2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Aynen canım çok fena hemde ilaç kullanmamak için direndim ama dayanamıyorum
Canm çok geçmiş olsun,ora sarımsağı kesip koyuyorlar bi araştırıp denesen mi acaba hamile olunca bişeyde öneremiyorsun sıcak suya falan da oturuyorlar ama sen onun yerine tam makat kısmına bi bez usıtıp koysan sonra da sarımsak denesen

Artık bişey yapıcak taketim kalmadı gerçekten canım böyle bişey yok genel cerraha gidicem

Artık bişey yapıcak taketim kalmadı gerçekten canım böyle bişey yok genel cerraha gidicem
Ben o sancıları dogumdan hemen sonra çektim. Çok zor Allah yardımcın olsun. Tam 1 hafta sürmüştü ne dönebiliodum ne de yataktan kalkabiliodum . Şuan nasılsın. Ne yaptıysam olmadı geçmedi . Sonra rahatlamıştım. Şuan kabus geliyor çok korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşamaktan.

Decavit kullanan arkadaşlar A vitamini içeriği çok fazla(4000IU) biraz arastirma sonucunda dr verdiği ilacı kullanmama kararı aldım eski ilacima devam edicem. Sizinlede paylaşmak istedim.

A Vitamini fazlalığı
: Ayrıca vitamin destekleri yoluyla çok yüksek dozlarda A vitamini almanın da doğum kusurlarına neden olduğu gösterilmiştir.Prenatal vitaminlerden bir miktar A vitamini almakta bir sakınca olmamakla birlikte , ekstra A vitaminini vitamin desteklerinden almak yerine doğal yollarla gıdalardan almanız önerilir. A vitamini pek çok meyve ve sebzedebeta karoten gibi karatenoid formlarında bulunur.Bu madde havuca , kışkabaklarına, mangoya ve tatlı patatese turuncu rengini veren pigmenttir.Betakaroten yeşil yapraklı sebzelerde de bol miktarda bulunur.Bu gıdalardaki yüksek seviyedeki betakaroten vücutta aşırı seviyede A vitamini birikmesine neden olmaz.Et yumurta ve süt ürünleri gibi hayvansal ürünlerde hazır A vitamini bulunu ve genellikle toksit etki yapacak kadar konsantre değildir.

Gebelikte günlük tüketilmesi
gereken A vitamini miktarı 770 mikrogram ( mcg) dır. Bu da yaklaşık 2,565 IU ye denk gelmektedir Emzirme döneminde ihtiyaç 1300 mcg’a yükselir.

Gözün aydın canım.maşallah bebisine Tarihinde belli olmuş ne mutlu sana daha bir heycan başlamıştır.

Hayırlı olsun canım raporun. Ben de çarşamba günü alcam. 32'nin bittiği gün oluyor. Maşallah bebişin de güzel beskendi. Kilosunu ben de çok merak ediyorum çünkü öyle güçlü ki hareketleri, kıpırdadığı anda "ah uh" modunda oluyorum. İnsan her hafta gitmek görmek istiyor manyak gibi

Gözün aydın canım.maşallah bebisine Tarihinde belli olmuş ne mutlu sana daha bir heycan başlamıştır.
aynen canım daha çok bian önce ayrılsam izne temizliğe başlasam heyacanı:) 11 ocakta ayrılıyorum izne sonrası erken gelmezse rahat rahat yaparım inşallah.

Canım teşekkür ederim. Valla ilk oğlumda öyleydim yok ayagını görğyğm yok kafasını . Ama bunda cihazlar berbat ayırt edemiyorum bile:) Beklentiye sokmuyorum kendimi. Hareketleri oldugu için sanki görüyomuşum gibi Dogru şuan bebek büyüdüğü iiçin epey hissettrio. KArnım yattıgımda hiç normal durmaz yamuk hep :)

gunaydin canim Maşallah Rabbim esirgesin saglicakla al insallah Kucagina

Günaydın,gözünaydın canm ne güzel büyümüş maşallah oğluşun.

ay maşallah ne güzel sizde 2 li kilolara gelmişsiniz.

Günaydın
Sabahları kalkmak işkenceye dönüştü. Her sabah 'senin neyine çalışabilir raporu, al iznini otur evde' diyerek kalkıyorum yataktan
söylene söylene kalkıyorum eşim de diyo çok zor oluyo böyle al raporu evde dinlen diye de hem iki ay evde tek başıma çok sıkılırım hemde izinleri doğumdan sonra kullanmak daha mantıklı az dişimizi sıkalım bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…