- 8 Aralık 2014
- 1.735
- 2.292
- 333
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #25.481
Sıkıntı olmaz inşallah canım . Aksi durumda gidersin hemen.Canm beklemedeyim işe geldim çalışıyorum cuma yı beklicem aksilik olmazsa
Erken oluyor canım. 32+0 da gitmen gerekiyor.Kızlar merhaba nasılsınız ben çarşamba gunu kontrole gitcem 31+2 oluyorum çalışabılir raporu alsam bi sorun olmaz heralde
Günaydın canım. Hay Allah aksilik olmuş. Benim bağışıklıım olmadığı için çok sevsemde yaklaşamıyoum. Aşıdan emin olmadığım sürece yaklaşmıyorum . Çok geçmiş olsun sanmıyorum bişey çıkacağını .Kızlar sabah sabah başıma bela aradım valla ölcem sinirimden.
Okula girerken öğrenciler bahçede kedi seviyordu, ben de çok severim kedileri. Az seveyim dedim kafasından, patisini bir savurdu, elimin üstünü sağlam yırttı
3 tırnak izi bir tane de güzel yaram oldu. Anında kanamaya başladı zaten. Hemen sabunla yıkadım, kolonya döktüm üstüne falan ama içim rahatsız biraz. Fotoğrafını çektim doktoruma yollicam saat 10 olsun diye bekliyorum. Toksoplazmadan ziyade kuduzdan korkuyorum. Canım sıkıldı ya.
Bakalım doktor ne diyecek. Bugün zaten gidecektim boğazım için doktora, hazır gitmişken aşı neyim gerekiyorsa yaptırayım bari.
Dertsiz başına dert aramak böyle oluyor işte
Siz siz olun sokak kedilerinden uzak durun, benim gibi başınıza iş açmayın.
Bu yazdıklarında sık idrara çıkma hariç hepsı var cnm ama benim açlık tokluk 80 çıktı olsaydı çıkmazmıydıBende iştahsızlık, ateş basması uyku halsizlik hali sık idrara çıkma var canım. Senin ne sıkıntın var
Geçmiş olsun cnm tetanoz aşısı vurulmusmuydun bi sıkıntı olmaz inşKızlar sabah sabah başıma bela aradım valla ölcem sinirimden.
Okula girerken öğrenciler bahçede kedi seviyordu, ben de çok severim kedileri. Az seveyim dedim kafasından, patisini bir savurdu, elimin üstünü sağlam yırttı
3 tırnak izi bir tane de güzel yaram oldu. Anında kanamaya başladı zaten. Hemen sabunla yıkadım, kolonya döktüm üstüne falan ama içim rahatsız biraz. Fotoğrafını çektim doktoruma yollicam saat 10 olsun diye bekliyorum. Toksoplazmadan ziyade kuduzdan korkuyorum. Canım sıkıldı ya.
Bakalım doktor ne diyecek. Bugün zaten gidecektim boğazım için doktora, hazır gitmişken aşı neyim gerekiyorsa yaptırayım bari.
Seker olsa cikardi cnm 50lik yuklemede ama gene de gebelikte hormonlardan kaynakli seker yukselebiliyor ondan dikkat etmek gerekir. Ben ilk oglumda cok guzel beslenmiştim normal dogurcam bebek iri olmasin diye bir caba sarfetmistim simdi nasil olsa sezeryan diye saldim kendimi basta ondan seker cıktı. Ama bebegin önden gitmesi ve diger belirtiler normalde olabilir cnm sekerle ilgisi olmayabilir.Canım bende 50lik yükletti doktor çıkmadı şeker. Ama sanki bu saydıkların bende var bebiş haftasına göre 1 hafta önde. Doktor normal dedi. Sık idrara çıkıyorum. Çok tatlı yiyorum ama sanki arsızlıgımdan. Evde saat 12 oldu mu illa öğle yemeği yicem. Dün dışarıdayım 2 de yedim yemek ve canım istemedi. Sanki ben yemek için zorluyorum kendimi. Eve abur cubur almıcam. Yoksa kendimi frenleyemiyorum. Yani demem o ki başta şeker çıkmayıp ta şimdi çıkar mı o kader yediklerim den sonra. Sanırım şeker çıkmayınca fazla abandım. Birde ben hep diyet yapan biri oldum. Hep kendimi az yemege şartlandırırdım. Hamile kalınca nasılsa hamileyim iki canlıyım diye umursamıyorum sanırım. Ama 13 kilo aldım 32. Haftamızdayız
Canm kediyi gözden kacirmayin en azindan 3 doz asi olursun kediyi kaybedersen 5 doz olman gerek. Hamileyken de yapiliyor asi bebeklere bile guvenle yapılıyor. Ama zaten sabunla yikaman bile yuzde 99 korur kuduzdan ama tabi yüzde 1 de ihmal edilcek bir sey degil. Benim oğlumu kedi tirmalamisti ve kedi kactigi icin 5 doz olmak zorunda kalmıştı. 3 doz yapiliyor eger hayvan takip ediliyor kuduzdan ölmüyorsa baska doz yapilmiyorKızlar sabah sabah başıma bela aradım valla ölcem sinirimden.
Aynen canm bende öyle düşündüm.Sıkıntı olmaz inşallah canım . Aksi durumda gidersin hemen.
CANIM ben uzaktan seviyorum kedileri benden uzak olsun da onlar yuzunden kasıntı cok cektım yaklaşmadıgım haldeKızlar sabah sabah başıma bela aradım valla ölcem sinirimden.
Ben kedi sevmem üniversitedeyken benzer birşey başıma gelmişti o günden beri kedilere yaklaşmıyorum. Dişlerini geçirmediyse hiç birşey olmaz canım strese girme. Bir dahada yaklaşmazsın benim gibi kediye köpeğeKızlar sabah sabah başıma bela aradım valla ölcem sinirimden.
olsaydı çıkardı canım strese sokma boşuna kendini herkeste olmuyor tokluğu kaç saat sonra olçmüştünBu yazdıklarında sık idrara çıkma hariç hepsı var cnm ama benim açlık tokluk 80 çıktı olsaydı çıkmazmıydı
2 saat cnmolsaydı çıkardı canım strese sokma boşuna kendini herkeste olmuyor tokluğu kaç saat sonra olçmüştün
Günaydın canım. Hay Allah aksilik olmuş. Benim bağışıklıım olmadığı için çok sevsemde yaklaşamıyoum. Aşıdan emin olmadığım sürece yaklaşmıyorum . Çok geçmiş olsun sanmıyorum bişey çıkacağını .
Geçmiş olsun cnm tetanoz aşısı vurulmusmuydun bi sıkıntı olmaz inş
Canm kediyi gözden kacirmayin en azindan 3 doz asi olursun kediyi kaybedersen 5 doz olman gerek. Hamileyken de yapiliyor asi bebeklere bile guvenle yapılıyor. Ama zaten sabunla yikaman bile yuzde 99 korur kuduzdan ama tabi yüzde 1 de ihmal edilcek bir sey degil. Benim oğlumu kedi tirmalamisti ve kedi kactigi icin 5 doz olmak zorunda kalmıştı. 3 doz yapiliyor eger hayvan takip ediliyor kuduzdan ölmüyorsa baska doz yapilmiyor
olabilir canım sonuçta o da şeker. Benimde açlık 88 tokluğu ölçünce yazarımsabah açlık 95 tokluk 113 oldu kızlar bu sabah tam bugday ekmeği yemedim odamı arttırıyo acaba bilemedim
Hiç bir sıkıntın yok canım şekerle alâkalı. Hiç aklına bile getirme.Kendinş rahatsız hissediyorsan tansiyonuna bak birde2 saat cnm
Strese girmeyin biraz titiz galiba dr gözlem altında tutmak istemiştir. Kaç haftalık kuzenin canım@engteacher86 ay canım sorma ya 1 cm açıklıkla dünden beri hastanede kız dedim bu çocuk gelmez eve git diye çünkü açılması ilerlemiyor düzenli sancısı da yok suyu da gelmemiş boşuna bekliyorsunuz dedim bir de doktorda göndermemiş eve kanaması olduğu için ama çok az bir kanaması olmuş bence nişan belirtisiydi gerçi haftası da tam dolmamış bebeğin geleceği yok yani anlamadım ne olacak böyle doktor bizim kuzen hariç 4 kişiye suni vermiş bizimkini bekletmiş sana veremem demiş hayır veremiyorsun haftasına da var suyu da gelmemiş açılması da ilerlemiyor düzenli sancısı da yok bırakta eve gitsin bari dimi valla dünden beri bende stres oldum burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?