2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
İlk e göre biraz daha ağrılı geçmişti ama dikişlerimi süper dikmişti hatta yamukluk vardı ilkten kalan onu bile çekip düzeltmiş doktor,ama doğuma kadar baya ağrım olmuştu incelikten kaynaklı
Aynen canım benim de dikislerimde sıkıntı var duzelticek. Sen 2.oğlunu kacinci haftanda dogurmustun? Doktor bana duzeltebilmek icin 37 bucukta alalim bebeğini daha rahat duzeltiriz dikisini dedi de. Birde canm 2.dogum sirasinda dikislerin duzeltildi ya dogumun nasildi ilkinden daha agrili miydi?

Kesinlikle canım bende aksam çorba ve salata yedim 152 ben şok hatta dedim bu cihaz bozulmuş:))

Bizde de durum aynı okula başladı bu sene hep hasta biraz düzeliyor yine ağırlanıyor bu sene böyle geçicek herhalde

size de cok gecmis olsun canim. geceden beri atesli 2 kez fitil verdim. 39derecelere ulaati bakalim ins bu gece olmaz. aynen artik ne zamana kadar surecekse bilmiyorum ama boyle olacagi zaten bellydi,yine de ana yuregi

Aynen esim bir ekmege yakin beyaz ekmek yedi onun 112 cıktı ben ona da sok oldum. Dedim kesin cihaz bozuk bana garezi var
Halla halla kız o zaman bizde birşey mi var yoksa. Bugün benimde eşim geldi zayıflamışsın diyip durdu aksamda corbayla salata yiyince kızdı tabi zayıflarsın dedi bebek te almıyordur diye fırçaladı beni sonra 152 çıkınca o yemeyle o da telâşlandı sonra

Bizde genetik seker ananem annem hep seker hastasi ondan da tırsmıyor degilim tabikide. Bencede bizde var birseyler ama benim doktorum kahvaltidan 2 saat sonra ölçüm yap dedi ben hep aksam yapiyorum yarin okula goturcem cihazi ve kahvaltidan 2 saat sonra ölçüm yapicam bakalim ne cikacak. Bende kendi capimda diyete basladiktan sonra hic kilo almadım göbeğim indi gibi insallah bebek besleniyordur

Insallah cnm stres yapmamaya calisicam artik Allah baska dert vermesin insallah

Kızlar deterjan olarak ne kullanmayı dusunuyorsunuz ? Sıvı deterjanlarda cok katki maddesi var bu granül sabun tozu seklinde olanlarda hem makineye zarar veriyormus hemde kıyafetleri hemen bi yıkamada eskitiyomus ben cok kararsiz kaldimm hangisi daha iyi bilemedim

İyi aksamlar kızlar zencefil zerdeçal bal limon derken grip i atlattik diyordum ko aksamdan beri bi öksürük mahvoldum resmen bogazim çok kotu ses çıkmıyor oksurecegm die karnim agriyor ne yapicam böyle nasil gecer

Çok geçmiş olsun canım. En korktuğum şey, hamileyken öksürüklü hastalık. Benim öksürük de öyle 3-5 günde geçmez. Bir başlayınca aylarca süründürür. Çok korkuyorum o yüzden hastalanmaktan. Boğazında tahriş hissi varsa strepsils pastil iyi gelir. Portakallısı çok güzel :) ben kullanmıştım ama sen doktoruna sor tabi yine de istersen.

Sağol canım, çıkmazsa denerim.

Ben de şimdilik hurç kokusu çıksın diye yıkadım. Malum yaklaşık 5 senedir üst üste bekliyorlar. Doğuma yakın bir daha yıkar ütülerim.

Toz sabunlar kıyafeti eskitiyor dediğin gibi. Ben onları hiç kullanmadım, sevmiyorum da. Mom's Green diye bir markadan aldım deterjan ve yumuşatıcı. Bebek için olanı Baby's Green diye geçiyor. Bak istersen internetten, içeriği çok temiz.

haftasıyla ne alakaymış ki 38+2 de oldum hiç öyle dememişti doktor süper de düzeltmiş valla ilki hiç iyi değildi.Evet ağrım çoktu canm onunla alakalı mıydı bilmiyorum ama ilk sezeryanla alakası yoktu ilk gün narkoz yapın diyodum artık

38+2 de cok erken normalde 39 da alıyorlar planli sezeryana senin niye o kadar erken oldu spinal mi olmustun genel mi 2.dogumda

38+2 de cok erken normalde 39 da alıyorlar planli sezeryana senin niye o kadar erken oldu spinal mi olmustun genel mi 2.dogumda
38 den sonra hangi gün istersen alırız demişti 2 gün sonrası ramazandı bende millet oruçluyken olsun istemedim öyle kararlaştırmıştı canm.Evet spinal di

38 den sonra hangi gün istersen alırız demişti 2 gün sonrası ramazandı bende millet oruçluyken olsun istemedim öyle kararlaştırmıştı canm.Evet spinal di
Bana da 38 basi ya da 37 buçuk dedi seninde 38 olmasi iyi olmus düzeltilmiş. Ne kadar erken olursa o kadar dikis yeri incelmez rahat duzeltilir dedi. Peki spinalde dikis suren uzun sürmüş müydü canm? Valla cok soru sordum ama cogu seyimiz benziyor senle.

aynen canm 38 iyi olmuştu zorluyordu artık dikişler.Valla ben ameliyathanede sakinleştiricin etkisiyle uyumuşum hatırlamıyorum süreyi ama eşim uzun sürdü bu sefer kaç sefer indim çıktım demişti.Evet çoğu şeyimiz benziyor bide seninde 2 paşadan sonra kızın olursa tam olacak

Ay insallah cnm dikişlerim düzelirse düşünürüm tâbi Allah izin verirse. Ay bende uyusam keske dikis zamanı hic geçmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…