın üstüne normal kıyafeti ayriyeten bi yelek sadece ince bi battaniye örterim bide yeter ev sıcak oluyor çok soğuk değil tam ideal o şekilde yeter diye düşünüyorum

Sağolasın canım dediğin gibi sanırım biraz tontiş bir bebek olacak bende eşimde hem uzun hem kiloluyuz :) ilk olunca bu tecrübesizlikle insan hem tedirgin oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…