2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Nöroloji doktoruna gittim. MS hastalığından şüphelenmiş benden önce ki doktor dedi. Gözünde karartı var mı dedi. Yarın test yapıcaklar takmak istemiyorum ama moralim çok bozuk .
Bozma moralini canım doktorlar bütün olasılıkları söylüyor daha test yapmamışlar inşaallah temiz çıkar

içini lütfen ferah tut, bana da kanaman olabilir dendi üç hafta önce, birşey olmadı. olmayacak inşallah diye düşünüp kendimi telkin ediyorum. zaten bir arkadaş da yazmış, 25. haftadan sonra doğan bebekler yaşıyor, riskli dönemi geçtik ki sen 31. haftadasın anladığım kadarıyla.

İster istemez insan etkileniyor çok şükür bugün 31. haftaya girdim umarım herşey yolunda gider hepimiz için sağsağlim alırız kuzuları kucağımıza

Ay kızlar bende fotoğraf çekimi yaptırmak istiyorum ama bu mevsimde nasıl olcakki yaptırmazsam içimde kalıcak oğlumdada kış hamileliği geçirdim ozamanda içimde kaldı ne yapmalı sizce :)

Ay kızlar bende fotoğraf çekimi yaptırmak istiyorum ama bu mevsimde nasıl olcakki yaptırmazsam içimde kalıcak oğlumdada kış hamileliği geçirdim ozamanda içimde kaldı ne yapmalı sizce :)

Ee kışın da ayrı bi romantik çekimi oluyor, çokta kışa geliyor diye üzülme yaptır direkt.

soguk olsada güneşli günler oluyor. mesela ctesi istanbulda soguk ama güneşli. o günleri takip edip yaptırabilirsin.

Canım bence bir yerle anlas havanın güzel olduğu bir gün yap içinde kalmasın hiç. Ben düğün cekimimi bile ocak ayında dışarda yapmıştım. Gün kolla sende:))

Kizlar dolma yemistim yaninda yoğurt sekerimi ölçtüm yemekten 55 dakka sonra ölçtüm 148 cikti ama bugün kek yemistim onun da etkisi oldu mu bilmiyorum.
Simdi bende tam yazacaktım senin yazını gördüm. Bir kase corba ve 5 kaşık makarna yedim ateş basınca bekledim 1 saat sonra ölçtüm 159kafayı yiyecem ekmeği çıkardım hayatimdan zaten iyice pilav desen keza öyle canım istedi yedim onada pisman oldum gündüzde sabah ceviz süt öğlen kibrit kutusu kadar peynir 1 yumurta ve domates 3 gibi 1 portakal aksamda canım istedi bir kase çorba ve 5 kaşık makarna ben birsey yemiyeyim artık ne bu böyle

leylak_leylakAktif ÜyeÜye
Herkese merhaba. Nasipse bende 2.oğlumu kucağıma alacağım. Benim size sorum karnımın alt kısmında elime pütür pütür şeyler geliyor.deri altında gözle görünmüyor. Korktum açıkçası. Bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa yazabilir mu

Canım yırtığın var mi o puturler yirtigin olabilir mi

alla alla bu nasil is boyle. sende de mi vardi gebelik sekeri cnm? burda yapmiyolar
test ama genel kan testinde fln cikar miydi bilemiyorum da ben cok yiyorum sekerli ya o bile yeter. olcsem benimki kac cikacak kim bilir. okudukca sasiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…