- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #23.001
Insallah bol bol sütümüz olurda beslenir bebisler.Ben böyle şeyleri çok duyuyorum canım ya. Bebeklerin bağışıklığı düşük olmaktan ziyade, 6 ay hiç bağışıklıkları yok. O nedenle anne sütü imkanı varsa 6 ay boyunca bol bol anne sütü tavsiye ediliyor başka bir şey tavsiye edilmiyor ki anne sütünün koruyucu etkisinden maksimum faydalansın bebiş.
Canım 32.haftayı doldurunca mi 31+da mi alınıyormuş çalışabilir raporu
Aynen bende evimde çok kullanıyorum. Ama kullanmayanlar bebek için en azından kullanilirAy o mendillerden ben de çok kullanıyorum. Sadece çocuk için değil, kendimiz için, havlular ayrı yıkıyorum onlar için de kullanıyorum. Çok güzel bir şey o. Rossmann'dan alıyorum ben.
Çok geçmiş olsun canım sana ve oğluna. Sıkıdştırmasaydın kıyafet yıkama işini birz iyilrşseydin keşkeherkese selam çok birikmiş yazılanlar geçmişe dönemedim umarım iyisinizdir.2gündür çatı ve vajina ağrısı çekiyorum oğlum hasta bi yandan da onunla uğraşıyorum yanımda yardımcı olacak hiç kimse yok çok bunaldim,bebeğin kıyafetlerini bu gün yıkayıp yarında ütüleyip yerleştireceğim inşalalh artık hazırda dursun
Maşallah canım tatlı kızına. Hayırlısıyla gelsin inşallah alıştırsan kendini iyi olurBizde kontrolden geldik bugün, bir kaç gün önde sadece tatlış kızım, 1470 gr olmuş, baş aşağı duruyormuş (zaten tekmeleri midemin hemen altında hissediyordum) bugün ilk defa Doğum ve Doğum öncesi izninin tarihini konuştuk, 39. Hafta içinde sezaryene alırım dedi doktorum, 32’nin sonunda da çalışabilir raporu almaya gideceğim.
Sormayı unuttum Doğum izni sonrası rapor alsam sorun olur mu diye, gerçi bunu izin işlerine sorsam daha iyi olacak sanırım, yarın sorayım.
Halimiz keyfimiz yerinde şükürler olsun, hafif bi özlem var ama sabredelim vaktinde gelsinler, 2 çocuklu hayatı iple çekmeyim dimi :)
çok sağol canm,biran önce halledeyim doğursam diye korkuyorum artıkÇok geçmiş olsun canım sana ve oğluna. Sıkıdştırmasaydın kıyafet yıkama işini birz iyilrşseydin keşke
Evet canım ense kısmında oluyor ya bazende içinde bel kısmında oluyor etiketler onları kes ki bebeği rahatsız etmesin batmasın keserkende dikkat et dikişleri sökülmesinetiket derken içindeki kumaş olan etiketlerimi kesiyim canım
Canım kafana takma bu ölçümleri, sana daha önce de yazmıştım bu konuda. Çok hassas ölçümler bunlar, gram gram tutturmaları çok zor. 38 haftalık 4 kilo doğan çocuk olduğu gibi 40 haftalık 2.5 kilo doğan çocuk da var. Bu işler kafaya takmakla çözülecek şeyler değil. Standartı yok, aralığı var. 32. Hafta için 1500-2000 kilo diyor mesela. Yarım kilo oynuyor ve bu aralık normal kabul ediliyor.
Sağlıklı beslen gerisini gerçekten kafana takma. İnşallah yarın seni rahatlatacak sonuçlarla gelirsin.
Evet canım ya senin yorumların rahatlatmıştı daha önce .yoksa 3 hafta duramaz farklı farklı birkaç dr gezerdim heralde.inşallah yarin kontrolden mutlu bi şekilde çıkarım.
Canım çok geçmiş olsun çocukların hasta olması insanı çok yıpratıyor onun yerine ben hasta olayım diyorum valla ben Kuzey den kalma kıyafetlerde sarı lekeler vardı sandık lekesi gibi onları çıkarmak için bi tur yıkadım ütülemedim yeni aldıklarımda yıkanacak duruyor bu ay bitsin bende yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum ne olur ne olmazherkese selam çok birikmiş yazılanlar geçmişe dönemedim umarım iyisinizdir.2gündür çatı ve vajina ağrısı çekiyorum oğlum hasta bi yandan da onunla uğraşıyorum yanımda yardımcı olacak hiç kimse yok çok bunaldim,bebeğin kıyafetlerini bu gün yıkayıp yarında ütüleyip yerleştireceğim inşalalh artık hazırda dursun
Kizlar domates peynir yedim birazda ekmek azcik 157 cikti yemekten sonra ben sok gercekten
Bugunde hep dikkat ettim sabahtan beri yediklerime. Sanirim bu seker stres kaynakli bunu anladim cunku bu sabahtan beri ruyanin etkisinden kurtulamamistim. Sezeryan dikisimde agriyor diye ayru stres yapmistim sonuc seker cikmis demek ki stres yapmamam gerek izne cikinca evde iyice kurucam eminim. Keske rahat biri olsaydim.
sağol canm aynen öyle içim gidiyor onlar hasta olduğu zaman.Aynen ne olacağını bilmiyoruz biran önce halledelimCanım çok geçmiş olsun çocukların hasta olması insanı çok yıpratıyor onun yerine ben hasta olayım diyorum valla ben Kuzey den kalma kıyafetlerde sarı lekeler vardı sandık lekesi gibi onları çıkarmak için bi tur yıkadım ütülemedim yeni aldıklarımda yıkanacak duruyor bu ay bitsin bende yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum ne olur ne olmaz
şekerin stresle çok alakası var yediklerin yükseltecek şeyler değil ki,sezeryan dikişlerin neden ağrıyor ki incelmiş olabilir mi benim 2. oğlanda çok ağrırdı çok aşırı incelmiştiKizlar domates peynir yedim birazda ekmek azcik 157 cikti yemekten sonra ben sok gercekten
Bugunde hep dikkat ettim sabahtan beri yediklerime. Sanirim bu seker stres kaynakli bunu anladim cunku bu sabahtan beri ruyanin etkisinden kurtulamamistim. Sezeryan dikisimde agriyor diye ayru stres yapmistim sonuc seker cikmis demek ki stres yapmamam gerek izne cikinca evde iyice kurucam eminim. Keske rahat biri olsaydim.
Canım çok geçmiş olsun çocukların hasta olması insanı çok yıpratıyor onun yerine ben hasta olayım diyorum valla ben Kuzey den kalma kıyafetlerde sarı lekeler vardı sandık lekesi gibi onları çıkarmak için bi tur yıkadım ütülemedim yeni aldıklarımda yıkanacak duruyor bu ay bitsin bende yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum ne olur ne olmaz
Evet cnm incelmis doktorda oyle dedi senin ikinci oglundaki sezeryan dogumun nasil gecmisti duzelmis miydi sezeryan dikisin ?şekerin stresle çok alakası var yediklerin yükseltecek şeyler değil ki,sezeryan dikişlerin neden ağrıyor ki incelmiş olabilir mi benim 2. oğlanda çok ağrırdı çok aşırı incelmişti
İlk e göre biraz daha ağrılı geçmişti ama dikişlerimi süper dikmişti hatta yamukluk vardı ilkten kalan onu bile çekip düzeltmiş doktor,ama doğuma kadar baya ağrım olmuştu incelikten kaynaklıEvet cnm incelmis doktorda oyle dedi senin ikinci oglundaki sezeryan dogumun nasil gecmisti duzelmis miydi sezeryan dikisin ?
canm bana bi arkdaşım kızının tulumlarını vermişti 2 tanesinde sarı lekeler vardı, A101 de satılan nar aspirini sıktım deterjan olarakda dalan roxy kullandım 2 durulama yaptım lekeden eser kalmamış.Eğer çıkmazsa aklında bulunsunsinca Yarın doktordan çıktığın gibi yaz ben de çok merak ediyorum. İnşallah gönlüne göre, seni tatmin edecek bir kiloya ulaşmıştır da rahatlarsın biraz
Ben de geçen hafta sonu çıkardım ilk kızımdan kalanları. O kadar çok ki şaşırdım gerçekten. Lekelere de leke çıkarıcı döktüm, bi 3-5 sefer yıkar durularım. Çıkarsa çıkar lekesi, çıkmazsa da öyle kullancam valla, basit basit lekeler. Sanki yeni kıyafet alsam lekelendiği gibi atıyor muyuz? Giyeceği 1 ay zaten hepsini.
Aynen öyle canım leke çıkarıcı dökünce çıkıyor baya birde dalan roxyle yıkadım pek birşey kalmadı çok dikkatli bakınca hafif belli oluyor kırkı çıkana kadar anca giyecek zaten bi tur yıkadım temizlendi birde doğuma yakın yıkar ütülerim artıksinca Yarın doktordan çıktığın gibi yaz ben de çok merak ediyorum. İnşallah gönlüne göre, seni tatmin edecek bir kiloya ulaşmıştır da rahatlarsın biraz
Ben de geçen hafta sonu çıkardım ilk kızımdan kalanları. O kadar çok ki şaşırdım gerçekten. Lekelere de leke çıkarıcı döktüm, bi 3-5 sefer yıkar durularım. Çıkarsa çıkar lekesi, çıkmazsa da öyle kullancam valla, basit basit lekeler. Sanki yeni kıyafet alsam lekelendiği gibi atıyor muyuz? Giyeceği 1 ay zaten hepsini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?