- 20 Ekim 2015
- 254
- 256
- 53
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #23.341
Amin canımAmin canım insallah hepimiz öyle sağlıkla aliriz bebislerimizi:) toparlar canım dediğin gibi son haftalara doğru zaten benim sipa hep değişken gecen ay 1 hafta ilerdeydi bu ay geride benle kafa buluyor. Gerci ölçümlerde tam olmuyor çoğu zaman eminim aynı gün baska ultrasyonda ölçüm yatırsaydım farklı cikardikasılmaların olması artık normalmiş canım bebek hareketleri de sertleştiği için yapabiliyor öyle şeyler az zamanimiz kaldı neyseki:))
Canım geçmiş olsun. Yaşamadığım için bilemeyeceğim. Gebelik dönemi dışında olsa farklı farklı ilaçlar kullanma şansın olurdu ama şu an baya kısıtlı zaten seçeneklerin. Doktor ne diyor bu kadar ısrarcı bir enfeksiyon durumu için?
kefir içmeyi denesen prebiyotik oranı çok yuksek belki iyi gelirÇok inatçı çıktı diyo :) şimdi bi krem verdi ama şırıngayla içeri enjekte ediyorum. 7 gün onu kullancam o bitince 7 gün prebiyotik bir fitil kullancam. Sonra kontrole gidicem artık yine geçmezse ağızdan bir şey vercem dedi ama bakalım. Artık geçsin istiyorum. İşin ilgincş hiç şikayetim yok. Ağrı yanma akıntı kaşıntı vs. Tek problem idrarda koku ama içeride varmış işte akıntıhamilelikten öncede ne mantar enfeksiyonu yaşadım ne idrar yolu .
kefir içmeyi denesen prebiyotik oranı çok yuksek belki iyi gelir
Gecmis olsun cnm idrarinda bir sey cikmayip vajinanda yeşil akinti olmasi kötü olmus niye oluyor ki acaba progestan fitil falan kullaniyormusun? Ben gunde hic abartmiyorum 4-5 adet ic camasiri degistiriyorum ve ic camasirlarimi 90 derecede yıkıyorum ve günlük ped asla kullanmam. Nemli birakma hicbir zaman phini bozuyor.bu arada alttan muayeneyi ultrasyonla mi yapti ne zaman yaptirdin bende 32den sonra yaptircam da tirsmiyor degilim doğumu baslatir mi falan diye. Cunku ilk gebelikte cati muayenesinden 2 gun sonra nisanim gelmistiKızlar merhabalar , nasılsınız ? Bu vajinal enfeksiyondan çektiğimi artık nasıl anlatsam bilemedimvar mı aramızda önceki gebeliklerinde ya da şimdi yaşayan ? İdrar enfeksiyonu yok kültür yaptırdım tertemiz. Dışarı gelen bir akıntımda yok. Ama doktor alttan muayene etti içerisi yeşil akıntı dolu dedi. 3 kutu fitil bir kutu antibiyotik kuşlandım geçmedi. Şimdi farklı bir vajinal krem kullanıyorum. Ama idrarımda koku hala devam ediyor geçmiyor sanırım çünkü dışarı hiç ne yeşil ne sarı akıntı gelmiyor günde 3.5 litre su içiyorum ben daha ne yapayım a dostlar (
Gecmis olsun canm dogumdan sonra gidip yaktir bence cok basit yöntemle yakiyorlar. Doğumdan sonra çünkü daha cok kabizlik olabiliyor. Benim babam cok cekti ya bilirim kanaman oluyor mu?Kızlar bu hemoroid çok fena allahım kimseye yaşatmasın gerçekten 2 kere acile gittim bişey de yapamıyolar fitil verdiler lavman yapıldı krem verildi dua edin geçsin dayanamıyorum
Gecmis olsun cnm idrarinda bir sey cikmayip vajinanda yeşil akinti olmasi kötü olmus niye oluyor ki acaba progestan fitil falan kullaniyormusun? Ben gunde hic abartmiyorum 4-5 adet ic camasiri degistiriyorum ve ic camasirlarimi 90 derecede yıkıyorum ve günlük ped asla kullanmam. Nemli birakma hicbir zaman phini bozuyor.bu arada alttan muayeneyi ultrasyonla mi yapti ne zaman yaptirdin bende 32den sonra yaptircam da tirsmiyor degilim doğumu baslatir mi falan diye. Cunku ilk gebelikte cati muayenesinden 2 gun sonra nisanim gelmisti
Kızlar bu hemoroid çok fena allahım kimseye yaşatmasın gerçekten 2 kere acile gittim bişey de yapamıyolar fitil verdiler lavman yapıldı krem verildi dua edin geçsin dayanamıyorum
Yok canım hani meme diyorlar ya öyle var dışında duruyor o patlamadan geçmezmiş ilk defa oldu bu kadar çok zormuş senelerce çekenler ne yaptı acaba hamilelikten bu kadar olduğunu düşünüyorum eğer doğumdan sonra devam ederse kesinlikle giderim ister ameliyatla alsınlar dayanışcak bişey değilGecmis olsun canm dogumdan sonra gidip yaktir bence cok basit yöntemle yakiyorlar. Doğumdan sonra çünkü daha cok kabizlik olabiliyor. Benim babam cok cekti ya bilirim kanaman oluyor mu?
Sanada geçmiş olsun canım benim kanama yok meme diyorlar ya o çıktı dışarı o patlamadan da bana rahat yokÇok geçmiş olsun canım geçen benimde kanadı çok can yakıcı bir şey Allah yardımcın olsun
Kızlar bu hemoroid çok fena allahım kimseye yaşatmasın gerçekten 2 kere acile gittim bişey de yapamıyolar fitil verdiler lavman yapıldı krem verildi dua edin geçsin dayanamıyorum
O zaman hormonlarin degisiminden kaynakli.ph değişiminden oluyor seninki. Normal dogum mu düşünüyorsun? Valla canm antibiyotigin ise yaramasi gerekti ya bu yeni kullandigin ilac ise yarar insallah. Valla cnm plesanta asagida olanlara alttan muayene onerilmiyor kanama olmasin diye ondan da tırsıyorum ama plesantayi net ölçmek icin bakicak. Hayirlisi hakkımızda. Bu arada yoğurt iyi geliyor enfeksiyona.Sürekli kurudur çamaşırlarım. Doktor su ile temizlemeyi de yasakladı. Çamaşırlarımı hep ütülerim. Günlük ped değil ama peçete kullanıyorum sık sık değişirim. Progestan kullanmıyorum. Muayeneyi her gitmemde yapıyor. Ultrason değil canım spekulum takıyor. Doğumu başlatma gibibir etkisi yok çok rahat ol canım. Geçen sefer ki senin tesadüf olmuş. Rahimle spekulum arasında oldukça mesafe var çünkü.
Sanada geçmiş olsun canım benim kanama yok meme diyorlar ya o çıktı dışarı o patlamadan da bana rahat yok
Gecmis olsun cnm idrarinda bir sey cikmayip vajinanda yeşil akinti olmasi kötü olmus niye oluyor ki acaba progestan fitil falan kullaniyormusun? Ben gunde hic abartmiyorum 4-5 adet ic camasiri degistiriyorum ve ic camasirlarimi 90 derecede yıkıyorum ve günlük ped asla kullanmam. Nemli birakma hicbir zaman phini bozuyor.bu arada alttan muayeneyi ultrasyonla mi yapti ne zaman yaptirdin bende 32den sonra yaptircam da tirsmiyor degilim doğumu baslatir mi falan diye. Cunku ilk gebelikte cati muayenesinden 2 gun sonra nisanim gelmisti
O zaman hormonlarin degisiminden kaynakli.ph değişiminden oluyor seninki. Normal dogum mu düşünüyorsun? Valla canm antibiyotigin ise yaramasi gerekti ya bu yeni kullandigin ilac ise yarar insallah. Valla cnm plesanta asagida olanlara alttan muayene onerilmiyor kanama olmasin diye ondan da tırsıyorum ama plesantayi net ölçmek icin bakicak. Hayirlisi hakkımızda. Bu arada yoğurt iyi geliyor enfeksiyona.
Evet patlasa ici kanasa rahatlarsin. Allah yardimcin olsun cnm cok zor hele bu dönemdeYok canım hani meme diyorlar ya öyle var dışında duruyor o patlamadan geçmezmiş ilk defa oldu bu kadar çok zormuş senelerce çekenler ne yaptı acaba hamilelikten bu kadar olduğunu düşünüyorum eğer doğumdan sonra devam ederse kesinlikle giderim ister ameliyatla alsınlar dayanışcak bişey değil
Gercekten seninki garip olmus zaten ilkin normal dogum catin uygunki normal oldu ikinciye bakmasina ne gerek var. Yurtdışında zaten çatı kontrolü diye bir sey yokmus. Bana sunu dedi cati kontrolu gibi değil daha hafif olucak dedi alttan ultrasyon. 32den sonra dedi ama hangi hafta bilmiyorum bende 36dan sonra olsun dicem bakalim kabul eder insÇok geçmiş olsun canım. Yaşamadığım için tedavisi için de hiçbir şey bilmiyorum malesef
İlk doğumda da 38'de yapmıştı doktorum çatı muayenesini, bunda da 38'de yaparız dedi. İlki normal doğum olmuşken neden 2. çocukta tekrar çatı muayenesi yapılıyor onu anlamadım da sormadım da. Onu sorayım gidince.
Seninki tesadüf olmuş bence, korkma o kadar. Hem bu kadar erken yapmasına da gerek yok ki 32'de niye yapıyor? Ben bu kadar erken yapmanızdan endişeleniyorum biraz diye söyle bence.
Ya disari aksa zaten gecerdi benim bir tanidigim akintilari disari akmadigi icin bir operasyon gecirmisti. Seninki de anca doğumda kanama ile akacak sanirim. Insallah ilac iyi gelirde rahat rahat zamaninda dogum yaparsin. Su iciyorsun zaten elinden geleni yapıyorsun yoğurt kefir falan da tüket bakalim etkisini muhakkak görürsun.Tamamen hamileliğe bağlıya aksa söküp atılır gibi hissediyorum ama gram akmıyo anlamıyorum yani. Ben mecburi sezaryen olacağım canım . Belim sakat normal doğum ihtimalim yok ne yazık ki . Hmm evet senin plesanta durumu var ama doktorun çok dikkatli davranacaktır eminim . Bir sıkıntı yaşamayacaksın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?