2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Allah acil sifalar versin, ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum, netten falan bir arastirsan, dogal falan yapilacak birseyler vardir belki, doktoruna da danisarak uygularsin duruma gore.
Bakıyorum canım güvenemiyorum her yazan şeye de ayriyeten zeytinyağı sürüyorum yumuşatsın diye ama bu bambaşka bişeymiş

İnşllh canım vaktinde doğum yapayımda sonrasında bir şekilde geçer zaten enfeksiyon. Bende bi yıkama işlemi duydum ama bakalım doktor bir dahaki kontrolde ne diyecek inşallah biter ya of yoğurt zaten sık tüketiyorum ama kefire başlıcam .

Insallah canm vaktinde sagliklica sag salim doğuralım insallah hepimizde bir sıkıntı var Allah beterinden.korusun.

Kizlar ben gece artik yatarken karnimdan cok rahatsiz oluyorum sanki rahat degilmis bebegim gibime geliyor ya cildircam
Canım bende aynısıyım o yüzden uykularımda kaçıyor sırt üstü yatmak zararlıymış heralde onada dikkat etmeye çalışıyorum bi sağa dönüyorum bi sola artık bacaklarım ağırıyor üstlerine yatmaktan

Senin vajinal ultrasonu ne için yapacak doktorun? Ben hem bir kez çatı muayenesi hem de defalarca vajinal ultrason yaptırdım daha önce. Smear falan da aldırdım hamile kalmadan önce ama böyle şeyler benim canımı acıtmıyor tuhaf bir şekilde. Halbuki ağrı eşiğim düşük derdim hep. Meğer öyle değilmiş :)

Bende sayisiz kez vajinal ultrasyon oldum smear testi de oyle alistim aciyor benim ama abartilcak bir sey de değil sonucta saniyelik bir sey. Ama şimdiki plesanta aşağıda olunca kanama olur diye korkuyorum çünkü onerilmiyor plesanta asagida olanlara ama doktorun da amaci plesantanin yapisiklik durumuna bakmak alttan daha net.gozukuyormus ondan dolayi bir bildigi vardir diyorum ama tabi istegim 36 dan sonra yapmasi.

Anladım canım. Senin plasentanın durumundan dolayı zaten sezaryen olacağın belliyse bence acele etmemesini rica edebilirsin. Umarım her şey yolunda gider.

Canım ben progestan kullanıyorum ve çok akıntı yapıyor. Son 2-3 haftada dahada artınca, dikkat etmeme, sürekli çamaşır değiştirmeme rağmen kaşıntı başladı. Tam Dr u ariim olmadı kontrole gideyim derken, elma sirkeli su okudum nette. sabah öğlen ve gece uyumadan onunla yıkadım dıştan, ertesi gün geçti...

Kızlar uykular resmen bana haram oldu. Tam göğsümün altına batar giriyor. Dönerken yatarken öyle acıyor ki nefes alamıyorum bazen. Sürekli bri sağa bir sola dönüyorum. Sanki çok uyumuşum gibi geliyor ama saate baktığımda abartmıyorum her 15 dk da bir sağa sola dönüyorum. Eşimi de rahatsız ediyorum ne olacak böyle bilmiuorum.

o zaman alayım onuda iceyim bari her yerim vitamin ilaç oldu resmen

Amin canım Evet ultrason cihazı bile etkiliyor bebeğin haftasını kilosunu inşaallah daha iyi olur.. 2 ayımız kaldı inşaallah çabucak geçer bu günlerde
Zaman azaldıkça daha heycanlı oluyor insan birde merak duygusu tabiki, sağlıklı mı, kime benzeyecek vs. Hele birde dogumuda drla konusunca daha bir insan anlıyor sona yaklaştığını:))

Sanada Allahım kolaylık versin canım hepimizin var bir sıkıntı bende sadece sola yatabiliyorum böbrek genislememden dolayı ve bel ağrısı ve sağ bacağıma kramp giriyor gece bende kac kere uyanip evde dolaştığımi lavaboya gidip geldiğimi hatırlamıyorum bile. Bir aydır eşim yoktu haftasonu 2 günlüğüne geldi her gece böyle misin diyor, adam tedirgin oldu düşün.Biraz daha dişimizi sıkacağız az kaldı artık bebislerimiz gelince ağrı sızılardan kurtuluruz işallah.

Amin canım inşallah. Önceden diyordum ben gece kalkıp bebeğe nasıl bakcam uykuyu çok severim falan. 15dkkada bir uyandığıma göre hiç sıkıntı olmayacak şimdi anlıyorum. Benimde eşim tedirgin oluyor üzülüyor. Ama elinden birsey de gelmiyor. Az kaldı sabır edicez

Adamlar ne yapsın valla kimse birsey yapamıyor tek caremiz doğurmak :) Benimde uykum çok tatlıdır düşün eskiden esim haftasonu sabah uyandırsa erkenden sinirlenirdim simdi uyurgezer oldum:) bebekler hazırlıyor bence bizi şimdiden:))

Ah ah canım kaç gün yaptım bana mısın demedi. Üstelik doktor çok kızdı onu yaptığım için bütün yararlı bakterileri öldürmüşsün dedi. Sanırım o sirkeli su mantara iyi geliyor ama benimki mantar değil. Yani dışarı akan hiçbir şey yok kaşıtı yok ağrı yok. Cuma günü başka bir profa gidicem bakalım o ne dicek . Allahım kurtarsın beni bundan çok korkuyorum

Aynen bebişler bizi hazırlıyor. Şu son ayları da bi atlatsak Allahın izni ile

Canım bazen poposunu sayıyor bizim paşa da canim aciyor ilk gebelikte hic aci hissetmemistim ama bunda var acaba yirtiliyor da deri incelediği icin mi agriyor diyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…