- 4 Kasım 2013
- 2.663
- 3.828
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #23.381
Canm çok geçmiş olsun,ora sarımsağı kesip koyuyorlar bi araştırıp denesen mi acaba hamile olunca bişeyde öneremiyorsun sıcak suya falan da oturuyorlar ama sen onun yerine tam makat kısmına bi bez usıtıp koysan sonra da sarımsak denesenAynen canım çok fena hemde ilaç kullanmamak için direndim ama dayanamıyorum
Artık bişey yapıcak taketim kalmadı gerçekten canım böyle bişey yok genel cerraha gidicemCanm çok geçmiş olsun,ora sarımsağı kesip koyuyorlar bi araştırıp denesen mi acaba hamile olunca bişeyde öneremiyorsun sıcak suya falan da oturuyorlar ama sen onun yerine tam makat kısmına bi bez usıtıp koysan sonra da sarımsak denesen
Git canm daha fazla acı çekmeden inşallah yapılacak birşey vardırArtık bişey yapıcak taketim kalmadı gerçekten canım böyle bişey yok genel cerraha gidicem
Ben o sancıları dogumdan hemen sonra çektim. Çok zor Allah yardımcın olsun. Tam 1 hafta sürmüştü ne dönebiliodum ne de yataktan kalkabiliodum . Şuan nasılsın. Ne yaptıysam olmadı geçmedi . Sonra rahatlamıştım. Şuan kabus geliyor çok korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşamaktan.Artık bişey yapıcak taketim kalmadı gerçekten canım böyle bişey yok genel cerraha gidicem
Gözün aydın canım.maşallah bebisine Tarihinde belli olmuş ne mutlu sana daha bir heycan başlamıştır.Günaydın kızlar:) Ben sonunda aktarma raporunu aldım :) Bebeğim 2kg160 gr olmuş haraketlerinden belliydi zaten. Doğumu konuştuk 21-24 ocak arası inşallah kucagıma alacagım aksilik olmazsa. Artık 2 haftada bir gidecekmişim :)
Günaydın kızlar:) Ben sonunda aktarma raporunu aldım :) Bebeğim 2kg160 gr olmuş haraketlerinden belliydi zaten. Doğumu konuştuk 21-24 ocak arası inşallah kucagıma alacagım aksilik olmazsa. Artık 2 haftada bir gidecekmişim :)
aynen canım daha çok bian önce ayrılsam izne temizliğe başlasam heyacanı:) 11 ocakta ayrılıyorum izne sonrası erken gelmezse rahat rahat yaparım inşallah.Gözün aydın canım.maşallah bebisine Tarihinde belli olmuş ne mutlu sana daha bir heycan başlamıştır.
Canım teşekkür ederim. Valla ilk oğlumda öyleydim yok ayagını görğyğm yok kafasını . Ama bunda cihazlar berbat ayırt edemiyorum bile:) Beklentiye sokmuyorum kendimi. Hareketleri oldugu için sanki görüyomuşum gibiHayırlı olsun canım raporun. Ben de çarşamba günü alcam. 32'nin bittiği gün oluyor. Maşallah bebişin de güzel beskendi. Kilosunu ben de çok merak ediyorum çünkü öyle güçlü ki hareketleri, kıpırdadığı anda "ah uh" modunda oluyorum. İnsan her hafta gitmek görmek istiyor manyak gibi
gunaydin canim Maşallah Rabbim esirgesin saglicakla al insallah KucaginaGünaydın kızlar:) Ben sonunda aktarma raporunu aldım :) Bebeğim 2kg160 gr olmuş haraketlerinden belliydi zaten. Doğumu konuştuk 21-24 ocak arası inşallah kucagıma alacagım aksilik olmazsa. Artık 2 haftada bir gidecekmişim :)
Günaydın,gözünaydın canm ne güzel büyümüş maşallah oğluşun.Günaydın kızlar:) Ben sonunda aktarma raporunu aldım :) Bebeğim 2kg160 gr olmuş haraketlerinden belliydi zaten. Doğumu konuştuk 21-24 ocak arası inşallah kucagıma alacagım aksilik olmazsa. Artık 2 haftada bir gidecekmişim :)
teşekkür ederim canım benim.Günaydın,gözünaydın canm ne güzel büyümüş maşallah oğluşun.
ay maşallah ne güzel sizde 2 li kilolara gelmişsiniz.bizde şimdi ciktik doktordan Umut 1.936gr olmus büyümüş oglancik fl mizde 63.4 nts ye girdik sancı agri görünmüyor olan kansilma agri öksurmekten oluyormus 31haftamizdayiz maşallah bir hafta önden gidiyormusuz 32 görünüyor dedi bizden bu kadar
Evet cok sukur artik ikiyi gördük sıkıntı yok /3,5 olur galiba doğuma oda yeterlidiray maşallah ne güzel sizde 2 li kilolara gelmişsiniz.
söylene söylene kalkıyorum eşim de diyo çok zor oluyo böyle al raporu evde dinlen diye de hem iki ay evde tek başıma çok sıkılırım hemde izinleri doğumdan sonra kullanmak daha mantıklı az dişimizi sıkalım bacımGünaydın
Sabahları kalkmak işkenceye dönüştü. Her sabah 'senin neyine çalışabilir raporu, al iznini otur evde' diyerek kalkıyorum yataktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?