• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar dün kontrole gittim bebişim haftasıyla uyumluymuş 1800 gram olmuş tosun paşa :) anlamadığım şey doktor bebeğin gözlerini gösterdi siyah dedi bu mümkünmü ultrasonda yeşil yada mavi görüncek değil ya :) saçma değilmi sizcede :KK70:
Renk pigmentlerinden dolayı bu haftalarda mavi olur die saniyordum

Aynen benimde 1 hafta ileri cikti. Ama ben hic kilo alamiyorum sende durum ne kilo aliyor musun? Bazi kisiler ay daha ne istiyon kilo almiyorsun diyo ama bebek kilo alinca ben almayinca bu iste bir tuaflik olusuyor sanki ben kilo veriyor gibiyim
bende şimdiye kadar sadece 3 kilo almışım cnm böyle olunca bebek te zayıf düşüncesi uyanıyo insanda ama öyle değil

Renk pigmentlerinden dolayı bu haftalarda mavi olur die saniyordum
zaten her bebek doğunca gözleri gece mavisi olurmuş cnm gözlerinde perde olduğu için zamanla kendi rengi ortaya çıkıyor ama bana ultrasonda gösterip siyah gözlü demesi saçma geldi zaten ultrasonda herşey siyah görünüyo :)

Kızlar dün kontrole gittim bebişim haftasıyla uyumluymuş 1800 gram olmuş tosun paşa :) anlamadığım şey doktor bebeğin gözlerini gösterdi siyah dedi bu mümkünmü ultrasonda yeşil yada mavi görüncek değil ya :) saçma değilmi sizcede :KK70:
Maşallah tosun paşaya uyumlu olması çok iyi. Sağlıkla gelsin kuzun. Saçmalamış ben ce suyun içinde zaten siyah görünür:))

Benimde çatı kemiğimde ağrı var hatta 20.haftalarda başlamıştı.bir ara geçti şimdi tekrar başladı. Çatı kemiği genişliyormuş, benimde belimden sesler geliyor yürürken ama kimse duymuyor benimkini:))) sanki eklem yeri çıkıp tekrar yerine giriyor gibi. Doktora söylemiyorum artık çünkü anlamıyor her şeyi magnezyum eksikliğine bağlıyor ama artık normale döndü kan değerlerim felan da daha iyi. Çekiyorum ağrıları öyle

kiz valla cat diye citliyor ya donerken. yani yasamasam derim.herhalde abartiyr,baska yerden geliyodur da o oyle saniyodur.cek cek mwcbur bitene kadar cekcez :/

çok değişikmiş canım, dr sordun mu peki normal mi sıkıntı olur mu diye

Ay canım ya yapacak birşey yok. Sen ye yerken bir lokmada bizim için ağzına at az kaldı zaten. Biriktiriyorum hepsini doğumdan sonra acısını çıkarıcam işallah
bunlara ne desen normal diyorlar :) nette de biseler okudum sanirm olabiliyormus demek ki

Suni için belirli bir açıklığa gelmesi gerekiyor diye biliyorum ama bakalım eve de göndermiyorlar devamlı hareket halinde hastanede takip ediyorlarmış

Eve de göndermiyorlar canım ne olacak böyle anlamadım valla kızın şimdiden psikolojisi bozulmuş sancı odasında bağırıp çağıranlardan :işsiz: suni sancı içinde belirli bir açıklığa ulaşması gerekiyor dimi 4 cm olması gerekiyordu galiba yanlış bilmiyorsam eğer

Canım su sızıntısı mı değil mi anlamak için özel pedleri var onların eczanelerde satılıyor diye biliyorum olmazsa bi doktoruna danış bakalım

Bende öyleyim canım hele dün akşam sol tarafım öyle bir şişti ki ağrı dağı gibi oldu valla :KK48:

ben 1 cm ile kalmistim aksama kadar. aksam da suniye baslamistik,yani ise yararsa 1 cm sonrasinda bile yarar.umarim iyi ilerliyodur her sey kuzen icin

Kızlar siz şeker çubuklarını ücretli mi alıyorsunuz ?. U Umutherzaman Y Yslysl
Daha hic almadim ama bitmek üzere alicam ucretli zaten almak. Esim de yapti ya arada yapma dedigim halde yok iste sekerin diyorum 1 ekmek yiyor seker gene 110 ne güzel. Ben olcunce o da özeniyor basim agriyor bir olceyim diyo ignede cubukta gidiyor bosuna. Zaten hamile olan o benden daha cok kilo aldi dogursamda lohusa psikolojisine girer eminim:KK53:

Kizlar bugün o kadar güzel beslendm ki yoğurt süt yumurta badem ceviz o tarz yedim hep tek bir öğünde küçük yerli muz yedim. Simdi ölçüm yaptim 142 yani waffle yedigimde bile bu kadar olmamisti ya ben anlamiyorum artik cokta hareketli idim bugun yalniz biraz doktora stres yaptim ondan mi acaba.

Selam arkadaşlar. Aklıma size sormak geldi. 2 gün önce kuaförde özel bölge sir ağda yaptırdım. Her zaman yaptırdığım yer ayda bir giderdim. Ama bu sefer baska sanki. 2 gün oldu çok acıyor yanıyor kızardı. Bebeğime aldıgım pişik kremini sürdüm. Bşraz faydası oldu sanki ama hala durum aynı. Başına gelen var mı
Canım bende bugün gittim kuaföre kız dedi ki gebelikten dolayı tüy yapısı değişiyor bi yer az çıkıp seyrekleşiyor e kız da işini yapacak sonuçta en küçük tüyü bile alıyım diye biraz uğraştıysa cildin tahriş olmuş olabilir

Kizlar bugün o kadar güzel beslendm ki yoğurt süt yumurta badem ceviz o tarz yedim hep tek bir öğünde küçük yerli muz yedim. Simdi ölçüm yaptim 142 yani waffle yedigimde bile bu kadar olmamisti ya ben anlamiyorum artik cokta hareketli idim bugun yalniz biraz doktora stres yaptim ondan mi acaba.

Valla kuzu artık bende anlamıyorum. Neye göre yükselip düşüyor bu şeker. Benimde sabahlrı tokluk son 1 haftadır 120-125 arası çıkıyor. Normalde 110 üstüne çıkmazdı. Diyet yaptığım halde. Afedersin dün sabah kreple sarelle yedim 122 çıktı bugün tamamen diyet yaptım 126 çıktı. Hiçbir şey anlamıyorum sinirim bozuldu artık.

Back
X