- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #25.461
Çalışabilir raporu aldıktan sonra mı rapor alırsak doğum izni başlamış oluyor. Ben 34. Haftadayım. 2 hafta önce Çalışabilir raporu aldım. Ama 3 gündür düşmeyen ateşim var. Sinüzit oldum. Aile hekimi 5 günlük rapor verdi. Şimdi benim çalışabilir raporum bozuldu muCanm bende tam bugun 32+1 de çalışabilir raporu aldim 2 hafta sonra 34+1 de calisamaz alip okula gitmicem artik son 2 haftam yani aslinda doktor calisma dedo ama yilbasi tatili var falan dedim ikna ettim aslinda carsamba cikicaktim izne ama ne zaman çalışabilir raporu alirsan o gün izne ayriliyormusun ve 3 gun uzeri rapor aldiginda sgk ya islendiginde iznin baslamis oluyormus devlet diyormus ki eger calismicak izne ciksin yani heyet raporu olmaz cnm direkt 32 de calisamaz alirsin yerine ucretli gelir zaten doğum iznin bitince heyet alirsin. Heyeti nerden alicaksin bu arada heyet icin almak zor diyorlar artik bu arada heyet aldigin zaman ucretli gelir
FL ölçümünü yaz canım ben hesaplayayımKızlar bebeğin fl boyu nasıl 7ile çarpılıp hesapliyirs7nuz? Hesabim baya tuhaf cikti
Valla cnm illa bebek haftasinda ilerde diye seker çıkacak diye bir kural yok ki olsaydi cikardi bence sende yok kafana hic takma. Ama tabi seker olsa da olmasa da sekere ekmege hamur isine cok yuklenmemek gerekAmin cnm benımde ilk gebelıkde çıkmamıstı oğlum hep gerıden gelıyordu yarın bı gıdıp baktırayım en iyisi valla kafam takıldı ama bı sorun olsa yuksek çıkmazmıydı ya kanda açlık tokluk
Bugun calisabilir raporu aldigim yerdeki kiz öyle dedi bende alayim saglik ocagindan diye dusunuyordum 2 gun al alacaksan dedi 2 den sonrakiler sgk ya bildiriliyormus biraz da idareye bagli sgk ya bildirirlerse izninden dusuyormus 3 gun ve üstüÇalışabilir raporu aldıktan sonra mı rapor alırsak doğum izni başlamış oluyor. Ben 34. Haftadayım. 2 hafta önce Çalışabilir raporu aldım. Ama 3 gündür düşmeyen ateşim var. Sinüzit oldum. Aile hekimi 5 günlük rapor verdi. Şimdi benim çalışabilir raporum bozuldu mu
Ilk kani silip ikinci kanla olcmek dogru canimDogrusu ne acaba cnm ilk kanla mi olcmek silip ikinci kanla mi ölçmek?10 farkta cok ya
Bende iştahsızlık, ateş basması uyku halsizlik hali sık idrara çıkma var canım. Senin ne sıkıntın varKızlar şeker olunca iştah çokmu açık oluyo dr banada tokluk şekerini ölçtür dedi kafam takıldı ya bi belırtısı var mı gebelıkde şekerın çıkmasının
35haftalik Cnim.ama doktorum o hesap gerçek değil dedi.FL ölçümünü yaz canım ben hesaplayayım
ogretmenlerde durum farklimi bilmiyorum ama hemsire arkadaşlarım kadin dogumdan calisabilir raporu aldiktan sonra her hangi bir bolumden ornek veriyorum beyin cerrahi vs onlardan rapor alıyorlardı gebelikle alakasi olmayan boyun fitigi eklem agrisi vs bu şekilde dogum sonrasina aktariyorlardi izinleriniÖğretmen arkadaşlara bi sorum olcak perşembe 32+1de çalışabilir raporu almaya gitcem,ama doktor derseki çalışamazsin bebiş küçük yat dinlen 3haftalik heyet raporu alıp ,doğum iznini yine 37.haftada baslatabiliyomuyum,heyet raporu alınca son 3hafta için ve 2.donem icin ücretli başlayabiliyor mu yerime
Sağlık ocağında kaydın varsa onlar sağlık bakanlığına iletiyorlar zaten doktorun 31+2 de yazsa bile normal başlama zamanı ne ise o zamana otomatik atıyor tarihi ben erken gitmiştim ama 32 de başlattıKızlar merhaba nasılsınız ben çarşamba gunu kontrole gitcem 31+2 oluyorum çalışabılir raporu alsam bi sorun olmaz heralde
Öğretmen arkadaşlara bi sorum olcak perşembe 32+1de çalışabilir raporu almaya gitcem,ama doktor derseki çalışamazsin bebiş küçük yat dinlen 3haftalik heyet raporu alıp ,doğum iznini yine 37.haftada baslatabiliyomuyum,heyet raporu alınca son 3hafta için ve 2.donem icin ücretli başlayabiliyor mu yerime
Çalışabilir raporu aldıktan sonra mı rapor alırsak doğum izni başlamış oluyor. Ben 34. Haftadayım. 2 hafta önce Çalışabilir raporu aldım. Ama 3 gündür düşmeyen ateşim var. Sinüzit oldum. Aile hekimi 5 günlük rapor verdi. Şimdi benim çalışabilir raporum bozuldu mu
Teşekkür ederim bende bir araştırayımBugun calisabilir raporu aldigim yerdeki kiz öyle dedi bende alayim saglik ocagindan diye dusunuyordum 2 gun al alacaksan dedi 2 den sonrakiler sgk ya bildiriliyormus biraz da idareye bagli sgk ya bildirirlerse izninden dusuyormus 3 gun ve üstü
Olabilir canım ama bu kadar hassas olacagı aklıma gelmemişti. Dün akşam buz koydum az daha iyi oldu sanki ama geçmedi.Basıma gelmedi ben kendim yapmaya çalışıyorum evde ama doğum yaklaştıkça bölge hassaslasiyor ondan olabilir belki
Amin inşallah bir avazda inşallahRabbim kolayca kurtarsın bizi de bebeklerimizi de inşallah :)
Valla öyle yapıcam. Ceksem Ceksem 1 gün cekicem ama gelecek bebişÖyle mi dersin insan gene tereddüt ediyor canım ya:))
Kesinlikle tahriş oldu. Bi dahakine cok korkuyorum. Buz koydum akşam biraz daha iyiyimCanım bende bugün gittim kuaföre kız dedi ki gebelikten dolayı tüy yapısı değişiyor bi yer az çıkıp seyrekleşiyor e kız da işini yapacak sonuçta en küçük tüyü bile alıyım diye biraz uğraştıysa cildin tahriş olmuş olabilir
Canım bende 50lik yükletti doktor çıkmadı şeker. Ama sanki bu saydıkların bende var bebiş haftasına göre 1 hafta önde. Doktor normal dedi. Sık idrara çıkıyorum. Çok tatlı yiyorum ama sanki arsızlıgımdan. Evde saat 12 oldu mu illa öğle yemeği yicem. Dün dışarıdayım 2 de yedim yemek ve canım istemedi. Sanki ben yemek için zorluyorum kendimi. Eve abur cubur almıcam. Yoksa kendimi frenleyemiyorum. Yani demem o ki başta şeker çıkmayıp ta şimdi çıkar mı o kader yediklerim den sonra. Sanırım şeker çıkmayınca fazla abandım. Birde ben hep diyet yapan biri oldum. Hep kendimi az yemege şartlandırırdım. Hamile kalınca nasılsa hamileyim iki canlıyım diye umursamıyorum sanırım. Ama 13 kilo aldım 32. HaftamızdayızBebeğin ilerde gitmesi agzinda kuruluk yemekten sonra bas agrisi uyku hali cok cabuk acikma caninin tatli istemesi cok idrara cikma bendeki belirtiler buydu. Sen şeker ölçümü yaptirmadin mi
arkadaşlar yatak hususunda yardımlarınızı rica ediyorum.. kim nereden nasıl bir karyola aldı? ( illa karyola değil anne yanı park yatak beşik vb alanlar için de soruyorum)
en önemlisi de aldığınız karyola/ park yatak / anne yanı vb içine koyduğunuz yatağı nereden nasıl özellikte bir şey aldınız?
arkadaşlar yatak hususunda yardımlarınızı rica ediyorum.. kim nereden nasıl bir karyola aldı? ( illa karyola değil anne yanı park yatak beşik vb alanlar için de soruyorum)
en önemlisi de aldığınız karyola/ park yatak / anne yanı vb içine koyduğunuz yatağı nereden nasıl özellikte bir şey aldınız?
aaa çok güzel tsedüf olur:)Bakalim cnm bekletmeyebilir sanki 2 hafta sonra gel gün verebiliriz demisti cunku artık hayirlisi 25ocakda olabilir kizimla gunleri ayni olsun bari
oh oh yanlız değilim17 kiloyla hemen peşindeyim canım.Doğumdan sonra vericez inşallah artık yapacak bişi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?