- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #23.401
Erken gelmez isallah canin da Tut bi kadın canım bence belki icine sinmez ama son haftalarını rahat gecir bari. Ben kv olunca büyük temizlik işine girismiyorum en fazla sil süpür isinj yapıyor. Kendi evimide gelmeden büyük temizliği bitirdim herşeyin üstünu kapatim geldim. Rahat ederim oraya gidincede isallahaynen canım daha çok bian önce ayrılsam izne temizliğe başlasam heyacanı:) 11 ocakta ayrılıyorum izne sonrası erken gelmezse rahat rahat yaparım inşallah.
Masallah Umut'a canım. Kocaman olmuş tosuncuk:))bizde şimdi ciktik doktordan Umut 1.936gr olmus büyümüş oglancik fl mizde 63.4 nts ye girdik sancı agri görünmüyor olan kansilma agri öksurmekten oluyormus 31haftamizdayiz maşallah bir hafta önden gidiyormusuz 32 görünüyor dedi bizden bu kadar
İyi yapmışsın canım zor olur araç kullanmak artık. Zaten artık halsizlesme baş donmedise baslar o yüzden iyi olmuş.Gunaydin kızlar 30.haftaya girdik çok şükür artik arabayi kullanmayı biraktim debriyaja bile basmak zor geliyor arkadaşla geldim. Sanırım agirlasmaya erken basladim bu gebelikte
Teşekkür ederim canim :)Masallah Umut'a canım. Kocaman olmuş tosuncuk:))
Şekeri okadar kafana takma stres gercekten cıkarıyor ekmek ve hamur işi kesinlikle yeme az ye sık sık ye ben alıstım iki gün iyi çıkıyor az kacırsam kötu cıkıyor napım böyle gececekValla canım bende 2700-3000 arası dogursam fena olmaz. Aynen dr öyle dedi herkes marifetmiş gibi topaç gibi doğsun ister ama zayıf çivi gibi olur dedi. Ayy şu şeker olayım hallolsaydı bi. Ama kv yanındayım strese girmekten de olabilir benimki.
Valla zaten halsizlik basladi gibi hicbir sey yapasim gelmiyor sadece yemek yapiyorum okulda sandalyede oturuyorum belim agriyor ayakta geziniyorum sirtim ağrıyor. En rahat ettigim pozisyon sola yatmak. Bebek bezi yenidoğan hangi marka aldin? Tek bez ve puset kaldi eksigimİyi yapmışsın canım zor olur araç kullanmak artık. Zaten artık halsizlesme baş donmedise baslar o yüzden iyi olmuş.
Kızlar bu hemoroid çok fena allahım kimseye yaşatmasın gerçekten 2 kere acile gittim bişey de yapamıyolar fitil verdiler lavman yapıldı krem verildi dua edin geçsin dayanamıyorum
İşalalh sağ saglım gidersin ve bütün sorunların gecer canım bende de sancı oldu cok korktum ama gectiKızlar ben dün doktora gittim suyun azalmış erken doğum olabilir demişti sancım olduğu için suyum normale dönmüş sancım içinde 1 gün hastanede yatırdı serum verdi sabaha kadar o gün için iyi geldi bugünde çok az ağrım oldu ama benim karnım çok kasılıyor gergin oluyor nefes alamıyormuşum gibi oluyor sizde aynı sorunları yaşıyormusunuz acaba normalmi ?? Bu arada bu hafta içi memleketime annemin yanına gidicem 2 saatlik uçak yolculuğu yapıcam bana dua edin sağ salim gidebileyim
aynen 37 çıkınca bile 15 gün evde yalnız napıcam diyorum. kızımda okula gidiyor. ilk gebeliğimde 32 de çıkmıştım. pişman olmuştum evde kendime yemek hazırlamak bile zor geliyordu. hiç değilse işyerinde daha iyi bezleniyorum yemeğim çayım hazır geliyor. işte bi sabahları kalkmak zorlaşmaya başladı artık. gecede 10 kez tuvalete kalk rahat uyuyamıyosun zaten. hofff sağlık olsun da napalımsöylene söylene kalkıyorum eşim de diyo çok zor oluyo böyle al raporu evde dinlen diye de hem iki ay evde tek başıma çok sıkılırım hemde izinleri doğumdan sonra kullanmak daha mantıklı az dişimizi sıkalım bacım
çok gecmiş olsun canım sankı sıcak su iyi geliyor diye biliyorum dene istersenKızlar bu hemoroid çok fena allahım kimseye yaşatmasın gerçekten 2 kere acile gittim bişey de yapamıyolar fitil verdiler lavman yapıldı krem verildi dua edin geçsin dayanamıyorum
Ekmek 1 dilim yiyorum sabahları zaten canım hamur isi falanda yok anlamiyordum neden çıktığıni da sıkta yerim tansiyonum düşük diye ama benimki stresten canım onu net sekilde anladım. Dunden beri seker degerim gayet iyi şükür.Şekeri okadar kafana takma stres gercekten cıkarıyor ekmek ve hamur işi kesinlikle yeme az ye sık sık ye ben alıstım iki gün iyi çıkıyor az kacırsam kötu cıkıyor napım böyle gececek
tam tahıl ekmek kullan canım 1 dilim olsada etkiliyor doktor bana kesınlıkle yasak dedı ama ben doymuyorum napımEkmek 1 dilim yiyorum sabahları zaten canım hamur isi falanda yok anlamiyordum neden çıktığıni da sıkta yerim tansiyonum düşük diye ama benimki stresten canım onu net sekilde anladım. Dunden beri seker degerim gayet iyi şükür.
Aynen öyle bendede var halsizlik yoğun şekilde kac gündür, bez konusunda eşimle ikilemdeyiz ben molfix alalım dedim o prima alalım sonraki aylarda molfixle devam edelim diyor. Islak mendil almadık pamuk aldık suyla ıslatıp silmek için. Puset evde onu getirmedik baby2go'nun seyyar 3 amaçlı anne yani besik gibi birsey aldık e bebekten kv evinde kullanmak için. Ne olur olmaz diye aventin biberonunu aldım.kıyafet yeterli diye düşünüyorum, bebek bakım cantasi aldım kıyafetlerini falan yıkayıp ütüleyip çantayı hazirlamak istiyorum artık.İvir zıvır kaldı 15 gün sonra falan da geri kalan eksikleri halleder artik doğumu beklerim diye düşünüyorum.Valla zaten halsizlik basladi gibi hicbir sey yapasim gelmiyor sadece yemek yapiyorum okulda sandalyede oturuyorum belim agriyor ayakta geziniyorum sirtim ağrıyor. En rahat ettigim pozisyon sola yatmak. Bebek bezi yenidoğan hangi marka aldin? Tek bez ve puset kaldi eksigim
Tam tahıl zaten canım kv kendi buğdaylarindan tam tahilli un yapıyor ondan yapılmış ekmek sadece kahvaltıda arıyorum onuda:))tam tahıl ekmek kullan canım 1 dilim olsada etkiliyor doktor bana kesınlıkle yasak dedı ama ben doymuyorum napım
Maşallah PaşayaGünaydın kızlar:) Ben sonunda aktarma raporunu aldım :) Bebeğim 2kg160 gr olmuş haraketlerinden belliydi zaten. Doğumu konuştuk 21-24 ocak arası inşallah kucagıma alacagım aksilik olmazsa. Artık 2 haftada bir gidecekmişim :)
Maşallah Umut’a ne yedin içtin kız büyütmüşsün oğlanıbizde şimdi ciktik doktordan Umut 1.936gr olmus büyümüş oglancik fl mizde 63.4 nts ye girdik sancı agri görünmüyor olan kansilma agri öksurmekten oluyormus 31haftamizdayiz maşallah bir hafta önden gidiyormusuz 32 görünüyor dedi bizden bu kadar
şimdi mecburen bi saatte kalkıp kahvaltı yapıyoruz öğlen yemeği düzenli oluyor haftasonu bile evde olunca bütün beslenme düzeni kaçıyor uykusuzluğuda alıştım yol çok uzun sürüyor benim sabah akşam trafikte dolmuşta çok yorucu oluyoraynen 37 çıkınca bile 15 gün evde yalnız napıcam diyorum. kızımda okula gidiyor. ilk gebeliğimde 32 de çıkmıştım. pişman olmuştum evde kendime yemek hazırlamak bile zor geliyordu. hiç değilse işyerinde daha iyi bezleniyorum yemeğim çayım hazır geliyor. işte bi sabahları kalkmak zorlaşmaya başladı artık. gecede 10 kez tuvalete kalk rahat uyuyamıyosun zaten. hofff sağlık olsun da napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?