2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
canım yüksek değerlerin kaç çıkıyordu.bide ben sadece devlette üç paket aldım ama artık vermiyorlar ücretli alıyorum.

Sagol cnm cvplarin için. Peki sutun hemen gelmis miydi? Mama yiyince seni emdi mi? Birde canm bebegin gelisimi gebelik boyunca hep ilerde miydi? Bende artik ikinci kanla ölçüm yapayim hep ilk kanla ölçtüm

canım yüksek değerlerin kaç çıkıyordu.bide ben sadece devlette üç paket aldım ama artık vermiyorlar ücretli alıyorum.
Valla çok oldu net hatırlamıyorum(Kızım 9.5 yaşında) ama açlıklar 150 160 çıkıyordu hatta bana diyet denemeye gerek yok düşmez demişlerdi. Şimdi de 75 gr yükleme biraz yüksek çıktı diyetle düşürdük ama 1 ay sonra kontrole gittiğimde açlık kan sekerlerimi yüksek gördü endokrin doktoru 100 110 arası çıkıyordu tokluklar normaldi. Bu yüzden gece insülini başlayalım dedi. 2 haftadır geceleri insulin yapıyorum açıklarda iyi çıkıyor şükür

Sagol cnm cvplarin için. Peki sutun hemen gelmis miydi? Mama yiyince seni emdi mi? Birde canm bebegin gelisimi gebelik boyunca hep ilerde miydi? Bende artik ikinci kanla ölçüm yapayim hep ilk kanla ölçtüm
Sütüm hamile iken gelmişti benim. Şimdi bazı arkadaşlarda diyor ya sütüm geldi diye benim de öyle olmuştu. Mama çok verilmedi zaten 2 sefer filan. Sonra emdi. Hep ilerdeydi. Şimdi de 1 hafta ilerde ama doktor bana bakıp sende pek küçük sayılmazsın dedi

Biz baba ile küçük olunca buyuk oglumda küçük olunca iri gitmesinden tirstim simdi tokluk sekerimi ölçtüm ikinci kanla 109 cikti. 50 mglik yuklemede de 148 cikmisti doktor cok onemsemedi sonra dedi.arada ölç dikkat et. Bende annem seker hastasi diye tabi korktum biraz. Hayırlısı bakalim saglikli olsunlar da ins

Çok iyi çıkmış tokluk kan şekeri

Öğretmen arkadaşlara bi sorum olcak perşembe 32+1de çalışabilir raporu almaya gitcem,ama doktor derseki çalışamazsin bebiş küçük yat dinlen 3haftalik heyet raporu alıp ,doğum iznini yine 37.haftada baslatabiliyomuyum,heyet raporu alınca son 3hafta için ve 2.donem icin ücretli başlayabiliyor mu yerime

Canm bende tam bugun 32+1 de çalışabilir raporu aldim 2 hafta sonra 34+1 de calisamaz alip okula gitmicem artik son 2 haftam yani aslinda doktor calisma dedo ama yilbasi tatili var falan dedim ikna ettim aslinda carsamba cikicaktim izne ama ne zaman çalışabilir raporu alirsan o gün izne ayriliyormusun ve 3 gun uzeri rapor aldiginda sgk ya islendiginde iznin baslamis oluyormus devlet diyormus ki eger calismicak izne ciksin yani heyet raporu olmaz cnm direkt 32 de calisamaz alirsin yerine ucretli gelir zaten doğum iznin bitince heyet alirsin. Heyeti nerden alicaksin bu arada heyet icin almak zor diyorlar artik bu arada heyet aldigin zaman ucretli gelir

Ne bilim riskli hamilelik diye 3 hafta heyet raporu verir mi ki doktorum dedim?yoksa doğum izni Nisan ortası bitiyor sanki napicaz ondan sonra

Kızlar şeker olunca iştah çokmu açık oluyo dr banada tokluk şekerini ölçtür dedi kafam takıldı ya bi belırtısı var mı gebelıkde şekerın çıkmasının

Ne bilim riskli hamilelik diye 3 hafta heyet raporu verir mi ki doktorum dedim?yoksa doğum izni Nisan ortası bitiyor sanki napicaz ondan sonra
Heyet raporu 32 haftaliktan önce verilseydi mesela 29.haftanda olurdu ama 32de verilmez cnm riskli.ise calisamaz al izne cik diyorlar sistem bu 5 günlük rapor bile alamazsin izninden duser dedi bugunku kiz bana. Benim iznim 29 nisanda bitiyor artik 10 +10 rapor alirim 3 tane de 5 gunluk aldin mi yetiyor. Zaten haziran ilk haftasi tamamen ramazan bayrami

doğum öncesi heyet raporu alırsan doğum sonrasına saydıramazsın canım doktorun dinlenmesi isterse direk doğum öncesi rapor al bebisten kıymetli değil ya doğum sonrası da 40 gün tek hekim raporu belki özel hastaneden heyet raporu ile donemi kapatırsın

Kızlar şeker olunca iştah çokmu açık oluyo dr banada tokluk şekerini ölçtür dedi kafam takıldı ya bi belırtısı var mı gebelıkde şekerın çıkmasının
Bebeğin ilerde gitmesi agzinda kuruluk yemekten sonra bas agrisi uyku hali cok cabuk acikma caninin tatli istemesi cok idrara cikma bendeki belirtiler buydu. Sen şeker ölçümü yaptirmadin mi

Bebeğin ilerde gitmesi agzinda kuruluk yemekten sonra bas agrisi uyku hali cok cabuk acikma caninin tatli istemesi cok idrara cikma bendeki belirtiler buydu. Sen şeker ölçümü yaptirmadin mi
Açlık tokluk baktırdı 80 lerde çıktı ıkısıde halsızlık uyku hali hep var tatlı arada istıyorum Bebek 1 hafta öndeydi şimdi ıkı haftaya çıkmış sanırım ondan suphelendı bu ay hiç kılo almamışım ben

Ayni ben bende hiç kilo almamisim bebek önden gidiyor. Gebelik sekeri de ilk gebelikte hic görmedim bilmedim bu gebelikte basima geldi Allahtan sadece gebelikte normalde seker hastasi olanlara Allah sabir versin inşallah

Ayni ben bende hiç kilo almamisim bebek önden gidiyor. Gebelik sekeri de ilk gebelikte hic görmedim bilmedim bu gebelikte basima geldi Allahtan sadece gebelikte normalde seker hastasi olanlara Allah sabir versin inşallah
Amin cnm benımde ilk gebelıkde çıkmamıstı oğlum hep gerıden gelıyordu yarın bı gıdıp baktırayım en iyisi valla kafam takıldı ama bı sorun olsa yuksek çıkmazmıydı ya kanda açlık tokluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…