• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ayy yok canm Allah evlatlarımın canını sağ etsin ömürleri uzun olsun,büyük te konuşmaktan korkuyorum ama yeterrrrr.Bağlatınca adet sıkıntıları çıkabilir yaşım küçük diye pişman olur muyum diye cesaret edemiyorum.Benim gebelikte oldu sağ bacağım çok ağrıyor damarlar kopuyor sanki,doktorcuğum magnezyumunu alıyorsan yapacak bişey yok normal dedi:işsiz:
Bana magnezyum bile vermedi ya hic icmedim icsem iyi gelir mi ki agrima bilmiyorum benim huzursuz bacak sendromum var omur boyu cekicem yani. Bende ondan korkuyorum baglatirsam adetlerim duzensizlesir ya da bir sıkıntı yasarim diye guzelce koruncaz artik

Abimin eşi 4 yıl.once enfeksiyon dan erken dogum yapti ve 2 ay kuvezde cocuk mahvoldu gozumun onunde kötü bi ornek var esasen... Bir de ben sancı ile gittim 15sn kadar suruyordu ha gecen haftaki gibisancım yok ama kasılma ve asagi dogru baskı var belki de normaldir ama ihmal ederde basima.bisey gelirse vicdan azabi yasarim.diye korkuyorum biliyorum iyi düşünmeliym ki iyi olsun yarın dr ne diycek bakalim sen de de uzun zamandir.varmiş kuzenimde de olmustu ama vaktinde dogum yaptı insallah bizimki de oyle olur

Masallah annesi ne guzel haberler le gelmişsiniz

2 hafta da ne yedin ne ictin bize de anlat :kk77::halay:

Sen de dr a gidecektin galiba dr a söyle ağrını belkide normaldir ama hamilelikde enfeksiyon istenmeyen bişey diye biliyorum
Haftaya gidicem canım eşim beni bekle dedi onla gidicez. Koku yanma olmadığı için enfeksiyondan değildir diye düşünüyorum. Gerçi test yapıyor her gittiğimizde

Bana magnezyum bile vermedi ya hic icmedim icsem iyi gelir mi ki agrima bilmiyorum benim huzursuz bacak sendromum var omur boyu cekicem yani. Bende ondan korkuyorum baglatirsam adetlerim duzensizlesir ya da bir sıkıntı yasarim diye guzelce koruncaz artik
Bacağım ağrıyor dersen kesin verir canm kullan istersen biraz da olsa rahatlatıyor içmezsem daha kötü gece hoplayarak uyanıyorum.
Aynen güzelce dikkat etcez benim korkumda o zaten

Ahh bu erkeklere gore ne kolay bisey cocuk valla 3. Ye nasil cesaret ettim bilmiyorum
Masallah cnm kalabalik aile guzel ama anne yipraniyor ya hem hamilelikte hem büyütmede. Buyuyunce de ayri dertleri var.yeterki saglikli olsunlarda tabi bizde saglikli olalim da bakabilelim kimsehe muhtac olmayalim insallah. Simdiki erkekler gene yardimci oluyor da eskiden ananem 7 tane dogurmus ve dedem eve bile uğramazmis.

Haftaya gidicem canım eşim beni bekle dedi onla gidicez. Koku yanma olmadığı için enfeksiyondan değildir diye düşünüyorum. Gerçi test yapıyor her gittiğimizde
Git canim son haftalar artik.heyecan dorukda valla bende yanma.ve koku olm amıştı sanci sikayetiyle gittim.dr akintin var mi dedi dedim hep vardi hamilleikde normal.biliyorum ben yok normal degil dedi test istedi oyle çıktı yani

Masallah cnm kalabalik aile guzel ama anne yipraniyor ya hem hamilelikte hem büyütmede. Buyuyunce de ayri dertleri var.yeterki saglikli olsunlarda tabi bizde saglikli olalim da bakabilelim kimsehe muhtac olmayalim insallah. Simdiki erkekler gene yardimci oluyor da eskiden ananem 7 tane dogurmus ve dedem eve bile uğramazmis.
Hakkatten eskiler nasil.dogum.yapmislar 2 ya da 3 yilda bir hamilelik gecirmisler aklim almiyo hic hastalanmamislar mi agrilari.bulantilari v.s. olmamiş mi aktif evlilik hayatlarinin yarısi hemilelikle gecmis nerdeyse hatta yokluk fakirlik :rolleyes:ama ben kalabalik.aileden cok hayirli evlat olsunlar istiyorum sayi değil kalite onemli sanki Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar versin
Evet cnm 37 de dogurcam 32 deyim 5 haftam var insallah sag salim kucagima alırım kuveze girmez ins
37 den sonra pramature sayılmıyor cidden az kalmış sana da ilk.kim doğum yapacak acaba ??

Git canim son haftalar artik.heyecan dorukda valla bende yanma.ve koku olm amıştı sanci sikayetiyle gittim.dr akintin var mi dedi dedim hep vardi hamilleikde normal.biliyorum ben yok normal degil dedi test istedi oyle çıktı yani
Enfeksiyon olmasın başında bir olmuştu fitil vermişti. Ölüyordum onu kullanırken çok canımı yakıyordu fitil. Birde son haftalarda sıkıntı gerçekten. Bakalım haftaya ne diyecek yapıyor test istemesem de

Canım 24. Haftamda 50 gr 158 çıkmıştı. 100 mg yaptırmadım diyet yapıp açlık tokluk bakıyodum normal çıkıyodu. Son 2 hftadır sapmalar olunca 100 mg daha yüklettim içim rahat etsin diye. Onda sıkıntı çıkmadı normaldi. Ama bugünböyle çıktı Sonuçlr. Yarın doktor kontrolüm var cihazı kontrol ettiricem sıkıntı mı var diye.

Anladım canım. Ara ara yükselme normal, şekeri olmayan insanlarda da oluyordur zaten de biz ölçmediğimiz için öğrenmiyoruz sadece. Kv stresi yükseltiyor seni şekeri. Cuma geçsin bak nasıl kendine geleceksin:KK51:

İnşallah bişe olmaz canım bi kedinin başına açtığı işe bak :KK48:

Aman sorma ya:olamaz: Dertsiz başıma dert aldım. Testi neyim var mı ki bu kuduzun? Aklıma takıldı ya illa kesinleştircem bir şey olmadığını.

Kızlar siz gebelik sekeri ile ugrasiyosunuz bende kasilma ve kramplarla acayip canim sıkkın nolur erken gelmesin 6 hafta daha dayansın yarin tekrar dr a gidicem nst ye girerim muhtemelen bi tekrar test falan yapariz dedi dr sizde de kasilma var mı?

Ara ara kasılma bende de oluyor (ilk kızımdan deneyim sonucu biliyorum kasılma olduğunu). O an nst'ye bağlansam çıkar yani ama doktora gidince denk gelecek mi bilmem. Benim bu ara kasılmanın yanında karnımın alt bölgesine sancı giriyor. Bebiş aşağıya iniyor olabilir diyorum artık. Daha erken ama:KK64:

Kizlar carpinti yasayan var mi aranizda? Boğazımda hissediyorum kalp atisimi acaba turk kahvesini icmesem mi o mu yapiyor?

1 fincan Türk kahvesinde 60-70 mg kafein var canım. Hamilenin günlük sınırı 200 mg. Korkma hiç. Çok düşük bir oran o. Ben çarpıntıyı doğumdan sonra yaşamıştım ilkinde. Bunda da hamileyken olmadı henüz.

Galiba benimde yetiyor ozaman haftaya ciksam Nisan 19 da bitiyor 16 hafta 40 gün rapor alsam haziran 14 te bitiyo anladığım kadariyla.seminer dönemi kalıyo bî tek

Canım 16 hafta derken nasıl hesapladın doğum iznini?

Kızlaaar kontrolden geliyorum. Bebeğimin yüzünü gördüm elini etmiyordu gözleri felan çok belirgindi. Ben 35+1 deyim bebeğim 36+3 günlük. Doktor kontrole almadan Nst ye bağladı her şey güzel diyor. Bebek 3 kilo olmuş. Diyorum içtiğim demir ilaçları yüzünden mi böyle tombul oldu acaba?inşallah sağlıkla doğar

Maşallah canım haberlerin ne güzel.
Sen Ocak annesisin zaten, 36. haftana girmişsin, normal bu sonuçlar.:KK51:

Hakkatten eskiler nasil.dogum.yapmislar 2 ya da 3 yilda bir hamilelik gecirmisler aklim almiyo hic hastalanmamislar mi agrilari.bulantilari v.s. olmamiş mi aktif evlilik hayatlarinin yarısi hemilelikle gecmis nerdeyse hatta yokluk fakirlik :rolleyes:ama ben kalabalik.aileden cok hayirli evlat olsunlar istiyorum sayi değil kalite onemli sanki Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar versin

37 den sonra pramature sayılmıyor cidden az kalmış sana da ilk.kim doğum yapacak acaba ??
Aynen cnm dogru diyon Allah hayirli evlat versin. Ilk ben dogurmasamda ilk bese girerim gibime geliyor.

Anladım canım. Ara ara yükselme normal, şekeri olmayan insanlarda da oluyordur zaten de biz ölçmediğimiz için öğrenmiyoruz sadece. Kv stresi yükseltiyor seni şekeri. Cuma geçsin bak nasıl kendine geleceksin:KK51:

Aman sorma ya:olamaz: Dertsiz başıma dert aldım. Testi neyim var mı ki bu kuduzun? Aklıma takıldı ya illa kesinleştircem bir şey olmadığını.

Ara ara kasılma bende de oluyor (ilk kızımdan deneyim sonucu biliyorum kasılma olduğunu). O an nst'ye bağlansam çıkar yani ama doktora gidince denk gelecek mi bilmem. Benim bu ara kasılmanın yanında karnımın alt bölgesine sancı giriyor. Bebiş aşağıya iniyor olabilir diyorum artık. Daha erken ama:KK64:

1 fincan Türk kahvesinde 60-70 mg kafein var canım. Hamilenin günlük sınırı 200 mg. Korkma hiç. Çok düşük bir oran o. Ben çarpıntıyı doğumdan sonra yaşamıştım ilkinde. Bunda da hamileyken olmadı henüz.

Canım 16 hafta derken nasıl hesapladın doğum iznini?

Maşallah canım haberlerin ne güzel.
Sen Ocak annesisin zaten, 36. haftana girmişsin, normal bu sonuçlar.:KK51:
Kiz gozunaydin yarin ankara da okullar tatilmis haberi okuyunca aklima sen geldin dinlenirsin iyi oldu valla. Bi istanbulda tatil yapamadik ya

Ankara da bir güzel kar yağıyor çok şükür :KK54:

Eklentiler

• 4E408468-5C54-4CA5-AE9D-758FA187DE81.webp
    4E408468-5C54-4CA5-AE9D-758FA187DE81.webp
    82,9 KB · Görüntüleme: 56
  • 1A8DB8D4-03BD-41CC-B250-38F45731165D.webp
    1A8DB8D4-03BD-41CC-B250-38F45731165D.webp
    64,6 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar a101de sleepy bez 23 küsür fiyatı vardi 40 adet sizce iyimi fiyati normal fiyatlari pek bilmedigim icin. Ilk yeni dogan 2-5 kilo oluyo galiba degilmi , sizce kac paket yeterli olur ilk zamanlar icin bu 2-5 kilo olandan alsam

Back
X