- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #22.781
Fotograf cekimi yaptım da icimde kalan çok sey kaldı maalesef. Eşim gelecek haftasonu zamanimiz olursa soyliyeyim bakalım. Doğum öncesi yapmasam da doğumdan sonra mutlaka yaptıracam bebecikleDüğünde neden yapamadın ? Yaptır canım bende beğeniyorum fotoğraf çekimlerini ama benim öyle bi imkanım yok eşime anca doğum izni verirler başka şehire gideceğim için yıllık iznini önce kullanamaz mesleğinden dolayı burda çektireyim desem yüksekovanın neresinde çektiricem garip yani sağlık olsun ilk önce inşaallah
Ayy ne güzel canım evladini gormussun. Kac tabi biraz kafa dinle doğum oncesi iyi gelirGünaydın hanımlar...
Haftaya Pazartesi-Salı izin aldım. 3-4 günlüğüne kaçıyorum İstanbul'dan, tüm gün uyuma ve yatma planım var. İple çekiyorum valla.
Bir de kızlar ben dün rüyamda oğlumu doğrdum ve gördüm yüzünü filan. Topaç, sağlıklı, pamuk gibi bir erkek bebekti.
Bugün biraz daha iyi gibiyim bi daha böyle olmadan dogum yapabilirsem inşallah çünkü insan çaresiz kalıyor ilaç kullanamıyor teşekkürler tatlım sana da.Çok zordur ya valla Allah yardımcın olsun canım
Bi ara bende gittim canım tek yapabildikleri serum takmak oldu o aralar kanamalarım vardı düşük riskinden dolayı ilaç falan vermediler sadece ufak bir serum takviyesi yaptılar o iyi gelmişti
Ay yat yat keyif yap çocuklar gelince uykuya hasret kalıcaz zaten :)) Rüyada güzel bebek görmek iyidir derler
Hayır canım maalesef, 32den sonra kullanılan her türlü rapor ve izin doğum sonrası haftadan düşüyor.Gunaydin kizlar 32 de calisabilir raporu alip 33 de saglik ocagindan grip vb icin 5 gunluk rapor alabilir miyiz?????
Hayır canım maalesef, 32den sonra kullanılan her türlü rapor ve izin doğum sonrası haftadan düşüyor.
Ne demek canım hamilelikte grip çok zor oluyor inşallah tekrar olmadan doğururuzBugün biraz daha iyi gibiyim bi daha böyle olmadan dogum yapabilirsem inşallah çünkü insan çaresiz kalıyor ilaç kullanamıyor teşekkürler tatlım sana da.
Gunaydin kizlar 32 de calisabilir raporu alip 33 de saglik ocagindan grip vb icin 5 gunluk rapor alabilir miyiz?????
aynen öyle oluyor, 32'den sonra mecburen çalışacaksın gibi bir şey oluyor U Umutherzaman
Günaydın hanımlar...
Haftaya Pazartesi-Salı izin aldım. 3-4 günlüğüne kaçıyorum İstanbul'dan, tüm gün uyuma ve yatma planım var. İple çekiyorum valla.
Bir de kızlar ben dün rüyamda oğlumu doğrdum ve gördüm yüzünü filan. Topaç, sağlıklı, pamuk gibi bir erkek bebekti.
Sağol canım havuç suyu gaz yaparmı acaba benim gaz problemimde varda
aa bunu bende merak ediyordum ama olmuyormuş yazmış arkadaşlar. bnm özel sektör raporsuz olarak 1-2 gün hastayım deyip dinlenme yaparım belki. aslında ne saçma tamam hamileyin çalışacak kadar iyiyim fakat belki grip oldum 3 gün dinlenmem gerekiyor. ekstra sayılmalıydı bence.Gunaydin kizlar 32 de calisabilir raporu alip 33 de saglik ocagindan grip vb icin 5 gunluk rapor alabilir miyiz?????
Geçmiş olsun canım inşallah ciddi bişe çıkmaz bol bol dua etNöroloji doktoruna gittim. MS hastalığından şüphelenmiş benden önce ki doktor dedi. Gözünde karartı var mı dedi. Yarın test yapıcaklar takmak istemiyorum ama moralim çok bozuk .
Gecmis olsun canim test sonucun inşallah yarin guzel çıkarNöroloji doktoruna gittim. MS hastalığından şüphelenmiş benden önce ki doktor dedi. Gözünde karartı var mı dedi. Yarın test yapıcaklar takmak istemiyorum ama moralim çok bozuk .
Inşallah canım inşallahNe demek canım hamilelikte grip çok zor oluyor inşallah tekrar olmadan doğururuz
Aynen oyle cnm. Banada mudur yardimcisi kadin dogumcu disinda rapor alınabiliyor diye soyledi sanirim o da bilmiyoraa bunu bende merak ediyordum ama olmuyormuş yazmış arkadaşlar. bnm özel sektör raporsuz olarak 1-2 gün hastayım deyip dinlenme yaparım belki. aslında ne saçma tamam hamileyin çalışacak kadar iyiyim fakat belki grip oldum 3 gün dinlenmem gerekiyor. ekstra sayılmalıydı bence.
Geçmiş olsun canım çok takma kafana bebeğini düşün dua et inşallah bişey çıkmazNöroloji doktoruna gittim. MS hastalığından şüphelenmiş benden önce ki doktor dedi. Gözünde karartı var mı dedi. Yarın test yapıcaklar takmak istemiyorum ama moralim çok bozuk .
Canım iyi düşün iyi olsun test falan yapılsın sonuc temiz çıkacaktır cevrem de neler neler duyuyorum sonra temiz çıkıyorNöroloji doktoruna gittim. MS hastalığından şüphelenmiş benden önce ki doktor dedi. Gözünde karartı var mı dedi. Yarın test yapıcaklar takmak istemiyorum ama moralim çok bozuk .
Çok geçmiş olsun .Canım kesin tani koymadan varsayımlarla hemen moralini bozma derim. O karartı bendede var hamilelikten önce olmadığı içinde doktora bile gitme gereği duymadım. Hamilelikten sonra gene devam ederse gitmeyi düşünüyorum ancak. Sende bebisini düşün öncelikle hemen moralini bozma derimNöroloji doktoruna gittim. MS hastalığından şüphelenmiş benden önce ki doktor dedi. Gözünde karartı var mı dedi. Yarın test yapıcaklar takmak istemiyorum ama moralim çok bozuk .
Anladım canım yaparsa az içerim artıkBende yapıyordu canım.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?