2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Valla biz külotlu çorap bile aldık. Başlarda tamam diyorum ama o kadar kat kat giydirmek iyi değil bence.

Canım doktoruna sordun mu bilmiyorum ama filn cekilmek hamilelikte yasak bebeğe zararlı diye biliyorum. İyi araştır derim doguma 2 ay kaldi zaten olmazsa dogumdan sonra çekinirsin

Valla biz külotlu çorap bile aldık. Başlarda tamam diyorum ama o kadar kat kat giydirmek iyi değil bence.
Bence de değil zaten bebek rahatsız olur diye düşünüyorum öyle kat kat giydirilmekten biz bile hoşlanmayız evimiz soğuk mu oluyor sobalı falan sa hiç giydirme kilotlu çorabı falan bence. Kilotlu çorap yürürken emeklerlen falan olabilir zaten bizim emekleme zamanları yaza denk gelcek rahat olacaz :)

Ben hiçbir zaman yağın tek başına kullanılmaması gerektiğini duydum suyla açmak gerekiyormuş

Suyla açmak değil de zeytinyağını biraz ısıtıp soğuduktan sonra kullanmak gerekiyor canım. Asitini almak için yapılıyor bu işlem.

Sağolasın canım dediğin gibi sanırım biraz tontiş bir bebek olacak bende eşimde hem uzun hem kiloluyuz :) ilk olunca bu tecrübesizlikle insan hem tedirgin oluyor :)

Armut dibine elma düşmez, bak kendin söylüyorsun. Boylu poslu aileden nasıl çocuk olsun ki? Benim gibi 48 kilo anneden de 5 yaşında 15 kilo kız olur işte böyle. Dahasını niye bekliyorsam sanki
Bakalım ikinci nasıl olacak.

Kaç yaşındaydı canım senin bir numara?
Benim kızım 5 yaşını bitirecek, bu güne kadar 1 gece ayrı kaldık. Bana da çok zor gelecek. Gece ayrı uyumaktan ziyade, doğum için hastaneye giderken evden çıkma kısmını düşündükçe gözlerim doluyor inan. O bana sarılacak anne gitme diye, ben onun yanında ağlamayayım diye sıkcam kendimi ama tutamicam. Ben ağlarsam o daha çok üzülür. Of valla şu an bunları yazarken bile ağlıyorum, o günü düşünemiyorum

Benimkiler de tam tersi 6bin ne ki doktorundan memnunsan vazgecme diyorlar sanki parayı onlar veriyor
Seninkiler iyimis canım. Bizimkiler verecekmiş eltime 4000 vermisler benden kısmaya çalışıyorlar. Eşimde diyor acibademe gidelim öyle dedikleri icin 8binmis orasida benim için de doktor önemli. Zaten düğünde de herseyimden kısmışlar bir gelinlik bile almadılar zaten kendimi 3. Sınıf gelin gibi görüyorum.onlara Doğum parası verdiklerini duyduk diye vericekler %99.9 bizede

Son düzenleme:
canım 2yaşında Benim sezeryan eğer aksilik olmazsa ben evden çıkarken uyuyo olacak erken saatte gideceğim için. Ama dediğin gibi doğum düşüncesiyle çıkmak .Bide insanın aklına neler gelio. Hayırsıyla kucağımıza alsaydık

ben de bugun sezeryan ihtimalini aklima alip baya bi sure uyuyamadim. hani bebegin pozisyonundan kaynakli olan sekliyle. drdign gbi cnm evde cocuk olunca cok zor olur Allah hepimize yardimci olsun. yine gelenin destek olanin olur ins

ben de bugun sezeryan ihtimalini aklima alip baya bi sure uyuyamadim. hani bebegin pozisyonundan kaynakli olan sekliyle. drdign gbi cnm evde cocuk olunca cok zor olur Allah hepimize yardimci olsun. yine gelenin destek olanin olur ins
Canım benim derdim 2 gün (umarım uzamaz) hastene kalacağım süreyi düşünüyorum Evimze geçtiğimde gözümün önünde olacak ya gerisi önemli değil. Bide devlet hastanesinde olacagım öle gelemez de yanıma

Zor yollardan geçmişsiniz cidden ama böyle psikolojik olarak da yipraniyosun hem.artik guzel.haberlerde almişsın hamileliğin keyfini çıkarmaya çalış Allah sağsalim kavustursun yavruna seni

Aynen ya cok fazla ama en yakin hastane suan da ve benim.ilk gittgim doktor 16bin istemişti sonra bu doktora gecmistim. Istanbul sanirim rekora kosuyor. Gerci 3000 ne de var ama su saaatten sonra degistirmek istemiyorum
Aman Allahım fiyatlara bak devlet bu işe el atıp bir satandart getirmeli 16 bin ne demek yaa cidden Istanbul rekor kıracak galiba Allahyardimciniz olsun canim

Suyla açmak değil de zeytinyağını biraz ısıtıp soğuduktan sonra kullanmak gerekiyor canım. Asitini almak için yapılıyor bu işlem.
Hmm doğrudur canım ben öyle duydum TV de ama büyükler için demiş olabilirler onu cilt bakımında :) ben çok kullanmak istemiyorum aslında ne işe yaradıgını da bilmiyorum bebek yağlarının falan çok gerekli mi biliyor musun ?

cok guzel gecer hic uzamaz insallah. of valla benim bile dusundukce cnm skliyor olumlu dusun pozitif ol neyse hadi aglamayalim

Valla cnm düğün ayni sekilde kendimiz yaptik eşyalarımızı kendimiz aldik evimizi arabamizi ayni sekilde kendimiz aldik.dogumumuzu da kendimiz yapicaz. Tek istegim karismasinlar yeterama senin ilk bebeğin sana bir tavsiyede buluncam ilk bebekte cok karisabilir kaynanan sunu soyle yap bunu boyle yap cocugu soyle tut vb seyler söyleyebilir aman ha sakin kafana falan takma he de kendi bildiğini oku. Cunku ben cok takilmistim sütüm azalmisti simdi akillandim hayatta takmam bebegimin sütü her seyden önemli baktim basa cikamiyorum biletlerini alip yollucam evlerine tesekkurlerimi sunarak

Aynı canım aynı durumdayız. Bende karışmasınlar vermesinlerde diyorum ama hem karışıp hemde destek olmamalari ve disariya sanki herseyi onlar yapmış gibi yansıtmaları can sıkıyor. Bende laf soyletmemeyi karistirmamayi düşünüyorum dediğin gibi bebeğimin huzuru sütünün olması karnının doymasi benim için en önemlisi. Valla ben yanlarında olduğum için belki el fazla esim gelmeden bileti alır evime giderim teşekkür edip

Aynı canım aynı durumdayız. Bende karışmasınlar vermesinlerde diyorum ama hem karışıp hemde destek olmamalari ve disariya sanki herseyi onlar yapmış gibi yansıtmaları can sıkıyor
Aynı durum gerçekten canım düğünde değil de bebek odasında falan aldığım şeylerle aldık ettik diye hava atıyolar uyuz oluyorum

Rabbim sağlık versinde kilosuna takılma canımz sağlıklı diri olsunlar ileride zaten her şey değişiyor :)

Zor yollardan geçmişsiniz cidden ama böyle psikolojik olarak da yipraniyosun hem.artik guzel.haberlerde almişsın hamileliğin keyfini çıkarmaya çalış Allah sağsalim kavustursun yavruna seni
Aynen canım söz verdim kendime artık gereksiz kendimi yıpratmak yok tadını çıkarıcam inşallah. Allah razı olsun arkadaşım hepimiz sağlıkla sıhhatle kavuşalım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…