2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Valla canım bende endişe ediyorum şuan bi kıskançlık belirtisi yok zaten tam olarak olaylara aklı ermiyor ama ben anlatıyorum devamlı işte karnım çok büyüyecek kardeşimiz gelecek bizimle kalacak bizimle yatacak beraber bakıcaz bebeğe tamam mı falan diye anlatıyorum yani evde neler olacağını şimdiden anlasın şoka girmesin şuan seviyor öpüyor karnımı beşiğe bakıyor kardeş bebek diyor herşeyi güzelce izah ediyorum bilgilendirmeye çalışıyorum internette bebek videoları falan izliyoruz işte öyle şimdilik idare ediyorum ya da ettiğimi sanıyorum doğunca da birşey değişmeyeceğini anlatıyorum onunda zamanında bebek olduğunu aynı şeyleri ona da yaptığımızı anlatıyorum artık bakalım bebek gelince işin rengi değişmez inşallah :))

Eskiden arada kıskançlık olmasın diye büyük çocuk alisana kadar küçük çocuğu boklu diye severlermiş. Ne kadar doğru bilmem denemedim ama Allah kolaylık versin.Zor olsa gerek daha dogmadan kıskançlığın başlamış olmasi. Küçük anlamiyor zaten büyüğe biz seni de çok seviyoruz falan deseniz hatta şimdiden baslasan karnina dokunsa alışmaz mı aceba, birde bazı insanlar yanında espri falan mi yaptı aceba papucun dama atilacak falan diye de çocuk ondan mı kıskançlık yapiyor aceba

yok canım ya zaten evdeki herkes en çok onu seviyor ilk torun olduğu için bizim içinde öyle babaannesi onu az sevicez boklu olcak diyo bazen eşim kızıyo ama yapcak bişey yok :) oğlum daha küçük 4buçuk yaşında bazen gelir karnımı sever öper cnm kardeşim diye konuşur onunla ama bazende kıskanıyo sevilmiceğini düşünüyo küçük çocuk işte :)

inşallah cnm ben çok tırsmaya başladım bu işten bazen diyorum doğurmicam ben dün kaynım eltim geldi bide küçük kızları var aşırı yaramaz ikisi bir araya gelince kıyameti koparıyolar resmen ona dur diyorum öbürü durmuyo anneside bişey demiyo çocuğuna hep ben oğluma kızdım şımarıyo diye delirmek üzereydim dedim ben iki çocukla nasıl baş edicemm allah yardımcımız olsun

Bence babaanne yanlış yapıyor :)) ikisininde eşit olduğunu ikisininde çok sevildiğini anlatsın birini diğerinden üstün tutmayın sonra bu durumu düzeltmek çok zor olur

Zor canım biri dursa biri durmaz çocuk işte idare edicez Allah yardımcımız olsun güzelce yetiştirmeyi nasip etsin Rabbim

maşallah canım minnpşa, az kalmış hayırlısıyla al kucağına

-Gzmlkz- Büyüklerin yanında çocuk büyütmek gerçekten çok zor hele ki böylelerin yanında daha da zor ve tehlikeli çünkü öğrenme çağında olan çocuklar için kötü örnek olabiliyorlar en nefret ettiğim kaynananın kırkı çıkana kadar ben bakayım demesi ne işi var benim çocuğumun yanında ne demek ben onunla yatarım aşırı sinir oluyorum bebek anne kokusuyla teniyle uyur büyür babaannenin ne işi var bakacaksa yardım edecekse etsin çocuğa sülük gibi yapışan babaanne anneanne sevmiyorum ben Benim annemde bakar sever ama devamlı çocuk onda olsun istemem yani herkes yerini bilmeli diye düşünüyorum kaynanan ne derse he de geç hiç kavga etme başını ağrıtmaya değmez ama bebeğini sakın ele geçirmesine izin verme hele ki yatmak ne ya :))))

benim kızımda 4 olacak. bende korkuyorum ama kızım çok anlayışlı kıskançlık konusunda cok sorun yasayacagımızı düşünmüyrum. ama ıkısıne bırden nasıl yetıcem çalışıyorum. ikisiylede verimli zaman geçirebilcekmiyim diye korkuyorum. kesinlikle yeni gelen bebeği kötülemeyin kıskanmasın diye. cocugun aklında 'kardes sevılcek degıl kotulencek bısey' gibi kalır. gayet normal davranın. siz nasıl davranırsanız bebege o da oyle davranırmış. tabi ki bocalayacaklar. kolaymı şu an anne baba onların dünyası ve birisyle paylaşmak zorunda kalacaklar. allah yardımcımız olsun güç kuvvet sağlık versin hepsinin üstesinden gelelim inşallah

Bugün izin günüm biraz temizlik biraz dinlenme ile geçiyor artık iyice agirlasmaya ve hemen yorulmaya başladım ne yapıcaz bakalım bundan sonra birşey yapamadıkca sınır oluyorum normalde hareketliyim duramıyorum.Siz de durumlar nasıl kızlar?Her zaman giremiyorum foruma herkese selamlar.Tek istegim bebegimin sağlıkla doğmasını beklemek dualarınızı eksik etmeyin hamisler

Ben hic bu kadar ayrıntılı dusunmedim sadece kiskanir da zarar verir düşüncesi ile beşik aldim (abim benim bogaza bicak dayamis çocuğa guven olmaz) en bastan beridir kardes seni cok seviyor seni ozlemis sana hediye de alacakmis yok efendim ablamin elinden tutar parka giderim dio gibisinden konuşuyorum simdi kendisi de diyor ben kardesimin elinden tutar gezdirir parka gotururm tutmazsam duser o benim minigim falan tabi suan hersey guzel ama doğunca da bakicaz çaresine ki yeni dogan cok kucaklama sevme taraftarı değilim emzirme sirasinda cok kiskanabilir ama onu da ogrettik ben emdim buyudum artik kardesim emecek dio demekki kabullendi zamanla alisacak

Masallah halletmisin cogu seyini. Bende 2 ocakta izne cikicam sonra hazirlicam yikicam ütülucem hastane cantasini hazirlicam

Selam canım seninle günlerimiz aynı bende ağırlaşmaya başladım iyice çoraplarımı bile giyemiyorum artık ev işlerini yapmak işkence gibi normalde yatağımı bi çırpıda düzeltirken şimdi bi saat boğuşuyorum düzeltmek için içime fenalık geliyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…