2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Günaydın canım. Hay Allah aksilik olmuş. Benim bağışıklıım olmadığı için çok sevsemde yaklaşamıyoum. Aşıdan emin olmadığım sürece yaklaşmıyorum . Çok geçmiş olsun sanmıyorum bişey çıkacağını .

Geçmiş olsun cnm tetanoz aşısı vurulmusmuydun bi sıkıntı olmaz inş

Seker olsa cikardi cnm 50lik yuklemede ama gene de gebelikte hormonlardan kaynakli seker yukselebiliyor ondan dikkat etmek gerekir. Ben ilk oglumda cok guzel beslenmiştim normal dogurcam bebek iri olmasin diye bir caba sarfetmistim simdi nasil olsa sezeryan diye saldim kendimi basta ondan seker cıktı. Ama bebegin önden gitmesi ve diger belirtiler normalde olabilir cnm sekerle ilgisi olmayabilir.

Canm kediyi gözden kacirmayin en azindan 3 doz asi olursun kediyi kaybedersen 5 doz olman gerek. Hamileyken de yapiliyor asi bebeklere bile guvenle yapılıyor. Ama zaten sabunla yikaman bile yuzde 99 korur kuduzdan ama tabi yüzde 1 de ihmal edilcek bir sey degil. Benim oğlumu kedi tirmalamisti ve kedi kactigi icin 5 doz olmak zorunda kalmıştı. 3 doz yapiliyor eger hayvan takip ediliyor kuduzdan ölmüyorsa baska doz yapilmiyor

CANIM ben uzaktan seviyorum kedileri benden uzak olsun da onlar yuzunden kasıntı cok cektım yaklaşmadıgım halde

Ben kedi sevmem üniversitedeyken benzer birşey başıma gelmişti o günden beri kedilere yaklaşmıyorum. Dişlerini geçirmediyse hiç birşey olmaz canım strese girme. Bir dahada yaklaşmazsın benim gibi kediye köpeğe

@engteacher86 ay canım sorma ya 1 cm açıklıkla dünden beri hastanede kız dedim bu çocuk gelmez eve git diye çünkü açılması ilerlemiyor düzenli sancısı da yok suyu da gelmemiş boşuna bekliyorsunuz dedim bir de doktorda göndermemiş eve kanaması olduğu için ama çok az bir kanaması olmuş bence nişan belirtisiydi gerçi haftası da tam dolmamış bebeğin geleceği yok yani anlamadım ne olacak böyle doktor bizim kuzen hariç 4 kişiye suni vermiş bizimkini bekletmiş sana veremem demiş hayır veremiyorsun haftasına da var suyu da gelmemiş açılması da ilerlemiyor düzenli sancısı da yok bırakta eve gitsin bari dimi valla dünden beri bende stres oldum burada

Geçmiş olsun cnm tetanoz aşısı vurulmusmuydun bi sıkıntı olmaz inş

Sağolun kızlar. Tetanoz yaptırmıştım. Kuduz olduğunu hiç sanmıyorum kedinin, okul bahçesinde sürekli, çocuklar falan seviyor ama işte benim başıma gelecek varmış Doktoruma yazcam şimdi bakalım ne diyecek.

Strese girmeyin biraz titiz galiba dr gözlem altında tutmak istemiştir. Kaç haftalık kuzenin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…