2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Çok geçmiş olsun canım kötü düşünme herşey yoluna girer inşallah. Allah saglıcakla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar bu kıramplar ve kasılmalar için magnezyum kullandığınız halde yaşıyorsunuz ya bende bir ada öyleydim. Geceleri çığlıkla uyanıyordum bıçak saplanıyordu sanki. O dönem magvital kullanıyodum. Magnorm ve magvital aynı. Sonra geçmeyince kıramplar doktor magnezyum diasporal önerdi hamdolsun ondan sonra 1 kere bile olmadı. Çok pahalı maalesef 70 tl ve 20 gün gidiyor ama çok etkili öneriririm sizlerede.

Cok gecmis olsun, insaallah doktor yaniliyordur, saglikla ve zamaninda kucagimiza alalim yavrularimizi insaallah.

Canım öncelikle geçmiş olsun bence çok stres yapma kendine çünkü doktor bile söylediklerinden emin değil sık idrara çıkma bende de çok var ilk gebeliğimde su gibi akıntım oluyordu enfeksiyondan dolayı muhtemelen sende de enfeksiyon olabilir eğer amniyon sıvısı olsaydı anlardı bunun için özel pedler bile var amniyon sıvısının azlığı başka sebeplerden dolayı olabilir ya bebekten kaynaklı ya senden kaynaklı ya da plesantadan kaynaklı olabilir canım o yüzden imkanın varsa memleketine git ve iyi bir doktora görün canım sana tavsiyem iyi bir muayene olmadan stres yapma daha hiç bir şey net olarak belli değil canım belki de herşey yolunda güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah zamanında sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza

Senin için bir resmimi attım :)
Ya çok güzel :))

Canım çok geçmiş olsun. Geçen bende de aynısı oldu doktor alttan muayene etti içerisi enfeksiyon dolu ama suyun değil gelen merak etme dedi. Antibiyotik ve fitil verdi. Geçti mi bilmiyorum cuma kontrol günüm ama sende bence sıkma canını. Suyun sızıntı yapsa mutlaka anlarlar ki iki kere test yaptı diyorsun. Sana tavsiyem iyi bir doktora bir kere daha muayene ol endişelenme şuan hiçbir şey için. Bu sürede su iç istirahat et şekerin yoksa havuç suyu iç. İnşallah sıkıntısız atlatıcaksın .

Sağol canım benim :)

Günaydın kızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür kızım iyi 29+6 da 1572 kg 41 cm olmuş ama plasenta önde dedi doktor heran kanama olabilirde olmayabilirde dedi kanama olursa bebeği almak durumunda kalabiliriz dedi bebek kaçıncı haftada doğarsa yaşar çok endişeliyim inşallah kanama olmaz yada plesanta previa olup kaçıncı haftalarda doğum oluyo bilgisi olan yardımcı olabilirmi?

Sağol canım sanada geçmiş olsun inşaallah şu enfeksiyon ne kadar sıkıntılı birşeymiş sanki hamilelikte dah çok tetikliyor bende antibiyotik ve fitil kullanıyorum bol bol su içiyorum cumaya kadarda yatıcam inşaallah bebeğimin sıvısı normale dönmüştür rabbim hepimize şifa versin inşaallah havuç suyunuda deniycem ...

Canım geçmiş olsun inşaallah korktuğun yada doktorun dediği başına gelmez zamanında kucağına alırsın bebişini

Hamilelikte enfeksiyon çok inatçı oluyor maalesef geçmek bilmiyor iç çamaşırlarını ütüleyip her gün değiştir. Birde çok suyla temas ettirme vajinanı biz su temizliyo sanıyoruz ama daha çok bakteri üretiyor. Ben bi ara sirkeli suyla yıkadım doktorum çok kızdı bütğn yararlı bakterileri öldürüp zararlılara zemin hazırlamışsın dedi.

Günaydınlar..
Kızlar benim aşırı uykum var ya, siz de aynı mısınız? Bir de geceleri dönerken uyanıyorum muhakkak. Lönk diye dönmeyi özlemiş hissdiyor.
geceleri dönmek 3 harekette. önce döndüğüm taraftan kalkıyorum sonra düz oturuyorum sonra yatacağım tarafa yatıyorum şimdiye kadar çok enerjik ve iyi gidiyordum ama son 10 gündür bitiklerdeyim. akşma kdr esniyorum işyerinde.

Geçmiş olsun canım.havuç suyu hafta da bir su bardağı iç.her gün değil.bende veçen hamileliğimde hafta da bir kullanmıştım.

benimde aklım doğuma girerken kızımla aramda geçecek diyalogda ilkinde güle oynaya girmiştim ama bu sefer bi duygusalım. çok korkuyorum. bu sefer arkamda bir çocuğu bırakıp gireceğim ameliyata. sağ salim 2 çocugumuda kucaklayıp evime dönerim inşallah. bu arada ilk doğumu olmayan anneler.diğer cocukların düzeni hakkında dogum sırasında ne yapacaksınız? kızımın okulundan arkadasının annesi çocuk gelişim uzmanı. onunla konustum dogumun olacagı gun hastanede sizinle olsun o heyecanı yaşasın. ama ertesi gün hayatı normal akışında devam etsin dedi. kreşe gidiyor bizim ki ananesinde kalır gece ertesi gün okula gider. ben acaba dogumdan sonra bi süre 1 hafta kadar evde bizimle kalsami diye düşündüm ama uzman düzeninin bozulmasının kötü olacağını söyledi. herşey akışında sakin bir şekilde devam etsin dedi. sonra düşündüğümde bende zaten sezeryan olacağım evde 2 cocukla baş etmem zor olabilir. okulunda daha mutlu olur. hem düzeni bozulmaz okuldan soğumaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…