2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Aynı canım benimde öyle birinde 158 çıktı diğerinde normal. O yüzden şekerim varmış gibi diyet uyguluyorum . Doğuma kadarda devam edicem inşallah yükselmez şeker. Benimde 2 kere 133 çıktı tokluk korktum yükselcek mi diye ama hamdolsun şimdi normal sınırlarda ilerliyor. Hepimizin böyle ilerlesin inşallah.

İsallah canım dikkat edicez artık nasilsa az bir süre kaldı önümüzde çabucak gecer zaten. Son eksik alisverisini yapayım çantamı hazırlayayım zaten günler kısa nasıl geciyor anlamiyorum bazen

Kızlar sizin doktorlar da 2 haftada bir mi çağırıyor? Bana çok erken geldi gitmek istemiyorum ama eşim gidelim diyor ctesi günü
Benim doktor da öyle ben 3 hafta da bir gidiyorum 2 hafta çık erken bencede.Aslında bi yandan kızımı özlüyorum görmek iyi oluyor ama bizim muayene hakkımız sınırlı

Hımm geçmiş olsun canım acaba yine aynı yerden mi kesecekler ki merak ettim bu sefer daha dikkatli dikiş atarlar inşallah

Hoşgeldin canım çok geçmiş olsun ben ballı limonlu su ya da ıhlamur içtim arada elma kabuklarını da kaynatıp limon ve bal ekleyipte içtim meyve tükettim bi şekilde atlattım inşallah sende bir an önce atlatırsın canım

Bunları siparis ettim kizlar
Çok güzeller canım güle güle kullan instagramdan mı sipariş verdin

Evet cnm ayni yerden kesecekler ve dikerler büzgülü dikis atacak tekrar olusmasin diye boyle bir olay yani orayi kalinlastircak. Insallah düzelirde adetlerim 14 gun surmez kac yıldır ne cektim bundan kansizlik cok yasadim

Teşekkürler canım öncelikle cevap verdiğin için dediğin herşeyi yaptım ama maalesef bana mısın demiyor o kadar kötü oldum ki sanırım böyle giderse artık dr a gidicem

Evet canım gördüm hosuma gitti alayım dedim.

Aynen öyle yapıyorum düğünde çoğu seyi yapmamıştım şimdi acısını çıkarıyorum sanki. Hatta bir arkadas gebelik cekimi yapmış ilham oldu banada bende yapabilirim öyle birseyde
Düğünde neden yapamadın ? Yaptır canım bende beğeniyorum fotoğraf çekimlerini ama benim öyle bi imkanım yok eşime anca doğum izni verirler başka şehire gideceğim için yıllık iznini önce kullanamaz mesleğinden dolayı burda çektireyim desem yüksekovanın neresinde çektiricem garip yani sağlık olsun ilk önce inşaallah

merhaba bende de aynı durum var ama doktorum ve prenatolog kanama olsa bile sadece sezaryen olur merak etme dedi. kanama olursa bize bildirirsin dediler. erken doğumdan veya bebeği almaktan bahsetmediler....

merhaba bende de aynı durum var ama doktorum ve prenatolog kanama olsa bile sadece sezaryen olur merak etme dedi. kanama olursa bize bildirirsin dediler. erken doğumdan veya bebeği almaktan bahsetmediler....
ayrıca plasenta 32. haftaya kadar yukarı çıkabilirmiş, senin doktorun neden bu kadar kesin konuştu ki

ayrıca plasenta 32. haftaya kadar yukarı çıkabilirmiş, senin doktorun neden bu kadar kesin konuştu ki
Merhaba günaydın aslından doktorum kesin konuşmadı sadece olabilecekleri söyledi kesin kanaman olur demedi ben sordum şuan kanama olursa nolur dedim çok kanaman olursa bebeği almak durumunda kalabiliriz dedi sadece bende endişelenmeye başladım evham yapıyorum aslında sanki heran kanamam olucakmış gibi hissediyorum psikolojimi bozdum açıkcası sorun doktorum da değilde bende senaryo yazmaya başladım diyebilirim. Mesela çalışıyorum şuan haftaya çalışabilir raporu vericek durumum kötü olsa buna izin vermezdi ama ben nedense hep en kötüyü düşünüyorum.

Günaydın hanımlar...
Haftaya Pazartesi-Salı izin aldım. 3-4 günlüğüne kaçıyorum İstanbul'dan, tüm gün uyuma ve yatma planım var. İple çekiyorum valla.

Bir de kızlar ben dün rüyamda oğlumu doğrdum ve gördüm yüzünü filan. Topaç, sağlıklı, pamuk gibi bir erkek bebekti.

Son düzenleme:
Evet cnm ayni yerden kesecekler ve dikerler büzgülü dikis atacak tekrar olusmasin diye boyle bir olay yani orayi kalinlastircak. Insallah düzelirde adetlerim 14 gun surmez kac yıldır ne cektim bundan kansizlik cok yasadim
Çok zordur ya valla Allah yardımcın olsun canım

Teşekkürler canım öncelikle cevap verdiğin için dediğin herşeyi yaptım ama maalesef bana mısın demiyor o kadar kötü oldum ki sanırım böyle giderse artık dr a gidicem
Bi ara bende gittim canım tek yapabildikleri serum takmak oldu o aralar kanamalarım vardı düşük riskinden dolayı ilaç falan vermediler sadece ufak bir serum takviyesi yaptılar o iyi gelmişti

Ay yat yat keyif yap çocuklar gelince uykuya hasret kalıcaz zaten :)) Rüyada güzel bebek görmek iyidir derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…