• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kizlar doktordan çıktım simdi 30+4 deyiz 1950 gram olmus bebegim. Doktor cok hareketli dedi hatta bir ara bize dilini cikardi resmen saniyede poz degistirdi ayagini kafasina atti bir ara.doktor senin isin var bu bebekle dedi:rapci: ilaclara devam dedi 36.haftadan sonra alttan muayene edicek ya da sancim oldugu anda. Sancımin olmamasi gerekmis. Spinal anestezi olucaksin dedi. Sanirim dogum yaklasiyor kizlar :KK16:

Oyy maşallah kuzuya . Kocaman olmuş. Artık az kaldı hepimizin yaklaşıyoruz yavaş yavaş:) sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah.

arkadaşlar bugün rüyamda doğum yapmıştım ve bebeğimi başka hastaneye sevketmişler nefes almıyordu diyo doktor,hiç önemsemedim hamileyken aklımız hep bebekte olduğu için siye düşündüm şimdi yeğenim aradı teyze bugün rüyamda sen zor bi doğum yapıyorsun ve bebek nefes almıyordu morarmıştı sonra da ölmüştü diyo,:KK57::KK42:aynı gün aynı rüyayı görmek nedir ya şuan hiç iyi hissetmiyorum :KK42:
Bende bu benzer ruya gordum canm hemde cok tamamen bilinçaltı. Hem ruyada ölmesi uzun ömre isaret derler büyükler bizde. Gayet rahat bir doğumun olacak Allahin izniyle

Canım Allah hayra çıkarsın. Bilinçaltımız çok etkiliyor bizi. Hiç etkisinde kalma. Tesadüften ibaret rüyalarınız. Bak bugün Perşembe dua et kötü rüyanın şerrinden Allaha sığın.
Bende bu benzer ruya gordum canm hemde cok tamamen bilinçaltı. Hem ruyada ölmesi uzun ömre isaret derler büyükler bizde. Gayet rahat bir doğumun olacak Allahin izniyle
sağolun kızlar,inşallah ömrü uzamıştır yavrumun,Allah hiç kimseye evlat acısı göstermesin

Canım benim sat 19 Mayıs aslında doğum tarihi 23 Şubat çıkıyor hesaplayınca ama buraya ekleyince 24 gösteriyor neden bilmem :işsiz: olsun sonuç olarak yakınız bi gün var aramızda doktorla henüz konuşmadık bu ay sonunda randevum var o zaman konuşuruz büyük ihtimalle 9 şubatta 38.haftam doluyor artık ondan sonraki herhangi bir gün sezaryen olurum diye tahmin ediyorum en çokta genel mi olacak spinal mi merak ediyorum ilki geneldi :emir_bebek:
Cnm bnmde sezaryen olucak büyük ihtimalle. İlk olduğu icin merak ediyorum kaç gün hastanede kaldın ? Ağrın çok oldu mu yani bebeği kucağına kendi başına ne zmn alabiliyorsun? Genel de Anesteziyi atmak zor oluyor mu ? Çok sordum kusura bakma :olamaz: sen tecrübeli olduğun için öğreneyim istiyorum o_O

Y Yslysl seni merak ettim, sıkıntı yok anneyi korkutmuş dimi?
Allah'ın izniyle birşeyi yoktur canm güzel haberlerle dön
Korkutttu sıpa beni ya hareket etmedi ama kalp atışları var dedi takip et sıkıntı olursa drnu gidersin dedi.Devlet hastanesine gittik adam kendi kendine baktı Ben duymadim kalp atışını dr baktı iyi dedi eve geldik
Canım yattığın yerde göbeğini aç iki elini koy tamam teninin üstüne biraz bekle kesin hissedersin hareketini bi dene cvp yaz bize

Ilki de spinaldi canm ben cok memnun kaldim spinalden genel olmak istemezdim.
Ay benim ilki geneldi bakalım bu nasıl olacak çok korkuyorum spinalden

Cnm bnmde sezaryen olucak büyük ihtimalle. İlk olduğu icin merak ediyorum kaç gün hastanede kaldın ? Ağrın çok oldu mu yani bebeği kucağına kendi başına ne zmn alabiliyorsun? Genel de Anesteziyi atmak zor oluyor mu ? Çok sordum kusura bakma :olamaz: sen tecrübeli olduğun için öğreneyim istiyorum o_O
Canım bi gece kaldım hastanede uyanmak zor oldu biraz sesleri duyuyordum ama göz kapaklarımı kaldırmaya halim bile yoktu acı hissediyorsun sonuçta ameliyat oluyorsun yarı baygındım hemşireler oğlumu göğüsüme tutturmuş emzirmeye çalışıyorlardı çok vakit geçmesin diye omları hissedip duyuyordum ama bir türlü tam olarak uyanamadım sonra uyandım hemen oğlumu kucağıma verdiler hiç tereddütsüz emzirdim süt sıkıntısı çekmedim çok şükür sonra kalktım yürüdüm bol bol yürüyünce açılıyor insan yattıkça daha kötü oluyor çünkü ne kadar hareket edersen o kadar çabuk toparlanıyorsun bebeğimle hep kendim ilgilendim yani yatmadım çok ilk zamanlar ağrın sızın oluyor ama dayanılmayacak birşey değil canım inan her doğumun kendine göre zorluğu var ama Allah sana o gücü veriyor canım

İyi aksamlar kızlar çok fena usutmusum yatıyorum 2 gündür hic istahim yok zorla bir iki lokma yiyorum ama moralim de çok bozuluyor yemem lazim diye .galiba acıkıyorum farketmiyorum zaten yediğimi de çoğu zaman cikartiyorum:KK42: doktorda geçen randevuda senin şekerin düşünce bebeğinde düşüyor o yüzden uyuyor demişti bebek benim depolarimdan yeterince alıyordur değil mi ben toparlayana kadar birşey olmaz

Canım geçmiş olsun. Çocuk besleniyordur sen merak etme. 2 günlük hastalıkla depoların boşalmaz. En kısa sürede iyileşip yemeye başlarsın umarım.

Kizlar doktordan çıktım simdi 30+4 deyiz 1950 gram olmus bebegim. Doktor cok hareketli dedi hatta bir ara bize dilini cikardi resmen saniyede poz degistirdi ayagini kafasina atti bir ara.doktor senin isin var bu bebekle dedi:rapci: ilaclara devam dedi 36.haftadan sonra alttan muayene edicek ya da sancim oldugu anda. Sancımin olmamasi gerekmis. Spinal anestezi olucaksin dedi. Sanirim dogum yaklasiyor kizlar :KK16:

Maşallah canım ne güzel büyümüş kuzucuk :)
Sancın olması için riskli gördüğü bir durum mu var? Bu haftada kimsenin sancısı olmasın aman dursun bebişler içerde.

Güzel anneler bizde doktordan geldik. Çok şükür iyiymiş durumu 1650 gr 41 cm olmuşuz. :KK200: ayakları tam yüzünün yanındaydı nasıl güldük ama :halay: yalnız benim tahlillerde b12 çok düşük çıkmış iğne ve hap verdi . Unutkanlık yorgunluk halsizlik yapar dedi . Var da zaten . o_O

Maşallah bebişine canım :)
B12 de ne kadar düşükse hem hap hem iğne mi verdi?

arkadaşlar bugün rüyamda doğum yapmıştım ve bebeğimi başka hastaneye sevketmişler nefes almıyordu diyo doktor,hiç önemsemedim hamileyken aklımız hep bebekte olduğu için siye düşündüm şimdi yeğenim aradı teyze bugün rüyamda sen zor bi doğum yapıyorsun ve bebek nefes almıyordu morarmıştı sonra da ölmüştü diyo,:KK57::KK42:aynı gün aynı rüyayı görmek nedir ya şuan hiç iyi hissetmiyorum :KK42:

Canım rüyalar bilinç altının yansıması. Sağlıkla doğum yapabilecek miyiz diye düşünüyoruz ya sürekli ondan görmüşsünüzdür ikiniz birden aynı rüyayı. Rüyada bir insanı ölmüş görmek ömrünü uzatır derler bizde de. Canını sıkma hiç, altı üstü bir rüya.

Korkutttu sıpa beni ya hareket etmedi ama kalp atışları var dedi takip et sıkıntı olursa drnu gidersin dedi.Devlet hastanesine gittik adam kendi kendine baktı Ben duymadim kalp atışını dr baktı iyi dedi eve geldik

Aman neyse iyiymiş ya gerisi mühim değil. Uyuyordur belki kuzucuk :)

Canım bi gece kaldım hastanede uyanmak zor oldu biraz sesleri duyuyordum ama göz kapaklarımı kaldırmaya halim bile yoktu acı hissediyorsun sonuçta ameliyat oluyorsun yarı baygındım hemşireler oğlumu göğüsüme tutturmuş emzirmeye çalışıyorlardı çok vakit geçmesin diye omları hissedip duyuyordum ama bir türlü tam olarak uyanamadım sonra uyandım hemen oğlumu kucağıma verdiler hiç tereddütsüz emzirdim süt sıkıntısı çekmedim çok şükür sonra kalktım yürüdüm bol bol yürüyünce açılıyor insan yattıkça daha kötü oluyor çünkü ne kadar hareket edersen o kadar çabuk toparlanıyorsun bebeğimle hep kendim ilgilendim yani yatmadım çok ilk zamanlar ağrın sızın oluyor ama dayanılmayacak birşey değil canım inan her doğumun kendine göre zorluğu var ama Allah sana o gücü veriyor canım
Canm spinalden daha cok memnun kalırsın bence. Ben kürtajda genel anestezi olmus biri olarak kesinlikle spinal diyorum. Öncelikle bebegini goruyorsun sadece midem bulanmisti oda bir süre sonra gecmisti o da ben acil alindigim icin sezeryana midem tamamen bos degildi ondan olabilir. Ameliyattan sonra hemen bacaklarimi hissetmemistim ondan agrimi da hissetmedim. Sonra yuruttuler beni bol bol cay kahve ictim bas agrisi olmamasi icin. Hic bas agrisi ve bel agrisi yasamadim cok şükür. Genel anesteziden uyanmasi zor oluyor kafani kaldiramiyon o ana sahit olamiyorsun. Spinalde bir de sakinlestirici yapiyorlar canm merak etme stres olmazsin.

sağolun kızlar,inşallah ömrü uzamıştır yavrumun,Allah hiç kimseye evlat acısı göstermesin
Amin cnm. Yeğenin de nasıl açıp söyler öyle anlamış değilim gebe halinle. :sinirli:Normalde böyle rüya görünce kimseye anlatmadan suya açıp oku derler. Sen içini ferah tut. Allahın izniyle sağlıkla kavusuruz yavrularimiza.

Ay canım hayrola isallah rüyalar terse çıkarmış. Valla benimki bugün çok korkuttu beni. Düşüncesi bile çok kötü Allah kimseye evlat acısı yaşanmasın

Rahatladım cnm tsk ederim. Amin inşallah sağlıkla kavusalim acıyı da sancıyi da unuturuz. Bnde genel düşünüyorum ama bakalım hayırlısı nasılsa öyle olsun hakkımızda :KK200:

Back
X