2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Canim daha onceki gebeligimde forumda konusulmustu ve uygulayanlarda ise yaramisti, armut amniyon sivisini artiriyormus, duzenli armut tuket. Havucu da fazla tuketme, gebelikte fazla A vitamini almak zararli.

Benim de aklimda duzeninin bozulmamasi var, belki bir iki gun gitmez ama ondan sonra devam etmesi lazim.

İnşallah canım, amacımız önce elimizdeki öğrencileri sonra çocuklarımızı, değerlerimizi hatırlayan insanlar olarak yetiştirmek.

Şase canım toz şeklinde. Yani her bir toz şasenin içinde bulunan etken maddeler bunlarmış.

Tamam canım teşekkür ederim. Ben suda eritilen ilaçları içemiyorum, kusacak gibi oluyorum. Haptan devam edeyim ben :)

Kızlar sizin doktorlar da 2 haftada bir mi çağırıyor? Bana çok erken geldi gitmek istemiyorum ama eşim gidelim diyor ctesi günü

Benim doktor grubun en rahatı sanırım. En son 4 haftanın üstüne gittik, şimdi de 5 hafta sonra çağırdı. 5 Ocak'ta gitcez. 35+3 olacağız gittiğimizde.

Ne güzel canım, bu sefer bizim zilli bize göstermedi yüzünü:)
Eski sezaryen yeri olayı sıkıntılı, o konuda tedbirli olması iyi olmuş.
Bu arada bu doktorların ultrason cihazı ölçüm aralıkları birbirinden çok farklı heralde. Bana 30+3'te 1720 gr için tam haftası ile uyumlu dedi, 43 cm için sadece boyu 1 hafta önde dedi. Sana 1600 için 31-32 nasıl dedi anlamadım. Bence kilosu gayet yerinde. Şekerinde dolayı iri olur diye mi korkuyorsun ?

Bunları siparis ettim kizlar

Güle güle kullan canım, çok ciciler :)

Günde bir kere mi ölçeceksin ne güzel. Bende yarın endokrine gidicem bakalım ne dicek. Aynen banada doktor öyle dedi bebeğin her yeri önde gidiyo şekerin normal sınırlardaysa bebek iri demektir dedi. Sağlıklı olsunlarda .
Doktorun çok temkinli maşallah . Ne diyorsa yap izin konusunda da kendinide çok yorma kuzum. Devlet memurusun sonuçta bir şekilde izin rapor ayarlanır.

Hmm doğrudur hayatım. Tansiyon problemin yoksa günde bir tanede sade soda iç o da iyi gelir .

Canm simdi tokluk sekerimi olctum 119 cikti. Esim de kendinkini ölçtü onun 149 cikti. Seninde cihazin vardi dimi senin kac cikiyor ölçümlerde.

Aynen cnm şekerden dolayi diye korkuyorum yoksa ilerde olmasi benim icin daha iyi erken dogacak çünkü. Bende doktor olcumlerine cok takilmiyorum aslinda.Izin konusunda da aslinda calisabilirim biraz daha isim cok rahat dedim doktora lutfen biraz daha calisayim dedim.meslegin ne dedi ogretmenim dedim dik dik bakti hayirlisi olsun artik sonrasini sonra dusunurum bes bes artik donemi kapatmaya caliscam. Her hafta gidip rapor almak zor olucak bebekle aman tek derdim bu olsun saglik olsunda

Hmm doğrudur hayatım. Tansiyon problemin yoksa günde bir tanede sade soda iç o da iyi gelir .

Tansiyonum 9/6-9/5 falan. Ben normalde de çok içerim maden suyu zaten. Hamilelikte ekstra bir yük değil yani bana.

Canm simdi tokluk sekerimi olctum 119 cikti. Esim de kendinkini ölçtü onun 149 cikti. Seninde cihazin vardi dimi senin kac cikiyor ölçümlerde.

Tokluk 119 gayet iyi bence.
Bebek iri diye erken doğmaz ki kız:) onlar geleceği zamanı biliyor, sadece biz bilmiyoruz tahminde bulunuyoruz. Sen zaten sezaryene mecbursan çok da sıkıntı değil 4-5 Allah ne verdiyse alsın bebiş, 2 aylık gibi doğar artık:))
Doktor neden erken ayrılman konusunda ısrar ediyor?

Benim riskli gebelik ya cnm plesanta asagida sezeryan dikisimde incelme var ondan acilmamin sancimin olmamasi gerekmis ondan yorulma evde dur yakin takip edicez dedi biraz fazla abartiyor doktor gecen gittigim.doktor sonuna kadar calis bir sıkıntı yok sende diyordu

Bence 32'de çalışabilir raporunu al, kendini kötü hissettiğin anda o raporu bozup izne çıkabilirsin. Belki de ihtiyacın olmayacak. Bence 32 çok erken, yazık o zamana. Doğumdan sonra çok lazım olacak o günler.

Ayy canim ne güzel haberler le gelmişsin masallah kilosu da öndeymiş 37 buçukda 3000 i geçer saglikla gelsin insallah

Değişiyo kuzum ama ben hep saatli ölçüyorum . Yani sabah ağzıma ilk lokmayı attığımda sate bakıyorum 1. Saatte ölçüyorum. Öğle yemeğini yerken yine ilk lokmadan sonraki 1. Saatte ölçüyorum. Sabah ve öğlen genelde 110-120 arası akşamda 90-110 arası çıkıyor. Ama mesela geçen 133 çıktı farklı hiçbir şey yememe rağmen. 1. Aaat tokluk 140 üzerinde olmamalı. 2. Saat tokluk 120 üzerinde olmamalıymış.

Aynen bende oyle dusunuyorum en azindan 34 de ciksam 2 hafta 2 haftadir.

Benimde aksine hep suda sürekli tuvallete olduğum için ka
Evt canım malesef herşeye dikkat ediyorum ama su teması zor heralde sürekli tuvalette olduğum için suyla temas etmemem imkansız bakalım inşaallah cuma temiz çıkar tahliller

Normal canım 140ın altında çok şükür. Sende de şeker çıkmış mıydı yüklemede ?
Evet canım o donemde 2 doktor degistirdigim için birinde 140 sinir birinde 160 çıkmıştı birinde sekerli su yapip ictim diğerinde bir porsiyon baklava. Ama o gunden beri dikkat ediyorum bildiğin seker oranı yüksek meyveleri bile ya yemeyi biraktim ya da haftada 1e düşürdüm. Ara arada aklima geldikce olcuyorum cok şükür genelde 140 alti çıkıyor. Gecen 1-kac kez 150lerde çıktı suan iyi gibi doguma kadar dikkat edicem bende

Canım cok geçmiş olsun eğer oradaki hastane yetersizse mutlaka memleketine ya akrabaların olduğu bi yere git erken doğum işlallah olmaz ve sağsağlim bebeğini kucağına alırsın canım
Sağol canım evt yetersiz malesef inşaallah öyle olur bol bol dua ediyorum hepimiz zamanında sağlıkla kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…