- 20 Ekim 2015
- 254
- 256
- 53
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #22.761
Güle güle sağlıkla kullanmak nasip olur inşaallah canım çok tatlılarBunları siparis ettim kizlar
Evet canım o donemde 2 doktor degistirdigim için birinde 140 sinir birinde 160 çıkmıştı birinde sekerli su yapip ictim diğerinde bir porsiyon baklava. Ama o gunden beri dikkat ediyorum bildiğin seker oranı yüksek meyveleri bile ya yemeyi biraktim ya da haftada 1e düşürdüm. Ara arada aklima geldikce olcuyorum cok şükür genelde 140 alti çıkıyor. Gecen 1-kac kez 150lerde çıktı suan iyi gibi doguma kadar dikkat edicem bende
Co sağol canım daha güzelleri senin olsun insallah. Bu aralar böyle seylere sardım iyi geliyor:))Güle güle sağlıkla kullanmak nasip olur inşaallah canım çok tatlılar
İsallah canım dikkat edicez artık nasilsa az bir süre kaldı önümüzde çabucak gecer zaten. Son eksik alisverisini yapayım çantamı hazırlayayım zaten günler kısa nasıl geciyor anlamiyorum bazenAynı canım benimde öyle birinde 158 çıktı diğerinde normal. O yüzden şekerim varmış gibi diyet uyguluyorum . Doğuma kadarda devam edicem inşallah yükselmez şeker. Benimde 2 kere 133 çıktı tokluk korktum yükselcek mi diye ama hamdolsun şimdi normal sınırlarda ilerliyor. Hepimizin böyle ilerlesin inşallah.
Amin canım iyi yapıyorsun içinde kalmasın gönlünce yap herşeyiCo sağol canım daha güzelleri senin olsun insallah. Bu aralar böyle seylere sardım iyi geliyor:))
Benim doktor da öyle ben 3 hafta da bir gidiyorum 2 hafta çık erken bencede.Aslında bi yandan kızımı özlüyorum görmek iyi oluyor ama bizim muayene hakkımız sınırlıKızlar sizin doktorlar da 2 haftada bir mi çağırıyor? Bana çok erken geldi gitmek istemiyorum ama eşim gidelim diyor ctesi günü
Aynen öyle yapıyorum düğünde çoğu seyi yapmamıştım şimdi acısını çıkarıyorum sanki. Hatta bir arkadas gebelik cekimi yapmış ilham oldu banada bende yapabilirim öyle birseydeAmin canım iyi yapıyorsun içinde kalmasın gönlünce yap herşeyi
Hımm geçmiş olsun canım acaba yine aynı yerden mi kesecekler ki merak ettim bu sefer daha dikkatli dikiş atarlar inşallah3 hafta sonra 32 haftalik olucam o zaman izne cikarcak ama ben son sansimi denicem 2 hafta daha calisayim mi dicem. Zaten cnm benim ilk sezeryan dikisimde deforme vardi adetlerim 14 gun sürüyordu teshis gebelikten cok once konmustu. Sagol cnm insallah hepimiz sag salim kucagimiza aliriz
Hoşgeldin canım çok geçmiş olsun ben ballı limonlu su ya da ıhlamur içtim arada elma kabuklarını da kaynatıp limon ve bal ekleyipte içtim meyve tükettim bi şekilde atlattım inşallah sende bir an önce atlatırsın canımMrb kızlar araniza yeni katılıyorum 28 haftalik gebeyim.size bisey danışmak istiyorum sanırım gebelikten dolayı bağışıklık sistemim çok düşük bundan önce bir defa daha hastalandım öyle öksürüyordum ki bebeğe bisey olacak diye çok korkuyordum neler yaptıysam geçmedi şu anda da yine aynı şekilde hastayım geçen gün sadece 1 saat dışarı çıktım ve bu hale geldim ilaç kullanmak istemiyorum lütfen bilen varsa yazabilir mi şu an öksürük boğaz ağrısı neler yaptım çaylar pekmezler ballar olmuyor geçmiyor artık oksurmekten başım fena ağrıyor ne yapabilirim nasıl geçer bu kendimi çok kötü hissediyorum.
Çok güzeller canım güle güle kullan instagramdan mı sipariş verdinBunları siparis ettim kizlar
Evet cnm ayni yerden kesecekler ve dikerler büzgülü dikis atacak tekrar olusmasin diye boyle bir olay yani orayi kalinlastircak. Insallah düzelirde adetlerim 14 gun surmez kac yıldır ne cektim bundan kansizlik cok yasadimHımm geçmiş olsun canım acaba yine aynı yerden mi kesecekler ki merak ettim bu sefer daha dikkatli dikiş atarlar inşallah
Hoşgeldin canım çok geçmiş olsun ben ballı limonlu su ya da ıhlamur içtim arada elma kabuklarını da kaynatıp limon ve bal ekleyipte içtim meyve tükettim bi şekilde atlattım inşallah sende bir an önce atlatırsın canım
Çok güzeller canım güle güle kullan instagramdan mı sipariş verdin
Teşekkürler canım öncelikle cevap verdiğin için dediğin herşeyi yaptım ama maalesef bana mısın demiyor o kadar kötü oldum ki sanırım böyle giderse artık dr a gidicemHımm geçmiş olsun canım acaba yine aynı yerden mi kesecekler ki merak ettim bu sefer daha dikkatli dikiş atarlar inşallah
Hoşgeldin canım çok geçmiş olsun ben ballı limonlu su ya da ıhlamur içtim arada elma kabuklarını da kaynatıp limon ve bal ekleyipte içtim meyve tükettim bi şekilde atlattım inşallah sende bir an önce atlatırsın canım
Evet canım gördüm hosuma gitti alayım dedim.Hımm geçmiş olsun canım acaba yine aynı yerden mi kesecekler ki merak ettim bu sefer daha dikkatli dikiş atarlar inşallah
Düğünde neden yapamadın ? Yaptır canım bende beğeniyorum fotoğraf çekimlerini ama benim öyle bi imkanım yok eşime anca doğum izni verirler başka şehire gideceğim için yıllık iznini önce kullanamaz mesleğinden dolayı burda çektireyim desem yüksekovanın neresinde çektiricem garip yani sağlık olsun ilk önce inşaallahAynen öyle yapıyorum düğünde çoğu seyi yapmamıştım şimdi acısını çıkarıyorum sanki. Hatta bir arkadas gebelik cekimi yapmış ilham oldu banada bende yapabilirim öyle birseyde
merhaba bende de aynı durum var ama doktorum ve prenatolog kanama olsa bile sadece sezaryen olur merak etme dedi. kanama olursa bize bildirirsin dediler. erken doğumdan veya bebeği almaktan bahsetmediler....Günaydın kızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür kızım iyi 29+6 da 1572 kg 41 cm olmuş ama plasenta önde dedi doktor heran kanama olabilirde olmayabilirde dedi kanama olursa bebeği almak durumunda kalabiliriz dedi bebek kaçıncı haftada doğarsa yaşar çok endişeliyim inşallah kanama olmaz yada plesanta previa olup kaçıncı haftalarda doğum oluyo bilgisi olan yardımcı olabilirmi?
ayrıca plasenta 32. haftaya kadar yukarı çıkabilirmiş, senin doktorun neden bu kadar kesin konuştu kimerhaba bende de aynı durum var ama doktorum ve prenatolog kanama olsa bile sadece sezaryen olur merak etme dedi. kanama olursa bize bildirirsin dediler. erken doğumdan veya bebeği almaktan bahsetmediler....
Merhaba günaydın aslından doktorum kesin konuşmadı sadece olabilecekleri söyledi kesin kanaman olur demedi ben sordum şuan kanama olursa nolur dedim çok kanaman olursa bebeği almak durumunda kalabiliriz dedi sadece bende endişelenmeye başladım evham yapıyorum aslında sanki heran kanamam olucakmış gibi hissediyorum psikolojimi bozdum açıkcası sorun doktorum da değilde bende senaryo yazmaya başladım diyebilirim. Mesela çalışıyorum şuan haftaya çalışabilir raporu vericek durumum kötü olsa buna izin vermezdi ama ben nedense hep en kötüyü düşünüyorum.ayrıca plasenta 32. haftaya kadar yukarı çıkabilirmiş, senin doktorun neden bu kadar kesin konuştu ki
Çok zordur ya valla Allah yardımcın olsun canımEvet cnm ayni yerden kesecekler ve dikerler büzgülü dikis atacak tekrar olusmasin diye boyle bir olay yani orayi kalinlastircak. Insallah düzelirde adetlerim 14 gun surmez kac yıldır ne cektim bundan kansizlik cok yasadim
Bi ara bende gittim canım tek yapabildikleri serum takmak oldu o aralar kanamalarım vardı düşük riskinden dolayı ilaç falan vermediler sadece ufak bir serum takviyesi yaptılar o iyi gelmiştiTeşekkürler canım öncelikle cevap verdiğin için dediğin herşeyi yaptım ama maalesef bana mısın demiyor o kadar kötü oldum ki sanırım böyle giderse artık dr a gidicem
Ay yat yat keyif yap çocuklar gelince uykuya hasret kalıcaz zaten :)) Rüyada güzel bebek görmek iyidir derlerGünaydın hanımlar...
Haftaya Pazartesi-Salı izin aldım. 3-4 günlüğüne kaçıyorum İstanbul'dan, tüm gün uyuma ve yatma planım var. İple çekiyorum valla.
Bir de kızlar ben dün rüyamda oğlumu doğrdum ve gördüm yüzünü filan. Topaç, sağlıklı, pamuk gibi bir erkek bebekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?