2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ben sana dün demiştim haftalar ilerledikce yakaliyor diye. Neyseki seninki erken yakalamış gözün aydın. Rahatlamışsındır

Bu haftalarda hepsi hizli gelisiyor cnm ya gozunaydin artik takma kafana rahatla

Canm kendini cok ac birakma 2 saatte bir seyler ye benimde oyle idi sonra 1 saatte bir yedim bir seyler simdi.sukur tansiyonum dusmuyor gene 9 6 ama.benim.icin ideal o. 8 e 5 olunca sarsiyor beni

Magnezyum kullanıyor musun canım ağrıların için ? Aynen bende artık yeni besin denedikçe ölçücem evde. Onun dışında kontrollerde açlık tokluk bakıyo zaten doktorum. Normalde koridorum çok uzun orda yürüyordum. Ama kayınvalidem geldi uzun süreli kalmaya. Şimdi demeesin bu deli gibi ne dolanıyo diye ytak odasında küçücük yerde dönüp duruyorum. Başım dönüyo ama napim :)

Kapıda ödemesi var mı canım o sitede

Canım ben havale ile aldım diye hatırlıyorum ama kapıda ödemesi var mı bilmem. Siteye bakmak lazım.

Kullan kullan, çaren neyse ona bak.

daha isten yeni geldim yemeği ocaga koyamadim pişecek de yenecek maşallah size hanımlar

Ah bacım boş günüm bugün de ondan. İşe gidip gelip yapılma yemek değil:)

dalan roxy ile yıkadım canım 30 derece 1000 devir sıkma 5 durulama yaptım mis gibi koktu ev mutluluktan uçmuştum kokuyu duydukça

5 durulamadan sonra koku kaldı mı yahu o çamaşırlarda
O dediğiniz dalan zaten gayet doğal bir ürün değil mi? 5 durulama neden?

Magnezyum kullanmiyorum doktor kasilmaya faydasi yok cok mglik icmen gerek etkisi olmasi icin sen zaten progestan fitil gunde iki kere kullanıyon dedi yazmadi. Canm bende zaten huzursuz bacak sendromu var gebelikten oncede cok agrim olurdu spor yapardim agrim olmazdi simdi hareketsiz olunca kacinilmaz son.

Kızlar benimde yarın kontrolüm var. Oğluşum ne kadar oldu merak ediyorum. Birde drdan aynı şekilde memnun kalırım da devam ederim. Birde benim göğüs uçlarımda sarı sarı iltihap gibi birşeyler var. Göguslerimde ağrı ve büyümede yok.Sizde de varmı böyle şeyler. Göğüsler şişmeyince aceba süt mü olmayacak diyorum. Sizlerde durumlar nasıl

Canm kendini cok ac birakma 2 saatte bir seyler ye benimde oyle idi sonra 1 saatte bir yedim bir seyler simdi.sukur tansiyonum dusmuyor gene 9 6 ama.benim.icin ideal o. 8 e 5 olunca sarsiyor beni
Kahvaltı yapalı 45 dakika falan olmuştu aslında neden oldu anlayamadım. Çalışmaktan da yoruldum sanırım artık, doğum iznine çıksaydık bi

Hımm anladım canım haklısın huzursuz bacak sendromu fena. Evet progestan kullanıyosan kasılmaya en etkilisi o . Boşuna demiyolar be kuzu cennet anaların ayakları altında diye :)

Canım benimde beyaz beyaz şeyler var sanki akmışta kurumuş gibi ama normalmiş. Süt konusunu tecrübeli anneler paylaşır mutlaka . Yarın güzel haberler al inşallah.

Kahvaltı yapalı 45 dakika falan olmuştu aslında neden oldu anlayamadım. Çalışmaktan da yoruldum sanırım artık, doğum iznine çıksaydık bi
Aynen ya sabahlari zor kalkiyorum izne ciksaydik artık iyi olurdu. Demir eksikligine de baktir canm o da tansiyon düşüklüğü yapiyor

Hımm anladım canım haklısın huzursuz bacak sendromu fena. Evet progestan kullanıyosan kasılmaya en etkilisi o . Boşuna demiyolar be kuzu cennet anaların ayakları altında diye :)
Aynen cnm Allah her isteyen kadina yasatsin bu duyguyu icinde bir tekme hissetmek cok güzel her aciya agriya katlaniyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…