2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
aynen canım daha çok bian önce ayrılsam izne temizliğe başlasam heyacanı:) 11 ocakta ayrılıyorum izne sonrası erken gelmezse rahat rahat yaparım inşallah.
Erken gelmez isallah canin da Tut bi kadın canım bence belki icine sinmez ama son haftalarını rahat gecir bari. Ben kv olunca büyük temizlik işine girismiyorum en fazla sil süpür isinj yapıyor. Kendi evimide gelmeden büyük temizliği bitirdim herşeyin üstünu kapatim geldim. Rahat ederim oraya gidincede isallah

Masallah Umut'a canım. Kocaman olmuş tosuncuk:))

Gunaydin kızlar 30.haftaya girdik çok şükür artik arabayi kullanmayı biraktim debriyaja bile basmak zor geliyor arkadaşla geldim. Sanırım agirlasmaya erken basladim bu gebelikte
İyi yapmışsın canım zor olur araç kullanmak artık. Zaten artık halsizlesme baş donmedise baslar o yüzden iyi olmuş.

Şekeri okadar kafana takma stres gercekten cıkarıyor ekmek ve hamur işi kesinlikle yeme az ye sık sık ye ben alıstım iki gün iyi çıkıyor az kacırsam kötu cıkıyor napım böyle gececek

İyi yapmışsın canım zor olur araç kullanmak artık. Zaten artık halsizlesme baş donmedise baslar o yüzden iyi olmuş.
Valla zaten halsizlik basladi gibi hicbir sey yapasim gelmiyor sadece yemek yapiyorum okulda sandalyede oturuyorum belim agriyor ayakta geziniyorum sirtim ağrıyor. En rahat ettigim pozisyon sola yatmak. Bebek bezi yenidoğan hangi marka aldin? Tek bez ve puset kaldi eksigim

Günaydın kızlar, anlaşılan hepimiz son 3 ayın etkilerini yaşamaya başlamışız, ilk 3 ay bulantı, sonra hamileliğin cicim ayı, son 3 ay artık doğursam yeter modu hepimizde olmaya başladı sanırım.

ilk gebeliğimde ben 9. ayda çok rahatsız oluyodum ama bunda şimdiden belim ve bacaklarım ağrıyor ama hala direniyorum, bakalım ne zaman pes edeceğim :)

İşalalh sağ saglım gidersin ve bütün sorunların gecer canım bende de sancı oldu cok korktum ama gecti

aynen 37 çıkınca bile 15 gün evde yalnız napıcam diyorum. kızımda okula gidiyor. ilk gebeliğimde 32 de çıkmıştım. pişman olmuştum evde kendime yemek hazırlamak bile zor geliyordu. hiç değilse işyerinde daha iyi bezleniyorum yemeğim çayım hazır geliyor. işte bi sabahları kalkmak zorlaşmaya başladı artık. gecede 10 kez tuvalete kalk rahat uyuyamıyosun zaten. hofff sağlık olsun da napalım

perşembe görüş günü bakalım bebiş nasıl. güzel haberler alırım inşallag 30. haftaya girdim. 31 aralıkta çalışabilir raporumu alıcam. dr la onun planını yapmam lazım gittiğimde

Şekeri okadar kafana takma stres gercekten cıkarıyor ekmek ve hamur işi kesinlikle yeme az ye sık sık ye ben alıstım iki gün iyi çıkıyor az kacırsam kötu cıkıyor napım böyle gececek
Ekmek 1 dilim yiyorum sabahları zaten canım hamur isi falanda yok anlamiyordum neden çıktığıni da sıkta yerim tansiyonum düşük diye ama benimki stresten canım onu net sekilde anladım. Dunden beri seker degerim gayet iyi şükür.

tam tahıl ekmek kullan canım 1 dilim olsada etkiliyor doktor bana kesınlıkle yasak dedı ama ben doymuyorum napım

Aynen öyle bendede var halsizlik yoğun şekilde kac gündür, bez konusunda eşimle ikilemdeyiz ben molfix alalım dedim o prima alalım sonraki aylarda molfixle devam edelim diyor. Islak mendil almadık pamuk aldık suyla ıslatıp silmek için. Puset evde onu getirmedik baby2go'nun seyyar 3 amaçlı anne yani besik gibi birsey aldık e bebekten kv evinde kullanmak için. Ne olur olmaz diye aventin biberonunu aldım.kıyafet yeterli diye düşünüyorum, bebek bakım cantasi aldım kıyafetlerini falan yıkayıp ütüleyip çantayı hazirlamak istiyorum artık.İvir zıvır kaldı 15 gün sonra falan da geri kalan eksikleri halleder artik doğumu beklerim diye düşünüyorum.

2. Çocuğu olcak arkadaşlar sizdede korku varmı nasıl ikisiyle baş edicem diye ben korkmaya başladım nedense oğlum çok kıskanıyor daha doğmadan aldıklarımızı kıskandı onuda ihmal etmiyoruz elimizden geleni yapıyoruz ama çocuk işte napıcam bilmiyorum acaba doğurmasammı diyorum :)) fazla ilgi göstermemeye çalışıcam o an kıskanıp vurur flan allah korusun napıcam ben ya :'( geceleri kalkıp ağlicak oğlanda kalkıp kızcak ağlama diye :) öğlenleri ikisini nasıl uyutucam bi sevinip bi üzülüyorum psikolojim bozulduu

Maşallah Paşaya demek Ocak annesi olacaksın ilk sen doğuracaksın bu forumda ay çok heyecanlı:))

Maşallah Umut’a ne yedin içtin kız büyütmüşsün oğlanı

şimdi mecburen bi saatte kalkıp kahvaltı yapıyoruz öğlen yemeği düzenli oluyor haftasonu bile evde olunca bütün beslenme düzeni kaçıyor uykusuzluğuda alıştım yol çok uzun sürüyor benim sabah akşam trafikte dolmuşta çok yorucu oluyor

Reactions: nix
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…