2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Çok sevindim gözün aydın canım icerde kalan eski kandir o. Rahatlamışsındır en azından

Canm benimde 169 cikti kahvaltidan sonra yumurtalı ekmek portakal suyu ve peynir yemistim. Sanirim 3 gündür yedigim tatlilarin sonu 1 saat sonra gene olcucem. Ilk defa bu kadar yuksek cikti benim 160lari hic görmemiştim
portakal suyu şekerini çıkarmıştır canim. Ben portakal mandalinayida kestim 3 gündür biraz daha iyi çıkıyor seker değerlerim

Hadi gozunaydin canm. Cift rahimden kaynakldir belki digerinde kanama vardi ya birikmiş eski bir kandır.

İkinizde iyi olmasına sevindim canım yat dinlen biraz belki de yorgunluktan oldu

sekerden ceken arkadaslar Allah yardimciniz olsun vallahi. agzima ne alsam hep aklima geliyosunuz.ozellikle hamilelikte istedigini yiyebilmek nasil bir nimetmis meger.. sulecim ins senin de durumun daha iyiye gidiyordur.
yerken bir lokmada bizim yerimize ye canım:))Afiyet olsun yiyebilen yesin valla hamilelikte mahrum kalmak zor gercekten

Cidden indirim varmış bende molfixle başlıcam iki paket yenidoğan aldım bende
Bizim dede aldı esime mesaj gitmiş 25ine kadar hergun belli urunlerde indirim var. Ayin 15inde başlamış haberimiz yok indirimlerden. Reflu yatağı indirimini kaçırmışım yoksa ondanda alacaktim

Eklentiler

• 1545576495505-716174965.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 67

Oh çok şükür çok geçmiş oldun canım gözünaydın.

Günaydın anneler
Hem hastayım hem de hiçbir şeye vaktim olmayacak kadar yoğun geçiyor günlerim. Dün hiç bakamadım, herkesin keyfi yerindedir umarım.

Canım çok geçmiş olsun. Aman sıcak tut başını sinüzit fena hemde tam onun sevdiği havalardayız

Aynen canm ben 37 ye bile razıyım

Bizim dede aldı esime mesaj gitmiş 25ine kadar hergun belli urunlerde indirim var. Ayin 15inde başlamış haberimiz yok indirimlerden. Reflu yatağı indirimini kaçırmışım yoksa ondanda alacaktim
İnstagram dam takip etsene canım ben bi haftadır bakıyorum bez bize uygun olan en iyi indirimdi devamı olur inşallah

Çok sevindim gözün aydın canım icerde kalan eski kandir o. Rahatlamışsındır en azından

Hadi gozunaydin canm. Cift rahimden kaynakldir belki digerinde kanama vardi ya birikmiş eski bir kandır.

İkinizde iyi olmasına sevindim canım yat dinlen biraz belki de yorgunluktan oldu

Oh çok şükür çok geçmiş oldun canım gözünaydın.
Sağolun canlar ya eski biriken kandı ya da kendimi biraz yordum belki de neyse en azından iyi olduğunu öğrendim rahatladım hayırlısıyla şu Ocak ayını da atlatsam başka bişe istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…