- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #25.581
işallah tek temennimiz onların iyi olmasıevwt ya hepimiz buaralar çok iyi durumda değiliz sanki,inşallah büyümüşlerdir canm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işallah tek temennimiz onların iyi olmasıevwt ya hepimiz buaralar çok iyi durumda değiliz sanki,inşallah büyümüşlerdir canm
Tam olarak aynıyız canım:))) Benimkide tatlılıkla laf sokuyor işte. Eşim uzaklaşmasın diye kesin yani:)) açık sözlü olduğum için neyse onu söyleyeceğimi nildiği için korkuyor bizimkide:)) kuruyorlardır canım bunlar kafada, en mantıklısı gülüp geçmek üzülmeye değmezAhahahah sende kendimi görüyorum yaaa :)) benimkide öyle diyo gelin kaynanaya bakmak zorunda değil ama onun insanlığına kalmış :))
Benimki bence benden zerre haz almıyo o zihninde şimdi düşünüyosur ben bu geline kötü davranırsam oğlum gün boyu işte bu gelin beni öldürür ondan korkuyodur benden :))) kapı çalınca çingene sanan balkona bile korkudan çıkmayan bir insan bence bunuda düşünür :))))
Adet sancısi yok cok şükür ama agrı yapiyo enfeksiyon dan kaynaklı galiba o da tehlikeli olabiliyormuşKasilma bende hep var canm onemli olan adet agrisi gibi bir agri mi doktor bana oyle demisti
Kullaniyodum son 1 haftadir enfeksiyon icin kullandigim ilaclardan dolayi almadim günlük bebek gobegimin ustunde toplaniyor dr a gitmeden rahat edemiycem galiba ...dr da çağırmıştı zatenCanım magnezyum kullanıyor musun ? Ben magnezyum diasporal kullanıyorum çok iyi geliyor. Kasılma nasıl bir şey çok iyi bilmiyorum ama doktorunla paylaş belki progesteron verir kasılmalar için . Kramplarada magnezyum iyi geliyor. Bana başlarda magvital diye bir şey vermişti hiçbir işe yaramadı kıramplar artarak devam etti. Magnezyum diasporal toz şase hemen etki etti valla .
Ayy insallah canim yaa eeken gelmesin ler bu son haftalar ne stresli imiş kendimi degil bebegi düşünüp stres oluyorumcanım ara ara oluyor ama uzın süreli değil dün mesela 1 saat falan sürdü nefesim kesildi yürüyemedim resmen ama seninki sürekli anladığım kadrıyla. Umarım erken gelmez kuzucuk zamanını bekler
Bebek sıkıştırıyor ya ondan da olabilir turk.kahvesini gunde 1 fincan iciyosan bisey yapmaz ama bilemedim yine deKizlar carpinti yasayan var mi aranizda? Boğazımda hissediyorum kalp atisimi acaba turk kahvesini icmesem mi o mu yapiyor?
Bende mg mu 1.haftadir kullanmiyodum hemen gidip iceyim.bariKasılma bi yerde bebeğin toplanıp sertleşmesi ise magnezyum kullanmadan öne çok fazla yaşıyordum ama şimdi günde birkaç defa oluyor
Kızlar siz gebelik sekeri ile ugrasiyosunuz bende kasilma ve kramplarla acayip canim sıkkın nolur erken gelmesin 6 hafta daha dayansın yarin tekrar dr a gidicem nst ye girerim muhtemelen bi tekrar test falan yapariz dedi dr sizde de kasilma var mı?
Kizlar yazilarinlari okudum etiketleme yapamiyorum ama Allah sabir versi. Hem hamilelik hem kayinvalideye bakiyosunuz ustune sekerin cikmasi normal bence
Galiba benimde yetiyor ozaman haftaya ciksam Nisan 19 da bitiyor 16 hafta 40 gün rapor alsam haziran 14 te bitiyo anladığım kadariyla.seminer dönemi kalıyo bî tekHeyet raporu 32 haftaliktan önce verilseydi mesela 29.haftanda olurdu ama 32de verilmez cnm riskli.ise calisamaz al izne cik diyorlar sistem bu 5 günlük rapor bile alamazsin izninden duser dedi bugunku kiz bana. Benim iznim 29 nisanda bitiyor artik 10 +10 rapor alirim 3 tane de 5 gunluk aldin mi yetiyor. Zaten haziran ilk haftasi tamamen ramazan bayrami
Aslinda hic pimpirikli bi tip degilimdir aslinda hic kafaya takmaz dim da enfeksiyon la sanci olumca korkmadik degil belki de normal biseydir bu insallah da oyledirValla bu ara bende de kasılma ve adet ağrısı gibi ağrı var, sanırım son haftalara girdiğimizin belirtisi. Artık rahatsızlık verecek ki doğurup kurtulalım diye Doğumu dört gözle beklicez :)
Evet gunde bir fincan iciyorum onu da icmesem uyurum ama bundan sonra gün aşırı icicem artik. Enfeksiyonun gecmistir canm insallah antibiyotik iciyon zaten hic stres yapma erken gelmez insallah antibiyotik icmeseydin ama gelebilirdi sen tedbirini aldin insallah zamaninda saglikla gelirlerAdet sancısi yok cok şükür ama agrı yapiyo enfeksiyon dan kaynaklı galiba o da tehlikeli olabiliyormuş
Kullaniyodum son 1 haftadir enfeksiyon icin kullandigim ilaclardan dolayi almadim günlük bebek gobegimin ustunde toplaniyor dr a gitmeden rahat edemiycem galiba ...dr da çağırmıştı zaten
Ayy insallah canim yaa eeken gelmesin ler bu son haftalar ne stresli imiş kendimi degil bebegi düşünüp stres oluyorum
Bebek sıkıştırıyor ya ondan da olabilir turk.kahvesini gunde 1 fincan iciyosan bisey yapmaz ama bilemedim yine de
Bende mg mu 1.haftadir kullanmiyodum hemen gidip iceyim.bari
Seminerde de bebekle gideriz canm ne yapalim hatta okulun son haftasi ogrenci gelmiyor bebekle gelebilirsin dedi mudur erken birakir hatta beni öğrenci olmadigi icin. Eylul de ne yapmayi dusunuyorsun izne mi cikican bebege kim bakicakGaliba benimde yetiyor ozaman haftaya ciksam Nisan 19 da bitiyor 16 hafta 40 gün rapor alsam haziran 14 te bitiyo anladığım kadariyla.seminer dönemi kalıyo bî tek
Aslinda hic pimpirikli bi tip degilimdir aslinda hic kafaya takmaz dim da enfeksiyon la sanci olumca korkmadik degil belki de normal biseydir bu insallah da oyledir
Inşallah canim galiba stres yapmak yerine pozitif düşünmeliyim ne bedenen rahatim ne de psikolojik olarakEvet gunde bir fincan iciyorum onu da icmesem uyurum ama bundan sonra gün aşırı icicem artik. Enfeksiyonun gecmistir canm insallah antibiyotik iciyon zaten hic stres yapma erken gelmez insallah antibiyotik icmeseydin ama gelebilirdi sen tedbirini aldin insallah zamaninda saglikla gelirler
Aynen canim.evde oturup vesvese yapicağima gideym.kafam rahat etsinYarın gidecekmişsin zaten doktoruna, için rahat eder en azından.
O zaman normal göğsümu sıkıştırıyor . Bir yerden sonra artik insan dogurmak istiyor ya 37 de dogurcam zaten 5 haftadan az kaldi saka gibi zaman cabuk geciyor bu 5 haftayi da guzel gecirmek istiyorum ya stressiz huzurlu bebegim kolik olmasin huzurlu bebek olsun mümkün mu acaba bu?
Mutlu1anne valla senin kv hakkaten numunelik, merhametinden iyi davranıyorsun sen ben senin kadar sabırlı olamazdım sanırım. Allah gücünü sabrını artırsın canım.
Aslinda hic pimpirikli bi tip degilimdir aslinda hic kafaya takmaz dim da enfeksiyon la sanci olumca korkmadik degil belki de normal biseydir bu insallah da oyledir
Ben ilkinde sarılık tan cektim bir hafta hastanede kaldı kuzum bunda da hurmayi kaynamis suya katip soğuyunca vermek istiyorum o da kam şekerini yükseltiyor seker kadar da zararlı değildir die düşünüyorumbal mııııı?1 yaşından önce vermiyoruz ki balı sakın öyle birşey yapmasın.
Şekerli suyu doktorlar önermiyor ama 1.de sarılıktan çok çektiğim için 2 numaraya verdim işe de yaradı ama asla verilebilir diye birşey yazamam çünkü doktorlar onada karşı
Masallah tosuncuk olmus iyi beslenmis normal dogum dusundugun için ne zaman gelecegi belli olmaz canm ama boyle giderse 4 kiloyu bulur gibi. 4 kilo olunca da sezeryan diyo doktorlar hep sordun mu doktoraKızlaaar kontrolden geliyorum. Bebeğimin yüzünü gördüm elini etmiyordu gözleri felan çok belirgindi. Ben 35+1 deyim bebeğim 36+3 günlük. Doktor kontrole almadan Nst ye bağladı her şey güzel diyor. Bebek 3 kilo olmuş. Diyorum içtiğim demir ilaçları yüzünden mi böyle tombul oldu acaba?inşallah sağlıkla doğar
Masallah tosuncuk olmus iyi beslenmis normal dogum dusundugun için ne zaman gelecegi belli olmaz canm ama boyle giderse 4 kiloyu bulur gibi. 4 kilo olunca da sezeryan diyo doktorlar hep sordun mu doktora