2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ben beleşe doğuracam kızlar nasıp olursa iinsallah
Sezeryan olsam direk ozele giderim ama normal olunca devlet özel farketmez dedim

Canım ihmal etme çikolata falan ye hareket etmezse git mutlaka basindan beri çok ugrastin insallah uyuyordur sipa haberdar et mutlaka

mutlu pazarlar kizlar, dünden beri akintimda biraz fazlalasma oldu.sizin nasil ?acikcasi biraz endişe ettim.
@ozolaz cnim benimde gebelik şekerim var arada böyle yukselmeler olucak.

Kizlar aclik 9 da olctum 91 di tokluk 185 oldu ve 10 30 kahvalti yaptik ondan olabilirmi yukselme of ya netcem sekeri ben kahvaltidada az yedim halbuki
Canm benimde 169 cikti kahvaltidan sonra yumurtalı ekmek portakal suyu ve peynir yemistim. Sanirim 3 gündür yedigim tatlilarin sonu 1 saat sonra gene olcucem. Ilk defa bu kadar yuksek cikti benim 160lari hic görmemiştim

Canm benimde 169 cikti kahvaltidan sonra yumurtalı ekmek portakal suyu ve peynir yemistim. Sanirim 3 gündür yedigim tatlilarin sonu 1 saat sonra gene olcucem. Ilk defa bu kadar yuksek cikti benim 160lari hic görmemiştim

Canım portakal suyu çok fena yükseltiyor. Tamamen ondan kynaklıdır. 2. Saatin 120nin altına düşer hiç endişelenme.

Canım portakal suyu çok fena yükseltiyor. Tamamen ondan kynaklıdır. 2. Saatin 120nin altına düşer hiç endişelenme.
2.saatte ölçtüm simdi cnm 95 cikti. Sanırım kahvaltıyi 12 de yaptim kendimi cok ac biraktim ondan dun gece film izledim gec yattim sabah gec kalktim ondan oldu sanirim biran anda yuklendim

Canım 1 paket prima aldım 92 tanesi 52 tl idi. 1 paket molfix aldım 100 tanesi 38 tl
Bende molfix yenidoğan 2-5 kg 62 adet 25 lira 2 paket aldım 2 numara almadım bunu bi deneyelim duruma göre devam ederiz diye düşündüm bi tanede 5’li hastane çıkışı aldım

mutlu pazarlar kizlar, dünden beri akintimda biraz fazlalasma oldu.sizin nasil ?acikcasi biraz endişe ettim.
@ozolaz cnim benimde gebelik şekerim var arada böyle yukselmeler olucak.
Canim bende de vardı hamilelikde olur dedim yanılmışım enfeksiyon geciriyormusum sanci yapti hala da sancım var bi dr a git canim ihmal.etme

Ben beleşe doğuracam kızlar nasıp olursa iinsallah
Sezeryan olsam direk ozele giderim ama normal olunca devlet özel farketmez dedim
Benim ilk olunca pek cesaret edemedim devlete 2. Normal olursa başıma ne geleceğini bilirsem bende gidebilirim. En iyisi yoksa belese doğurup paranın yanına kâr kalması aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…