- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #22.641
Düğünde 1 çorap almadılar misafir gibi düğünde birer 10 gr bilezik taktılar. Obur geline neler neler yapmışlar birde bana yapmislar gibi sagda solda söyliyorlar. Simdi 2 ay kaldı doğuma hiç sormuyorlar bile ne aldin ne alınacak veya sen burayı bilmiyorsun alacaksan götürelim al. Onların almasında değilim almasinlarda lafta etmesinler ama zoruma gidiyor. Yapmayıp yaptık demeleri. Şimdi bebektede öyle olacak biz aldık biz yaptık herseyi diyecekler.haftasonu eşim gelince onla gidip kalan eksikleri alacağız eşim cagirirsa çağırsın ben demiyicem bile alisverise gidiyorus diye.Aynı durum gerçekten canım düğünde değil de bebek odasında falan aldığım şeylerle aldık ettik diye hava atıyolar uyuz oluyorum
Ya bu eş aileleri ne istiyor bizden anlamış değilim senin ki daha fenaymış sende yaptık ettik dedikleri yerde tersle kendimiz aldık de. Hiç çağırma alışverişe rahat rahat al kendin yoksa herşeye karışılcak hemde 5 kuruş verilmicek o daha canını sıkarDüğünde 1 çorap almadılar misafir gibi düğünde birer 10 gr bilezik taktılar. Obur geline neler neler yapmışlar birde bana yapmislar gibi sagda solda söyliyorlar. Simdi 2 ay kaldı doğuma hiç sormuyorlar bile ne aldin ne alınacak veya sen burayı bilmiyorsun alacaksan götürelim al. Onların almasında değilim almasinlarda lafta etmesinler ama zoruma gidiyor. Yapmayıp yaptık demeleri. Şimdi bebektede öyle olacak biz aldık biz yaptık herseyi diyecekler.haftasonu eşim gelince onla gidip kalan eksikleri alacağız eşim cagirirsa çağırsın ben demiyicem bile alisverise gidiyorus diye.
Bende acibademe gidiyorum avrupa yakasinda, fiyat sabitleme diye bisey yaptık bundan sonra gelen zamlar beni etkilemiyor bence bir sorun ilk dogumumu ayni hastanede yaptim epidural normal olarak normalle 500 tl fark ediyorpaketten pakete değişiyor. Şu anki fiyatlar da sene sonuna kadar. ocak ayında %10 ile %15 arasında zam da eklenecek ve maalesef düzenli müşteri de olsanız o zamları size yansıtıyorlar. ödeme planı yapıp şimdiden ödeme yapmayı teklif ettim, kabul etmediler. standart 6bin, epidural +500₺. suit 7500+epidural. vip 8100+epidural. standart doğum ve epidural istesem şubatta 8bini bulacak gibi. (en temel paket üstelik)
Haklisin cnm valla bakalim bizi ne aksiyonlar bekliyor her sey yolunda gitsin de bebeklerimiz saglikli olsun biz saglikli olalim diger seyler aslinda hep gecici lohusa iken de insan bir tuaf oluyor takilmicak seylere bile aliniyor o yüzden burdan gene birbimize destek oluruz insallah.Aynı canım aynı durumdayız. Bende karışmasınlar vermesinlerde diyorum ama hem karışıp hemde destek olmamalari ve disariya sanki herseyi onlar yapmış gibi yansıtmaları can sıkıyor. Bende laf soyletmemeyi karistirmamayi düşünüyorum dediğin gibi bebeğimin huzuru sütünün olması karnının doymasi benim için en önemlisi. Valla ben yanlarında olduğum için belki el fazla esim gelmeden bileti alır evime giderim teşekkür edip
KEşke öyle olsa ama standart 2 gece burda.Bir gece yatırıyorlar sanki canim
Ya beni de ağlattın şimdiSuyla açmak değil de zeytinyağını biraz ısıtıp soğuduktan sonra kullanmak gerekiyor canım. Asitini almak için yapılıyor bu işlem.
Armut dibine elma düşmez, bak kendin söylüyorsun. Boylu poslu aileden nasıl çocuk olsun ki? Benim gibi 48 kilo anneden de 5 yaşında 15 kilo kız olur işte böyle. Dahasını niye bekliyorsam sanki
Bakalım ikinci nasıl olacak.
Kaç yaşındaydı canım senin bir numara?
Benim kızım 5 yaşını bitirecek, bu güne kadar 1 gece ayrı kaldık. Bana da çok zor gelecek. Gece ayrı uyumaktan ziyade, doğum için hastaneye giderken evden çıkma kısmını düşündükçe gözlerim doluyor inan. O bana sarılacak anne gitme diye, ben onun yanında ağlamayayım diye sıkcam kendimi ama tutamicam. Ben ağlarsam o daha çok üzülür. Of valla şu an bunları yazarken bile ağlıyorum, o günü düşünemiyorum
Burada da sozde iki gece de bir gece yatırıp imza ile gönderiyorlar ilk doğumda öyle olmuştuKEşke öyle olsa ama standart 2 gece burda.
Yok canım ben cagirmamda eşim işte çağırırsa birsey diyemem. Zaten dediklerinde siz oburleriyle karistirdiniz yine biz herseyimizi kendimiz yaptık diyorum. Zaten canımı sıkan o yapıp söyleseler bir nebze yaptilarda yaptıklarıyla gurur duydukları için söylüyorlar der insan. Cingeneliginden yapıyor bunlar.Ya bu eş aileleri ne istiyor bizden anlamış değilim senin ki daha fenaymış sende yaptık ettik dedikleri yerde tersle kendimiz aldık de. Hiç çağırma alışverişe rahat rahat al kendin yoksa herşeye karışılcak hemde 5 kuruş verilmicek o daha canını sıkar
İnan burası olmasa kafayı yiyebilirdim. Çünkü kimseye birsey anlatımıysun cevrende farklı sekilde gelip yetistiriyorlar. En azından konusuyoruz burda her türlü seyi birbirimize destek oluyoruz yeri geliyor, fikir alışverişi oluyor. İsallah doğumdan sonrada aktif kullanırız burayıHaklisin cnm valla bakalim bizi ne aksiyonlar bekliyor her sey yolunda gitsin de bebeklerimiz saglikli olsun biz saglikli olalim diger seyler aslinda hep gecici lohusa iken de insan bir tuaf oluyor takilmicak seylere bile aliniyor o yüzden burdan gene birbimize destek oluruz insallah.
Ne tuhaf insanlar var ya gerçekten böyle ayrımcılık yapılınca hiç hoş olmuyorYok canım ben cagirmamda eşim işte çağırırsa birsey diyemem. Zaten dediklerinde siz oburleriyle karistirdiniz yine biz herseyimizi kendimiz yaptık diyorum. Zaten canımı sıkan o yapıp söyleseler bir nebze yaptilarda yaptıklarıyla gurur duydukları için söylüyorlar der insan. Cingeneliginden yapıyor bunlar.
Canım benimki de uzakta bizde böyle vedalasmistik,ama günler çok hızlı geçiyo 2 ay geçti bile..esim uzakta ama en azından bebeğimiz iyi yeterli sağlıkla kavusalim hepsi gecerKızlar eşimi askere uğurladık şimdi. Hamileyim diye duygulandım heralde, normalde etkilenmem ama çok üzüldüm. Hiç bu kadar ayrı kalmamıştık, o daha kötü oldu gözler dolu dolu gitti. Gittikten 10 dk sonra aradı aklım sende diye. 3 hafta ama işte hormonlar çok enteresan ya.
Evet canım maalesef öyle bizler işallah ilerde evlatlarımıza karşı adaletli olabilirizNe tuhaf insanlar var ya gerçekten böyle ayrımcılık yapılınca hiç hoş olmuyor
İnşallah canım ben kaç tane olursa olsun hepsi aynı sevilir diye düşünüyorum ayrımcılık yapanlar neye göre yapıyolar hayret bişey kaç tane doğum yaparsan yap hepsinde aynı acıyı çekersin bi hamilelik rahat geçse diğeri çok zor geçebiliyor ne yani zor olan hamilelikte o bebek daha mı çok sevilcek allah herkesin gönlüne göre versin vicdan sahibi insanlarla karşılaştırsın :)Evet canım maalesef öyle bizler işallah ilerde evlatlarımıza karşı adaletli olabiliriz
Kızlar banyodan sonra bebeği zeytinyağı ile yağlamayı düşünen var mı? Ben normal vücut yağı almak istiyordum ama hakiki zeytinyağı sürecekmişiz.
Valla biz külotlu çorap bile aldık. Başlarda tamam diyorum ama o kadar kat kat giydirmek iyi değil bence.
neptün krill oil yazdı doktorum onu kullanıyorumSen hangi takviyeyi alıyorsun canım omega 3 olarak? Omepa-D 70 küsür lira.
Ya ben zayıfım da göbek hakkaten çok çıktı öne doğru. Normalde 34 bedenim ben. Göbek yana doğru hiç yayılmadı, direk öne fırladı. Yanımda olsan da göstersem, göbeğin iki yanı çukur gibi benim. Hani 'basketbol topu yutmuş gibi' deler ya, tastamam öyle. Bi tuhaf :)
Hap gibi canım, eritilen form değil.
Ben bunu teklif ettiğimde kabul etmediler. Ablam da acıbademde doğum yaptı, o sabitlemişti fiyatı. 2015 ten beri yapmıyoruz artık dediler ama siz yapmışsınız. Ben neden şansızım anlamadım. Sizde fiyatlar nasıl? Eskişehirde fiyatlar böyle.Bende acibademe gidiyorum avrupa yakasinda, fiyat sabitleme diye bisey yaptık bundan sonra gelen zamlar beni etkilemiyor bence bir sorun ilk dogumumu ayni hastanede yaptim epidural normal olarak normalle 500 tl fark ediyor
Geçmiş olsun canım senin bu yaşadığın durumu ben hemen hemen her gün yaşıyorum magnezyum falan vız gelip tırıs gidiyor topallaya topallaya yaşıyoruz işte :))Bugün sol kalçamin üstünden bı kramp girdi yuruyemedim bildiğiniz kızlar...hemen magnezyum alıp suyla içtim walla korktum böyle olursa işede gidemem
neptün krill oil yazdı doktorum onu kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?