2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Fotograf cekimi yaptım da icimde kalan çok sey kaldı maalesef. Eşim gelecek haftasonu zamanimiz olursa soyliyeyim bakalım. Doğum öncesi yapmasam da doğumdan sonra mutlaka yaptıracam bebecikle

Ayy ne güzel canım evladini gormussun. Kac tabi biraz kafa dinle doğum oncesi iyi gelir

Bugün biraz daha iyi gibiyim bi daha böyle olmadan dogum yapabilirsem inşallah çünkü insan çaresiz kalıyor ilaç kullanamıyor teşekkürler tatlım sana da.

Gunaydin kizlar 32 de calisabilir raporu alip 33 de saglik ocagindan grip vb icin 5 gunluk rapor alabilir miyiz?????

aynen öyle oluyor, 32'den sonra mecburen çalışacaksın gibi bir şey oluyor U Umutherzaman

Kızlar yazmış zaten, malesef alınmıyor canım. 'Mecbur çalışacaksın'dan ziyade, 'madem çalışamayacak durumdasın, o zaman hakkın olan doğum öncesi iznini kullan' diyorlar aslında sana.

Canına değsin, yat gitsin valla :)
Ne güzel rüya görmüşsün. Güzel bebek iyidir.
Ben de ilk hamile kaldığımda hep pamuk gibi topalak bir erkek bebek doğuruyordum aynı senin anlattığın gibi :)

Gunaydin kizlar 32 de calisabilir raporu alip 33 de saglik ocagindan grip vb icin 5 gunluk rapor alabilir miyiz?????
aa bunu bende merak ediyordum ama olmuyormuş yazmış arkadaşlar. bnm özel sektör raporsuz olarak 1-2 gün hastayım deyip dinlenme yaparım belki. aslında ne saçma tamam hamileyin çalışacak kadar iyiyim fakat belki grip oldum 3 gün dinlenmem gerekiyor. ekstra sayılmalıydı bence.

Aynen oyle cnm. Banada mudur yardimcisi kadin dogumcu disinda rapor alınabiliyor diye soyledi sanirim o da bilmiyor

Nöroloji doktoruna gittim. MS hastalığından şüphelenmiş benden önce ki doktor dedi. Gözünde karartı var mı dedi. Yarın test yapıcaklar takmak istemiyorum ama moralim çok bozuk .
Canım iyi düşün iyi olsun test falan yapılsın sonuc temiz çıkacaktır cevrem de neler neler duyuyorum sonra temiz çıkıyor

Nöroloji doktoruna gittim. MS hastalığından şüphelenmiş benden önce ki doktor dedi. Gözünde karartı var mı dedi. Yarın test yapıcaklar takmak istemiyorum ama moralim çok bozuk .
Çok geçmiş olsun .Canım kesin tani koymadan varsayımlarla hemen moralini bozma derim. O karartı bendede var hamilelikten önce olmadığı içinde doktora bile gitme gereği duymadım. Hamilelikten sonra gene devam ederse gitmeyi düşünüyorum ancak. Sende bebisini düşün öncelikle hemen moralini bozma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…