- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #22.661
Bende öyle düşünüyorum ama ayrım yapan insanlarda neye göre yapıyor. Bazen esime diyorum benzemesen evlatlık olduğunu düşünecem diye.İnşallah canım ben kaç tane olursa olsun hepsi aynı sevilir diye düşünüyorum ayrımcılık yapanlar neye göre yapıyolar hayret bişey kaç tane doğum yaparsan yap hepsinde aynı acıyı çekersin bi hamilelik rahat geçse diğeri çok zor geçebiliyor ne yani zor olan hamilelikte o bebek daha mı çok sevilcek allah herkesin gönlüne göre versin vicdan sahibi insanlarla karşılaştırsın :)
60 tane var içinde 2 ay gidiyor ilk aldiğimda 160 liraydı zamlanmis baya bu ay 250 liraya aldim. Krill yağlarının emilimi balık yağına gore daha fazla oluyormuş o yüzden daha pahalı neyseki son kutuyu aldım artik doğuma kadar götürür bu beniNe kadar canım kutusu? Kaç tane var içinde? Neden o kadar yüksek fiyatı merak ettim. Ben günde 1 tane alıyorum, 50'li kutusu. Yani 1.5 ayı geçik gidiyor. 70 küsür lira kutusu.
Geçmiş olsun canım hergun yaşıyorum o dedigini canım hatta sabaha kadar sağ bacağıma kramplar giriyor bacağım cekiyor resmen. magnezyun vs. Banamisin demiyor. Seninki isallah uzun sürmez canım gecicidirBugün sol kalçamin üstünden bı kramp girdi yuruyemedim bildiğiniz kızlar...hemen magnezyum alıp suyla içtim walla korktum böyle olursa işede gidemem
Ben sgk li anlasmali olanda yapmistim diger acibademlere gore uygun fiyati, acaba 2. Dogum mu diye sabitleme kabul ettiler birde biz aradik dedilerki 6500 dogum tamam dedik devam ettim sonra 8500 oldu dediler ama biz aradigimizda bu fiyat demistiniz dedi esim konusmaya gitti biz ona gore geldik o zaman baska hastaneye gecicez diye tehtit etmis olabilir :) Zar zor o fiyata sabitledik sizde doğuma kadar üstüne dusun bence zaten az para almiyolar bide sizden sonra gelen zam neden sizi etkilesinki cok sacmaBen bunu teklif ettiğimde kabul etmediler. Ablam da acıbademde doğum yaptı, o sabitlemişti fiyatı. 2015 ten beri yapmıyoruz artık dediler ama siz yapmışsınız. Ben neden şansızım anlamadım. Sizde fiyatlar nasıl? Eskişehirde fiyatlar böyle.
Töbe yarabbim ay hiç güleceğim yoktu gece gece :)) nasıl bi kafadalar merak ettim şu an bu mesajları okuyan 2 3 çocuğu olanlar yazar mısınız hiç ayrım yapabilir misiniz çocuklarınızın arasında çok merak ediyoruz biz ayrım olsa bile neye göre oluyor ?Bende öyle düşünüyorum ama ayrım yapan insanlarda neye göre yapıyor. Bazen esime diyorum benzemesen evlatlık olduğunu düşünecem diye.
60 tane var içinde 2 ay gidiyor ilk aldiğimda 160 liraydı zamlanmis baya bu ay 250 liraya aldim. Krill yağlarının emilimi balık yağına gore daha fazla oluyormuş o yüzden daha pahalı neyseki son kutuyu aldım artik doğuma kadar götürür bu beni
Ben sgk li anlasmali olanda yapmistim diger acibademlere gore uygun fiyati, acaba 2. Dogum mu diye sabitleme kabul ettiler birde biz aradik dedilerki 6500 dogum tamam dedik devam ettim sonra 8500 oldu dediler ama biz aradigimizda bu fiyat demistiniz dedi esim konusmaya gitti biz ona gore geldik o zaman baska hastaneye gecicez diye tehtit etmis olabilir :) Zar zor o fiyata sabitledik sizde doğuma kadar üstüne dusun bence zaten az para almiyolar bide sizden sonra gelen zam neden sizi etkilesinki cok sacma
Merhaba arkadaşlar ben bugün doktora gittim doktor çok korkuttu beni ben doğuda bi ilçedeyim eşimin görevinden dolayı hastane kısıtlı ve tek doktor var geçen haftalarda size bahsetmiştim sıvının geldiğini ve sonrada vajinamda bi şişlik oldu doktor kontrol ederken bugün ultrasonda bebeğin sıvısının azaldığını gördü alttanda muayene edince erken doğum başlayabilieceğini ve doğum için erken haftada olduğumdan dolayı hastanenin yeterli olmadığını ve başka ile sevk edeceğini söyledi bana o gelen sıvının amniyo sıvı olup almadığına baktı iki kere test yaptı ama o sıvı anmiyon sıvısı değilmiş vajina ve idrarda enfeksiyon çıktı 750 mg antibiyotik verdi fitil verdi cuma gel dedi tekrar ama bebeğin sıvısının azalmasına birşeyler geveledi ağzında kafam çok karışık sürekli tuvalete gidip geliyorum sık tuvalete gitmek erken doğum başlangıcıda olabilirmiş bana çok çok dua edin kızlar rabbim kimseyi bunu yaşatmasın inşaallah sizlerle paylaşmak istedim bulunduğum yerde tekim ailemden hiç kimse yok çok tedirginim cuma günü doktorla konuşucam eğer erken doğum riski varsa memleketime bile gitmeyi düşünüyorum
Geçmiş olsun kesinlikle en yakın zamanda ailenin yanına gidip iyi bi doktora görün.Dualarımız seninle Allah’a emanet ol.Merhaba arkadaşlar ben bugün doktora gittim doktor çok korkuttu beni ben doğuda bi ilçedeyim eşimin görevinden dolayı hastane kısıtlı ve tek doktor var geçen haftalarda size bahsetmiştim sıvının geldiğini ve sonrada vajinamda bi şişlik oldu doktor kontrol ederken bugün ultrasonda bebeğin sıvısının azaldığını gördü alttanda muayene edince erken doğum başlayabilieceğini ve doğum için erken haftada olduğumdan dolayı hastanenin yeterli olmadığını ve başka ile sevk edeceğini söyledi bana o gelen sıvının amniyo sıvı olup almadığına baktı iki kere test yaptı ama o sıvı anmiyon sıvısı değilmiş vajina ve idrarda enfeksiyon çıktı 750 mg antibiyotik verdi fitil verdi cuma gel dedi tekrar ama bebeğin sıvısının azalmasına birşeyler geveledi ağzında kafam çok karışık sürekli tuvalete gidip geliyorum sık tuvalete gitmek erken doğum başlangıcıda olabilirmiş bana çok çok dua edin kızlar rabbim kimseyi bunu yaşatmasın inşaallah sizlerle paylaşmak istedim bulunduğum yerde tekim ailemden hiç kimse yok çok tedirginim cuma günü doktorla konuşucam eğer erken doğum riski varsa memleketime bile gitmeyi düşünüyorum
Sağol canım alalh razı olsun ben hakkari yüksekovadayım ailem bursada ancak uçakla gidebilirim cuma gününe kadar bekliycsm inşaallah ondan sonra olmadı doktorla konuşup gitmeyi düşünüyorumÖncelikle geçmiş olsun.
Ailen nerde yaşıyor? Eğer çok uzak değillerse ve arabanız varsa hafta sonu eşin seni götürsün. Doğru düzgün bir hastaneye git ve tahlillerin yapılsın. Eğer risk görmezlerse dönersin geri, ama ciddi bir durum varsa yatış yaparlar zaten, erken müdahale ile çok ileri haftalara kadar ertelenebiliyor erken doğum riski varsa bile.
Umarım her şey yolunda gider, sağ salim kavuşursun yavruna.
otur oturduğun yerde diyor resmen bebelerBen varım baya canımı yakıyo az bişey ayakta kalsam bıçak gibi saplanıyo bilemedim neden olduğunu sürekli de yayıp durulmaz ki
Çok sağol canım allah razı olsun bende öyle düşünüyorum inşaallah sıkıntı çıkmadan atlatırım bu süreciGeçmiş olsun kesinlikle en yakın zamanda ailenin yanına gidip iyi bi doktora görün.Dualarımız seninle Allah’a emanet ol.
taksitle aldı kayınvalidem 1500 civarı olması lazımNe kadara aldin cnm?
bilgi için çoook teşekkür ederim açıkçası endişelerim vardı nasıl olacak diye içimi rahatlattınız:)Ben şimdi almadım bebek arabası ilk kızımdan vardı. Markası baby hope sizinkinin markasını görünce yazayım dedim. Ben çok menünündüm. Kızım 9 yaşında o zaman böyle ikililer yoktu. Benimkininde arka tekerleri büyük ınşaallah siz de memnun kalırsınız benim ki bundandı
Gül arkadaşım gül bari gülelim nesemiz yerine gelsin:))Töbe yarabbim ay hiç güleceğim yoktu gece gece :)) nasıl bi kafadalar merak ettim şu an bu mesajları okuyan 2 3 çocuğu olanlar yazar mısınız hiç ayrım yapabilir misiniz çocuklarınızın arasında çok merak ediyoruz biz ayrım olsa bile neye göre oluyor ?
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Bence o doktorda tam emin olamamış cuma günü kararlastir risk yoksa bile memleketine ailenin yanına git. Hem Bursa'da çok güzel doktorlar var en azından senin ve bebegin için daha iyi koşullarda dogumunu gerçekleştirmiş olursun. Bende çok sık idrara giderim hemen hemen 20 dk bir ve akintimda çoktur. Doktor baktı ve normal dedi herşey oyuzden hemen kötü düşünme. Bursa'ya da gidersen orda gittiğim doktoru siddetle tavsiye ederim sana.Merhaba arkadaşlar ben bugün doktora gittim doktor çok korkuttu beni ben doğuda bi ilçedeyim eşimin görevinden dolayı hastane kısıtlı ve tek doktor var geçen haftalarda size bahsetmiştim sıvının geldiğini ve sonrada vajinamda bi şişlik oldu doktor kontrol ederken bugün ultrasonda bebeğin sıvısının azaldığını gördü alttanda muayene edince erken doğum başlayabilieceğini ve doğum için erken haftada olduğumdan dolayı hastanenin yeterli olmadığını ve başka ile sevk edeceğini söyledi bana o gelen sıvının amniyo sıvı olup almadığına baktı iki kere test yaptı ama o sıvı anmiyon sıvısı değilmiş vajina ve idrarda enfeksiyon çıktı 750 mg antibiyotik verdi fitil verdi cuma gel dedi tekrar ama bebeğin sıvısının azalmasına birşeyler geveledi ağzında kafam çok karışık sürekli tuvalete gidip geliyorum sık tuvalete gitmek erken doğum başlangıcıda olabilirmiş bana çok çok dua edin kızlar rabbim kimseyi bunu yaşatmasın inşaallah sizlerle paylaşmak istedim bulunduğum yerde tekim ailemden hiç kimse yok çok tedirginim cuma günü doktorla konuşucam eğer erken doğum riski varsa memleketime bile gitmeyi düşünüyorum
Çok sağol canım büyük ihtimalle cuma kararımı vericem eşimle birlikte çünkü buradaki hastaneşer gerçekten kısıtlı 35. Haftada gitmeyi düşünüyordum böyle bi sıkıntı olursa 29 da giderim inşaallah sağlıkla zamanında gelsinde bebişlerimiz inşaallahCanım öncelikle çok geçmiş olsun. Bence o doktorda tam emin olamamış cuma günü kararlastir risk yoksa bile memleketine ailenin yanına git. Hem Bursa'da çok güzel doktorlar var en azından senin ve bebegin için daha iyi koşullarda dogumunu gerçekleştirmiş olursun. Bende çok sık idrara giderim hemen hemen 20 dk bir ve akintimda çoktur. Doktor baktı ve normal dedi herşey oyuzden hemen kötü düşünme. Bursa'ya da gidersen orda gittiğim doktoru siddetle tavsiye ederim sana.
Galiba öyle de ay hiç mi bi iş yapmıcaz anlamadım benotur oturduğun yerde diyor resmen bebeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?