• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kizlar bugün o kadar güzel beslendm ki yoğurt süt yumurta badem ceviz o tarz yedim hep tek bir öğünde küçük yerli muz yedim. Simdi ölçüm yaptim 142 yani waffle yedigimde bile bu kadar olmamisti ya ben anlamiyorum artik cokta hareketli idim bugun yalniz biraz doktora stres yaptim ondan mi acaba.
Valla bende alamıyorum gerçekten neden?sabah domates peynir zeytin marul maydanoz 1 açık cay 1 küçük dilim esmer ekmek 1 saat sonra 165 akşam yarım kase çorba brokoli ve marul yedim 124 anlamış değilim gerçekten stres olmasada çok hareketli olsakta şeker yapacağını yapıyor
Evet kizlar aksm aclik 103 oldu tokluk 160 düşmüyor yedim bisede yok anlamadim bu sonuclara gore insulinmi. Olur sizce
Bilmiyorum canım drun ona karar verir en iyi

Valla kuzu artık bende anlamıyorum. Neye göre yükselip düşüyor bu şeker. Benimde sabahlrı tokluk son 1 haftadır 120-125 arası çıkıyor. Normalde 110 üstüne çıkmazdı. Diyet yaptığım halde. Afedersin dün sabah kreple sarelle yedim 122 çıktı bugün tamamen diyet yaptım 126 çıktı. Hiçbir şey anlamıyorum sinirim bozuldu artık.
Canım seninki bize göre çok iyi çıkıyor boşuna moralini bozma zaten seker yuklemndede birşey çıkmadı şükür çok düşünüp üzme bebişini canım

Valla kuzu artık bende anlamıyorum. Neye göre yükselip düşüyor bu şeker. Benimde sabahlrı tokluk son 1 haftadır 120-125 arası çıkıyor. Normalde 110 üstüne çıkmazdı. Diyet yaptığım halde. Afedersin dün sabah kreple sarelle yedim 122 çıktı bugün tamamen diyet yaptım 126 çıktı. Hiçbir şey anlamıyorum sinirim bozuldu artık.
Canim senin sonuclarin guzel şekerde yok.sende cok. Sukur takama kafana

Aynen hic sorma ac ac geziyorum ve kiloda almiyorum. Acim ya bildigin ve ac oldugum halde yüksek.buzdolabini aciyorum artik korkudan hicbir sey yiyesim gelmiyor..eskiden ninelerimiz 4 kilo cocuk doğururmus hiçte seker yokmus ya. Benim de sinirim bozuk ya yemek yapasim bile yok

Valla bende alamıyorum gerçekten neden?sabah domates peynir zeytin marul maydanoz 1 açık cay 1 küçük dilim esmer ekmek 1 saat sonra 165 akşam yarım kase çorba brokoli ve marul yedim 124 anlamış değilim gerçekten stres olmasada çok hareketli olsakta şeker yapacağını yapıyor

Bilmiyorum canım drun ona karar verir en iyi
Bu cihazlar mi bozuk ya anlamadim valla eger bozuksa cok üzülürüm gebelik gunlerimi zehir ettim resmen. bak dene sende az kan cekince daha düşük cikiyor cok kan olunca daha mi yüksek çıkıyor. Canim acayip pilav istiyor kac gündür yemiyorum ya valla aglicam artik sinirim cok bozuldu. Yemedigimde düşse gene bu kadar uzulmucem

Aynen hic sorma ac ac geziyorum ve kiloda almiyorum. Acim ya bildigin ve ac oldugum halde yüksek.buzdolabini aciyorum artik korkudan hicbir sey yiyesim gelmiyor..eskiden ninelerimiz 4 kilo cocuk doğururmus hiçte seker yokmus ya. Benim de sinirim bozuk ya yemek yapasim bile yok
Bende anlamadim ya ne olcak bu sekerr

Canm peki ilk gebeliginde bebek haftasi ilerde miydi kac kilo dogdu bebeğin ve sen toplam kac kilo alarak doguma girmistin? Yani aslinda sunu merak ediyorum nette gebelik sekeri ile ilguli o kadar karamsar yorumlar var ki ondan mersk ettim
Canim benim.gec döllenme oldu ilkinde 2hafta geride çıkıyordu sonraları haftasini yakaladı 2hafta önde çıktı ben 50yle hamile kaldım 68le doğuma girdim 36+6 da suyum geldi 2.930 gr doğurdum şükür hiç bir sıkıntıda olmadı internette yazılanları okuma bence canim

Hadi ya bemim hic öyle isteğim olmadı hatta canım hiç birşey istemedi turşu ve bir iki meyve hariç. Çok enteresan bende diyordum tatlı falanda canım istemiyor birşey çıkmaz diye öyle olmadı tabiki
Canim aletlerde yanlış çıkıyor bak benim babamda şeker hastası doktorun bana o zamanlar yazdığı aletle ölçüyorduk çok fark çıkıyordu bana iyisini verdim sana demişti başka aletlerle de bi bak istersen

Carsamba olsun gitcem bakalim. Ne dicek bu kadar dengesiz seker
Git bakalım sıkıntı olmaz işallab diyetle halledersin
Bu cihazlar mi bozuk ya anlamadim valla eger bozuksa cok üzülürüm gebelik gunlerimi zehir ettim resmen. bak dene sende az kan cekince daha düşük cikiyor cok kan olunca daha mi yüksek çıkıyor. Canim acayip pilav istiyor kac gündür yemiyorum ya valla aglicam artik sinirim cok bozuldu. Yemedigimde düşse gene bu kadar uzulmucem
Bende artık bozuk diyorum. Gecen şöyle birşey yaptım ilk kanla ölçtüm sonra silip sıktım çıkan kanla da ölçtüm 10 deger farklı çıktı düşün yani bende anlamış değilim

gebelik sekeri olan arkadaşlar, cnim aşırı derecede mandalina ve portakal çekiyor, hele sabahları bi susuyorum yememek için kendimi zor tutuyorum.şekersiz çay kahvaltida çok zor oluyir bazen kahvaltı bile yapmak istemiyirum.ama bebislere değer onlar iyi olsun da herşeye razıyım.

Arse82 Arse82 cnim benimde iki gündür söylediğin akintidan var.acile korktuğum için gitmedim doktoru mu aradim sordum.normal dedi bebeğin suyu su gibidir bacaklardan azar azar akar dedi.ama ne olur ne olmaz ve bi bakalim dedi.

Ama kızlar benim bebek iri işte bende ondan korkuyorum :KK43: oyyy ne bilim ya öyle böyle şu 8 haftayıda atlatsaydık sağlıkla
cnim senin söylediğin rakamlar mi yüksek? keşke her gebelik sekeri çıkanın senin olcumlerin gibi çıksaydı.ölçümler süper bebeginin iriligi kesinlikle sekerden değil

Back
X