- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #25.161
Çok sevindim gözün aydın canım icerde kalan eski kandir o. Rahatlamışsındır en azındanCanlar hastaneden geliyorum nst ye girdim sancım çıkmadı kalp atışı iyi hareketleri de iyi her ihtimale karşı idrar tahlili de istedi doktorum o da temiz çıktı doktor bi sorun görmedi muhtemelen önceki lekelenmelerim gibiydi
portakal suyu şekerini çıkarmıştır canim. Ben portakal mandalinayida kestim 3 gündür biraz daha iyi çıkıyor seker değerlerimCanm benimde 169 cikti kahvaltidan sonra yumurtalı ekmek portakal suyu ve peynir yemistim. Sanirim 3 gündür yedigim tatlilarin sonu 1 saat sonra gene olcucem. Ilk defa bu kadar yuksek cikti benim 160lari hic görmemiştim
indirimli canım gerçekten ben aldım 1 numara ve 2 numara prima 1 numara 70liraydi 92li heryerde 53liraya düşmüş. 3 numaradan sonra molfixe geçerim ama cok pahalı çünküfiyatlar indirimli mi gerçekten :)
Bende kan ilaci içerken muhakkak portakal suyu icerim. Bende icmeyeyim bari.portakal suyu şekerini çıkarmıştır canim. Ben portakal mandalinayida kestim 3 gündür biraz daha iyi çıkıyor seker değerlerim
Geçmiş olsun canım.RABBİM şifa versinGünaydın anneler
Hem hastayım hem de hiçbir şeye vaktim olmayacak kadar yoğun geçiyor günlerim. Dün hiç bakamadım, herkesin keyfi yerindedir umarım.
Hadi gozunaydin canm. Cift rahimden kaynakldir belki digerinde kanama vardi ya birikmiş eski bir kandır.Canlar hastaneden geliyorum nst ye girdim sancım çıkmadı kalp atışı iyi hareketleri de iyi her ihtimale karşı idrar tahlili de istedi doktorum o da temiz çıktı doktor bi sorun görmedi muhtemelen önceki lekelenmelerim gibiydi
İkinizde iyi olmasına sevindim canım yat dinlen biraz belki de yorgunluktan olduCanlar hastaneden geliyorum nst ye girdim sancım çıkmadı kalp atışı iyi hareketleri de iyi her ihtimale karşı idrar tahlili de istedi doktorum o da temiz çıktı doktor bi sorun görmedi muhtemelen önceki lekelenmelerim gibiydi
Cidden indirim varmışindirimli canım gerçekten ben aldım 1 numara ve 2 numara prima 1 numara 70liraydi 92li heryerde 53liraya düşmüş. 3 numaradan sonra molfixe geçerim ama cok pahalı çünkü
yerken bir lokmada bizim yerimize ye canım:))Afiyet olsun yiyebilen yesin valla hamilelikte mahrum kalmak zor gercektensekerden ceken arkadaslar Allah yardimciniz olsun vallahi. agzima ne alsam hep aklima geliyosunuz.ozellikle hamilelikte istedigini yiyebilmek nasil bir nimetmis meger.. sulecim ins senin de durumun daha iyiye gidiyordur.
Bizim dede aldı esime mesaj gitmiş 25ine kadar hergun belli urunlerde indirim var. Ayin 15inde başlamış haberimiz yok indirimlerden. Reflu yatağı indirimini kaçırmışım yoksa ondanda alacaktimCidden indirim varmışbende molfixle başlıcam iki paket yenidoğan aldım bende
Bende aynen yaptigin gibi portakal ya da mandalina yerdim yaninda kan ilacinin 3 gündür onuda terkledim biraz daha iyi cikiyor değeler sende dene bakalımBende kan ilaci içerken muhakkak portakal suyu icerim. Bende icmeyeyim bari.
Nokta nokta canim benim ki bi iki tane Allah tan oda cok belli degilEvet benimde goz altında var hafif bir sey bende diyorum bu ne.
Canlar hastaneden geliyorum nst ye girdim sancım çıkmadı kalp atışı iyi hareketleri de iyi her ihtimale karşı idrar tahlili de istedi doktorum o da temiz çıktı doktor bi sorun görmedi muhtemelen önceki lekelenmelerim gibiydi
Günaydın anneler
Hem hastayım hem de hiçbir şeye vaktim olmayacak kadar yoğun geçiyor günlerim. Dün hiç bakamadım, herkesin keyfi yerindedir umarım.
Aynen canm ben 37 ye bile razıyımDun benimki de benzer şeyler yapınca acaba bu haftalarda hep mi boyle düşüncesi oluşmuştu bende 4 hafta daha sabretsin bebe de 38 i gorse yeter diyorum ben ilki de 38 de olmuştu Allah kolaylıklar versin inşallah canim biraz daha beklesinler
İnstagram dam takip etsene canım ben bi haftadır bakıyorum bez bize uygun olan en iyi indirimdiBizim dede aldı esime mesaj gitmiş 25ine kadar hergun belli urunlerde indirim var. Ayin 15inde başlamış haberimiz yok indirimlerden. Reflu yatağı indirimini kaçırmışım yoksa ondanda alacaktim
Çok sevindim gözün aydın canım icerde kalan eski kandir o. Rahatlamışsındır en azından
Hadi gozunaydin canm. Cift rahimden kaynakldir belki digerinde kanama vardi ya birikmiş eski bir kandır.
İkinizde iyi olmasına sevindim canım yat dinlen biraz belki de yorgunluktan oldu
Sağolun canlar ya eski biriken kandı ya da kendimi biraz yordum belki de neyse en azından iyi olduğunu öğrendim rahatladım hayırlısıyla şu Ocak ayını da atlatsam başka bişe istemiyorumOh çok şükür çok geçmiş oldun canım gözünaydın.
Kızlar 1 dilim börek yedim canım istedi seker 207 ya bu kadar da olmaz artık tarçınlı su yaptım içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?