2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
bende psikolojik olarak çok kötüyüm. nasıl yetişeceğim. annem yazın köye gitmek istiyor. ben çalışacağım. annemin bu isteği beni üzüyor. diğer taraftan kızım. resmen sanki bizi kaybedecekmiş gibi peşimizi bırakmıyor bizimle uyumaya başladı. geçen akşam ' siz kardeşimi seviceksiniz beni sevmiceksiniz' diye ağlama krizine girdi. ki kendisi gözümüzün nuru. ve çok fazla kardeş konusması yapmıyoruz. sıkıntılıyım stresliyim hiçç enerjim yok ama ayakta durmak zorundayım

Canım benim çok sevindim Allah bundan sonra sorunsuz kavuşmayı nasip etsin inşallah

Dogru cnm haklisin. 37 diyince bir heyecan yaptim ya
Zaten bu saatten sonra doktor degistirmem zor. Hayirlisi olsun hakkimizda insallah

Gelişimi iyi canım maşallah bebeğine gözün aydın parlaklıkta geçmiş. Hayırlısıyla gelsin bebişin
Ay inşallah canim inşallah cümlemiz hayırlısıyla kavuşalım sizinde şeker problemleriniz varmış bende ilk oğlumda şekerden çok çektim ama bunda çıkmadı inşallah az kaldı

Şekeri olanlara Allah kolaylık versin .Ben yükleme yaptırmadım evde ölçüm yaptığımda çıkmadı şekerim. Çok zormuş ama, şuan bile yemek çok yemeye başladım evdekiler korkuyor kilo alacağım diye

hay allah yaa, bu sefer evde olursun belki sende azıcık kaçamak yaparsın annenle? gebeliğin başında yanlış hatırlamıyosam kızını alıp gitmişti annen, bu sefer hep birlikte gidersiniz bence.

Orda odada direk doğum yaptırıyorlarmış onu biliyorum. Tek kişilikmiş. Zaten devlette epidural şansım olmadığı için özel tercih ettim biraz da
Birini doğurduysam bunu da dogurrum die düşünüyorm tedirginlik var tabikii ama hayırlısı inşallah ilkinden de kolay olur Rabbim hepimizi kolayca kurtarsın inşallah

kizlar ben cati kemigi agrisindan cok cekiyorum. bazi anlar boyle kitleniyorum resmen. asiri baski var ve gece donerken bildiginiz belimiz nasil citlar ya oyle citliyor. hatta caattt diye. ozellikle galiba 1 aydir falan yasiyorum,kendime inanamamistim ama dun artik oradan geldigine tam emin oldum. esim bile duydu neydi o belin miydi diye sordu. ama citladiktan pardon caatttladiktan( :) ) sonra bi sure rahatliyorum. gece gece arastirdm bile boyle seyler yasayan varmis az da olsa. bizde var mi acaba

Yok canım ya açılması ilerlememiş hiç bekliyorlar öyle kanaması olmuş sadece sancısı da gitmiş

kanama olmasa suniyi denerlerdi derdim kesin ama orda nasil tepki veriyorlar bilemiyorum. ins sag salim dogurur. o kdar cek bosa cek de zor. benim de ilerlemiyordu artik aksam suniye basladik oyle gitti 5 6 saatt. insanda moral kalmiyor valla ilerleme olmayinca

Benim de aynen catu kemigim çok agriyor. Bugun doktor bebek kanala dogru ilerlemiş dedi

hay allah yaa, bu sefer evde olursun belki sende azıcık kaçamak yaparsın annenle? gebeliğin başında yanlış hatırlamıyosam kızını alıp gitmişti annen, bu sefer hep birlikte gidersiniz bence.
evet yine alıp gideyim diyor da ben çalışıcam izinden sonra hemen dönücem işe. haziran başı işteyim. ücretsiz izin alamıcam sıkışırız çünkü. bebeyi napıcam soran yok

ben ben,çok zorluyor beni de doktor normal dedi nasıl normalse kemikler kırılıyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…