- 20 Mart 2018
- 1.337
- 1.359
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #22.681
Bi bebeklerimize odaklanalım boşver en güzel zamanlardayız tadını çıkaralım değil miGül arkadaşım gül bari gülelim nesemiz yerine gelsin:))
Çok geçmiş olsun canım kötü düşünme herşey yoluna girer inşallah. Allah saglıcakla kucağına almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar ben bugün doktora gittim doktor çok korkuttu beni ben doğuda bi ilçedeyim eşimin görevinden dolayı hastane kısıtlı ve tek doktor var geçen haftalarda size bahsetmiştim sıvının geldiğini ve sonrada vajinamda bi şişlik oldu doktor kontrol ederken bugün ultrasonda bebeğin sıvısının azaldığını gördü alttanda muayene edince erken doğum başlayabilieceğini ve doğum için erken haftada olduğumdan dolayı hastanenin yeterli olmadığını ve başka ile sevk edeceğini söyledi bana o gelen sıvının amniyo sıvı olup almadığına baktı iki kere test yaptı ama o sıvı anmiyon sıvısı değilmiş vajina ve idrarda enfeksiyon çıktı 750 mg antibiyotik verdi fitil verdi cuma gel dedi tekrar ama bebeğin sıvısının azalmasına birşeyler geveledi ağzında kafam çok karışık sürekli tuvalete gidip geliyorum sık tuvalete gitmek erken doğum başlangıcıda olabilirmiş bana çok çok dua edin kızlar rabbim kimseyi bunu yaşatmasın inşaallah sizlerle paylaşmak istedim bulunduğum yerde tekim ailemden hiç kimse yok çok tedirginim cuma günü doktorla konuşucam eğer erken doğum riski varsa memleketime bile gitmeyi düşünüyorum
Amin canım inşşallah cümlemizeÇok geçmiş olsun canım kötü düşünme herşey yoluna girer inşallah. Allah saglıcakla kucağına almayı nasip etsin
Senin için bir resmimi attım :)Hamile cekimi nasil oluyor valla kendimi yaslanmis gibi hissettim suan hicbir şeyden haberim yok
Merhaba arkadaşlar ben bugün doktora gittim doktor çok korkuttu beni ben doğuda bi ilçedeyim eşimin görevinden dolayı hastane kısıtlı ve tek doktor var geçen haftalarda size bahsetmiştim sıvının geldiğini ve sonrada vajinamda bi şişlik oldu doktor kontrol ederken bugün ultrasonda bebeğin sıvısının azaldığını gördü alttanda muayene edince erken doğum başlayabilieceğini ve doğum için erken haftada olduğumdan dolayı hastanenin yeterli olmadığını ve başka ile sevk edeceğini söyledi bana o gelen sıvının amniyo sıvı olup almadığına baktı iki kere test yaptı ama o sıvı anmiyon sıvısı değilmiş vajina ve idrarda enfeksiyon çıktı 750 mg antibiyotik verdi fitil verdi cuma gel dedi tekrar ama bebeğin sıvısının azalmasına birşeyler geveledi ağzında kafam çok karışık sürekli tuvalete gidip geliyorum sık tuvalete gitmek erken doğum başlangıcıda olabilirmiş bana çok çok dua edin kızlar rabbim kimseyi bunu yaşatmasın inşaallah sizlerle paylaşmak istedim bulunduğum yerde tekim ailemden hiç kimse yok çok tedirginim cuma günü doktorla konuşucam eğer erken doğum riski varsa memleketime bile gitmeyi düşünüyorum
Canım öncelikle geçmiş olsun bence çok stres yapma kendine çünkü doktor bile söylediklerinden emin değil sık idrara çıkma bende de çok var ilk gebeliğimde su gibi akıntım oluyordu enfeksiyondan dolayı muhtemelen sende de enfeksiyon olabilir eğer amniyon sıvısı olsaydı anlardı bunun için özel pedler bile var amniyon sıvısının azlığı başka sebeplerden dolayı olabilir ya bebekten kaynaklı ya senden kaynaklı ya da plesantadan kaynaklı olabilir canım o yüzden imkanın varsa memleketine git ve iyi bir doktora görün canım sana tavsiyem iyi bir muayene olmadan stres yapma daha hiç bir şey net olarak belli değil canım belki de herşey yolunda güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah zamanında sağlıkla kavuşuruz yavrularımızaMerhaba arkadaşlar ben bugün doktora gittim doktor çok korkuttu beni ben doğuda bi ilçedeyim eşimin görevinden dolayı hastane kısıtlı ve tek doktor var geçen haftalarda size bahsetmiştim sıvının geldiğini ve sonrada vajinamda bi şişlik oldu doktor kontrol ederken bugün ultrasonda bebeğin sıvısının azaldığını gördü alttanda muayene edince erken doğum başlayabilieceğini ve doğum için erken haftada olduğumdan dolayı hastanenin yeterli olmadığını ve başka ile sevk edeceğini söyledi bana o gelen sıvının amniyo sıvı olup almadığına baktı iki kere test yaptı ama o sıvı anmiyon sıvısı değilmiş vajina ve idrarda enfeksiyon çıktı 750 mg antibiyotik verdi fitil verdi cuma gel dedi tekrar ama bebeğin sıvısının azalmasına birşeyler geveledi ağzında kafam çok karışık sürekli tuvalete gidip geliyorum sık tuvalete gitmek erken doğum başlangıcıda olabilirmiş bana çok çok dua edin kızlar rabbim kimseyi bunu yaşatmasın inşaallah sizlerle paylaşmak istedim bulunduğum yerde tekim ailemden hiç kimse yok çok tedirginim cuma günü doktorla konuşucam eğer erken doğum riski varsa memleketime bile gitmeyi düşünüyorum
Ya çok güzel :))Senin için bir resmimi attım :)
Merhaba arkadaşlar ben bugün doktora gittim doktor çok korkuttu beni ben doğuda bi ilçedeyim eşimin görevinden dolayı hastane kısıtlı ve tek doktor var geçen haftalarda size bahsetmiştim sıvının geldiğini ve sonrada vajinamda bi şişlik oldu doktor kontrol ederken bugün ultrasonda bebeğin sıvısının azaldığını gördü alttanda muayene edince erken doğum başlayabilieceğini ve doğum için erken haftada olduğumdan dolayı hastanenin yeterli olmadığını ve başka ile sevk edeceğini söyledi bana o gelen sıvının amniyo sıvı olup almadığına baktı iki kere test yaptı ama o sıvı anmiyon sıvısı değilmiş vajina ve idrarda enfeksiyon çıktı 750 mg antibiyotik verdi fitil verdi cuma gel dedi tekrar ama bebeğin sıvısının azalmasına birşeyler geveledi ağzında kafam çok karışık sürekli tuvalete gidip geliyorum sık tuvalete gitmek erken doğum başlangıcıda olabilirmiş bana çok çok dua edin kızlar rabbim kimseyi bunu yaşatmasın inşaallah sizlerle paylaşmak istedim bulunduğum yerde tekim ailemden hiç kimse yok çok tedirginim cuma günü doktorla konuşucam eğer erken doğum riski varsa memleketime bile gitmeyi düşünüyorum
Sağol canım benim :)Canım öncelikle geçmiş olsun bence çok stres yapma kendine çünkü doktor bile söylediklerinden emin değil sık idrara çıkma bende de çok var ilk gebeliğimde su gibi akıntım oluyordu enfeksiyondan dolayı muhtemelen sende de enfeksiyon olabilir eğer amniyon sıvısı olsaydı anlardı bunun için özel pedler bile var amniyon sıvısının azlığı başka sebeplerden dolayı olabilir ya bebekten kaynaklı ya senden kaynaklı ya da plesantadan kaynaklı olabilir canım o yüzden imkanın varsa memleketine git ve iyi bir doktora görün canım sana tavsiyem iyi bir muayene olmadan stres yapma daha hiç bir şey net olarak belli değil canım belki de herşey yolunda güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah zamanında sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza
Ya çok güzel :))
Sağol canım amin inşaallahCok gecmis olsun, insaallah doktor yaniliyordur, saglikla ve zamaninda kucagimiza alalim yavrularimizi insaallah.
Canım öncelikle geçmiş olsun bence çok stres yapma kendine çünkü doktor bile söylediklerinden emin değil sık idrara çıkma bende de çok var ilk gebeliğimde su gibi akıntım oluyordu enfeksiyondan dolayı muhtemelen sende de enfeksiyon olabilir eğer amniyon sıvısı olsaydı anlardı bunun için özel pedler bile var amniyon sıvısının azlığı başka sebeplerden dolayı olabilir ya bebekten kaynaklı ya senden kaynaklı ya da plesantadan kaynaklı olabilir canım o yüzden imkanın varsa memleketine git ve iyi bir doktora görün canım sana tavsiyem iyi bir muayene olmadan stres yapma daha hiç bir şey net olarak belli değil canım belki de herşey yolunda güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah zamanında
Canım öncelikle geçmiş olsun bence çok stres yapma kendine çünkü doktor bile söylediklerinden emin değil sık idrara çıkma bende de çok var ilk gebeliğimde su gibi akıntım oluyordu enfeksiyondan dolayı muhtemelen sende de enfeksiyon olabilir eğer amniyon sıvısı olsaydı anlardı bunun için özel pedler bile var amniyon sıvısının azlığı başka sebeplerden dolayı olabilir ya bebekten kaynaklı ya senden kaynaklı ya da plesantadan kaynaklı olabilir canım o yüzden imkanın varsa memleketine git ve iyi bir doktora görün canım sana tavsiyem iyi bir muayene olmadan stres yapma daha hiç bir şey net olarak belli değil canım belki de herşey yolunda güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah zamanında sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza
Evt canım bende erken doğum moduna gitmek istemiyorum ve dünü unutmak istiyorum ilaçlarımı cumaya kadar kullanıp sonrada memleketime gitmeyi düşünüyorum nasip olursa amin inşaallah rabbim hiç kimseye böyle stresli korkulu sıkıntılar yaşatmasın çook sağol güzel duaların için
Sağol canım sanada geçmiş olsun inşaallah şu enfeksiyon ne kadar sıkıntılı birşeymiş sanki hamilelikte dah çok tetikliyor bende antibiyotik ve fitil kullanıyorum bol bol su içiyorum cumaya kadarda yatıcam inşaallah bebeğimin sıvısı normale dönmüştür rabbim hepimize şifa versin inşaallah havuç suyunuda deniycem ...Canım çok geçmiş olsun. Geçen bende de aynısı oldu doktor alttan muayene etti içerisi enfeksiyon dolu ama suyun değil gelen merak etme dedi. Antibiyotik ve fitil verdi. Geçti mi bilmiyorum cuma kontrol günüm ama sende bence sıkma canını. Suyun sızıntı yapsa mutlaka anlarlar ki iki kere test yaptı diyorsun. Sana tavsiyem iyi bir doktora bir kere daha muayene ol endişelenme şuan hiçbir şey için. Bu sürede su iç istirahat et şekerin yoksa havuç suyu iç. İnşallah sıkıntısız atlatıcaksın .
Canım geçmiş olsun inşaallah korktuğun yada doktorun dediği başına gelmez zamanında kucağına alırsın bebişiniGünaydın kızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür kızım iyi 29+6 da 1572 kg 41 cm olmuş ama plasenta önde dedi doktor heran kanama olabilirde olmayabilirde dedi kanama olursa bebeği almak durumunda kalabiliriz dedi bebek kaçıncı haftada doğarsa yaşar çok endişeliyim inşallah kanama olmaz yada plesanta previa olup kaçıncı haftalarda doğum oluyo bilgisi olan yardımcı olabilirmi?
Amin inşallah hepimiz sağsağlim kucağımıza alırızCanım geçmiş olsun inşaallah korktuğun yada doktorun dediği başına gelmez zamanında kucağına alırsın bebişini
Hamilelikte enfeksiyon çok inatçı oluyor maalesef geçmek bilmiyorSağol canım sanada geçmiş olsun inşaallah şu enfeksiyon ne kadar sıkıntılı birşeymiş sanki hamilelikte dah çok tetikliyor bende antibiyotik ve fitil kullanıyorum bol bol su içiyorum cumaya kadarda yatıcam inşaallah bebeğimin sıvısı normale dönmüştür rabbim hepimize şifa versin inşaallah havuç suyunuda deniycem ...
geceleri dönmek 3 harekette. önce döndüğüm taraftan kalkıyorum sonra düz oturuyorum sonra yatacağım tarafa yatıyorumGünaydınlar..
Kızlar benim aşırı uykum var ya, siz de aynı mısınız? Bir de geceleri dönerken uyanıyorum muhakkak. Lönk diye dönmeyi özlemiş hissdiyor.
Geçmiş olsun canım.havuç suyu hafta da bir su bardağı iç.her gün değil.bende veçen hamileliğimde hafta da bir kullanmıştım.Sağol canım sanada geçmiş olsun inşaallah şu enfeksiyon ne kadar sıkıntılı birşeymiş sanki hamilelikte dah çok tetikliyor bende antibiyotik ve fitil kullanıyorum bol bol su içiyorum cumaya kadarda yatıcam inşaallah bebeğimin sıvısı normale dönmüştür rabbim hepimize şifa versin inşaallah havuç suyunuda deniycem ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?