2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ay 4 nedir canım normali 14-17 arası benim bile 9.5 dr bana diyor dikkat et çok düşük diye o baska birsey olmasın. Takviye kullaniyor musun
normelde iyiydi 3 ay önceki sonuclarda bende kan ilacı kullanamdım ama şimdi mecbur kullancam kanım cok düşmüş doktorumada gösterecem vitamin kullanıyorum imom diye baska kullankıyorum

ben olsam ordaki hemsireyi tembihlerım ona durumu anlatırım kesin cıkarır kaynananda hiç bişey yapamaz

Kizlar kahvaltida bir dilim tereyag ekmek bir yumurta biraz peynir yemistim. Sekerimi olctum doktorumun dedigi gibi 2 saat sonra ölçtüm 85 cıktı. Bu seferde düşük geldi o zaman bugun yiyebilirim demek mi
Cnim gebeler için 2saat olmaz normal insanlar için saat şart konulmuş.ağzına attığın ilk konmadan tam bir saat sonra şekerini tutacaksin.o zaman belli olur.zaten 2.saat sonunda benunkiside düşük cikiyir

günaydınnn.
buz gibi bir hava var istanbulda. sabahları çişe sıkışmasam zor kalkıyorum. o kadar uykum var ki.. 37 de izne çıkıp 1 hafta 10 gün dinlenmeyi bekliyorum.

Cnim gebeler için 2saat olmaz normal insanlar için saat şart konulmuş.ağzına attığın ilk konmadan tam bir saat sonra şekerini tutacaksin.o zaman belli olur.zaten 2.saat sonunda benunkiside düşük cikiyir
Doktor kahvaltidan 2 saat sonra dedi canim ondan oyle olceyim dedim bugun ben hep 1 saat sonra ölçüyordum hep bugun öyle ölçtüm morelde oldu sahsen

günaydınnn.
buz gibi bir hava var istanbulda. sabahları çişe sıkışmasam zor kalkıyorum. o kadar uykum var ki.. 37 de izne çıkıp 1 hafta 10 gün dinlenmeyi bekliyorum.
Çalışanlara Allah yardım etsin valla bu mevsimde karnınız burnunuzda çalışıyorsunuz rabbim yardım etsin sizlere

Günaydın kızlar, ben ilkini normal doğum yapmıştım ama bu sezeryan olabilir dedi doktorum. ama bende ağrı kesici alerjisi var. daha önce sezeryan olanlara soruyorum. ağrı kesici kullanma ihtiyacınız olmuş muydu. eve dönünce çok acıyor mu sezeryan yeri

İster istemez insan etkileniyor çok şükür bugün 31. haftaya girdim umarım herşey yolunda gider hepimiz için sağsağlim alırız kuzuları kucağımıza
amin canım, ben de dün gittim doktora, halen plasenta aşağüıda ve büyük bir plasentam varmış, bir ihtimal bebek büyüdükçe yukarı çıkabilir dedi. bir de total plasenta previaymış yani rahmin çıkışını komple kapatıyormuş. dün akşam ben de okudum internetten (doktor kanama olursa haber ver dedi sadece), kanama olursa erken doğum ihtimali varmış hakikaten. bu yüzden hazırlıklarımı tamamlamaya karar verdim. cumartesi karyola siparişi vereceğim, pijama takımlarımı alacağım. bebeğin kıyafetlerini yıkama evi düzenleme için de aralıkın son haftası işten izin alacağım. biz hazırlıklarımızı yapalım, gerisi kader kısmet artık, sağlıklı doğum, bebeğimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almaya dua edelim.

1 aydan once gecmez benim öksürük de bebeği etkilemesnden korktugum icin doktora gittim ilac yazdi bu sekilde doğumu bile başlatır dedi normalde ilac kullanmayı sevmem ama saati saatine kullanıcam biran once iyilesmek icin

Neden sezeryan dedi. Agri kesici kesinlikle kullaniliyor canm ozellikle ilk 3 gün

eve dönünce hiç ağrı kesici içmedim. dr yazmıştı ama kullanmadım. antibiyotik kullanmıştım. ama hastanede bol bol ağrı kesici iğne yapmışlardı. 2 gece hastanede kalma hakkını kullan. bazen 1 gece sonrası iyiyseniz eve yollayalım diyorlar hastaneden. sakın çıkma 2 gece kal hiç değilse orda ağrın oldukça iğne yaptırırsın. kişiden kişiye değişir tabi de ben evde içme ihtiyacı duymamıştım. zaten ilaç içmeyi hiç sevmiyorum

Evet 38 de alıyorlar ama.doktorum 39 da aliyoruz sorunsuz olanlari dedi bana 38 bası aliriz ciger gelistirici yapariz dedi anlamadigim nokta igneye niye gerek duyuyor
kızımı sezeryanla 37+4 de almışlardı ciğer geliştirici daha erken haftalarda yapılıyor aslında . gerçi bazen bebek 39 da doğsa bile nefes sorunu yaşayabiliyor. neyse yapacaksa yapsın canım daha garanti olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…