- 1 Kasım 2007
- 6.008
- 2.639
- 448
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #25.301
bende psikolojik olarak çok kötüyüm. nasıl yetişeceğim. annem yazın köye gitmek istiyor. ben çalışacağım. annemin bu isteği beni üzüyor. diğer taraftan kızım. resmen sanki bizi kaybedecekmiş gibi peşimizi bırakmıyor bizimle uyumaya başladı. geçen akşam ' siz kardeşimi seviceksiniz beni sevmiceksiniz' diye ağlama krizine girdi.valla bende ne olduğumu bilmiyorum şu ara, her şeye ağlayasım geliyor, kimse bana bulaşmasın modundayım (annem yemeğe çağırıyor ona bile gitmek istemiyorum öyle söyleyim)
çocuk doğunca ne olacak onu hiç bilmiyorum, şu ara önceliğim doğumu yapıp bir an önce kendimi toparlamak, sonrasında hem bebişe hem herkese yetişme çabasına düşeceğim sanırım.
Canım benim çok sevindim Allah bundan sonra sorunsuz kavuşmayı nasip etsin inşallahSelam kızlar bende doktordan çıktım 2.338 gr olmuş nst öğleden sonraya kaldı kan idrar aldı kalbinde parlaklık vardı geçmiş çok şükür Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Gene 2 hafta ondeydi simdi 1 hafta önde olmus demek.sekerim duzelmeye basladi diyerekten kendime morel vereyimNeden önemsemiyor aceba halla halla. Evet biraz tombik olmuş haftaya bemde 32+6 da gidicem benimki neler yapıyor
Dogru cnm haklisin. 37 diyince bir heyecan yaptim yaSelam kızlar
canım doğum sonrası hormonlar değiştiği için sütün de gelir korkma sen, süt illa 38'den sonra gelecek diye bi durum yok, hatta Allah korusun çok çok erken doğum ya da düşük yapanlarda bile süt geliyor.
bi de bence doktorun risk almak istemiyor, çok kafana takma sende, bebiş 1 hafta ilerideyse 37-38 farketmez çokta.
ayrıca 38'den sonra anne karnıyla dışarıda alınan kilo eşitmiş, 1 gün 1 haftaya bedel durumu 38'den sonrası için geçerli değil, bilgin olsun. o yüzden 38'den sonrası için direkt rahat doktorlar. senin de bebiş önde olduğundan doktorun 37 demiş olabilir, bir de eski dikişlerin çok gerilip sıkıntı yaratmadan halledelim diyedir belki de. bence doktoruna güvenmeye devam et.
Ay inşallah canim inşallah cümlemiz hayırlısıyla kavuşalım sizinde şeker problemleriniz varmış bende ilk oğlumda şekerden çok çektim ama bunda çıkmadı inşallah az kaldıGelişimi iyi canım maşallah bebeğinegözün aydın parlaklıkta geçmiş. Hayırlısıyla gelsin bebişin
Amin canım amin inşallah duam hep bu yönde hepimiz sağlıkla sihhatle kavusalim inşallahCanım benim çok sevindim Allah bundan sonra sorunsuz kavuşmayı nasip etsin inşallah
bende psikolojik olarak çok kötüyüm. nasıl yetişeceğim. annem yazın köye gitmek istiyor. ben çalışacağım. annemin bu isteği beni üzüyor. diğer taraftan kızım. resmen sanki bizi kaybedecekmiş gibi peşimizi bırakmıyor bizimle uyumaya başladı. geçen akşam ' siz kardeşimi seviceksiniz beni sevmiceksiniz' diye ağlama krizine girdi.ki kendisi gözümüzün nuru. ve çok fazla kardeş konusması yapmıyoruz. sıkıntılıyım stresliyim hiçç enerjim yok ama ayakta durmak zorundayım
Bende övgü aldim biraz temiz odalar falan sancı dogum odasi tek kisilik istersen yaninda bir bayan yakin olabiliyormus hemde evime yakin 15 dk da giderim marsaya gidiyordum once o 1 saat sürüyor hemen hemen.bende Adanadayim canım iyi diyorlar sehir hastanesine
Birini doğurduysam bunu da dogurrum die düşünüyorm tedirginlik var tabikii ama hayırlısı inşallah ilkinden de kolay olur Rabbim hepimizi kolayca kurtarsın inşallahOrda odada direk doğum yaptırıyorlarmış onu biliyorum. Tek kişilikmiş. Zaten devlette epidural şansım olmadığı için özel tercih ettim biraz da
Gozunaydin cnm kaç haftalik bebeğin?Selam kızlar bende doktordan çıktım 2.338 gr olmuş nst öğleden sonraya kaldı kan idrar aldı kalbinde parlaklık vardı geçmiş çok şükür Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Canm beklemedeyim işe geldim çalışıyorum cuma yı beklicem aksilik olmazsaCanım ne yptın .Ancak girebildim buraya haftasonu bakamıyorum pek.
Yok canım ya açılması ilerlememiş hiç bekliyorlar öyle kanaması olmuş sadece sancısı da gitmişKuzeyguneyy kuzenin naaptı doğum oldu mu?
Yok canım ya açılması ilerlememiş hiç bekliyorlar öyle kanaması olmuş sadece sancısı da gitmiş
Benim de aynen catu kemigim çok agriyor. Bugun doktor bebek kanala dogru ilerlemiş dedikizlar ben cati kemigi agrisindan cok cekiyorum. bazi anlar boyle kitleniyorum resmen. asiri baski var ve gece donerken bildiginiz belimiz nasil citlar ya oyle citliyor. hatta caattt diye. ozellikle galiba 1 aydir falan yasiyorum,kendime inanamamistim ama dun artik oradan geldigine tam emin oldum. esim bile duydu neydi o belin miydi diye sordu. ama citladiktan pardon caatttladiktan( :) ) sonra bi sure rahatliyorum. gece gece arastirdm bile boyle seyler yasayan varmis az da olsa. bizde var mi acaba
evet yine alıp gideyim diyor da ben çalışıcam izinden sonra hemen dönücem işe. haziran başı işteyim. ücretsiz izin alamıcam sıkışırız çünkü. bebeyi napıcam soran yokhay allah yaa, bu sefer evde olursun belki sende azıcık kaçamak yaparsın annenle? gebeliğin başında yanlış hatırlamıyosam kızını alıp gitmişti annen, bu sefer hep birlikte gidersiniz bence.
ben ben,çok zorluyor beni de doktor normal dedi nasıl normalse kemikler kırılıyor sankikizlar ben cati kemigi agrisindan cok cekiyorum. bazi anlar boyle kitleniyorum resmen. asiri baski var ve gece donerken bildiginiz belimiz nasil citlar ya oyle citliyor. hatta caattt diye. ozellikle galiba 1 aydir falan yasiyorum,kendime inanamamistim ama dun artik oradan geldigine tam emin oldum. esim bile duydu neydi o belin miydi diye sordu. ama citladiktan pardon caatttladiktan( :) ) sonra bi sure rahatliyorum. gece gece arastirdm bile boyle seyler yasayan varmis az da olsa. bizde var mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?