- 20 Mart 2018
- 1.337
- 1.359
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #23.361
Bakıyorum canım güvenemiyorum her yazan şeye de ayriyeten zeytinyağı sürüyorum yumuşatsın diye ama bu bambaşka bişeymişAllah acil sifalar versin, ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum, netten falan bir arastirsan, dogal falan yapilacak birseyler vardir belki, doktoruna da danisarak uygularsin duruma gore.
Ya disari aksa zaten gecerdi benim bir tanidigim akintilari disari akmadigi icin bir operasyon gecirmisti. Seninki de anca doğumda kanama ile akacak sanirim. Insallah ilac iyi gelirde rahat rahat zamaninda dogum yaparsin. Su iciyorsun zaten elinden geleni yapıyorsun yoğurt kefir falan da tüket bakalim etkisini muhakkak görürsun.
Insallah canm vaktinde sagliklica sag salim doğuralım insallah hepimizde bir sıkıntı var Allah beterinden.korusun.İnşllh canım vaktinde doğum yapayımda sonrasında bir şekilde geçer zaten enfeksiyon. Bende bi yıkama işlemi duydum ama bakalım doktor bir dahaki kontrolde ne diyecek inşallah biter ya ofyoğurt zaten sık tüketiyorum ama kefire başlıcam .
Canım bende aynısıyım o yüzden uykularımda kaçıyor sırt üstü yatmak zararlıymış heralde onada dikkat etmeye çalışıyorum bi sağa dönüyorum bi sola artık bacaklarım ağırıyor üstlerine yatmaktanKizlar ben gece artik yatarken karnimdan cok rahatsiz oluyorum sanki rahat degilmis bebegim gibime geliyor ya cildircam
Gercekten seninki garip olmus zaten ilkin normal dogum catin uygunki normal oldu ikinciye bakmasina ne gerek var. Yurtdışında zaten çatı kontrolü diye bir sey yokmus. Bana sunu dedi cati kontrolu gibi değil daha hafif olucak dedi alttan ultrasyon. 32den sonra dedi ama hangi hafta bilmiyorum bende 36dan sonra olsun dicem bakalim kabul eder ins
Bende sayisiz kez vajinal ultrasyon oldum smear testi de oyle alistim aciyor benim ama abartilcak bir sey de değil sonucta saniyelik bir sey. Ama şimdiki plesanta aşağıda olunca kanama olur diye korkuyorum çünkü onerilmiyor plesanta asagida olanlara ama doktorun da amaci plesantanin yapisiklik durumuna bakmak alttan daha net.gozukuyormus ondan dolayi bir bildigi vardir diyorum ama tabi istegim 36 dan sonra yapmasi.Senin vajinal ultrasonu ne için yapacak doktorun? Ben hem bir kez çatı muayenesi hem de defalarca vajinal ultrason yaptırdım daha önce. Smear falan da aldırdım hamile kalmadan önce ama böyle şeyler benim canımı acıtmıyor tuhaf bir şekilde. Halbuki ağrı eşiğim düşük derdim hep. Meğer öyle değilmiş :)
Aynen canım çok fena hemde ilaç kullanmamak için direndim ama dayanamıyorumEvet meme durumu fena . Arkadaşımda da son zamanlarına doğru olmuştu. Hamile olsuğumuz için çok sınırlı ilaçları kullanabiliyoruz
Allah da yaşatmasın canım düşmanıma vermesin böyle bi acı yokÇok geçmiş olsun canım. Yaşamadığım için tedavisi için de hiçbir şey bilmiyorum malesef
Keşke patlasa adım atamıyorum ya sünnet çocukları gibi oldumEvet patlasa ici kanasa rahatlarsin. Allah yardimcin olsun cnm cok zor hele bu dönemde
Bende sayisiz kez vajinal ultrasyon oldum smear testi de oyle alistim aciyor benim ama abartilcak bir sey de değil sonucta saniyelik bir sey. Ama şimdiki plesanta aşağıda olunca kanama olur diye korkuyorum çünkü onerilmiyor plesanta asagida olanlara ama doktorun da amaci plesantanin yapisiklik durumuna bakmak alttan daha net.gozukuyormus ondan dolayi bir bildigi vardir diyorum ama tabi istegim 36 dan sonra yapmasi.
Kızlar merhabalar , nasılsınız ? Bu vajinal enfeksiyondan çektiğimi artık nasıl anlatsam bilemedimvar mı aramızda önceki gebeliklerinde ya da şimdi yaşayan ? İdrar enfeksiyonu yok kültür yaptırdım tertemiz. Dışarı gelen bir akıntımda yok. Ama doktor alttan muayene etti içerisi yeşil akıntı dolu dedi. 3 kutu fitil bir kutu antibiyotik kuşlandım geçmedi. Şimdi farklı bir vajinal krem kullanıyorum. Ama idrarımda koku hala devam ediyor geçmiyor sanırım çünkü dışarı hiç ne yeşil ne sarı akıntı gelmiyor günde 3.5 litre su içiyorum ben daha ne yapayım a dostlar (
o zaman alayım onuda iceyim bari her yerim vitamin ilaç oldu resmenCanım haftada 2 gün miktarı bol balık yiyemiyorsan omega-3 al bence. Benim omepa-D'de hem omega-3 hem D vitamini var. Malum kış günü güneşi de pek göremiyoruz.
Emzirve yastığı adı altında almasam da mutlaka yastık koyarak emzirdim canım ilk kızımda. Koluna koyunca direk, terliyor çocuk. Bulduğunun fiyatı iyiymiş.
Kız çocuğunun genital bölge temizliği çok önemli. Benim kızım 1 yaşına kadar 3 kere idrar yolu enfeksiyonu olmuştu. Kaka yapınca köpükle poposunu yıkama mesela benim gibiÇoğunlukla su kullanmayı düşünüyorum bu sefer. Çok çekti yavrum.
Benim de ön tarafta sağ alt kaburga kemiğimi aldırasım var. Bugün avm'ye gittik alacaklarımız vardı, bayılcam sandım ağrıdan. Bakacağım çoğu şeye bakamadım içime baygınlık çökünce. İlk kızımda son ayımda çok çektim kaburga ağrısı ama bu sefer çok erken başladı her şikayetim, bu da baya erken ağrı yapmaya başladı. Ters duruyor ya, ayaklarını dayıyor sanırım
Zaman azaldıkça daha heycanlı oluyorAmin canımEvet ultrason cihazı bile etkiliyor bebeğin haftasını kilosunu inşaallah daha iyi olur.. 2 ayımız kaldı inşaallah çabucak geçer bu günlerde
Sanada Allahım kolaylık versin canım hepimizin var bir sıkıntı bende sadece sola yatabiliyorum böbrek genislememden dolayı ve bel ağrısı ve sağ bacağıma kramp giriyor gece bende kac kere uyanip evde dolaştığımi lavaboya gidip geldiğimi hatırlamıyorum bile. Bir aydır eşim yoktu haftasonu 2 günlüğüne geldi her gece böyle misin diyor, adam tedirgin oldu düşün.Biraz daha dişimizi sıkacağız az kaldı artık bebislerimiz gelince ağrı sızılardan kurtuluruz işallah.Kızlar uykular resmen bana haram oldu. Tam göğsümün altına batar giriyor. Dönerken yatarken öyle acıyor ki nefes alamıyorum bazen. Sürekli bri sağa bir sola dönüyorum. Sanki çok uyumuşum gibi geliyor ama saate baktığımda abartmıyorum her 15 dk da bir sağa sola dönüyorum. Eşimi de rahatsız ediyorum ne olacak böyle bilmiuorum.
Amin canım inşallah. Önceden diyordum ben gece kalkıp bebeğe nasıl bakcam uykuyu çok severim falan. 15dkkada bir uyandığıma göre hiç sıkıntı olmayacak şimdi anlıyorum. Benimde eşim tedirgin oluyor üzülüyor. Ama elinden birsey de gelmiyor. Az kaldı sabır edicezSanada Allahım kolaylık versin canım hepimizin var bir sıkıntı bende sadece sola yatabiliyorum böbrek genislememden dolayı ve bel ağrısı ve sağ bacağıma kramp giriyor gece bende kac kere uyanip evde dolaştığımi lavaboya gidip geldiğimi hatırlamıyorum bile. Bir aydır eşim yoktu haftasonu 2 günlüğüne geldi her gece böyle misin diyor, adam tedirgin oldu düşün.Biraz daha dişimizi sıkacağız az kaldı artık bebislerimiz gelince ağrı sızılardan kurtuluruz işallah.
Adamlar ne yapsın valla kimse birsey yapamıyor tek caremiz doğurmak :) Benimde uykum çok tatlıdır düşün eskiden esim haftasonu sabah uyandırsa erkenden sinirlenirdim simdi uyurgezer oldum:) bebekler hazırlıyor bence bizi şimdiden:))Amin canım inşallah. Önceden diyordum ben gece kalkıp bebeğe nasıl bakcam uykuyu çok severim falan. 15dkkada bir uyandığıma göre hiç sıkıntı olmayacak şimdi anlıyorum. Benimde eşim tedirgin oluyor üzülüyor. Ama elinden birsey de gelmiyor. Az kaldı sabır edicez
Canım ben progestan kullanıyorum ve çok akıntı yapıyor. Son 2-3 haftada dahada artınca, dikkat etmeme, sürekli çamaşır değiştirmeme rağmen kaşıntı başladı. Tam Dr u ariim olmadı kontrole gideyim derken, elma sirkeli su okudum nette. sabah öğlen ve gece uyumadan onunla yıkadım dıştan, ertesi gün geçti...
Aynen bebişler bizi hazırlıyor. Şu son ayları da bi atlatsak Allahın izni ileAdamlar ne yapsın valla kimse birsey yapamıyor tek caremiz doğurmak :) Benimde uykum çok tatlıdır düşün eskiden esim haftasonu sabah uyandırsa erkenden sinirlenirdim simdi uyurgezer oldum:) bebekler hazırlıyor bence bizi şimdiden:))
Canım bazen poposunu sayıyor bizim paşa da canim aciyor ilk gebelikte hic aci hissetmemistim ama bunda var acaba yirtiliyor da deri incelediği icin mi agriyor diyorum bendeKızlar iyi akşamlar.
Dün geceden beri sol kaburgamın oraya 10-12 kere 2 sn lik keskin bir ağrı giriyor, elimi koyunca bebeğin hareket ettiğini anlıyorum. Böyle ağrıtabilir mi bebeğin hareketi? Bu arada tam kuyruk sokumu oralarda. Korktum biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?