- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #23.081
Bende senden duyup hepsiburadan sepete ekledim sen nerden aldin cnm?
Kizlar aksam yemeginde yogurtlu salcali makarna yedim sekerim yemekten 1 saat sonra 129 cıktı. 3 gundur şekerimde yukselme sebebini buldum omega 3 ilacimi icmiyordum bebek cok onden gitmesin diye bu sabah omega 3 icmeye gene basladim omega 3 şekeri düşürüyormuş gercekten bunu anladım ve sukur bugun 4 kere ölçüm yaptim en yüksek 129.cikti.o da aksam yemeginden sonra
Bende senden duyup hepsiburadan sepete ekledim sen nerden aldin cnm?
Bizdede genetik maalesef canım ya anne tarafım komple şrker hastası dediğin gibş genetikte olabilir. Ama birşey yoktu bende şekerle ilgili:) ablamda dalga geçiyor benimle senin bebek brn şekerim diyor anne şeker yeme diye:))Bizde genetik seker ananem annem hep seker hastasi ondan da tırsmıyor degilim tabikide. Bencede bizde var birseyler ama benim doktorum kahvaltidan 2 saat sonra ölçüm yap dedi ben hep aksam yapiyorum yarin okula goturcem cihazi ve kahvaltidan 2 saat sonra ölçüm yapicam bakalim ne cikacak. Bende kendi capimda diyete basladiktan sonra hic kilo almadım göbeğim indi gibi insallah bebek besleniyordur
Kapıda ödemesi var mı canım o sitedeYeşil anne diye sitesi var direk kendi sitesinden aldım canım ben.
4.30 da geliyor benimkiler 5 de yemege oturuyoruz en gec. kurt gibi ac geliyor benim oglan kapida ne yemegi yaptin diye soruyo.Bebeğin gelişimini çok ileriye atan bir şey miymiş omega 3? İlk defa duyuyorum böyle bir şeyi.
Sebebini bulduğunu düşünüyorsan dene. 1 saat sonra 140 ın altında olması yeterli değil mi? Gayet iyi bence ölçümlerin.
Bu arada siz akşam yemeğini kaçta yiyonuz bacım? Yedin de üstünden 1 saat geçti mi? Bizimkiler daha yeni pişiyor
Ben bu saatte akşam yemeği yersem yatana kadar açlıktan ölürüm heralde
Zaten bir anda düşüyo kan degerleri biz anlayana kadar keske drun onceden farketseydi. Neyse zararin nefsinden dönersen kardırnormelde iyiydi 3 ay önceki sonuclarda bende kan ilacı kullanamdım ama şimdi mecbur kullancam kanım cok düşmüş doktorumada gösterecem vitamin kullanıyorum imom diye baska kullankıyorum
Aa omega düşürüyorda ben cok düzenli içiyorum hemde bende var o zaman bir sıkıntı canım4.30 da geliyor benimkiler 5 de yemege oturuyoruz en gec. kurt gibi ac geliyor benim oglan kapida ne yemegi yaptin diye soruyo.
Birazdan da ara öğün yaparim. Omega gelişimi icin cok iyi biliyorum ama bir haftadir bırakmistim sekeri yukseltiyor mu diye cunku tek.omega 3 yok icinde b vitamini çinko falan her sey vardi. Ama bugun gene baslamaya karar verdim iyiki de baslamisim sekerim duzene girdi cok sukur artik hep kullancam doğumdan sonrada.
Kizlar aksam yemeginde yogurtlu salcali makarna yedim sekerim yemekten 1 saat sonra 129 cıktı. 3 gundur şekerimde yukselme sebebini buldum omega 3 ilacimi icmiyordum bebek cok onden gitmesin diye bu sabah omega 3 icmeye gene basladim omega 3 şekeri düşürüyormuş gercekten bunu anladım ve sukur bugun 4 kere ölçüm yaptim en yüksek 129.cikti.o da aksam yemeginden sonra
Çok ilginç acaba şunla baglantısi varmi ? Bende omega yi icmeyince cok acıkıyorum icimce gayet normalimKizlar aksam yemeginde yogurtlu salcali makarna yedim sekerim yemekten 1 saat sonra 129 cıktı. 3 gundur şekerimde yukselme sebebini buldum omega 3 ilacimi icmiyordum bebek cok onden gitmesin diye bu sabah omega 3 icmeye gene basladim omega 3 şekeri düşürüyormuş gercekten bunu anladım ve sukur bugun 4 kere ölçüm yaptim en yüksek 129.cikti.o da aksam yemeginden sonra
daha isten yeni geldim yemeği ocaga koyamadim pişecek de yenecekBebeğin gelişimini çok ileriye atan bir şey miymiş omega 3? İlk defa duyuyorum böyle bir şeyi.
Sebebini bulduğunu düşünüyorsan dene. 1 saat sonra 140 ın altında olması yeterli değil mi? Gayet iyi bence ölçümlerin.
Bu arada siz akşam yemeğini kaçta yiyonuz bacım? Yedin de üstünden 1 saat geçti mi? Bizimkiler daha yeni pişiyor
Ben bu saatte akşam yemeği yersem yatana kadar açlıktan ölürüm heralde
dalan roxy ile yıkadım canım 30 derece 1000 devir sıkma 5 durulama yaptım mis gibi koktu ev mutluluktan uçmuştum kokuyu duydukçaKizlar bebeklerin kiyafetlerini yikamak icin hangi detarjani tercih ettiniz..
Pirasa ve yoğurda ölçme bencede gayet de hafif seyler.ben bugun abarttim biraz her parmagimi deldim birkac gun olcucem böyle neler yukseltiyor diye analiz edicem sonra zaten cok nadir olcerim. Makarna pirinc gibi yukseltmedi ama cok enteresan. Valla geceleri de uyuyamiyorum ayak agrisindan bugun o.kadar uykusuzdumki makarna yaptim her seyi göze alarak. 15 dakka evin icinde nasil yürüyorsun koridorda mi? Bizim koridor o kadar küçük ki 10 adim anca.Çok iyi canım hep böyle 140 altında kalsın inşallah. Bende bugün sadece öğle yemeğinden sonra ölçtüm. Akşamda pırasa ve yoğurt yedim ölçmedim valla :) her öğünden sonra evde 15 dk yürüyorum. İnşallah etki ediyodur. Hayırlısıyla bi doğursaydık . Her gün farklı yemek yapmak çok zor. Öğlen et akşam sebze ne pişireceğimi bulanıyorum artık.
Bugun nette okudum omega 3 sekeri düşürüyormuş zaten her baliktan sonra benim tatli krizim tutar bilmiyorum rastlantisal bir sey mi ama omega 3 un sekeri düşürdüğü kesinÇok ilginç acaba şunla baglantısi varmi ? Bende omega yi icmeyince cok acıkıyorum icimce gayet normalim
Omega 3 ne kullanıyon kaclik? Ben imom kullaniyorum 2000likAa omega düşürüyorda ben cok düzenli içiyorum hemde bende var o zaman bir sıkıntı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?