2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Hadi ya baya yüzümun büyük kismi yanaklar burun ve dudak ustude öyle cildiyeye gitsem mi aceba ise yarar mi ki
Bilmiyorum ki canim bende goz çevresinde bi iki tane var belli degil cok yakindan bakinca belli oluyor kuzende dudak ustu kararmıştı hâlâ gecmedi demekki bazılarında geçiyor bazılarında geçmiyor

Günaydın anneler
Hem hastayım hem de hiçbir şeye vaktim olmayacak kadar yoğun geçiyor günlerim. Dün hiç bakamadım, herkesin keyfi yerindedir umarım.
Bende daha yeni kendime geldim iyilestim yarin 32.hafta çalışabilir raporu alip okula gidecem. Gec kalkmaya alistim sicacik evde oturmaya alistim bilmiyorum 5 gun nasil gecicek. Ama kar geliyormus carsamba belki tatil olur persembe cuma. Senin neyin var? Gecmis olsun

Geçmiş olsun canım, bence doktoruna haber ver yine de sen bilgisi olsun, inşallah iyidir bebiş.

Canm bence hemen acile gidip guneyin kalp atisini duy rahatla. Allah korusun insallah devami gelmez kesilir ama doktoruna msj ceksen iyi olur.

Kuzeyguneyy canım geçmiş olsun . Sen bence bi haber ver doktoruna bekleme. Sonlardayız çünkü artık. Bir şey olduğuny sanmıyorum dün yorulduysan ondan olabilir ama doktoruna haber vermekte fayda var.

@meyrasu92 canım ben ıslak mendil unibaby yenidoğan alıcam ama 40ına kadar pamukla silmeyi düşünüyorum bakalım ne kadar başarılı olucam :) bez için prima premium care ve molfix arasındayım. Biliyorum primada kimyasal çokmuş amapişik açısındanda en iyi o diyorlar napıcam bilmiyorum bende.

Ay canım ya işallah sadece lekedir basa donmezsin. Ye birseyler hareket etmezse pasam mutlaka git canım. Haber ver bizede işallah herşey yolundadır

geçmiş olsun canm,beklemesen keşke artık sonlardayız

Geçmiş olsun canım, bence doktoruna haber ver yine de sen bilgisi olsun, inşallah iyidir bebiş.

Canm bence hemen acile gidip guneyin kalp atisini duy rahatla. Allah korusun insallah devami gelmez kesilir ama doktoruna msj ceksen iyi olur.

Kuzeyguneyy canım geçmiş olsun . Sen bence bi haber ver doktoruna bekleme. Sonlardayız çünkü artık. Bir şey olduğuny sanmıyorum dün yorulduysan ondan olabilir ama doktoruna haber vermekte fayda var.
Pazar günleri doktoruma ulaşamıyorum maalesef bizimki hareket ediyor çok şükür lekelenmem de azaldı bakalım belki de gece ters bi hareket yaptım uykumda bilmiyorum ya da yordum kendimi farkında olmadan

Bilmiyorum ki canim bende goz çevresinde bi iki tane var belli degil cok yakindan bakinca belli oluyor kuzende dudak ustu kararmıştı hâlâ gecmedi demekki bazılarında geçiyor bazılarında geçmiyor
olabilir canım önümüzdeki hafta birgun gideyim gecmezse birde aceba alerji mi diyorum kızarık çünkü

Sağol canım. Önce grip falan sandık ama sanırım sinüzitim azdı Gripin diğer belirtileri yok çünkü. Boğazım ağrıyor, burun ve geniz her yerim tıkalı.

Dun benimki de benzer şeyler yapınca acaba bu haftalarda hep mi boyle düşüncesi oluşmuştu bende 4 hafta daha sabretsin bebe de 38 i gorse yeter diyorum ben ilki de 38 de olmuştu Allah kolaylıklar versin inşallah canim biraz daha beklesinler

Pazar günleri doktoruma ulaşamıyorum maalesef bizimki hareket ediyor çok şükür lekelenmem de azaldı bakalım belki de gece ters bi hareket yaptım uykumda bilmiyorum ya da yordum kendimi farkında olmadan
İyi hadi bak Güney bey anne ben iyiyim demiş. Seni gene çok telaslandirmamis Lekelenmede gecer isallah olmazsa yarın sabah gidersin. Önemli birsey degildir isallah yat dinlen guzelce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…