- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #23.021
Aynen canım benim de dikislerimde sıkıntı var duzelticek. Sen 2.oğlunu kacinci haftanda dogurmustun? Doktor bana duzeltebilmek icin 37 bucukta alalim bebeğini daha rahat duzeltiriz dikisini dedi de. Birde canm 2.dogum sirasinda dikislerin duzeltildi ya dogumun nasildi ilkinden daha agrili miydi?İlk e göre biraz daha ağrılı geçmişti ama dikişlerimi süper dikmişti hatta yamukluk vardı ilkten kalan onu bile çekip düzeltmiş doktor,ama doğuma kadar baya ağrım olmuştu incelikten kaynaklı
Tamam canım sağol bakayım ona bir gerekirse gitmeyi denerimMarsa kadın dogum hastanesi canim o aliskin canim spora kendi de yapar
doğurmazsın canım bir kaç güne halledersinçok sağol canm,biran önce halledeyim doğursam diye korkuyorum artık
Kesinlikle canım bende aksam çorba ve salata yedim 152 ben şok hatta dedim bu cihaz bozulmuş:))Kizlar domates peynir yedim birazda ekmek azcik 157 cikti yemekten sonra ben sok gercekten
Bugunde hep dikkat ettim sabahtan beri yediklerime. Sanirim bu seker stres kaynakli bunu anladim cunku bu sabahtan beri ruyanin etkisinden kurtulamamistim. Sezeryan dikisimde agriyor diye ayru stres yapmistim sonuc seker cikmis demek ki stres yapmamam gerek izne cikinca evde iyice kurucam eminim. Keske rahat biri olsaydim.
Bizde de durum aynı okula başladı bu sene hep hasta biraz düzeliyor yine ağırlanıyor bu sene böyle geçicek herhalde
Aynen esim bir ekmege yakin beyaz ekmek yedi onun 112 cıktı ben ona da sok oldum. Dedim kesin cihaz bozuk bana garezi varKesinlikle canım bende aksam çorba ve salata yedim 152 ben şok hatta dedim bu cihaz bozulmuş:))
Halla halla kız o zaman bizde birşey mi var yoksa. Bugün benimde eşim geldi zayıflamışsın diyip durdu aksamda corbayla salata yiyince kızdı tabi zayıflarsın dedi bebek te almıyordur diye fırçaladı beni sonra 152 çıkınca o yemeyle o da telâşlandı sonraAynen esim bir ekmege yakin beyaz ekmek yedi onun 112 cıktı ben ona da sok oldum. Dedim kesin cihaz bozuk bana garezi var
Bizde genetik seker ananem annem hep seker hastasi ondan da tırsmıyor degilim tabikide. Bencede bizde var birseyler ama benim doktorum kahvaltidan 2 saat sonra ölçüm yap dedi ben hep aksam yapiyorum yarin okula goturcem cihazi ve kahvaltidan 2 saat sonra ölçüm yapicam bakalim ne cikacak. Bende kendi capimda diyete basladiktan sonra hic kilo almadım göbeğim indi gibi insallah bebek besleniyordurHalla halla kız o zaman bizde birşey mi var yoksa. Bugün benimde eşim geldi zayıflamışsın diyip durdu aksamda corbayla salata yiyince kızdı tabi zayıflarsın dedi bebek te almıyordur diye fırçaladı beni sonra 152 çıkınca o yemeyle o da telâşlandı sonra
Insallah cnm stres yapmamaya calisicam artik Allah baska dert vermesin insallahNapıcaz bu şekerle bende anlamıyorum valla . Stres yapmamaya çalış kuzum sakin kalmaya çalış bebeğini düşün . Az kaldı Allahın izniyle atlatıcaz bugünleri sağlıkla . Ekmek beyazsa ondan çıkmıştır. Çok etkiliyo.
İyi aksamlar kızlar zencefil zerdeçal bal limon derken grip i atlattik diyordum ko aksamdan beri bi öksürük mahvoldum resmen bogazim çok kotu ses çıkmıyor oksurecegm die karnim agriyor ne yapicam böyle nasil gecer
canm bana bi arkdaşım kızının tulumlarını vermişti 2 tanesinde sarı lekeler vardı, A101 de satılan nar aspirini sıktım deterjan olarakda dalan roxy kullandım 2 durulama yaptım lekeden eser kalmamış.Eğer çıkmazsa aklında bulunsun
Aynen öyle canım leke çıkarıcı dökünce çıkıyor baya birde dalan roxyle yıkadım pek birşey kalmadı çok dikkatli bakınca hafif belli oluyor kırkı çıkana kadar anca giyecek zaten bi tur yıkadım temizlendi birde doğuma yakın yıkar ütülerim artık
Kızlar deterjan olarak ne kullanmayı dusunuyorsunuz ? Sıvı deterjanlarda cok katki maddesi var bu granül sabun tozu seklinde olanlarda hem makineye zarar veriyormus hemde kıyafetleri hemen bi yıkamada eskitiyomus ben cok kararsiz kaldimm hangisi daha iyi bilemedim
haftasıyla ne alakaymış ki 38+2 de oldum hiç öyle dememişti doktor süper de düzeltmiş valla ilki hiç iyi değildi.Evet ağrım çoktu canm onunla alakalı mıydı bilmiyorum ama ilk sezeryanla alakası yoktu ilk gün narkoz yapın diyodum artıkAynen canım benim de dikislerimde sıkıntı var duzelticek. Sen 2.oğlunu kacinci haftanda dogurmustun? Doktor bana duzeltebilmek icin 37 bucukta alalim bebeğini daha rahat duzeltiriz dikisini dedi de. Birde canm 2.dogum sirasinda dikislerin duzeltildi ya dogumun nasildi ilkinden daha agrili miydi?
38+2 de cok erken normalde 39 da alıyorlar planli sezeryana senin niye o kadar erken oldu spinal mi olmustun genel mi 2.dogumdahaftasıyla ne alakaymış ki 38+2 de oldum hiç öyle dememişti doktor süper de düzeltmiş valla ilki hiç iyi değildi.Evet ağrım çoktu canm onunla alakalı mıydı bilmiyorum ama ilk sezeryanla alakası yoktu ilk gün narkoz yapın diyodum artık
38 den sonra hangi gün istersen alırız demişti 2 gün sonrası ramazandı bende millet oruçluyken olsun istemedim öyle kararlaştırmıştı canm.Evet spinal di38+2 de cok erken normalde 39 da alıyorlar planli sezeryana senin niye o kadar erken oldu spinal mi olmustun genel mi 2.dogumda
Bana da 38 basi ya da 37 buçuk dedi seninde 38 olmasi iyi olmus düzeltilmiş. Ne kadar erken olursa o kadar dikis yeri incelmez rahat duzeltilir dedi. Peki spinalde dikis suren uzun sürmüş müydü canm? Valla cok soru sordum ama cogu seyimiz benziyor senle.38 den sonra hangi gün istersen alırız demişti 2 gün sonrası ramazandı bende millet oruçluyken olsun istemedim öyle kararlaştırmıştı canm.Evet spinal di
aynen canm 38 iyi olmuştu zorluyordu artık dikişler.Valla ben ameliyathanede sakinleştiricin etkisiyle uyumuşum hatırlamıyorum süreyi ama eşim uzun sürdü bu sefer kaç sefer indim çıktım demişti.Evet çoğu şeyimiz benziyor bide seninde 2 paşadan sonra kızın olursa tam olacakBana da 38 basi ya da 37 buçuk dedi seninde 38 olmasi iyi olmus düzeltilmiş. Ne kadar erken olursa o kadar dikis yeri incelmez rahat duzeltilir dedi. Peki spinalde dikis suren uzun sürmüş müydü canm? Valla cok soru sordum ama cogu seyimiz benziyor senle.
Ay insallah cnm dikişlerim düzelirse düşünürüm tâbi Allah izin verirse. Ay bende uyusam keske dikis zamanı hic geçmiyor.aynen canm 38 iyi olmuştu zorluyordu artık dikişler.Valla ben ameliyathanede sakinleştiricin etkisiyle uyumuşum hatırlamıyorum süreyi ama eşim uzun sürdü bu sefer kaç sefer indim çıktım demişti.Evet çoğu şeyimiz benziyor bide seninde 2 paşadan sonra kızın olursa tam olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?