- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #23.121
Canm beni tarif etmişin resmen hic sislik hassaslik yok ve iltihap gibi seyler var yarik gibi. Artik süt artiran yiyecekleri yemege baslayalim bence benim de en buyuk korkum süt. Göğüs kremi de 1 hafta onceden surmeye baslicam. Dereotu incir boza bunlar süt yapiyor. Hayirli haberlerle gel insallahKızlar benimde yarın kontrolüm var. Oğluşum ne kadar oldu merak ediyorum. Birde drdan aynı şekilde memnun kalırım da devam ederim. Birde benim göğüs uçlarımda sarı sarı iltihap gibi birşeyler var. Göguslerimde ağrı ve büyümede yok.Sizde de varmı böyle şeyler. Göğüsler şişmeyince aceba süt mü olmayacak diyorum. Sizlerde durumlar nasıl
Kıntrolüm biraz geç saate sarktı.canım çok şükür haftasını yakalamış. Kilosu 1370 gr olmuşsinca nerdesin canım? Nasıl geçti doktor kontrolün?
sağol canım beyaz olsaydı bende süt derdim ama bildiğin söyle yaranin üstü nokta nokta iltihaplanır ya öyle birşeyCanım benimde beyaz beyaz şeyler var sanki akmışta kurumuş gibi ama normalmiş. Süt konusunu tecrübeli anneler paylaşır mutlaka . Yarın güzel haberler al inşallah.
Sut bulaşıgidir o canim benimde gogusler ayni hicbir değişiklik yok hassasiyet dolgunluk yok ilk gebelikte de yoktu sadece ilk dönemde çok hassastıKızlar benimde yarın kontrolüm var. Oğluşum ne kadar oldu merak ediyorum. Birde drdan aynı şekilde memnun kalırım da devam ederim. Birde benim göğüs uçlarımda sarı sarı iltihap gibi birşeyler var. Göguslerimde ağrı ve büyümede yok.Sizde de varmı böyle şeyler. Göğüsler şişmeyince aceba süt mü olmayacak diyorum. Sizlerde durumlar nasıl
Sağol canım inşallah.iyi bari bende enfeksiyon mu kaptim iltihaplandı mi diye korktum. Demekki bu aylarda olabiliyor.Ayva cekirdeginden losyon yaptım çok güzel oldu.36. Haftada onu sürmeye başlarım son haftaya dogru kremle devam ederim.Sekerim yüksek çıkıyor diye hurma falan da yiyemem süt için. Dereotunun uzaktan kokusuna tahammülun yok. Benim baska seyler yemem lazim.Canm beni tarif etmişin resmen hic sislik hassaslik yok ve iltihap gibi seyler var yarik gibi. Artik süt artiran yiyecekleri yemege baslayalim bence benim de en buyuk korkum süt. Göğüs kremi de 1 hafta onceden surmeye baslicam. Dereotu incir boza bunlar süt yapiyor. Hayirli haberlerle gel insallah
İçim rahatladı canım sağol:))Sut bulaşıgidir o canim benimde gogusler ayni hicbir değişiklik yok hassasiyet dolgunluk yok ilk gebelikte de yoktu sadece ilk dönemde çok hassastı
Sağol canım. Aynen o da alt sınırın çok az üzerindeydi en son. Bazen de cok az altında çıķıyor. Genelde o civarlarda oluyor. Sordum ama doktor günde bir alman yeterli dedi öyle devam ediyorum bakalım demir ilacına. İnş bir daha olmaz.Aynen ya sabahlari zor kalkiyorum izne ciksaydik artık iyi olurdu. Demir eksikligine de baktir canm o da tansiyon düşüklüğü yapiyor
İlk süt zaten sarı renkte geliyorya canım.doğum sonrası bağışıkkık için en önemli süt.bende de oluyor sormuştum dr normal bişey geniş iç çamaşırları kullan demiştisağol canım beyaz olsaydı bende süt derdim ama bildiğin söyle yaranin üstü nokta nokta iltihaplanır ya öyle birşey
Masallah cnm kizina bebeklerin gelisiminin en hizli oldugu donemdeyiz canm gayet normal.Kizlar mrb bugun kontrolum vardi 31+4 deyim kizim 26. Haftada 850iken bugun ultrasyonda 1.900 dedi dr yanlisiniz var dedim bu kadar büyümüş olamaz dedim ama yok dedi boyle cikiyor gelisimide gayet iyi dedi sizce dogrumudur bu kadar nasil büyür yoksa burda bi arkadaşın dedigini yaptim hergun 1 şişe maden suyu icmenin faydasi mi oldu anlamadim. İlk nstyede girdim cok sıkıcı beklemek ya yoksa hersey yolundaydi bundan sonra 2 haftada 1 geleceksin dedi 39.haftada sezeruana alacam dedi.boyle işte arkadaşlar
Ay aynen canım biz daha üçüncüyü yapacazBenimde yatarken evde hiç agrimiyordu dikisim ama lavobaya giderken klozete otururken sanki organlarim sallaniyor gibi agriyordu o yüzden hep yatasim geliyordu. Biz daha üçüncüyü yapacaz sule bence dikişlere alismamiz gerek
Gözün aydın kuzum son aylar bebişler olması gereken kiloya geliyorlar için rahat olsun bundan sonra canım boyunu da kağıtta yazan FL ölçümünü 7yle çarp boyunu bulursun canımMerhabalar kızlar bugün dr kontrolüm vardı.çok şükür benim bebek haftasını yakalamış.1370 gr olmuş boyunu tam olarak ölçemedi ama oda haftasıyla uyumlu dedi.gereksiz yere moralimi bozmuşum.inşallah sıkıntısız bi şekilde tamamlarız :))
Canım o iltihap değil ilk süt olan kolostrum akıntısıdır sakın sıkma canım bebek doğduğu zaman çok lazım olacak :))Kızlar benimde yarın kontrolüm var. Oğluşum ne kadar oldu merak ediyorum. Birde drdan aynı şekilde memnun kalırım da devam ederim. Birde benim göğüs uçlarımda sarı sarı iltihap gibi birşeyler var. Göguslerimde ağrı ve büyümede yok.Sizde de varmı böyle şeyler. Göğüsler şişmeyince aceba süt mü olmayacak diyorum. Sizlerde durumlar nasıl
Maşallah prensese ne güzel haberlerle gelmişsin canımKizlar mrb bugun kontrolum vardi 31+4 deyim kizim 26. Haftada 850iken bugun ultrasyonda 1.900 dedi dr yanlisiniz var dedim bu kadar büyümüş olamaz dedim ama yok dedi boyle cikiyor gelisimide gayet iyi dedi sizce dogrumudur bu kadar nasil büyür yoksa burda bi arkadaşın dedigini yaptim hergun 1 şişe maden suyu icmenin faydasi mi oldu anlamadim. İlk nstyede girdim cok sıkıcı beklemek ya yoksa hersey yolundaydi bundan sonra 2 haftada 1 geleceksin dedi 39.haftada sezeruana alacam dedi.boyle işte arkadaşlar
O sarı gibi olan şey bende de vardı banyo yaptıkça kendiliğinden düştü geçti şimdi eskisi gibi oldu benimde şişme büyüme falan yok ama acayip kaşınıyo ve acıyo gögüslerimKızlar benimde yarın kontrolüm var. Oğluşum ne kadar oldu merak ediyorum. Birde drdan aynı şekilde memnun kalırım da devam ederim. Birde benim göğüs uçlarımda sarı sarı iltihap gibi birşeyler var. Göguslerimde ağrı ve büyümede yok.Sizde de varmı böyle şeyler. Göğüsler şişmeyince aceba süt mü olmayacak diyorum. Sizlerde durumlar nasıl
Merhaba canım, zaten takvimde de kilosu o civarda olması lazım bencede gelişimi gayet iyi haftan dolayısıyla. Sağlıcakla gelsin bebisinKizlar mrb bugun kontrolum vardi 31+4 deyim kizim 26. Haftada 850iken bugun ultrasyonda 1.900 dedi dr yanlisiniz var dedim bu kadar büyümüş olamaz dedim ama yok dedi boyle cikiyor gelisimide gayet iyi dedi sizce dogrumudur bu kadar nasil büyür yoksa burda bi arkadaşın dedigini yaptim hergun 1 şişe maden suyu icmenin faydasi mi oldu anlamadim. İlk nstyede girdim cok sıkıcı beklemek ya yoksa hersey yolundaydi bundan sonra 2 haftada 1 geleceksin dedi 39.haftada sezeruana alacam dedi.boyle işte arkadaşlar
Kızlar benimde yarın kontrolüm var. Oğluşum ne kadar oldu merak ediyorum. Birde drdan aynı şekilde memnun kalırım da devam ederim. Birde benim göğüs uçlarımda sarı sarı iltihap gibi birşeyler var. Göguslerimde ağrı ve büyümede yok.Sizde de varmı böyle şeyler. Göğüsler şişmeyince aceba süt mü olmayacak diyorum. Sizlerde durumlar nasıl
Eki Görüntüle 2213202 mühendisoglu bu takip ediyorum bende bundan netten zor geliyodu almak ama carrefoursa satiliyormus gidip aldim hemen
Kıntrolüm biraz geç saate sarktı.canım çok şükür haftasını yakalamış. Kilosu 1370 gr olmuş
Kizlar mrb bugun kontrolum vardi 31+4 deyim kizim 26. Haftada 850iken bugun ultrasyonda 1.900 dedi dr yanlisiniz var dedim bu kadar büyümüş olamaz dedim ama yok dedi boyle cikiyor gelisimide gayet iyi dedi sizce dogrumudur bu kadar nasil büyür yoksa burda bi arkadaşın dedigini yaptim hergun 1 şişe maden suyu icmenin faydasi mi oldu anlamadim. İlk nstyede girdim cok sıkıcı beklemek ya yoksa hersey yolundaydi bundan sonra 2 haftada 1 geleceksin dedi 39.haftada sezeruana alacam dedi.boyle işte arkadaşlar
Ohh ohh ne güzel bol bil sütlerimiz olsun.Valla ben ic çamaşırı takmayı hic sevmem evdede kullanmam genelde gogislerimde küçük olduğundan farkedilmiyor zaten genis birsey giyince:)) Sadece dışarda kullanıyorum son zamanlarda dışarı çıktığım da pek yok aslında.İlk süt zaten sarı renkte geliyorya canım.doğum sonrası bağışıkkık için en önemli süt.bende de oluyor sormuştum dr normal bişey geniş iç çamaşırları kullan demişti
Canım yumuşatıcı çok gerekli mi kıyafetler yıkanınca sert mi oluyor ?Eki Görüntüle 2213202 mühendisoglu bu takip ediyorum bende bundan netten zor geliyodu almak ama carrefoursa satiliyormus gidip aldim hemen
Aminnnnn inşallah canımBu posta ne zaman katılmışım diye bir bakayım dedim biraz geçmişe gittim kimler neler yaşamış neler atlatmışız geçmez sandığımız bitmez dediğimiz çoğu şeyi geride bırakmışız geçmişte yaşadıklarımıza bakınca daha da şükrettim öyle veya böyle bir şekilde yolun sonuna sağlıkla getirdik bebeklerimizi rabbim bundan sonra kazasız belasız kavuşmayı nasip etsin inşallah
İyiki sıkmamışım canım o zaman:))Ay aynen canım biz daha üçüncüyü yapacaz
Gözün aydın kuzum son aylar bebişler olması gereken kiloya geliyorlar için rahat olsun bundan sonra canım boyunu da kağıtta yazan FL ölçümünü 7yle çarp boyunu bulursun canım
Canım o iltihap değil ilk süt olan kolostrum akıntısıdır sakın sıkma canım bebek doğduğu zaman çok lazım olacak :))
Maşallah prensese ne güzel haberlerle gelmişsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?