• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ben nette cok arastirdim ayva cekirdegi,kakao yagi,e vitamini cok öneriyorlar en onemlisi de bebek kahverengi halkanin hepsini agzina sokmasi gerekmis bizim ucumuz olmadigi icin dogru sekilde emdiremiyoruz ondan oluyor yaramiz ben yaradan dolayi mastit olmustum ateslenmistim feciydi. Simdi kirkim cikasaya kadar göğüs açık gezicem evde pedlerde iyi gelmiyormuş acik kalmasi gerekmis
Evet bende onu düşündüm herhalde tam kavratamıyoruz memeyı bu sefer daha dıkkatlı oluruz hava almasıda önemli inş olmaz valla işkence oluyo resmen ama emzırmeyı çok özledım :anneadayı::KK200:

Kizlar dr un biri tv de yemeyen cocuklarla ilgili bilgilendirdi ve dediki hamileler bebek anne.karninda yediginiz yemegin kokusunu tadar daha ordan baslar yeme islemi herseyi yeyin alistirmaya baslayin dedi hoş ben oglumda deli gibi yemistim oglum acayip.istahsizdi ama şimdi 8 yasinda cok cok iyiyiz bir de cocukla sofraya oturun onu once yediriyp kaldiraym demeyin cocuk anne babadan gorerek yemeyi sever dedi istahli bi sekilde ozeliikle baba yemek yemeliymiş anne yemek yesirirkem ne kadar stres olursa cocuk ya da bebek onu hissedip yemekden kaçar diyor ayy insallah gerek kalmaz bizi.yormayan bebeklerimiz olur

Kizlar dr un biri tv de yemeyen cocuklarla ilgili bilgilendirdi ve dediki hamileler bebek anne.karninda yediginiz yemegin kokusunu tadar daha ordan baslar yeme islemi herseyi yeyin alistirmaya baslayin dedi hoş ben oglumda deli gibi yemistim oglum acayip.istahsizdi ama şimdi 8 yasinda cok cok iyiyiz bir de cocukla sofraya oturun onu once yediriyp kaldiraym demeyin cocuk anne babadan gorerek yemeyi sever dedi istahli bi sekilde ozeliikle baba yemek yemeliymiş anne yemek yesirirkem ne kadar stres olursa cocuk ya da bebek onu hissedip yemekden kaçar diyor ayy insallah gerek kalmaz bizi.yormayan bebeklerimiz olur
Canım bu konuda o kadar haklı ki doktor,yeğenim hep Ablam ve eniştemle yemek yiyor 2,5 yaşında maşallah yemek yemesi çok güzel.Kilosu ideal başka bi arkadaş var çoçuğun bebe bisküvisini bile kendi yaptı tablet önünde yedirdi falan şuan yaşıtlarından küçük duruyor ama annesiyle babası çok konuştuğu herşeyi bıdır bıdır anlatıyor ;) konuşmak da önemli yani :emir_bebek:

Maşallah size ne güzel büyümüş kuzun demekki cok yemekle bebgin gelisiminin alakasi yokmuş :KK200:

Bencede canım hamileliğimin başından beri resmen ben açım:) ya aslında açlıkta değilde ne bilim sebze protein kalsiyum dışında hiçbir şey tüketmedim nefsim aç belkide :) bugüne kadar toplasan 2 dilim börek bile yememişimdir . Tatlı desen belki 2-3 kere kaçamak yaptım o kadar. kasım 16dan beride 1 kilo almışım.

Ve doktorla görüştüm insulin baslancak dedi egitim filan verildi hayirlisi bakalim kizlar

Canım hiç canını sıkma insülin sayesinde bu stresten kurtulacaksın zaten doğumdan hemen sonrada bırakıyosun iğneyi. En azından tedavisi var çok şükür. Bende kendime her gün kan sulandırıcı iğne vuruyorum göbekten. Her şey bebekler için.

Canim simdide ozeldeki doktoruma geldim dahiliciye insul kullanma sacmalamis dedi dustude oluyo dedi dahada duserse sekerin ozman ne olcak dedi sabah ogle aksam insulin cok dedi kafam allak bullak oldu 2 gundaha bakalim dedi olucak olursa aksam 1 tane dedi alma dedi
Ya evet simdi bende düşündüm degerlerimiz ayni dr.um sadece dikkat et gunde 1 kerede ölç demişti. Bence sen k.doğum drunu dinle başlama insilune

Bencede canım hamileliğimin başından beri resmen ben açım:) ya aslında açlıkta değilde ne bilim sebze protein kalsiyum dışında hiçbir şey tüketmedim nefsim aç belkide :) bugüne kadar toplasan 2 dilim börek bile yememişimdir . Tatlı desen belki 2-3 kere kaçamak yaptım o kadar. kasım 16dan beride 1 kilo almışım.
Ahh canim yaa en azindan doğum kilosu derdin olmayacak ve bebeğine yararli seyler yedin öte yandan nefistir hamileliktir az da olsa tadmak lazım bi ara bende 1 ay tatli yemedim.kilo yapacak diye ruyamda her gece yemedigim yemekleri yedim taktım yaa bi kere esim dr a bile şikayet ettiydi hatta bende son 1 ayda 1 kilo aldim son haftalarda da biraz saldim sanki ama simdi son haftalarin stresi mi heyecani mi eskisi gibi kasmıyorum e bi de haliyle bebek büyüdü extra kaloriye ihtiyacı var vucudun yanliz şeker cikmadigina cok sevindim darisi diger kızların başina

Bende dün eşime ağladım 144 çıktı diye iğne versinler bana diye. Dedi sen delirdin mi bu değere iğne verilirse senin şekerin ne kdar düşer biliyor musun senin düşünce bebeğinde düşücek kafayı mı yedin sen dedi . Değerlerin çok yüksek değilse sende kadın doğumcunu dinle bencede. Ya da varsa endokrine git onlar daha iyiler bu konuda . ozalaz ozalaz

Ahh canim yaa en azindan doğum kilosu derdin olmayacak ve bebeğine yararli seyler yedin öte yandan nefistir hamileliktir az da olsa tadmak lazım bi ara bende 1 ay tatli yemedim.kilo yapacak diye ruyamda her gece yemedigim yemekleri yedim taktım yaa bi kere esim dr a bile şikayet ettiydi hatta bende son 1 ayda 1 kilo aldim son haftalarda da biraz saldim sanki ama simdi son haftalarin stresi mi heyecani mi eskisi gibi kasmıyorum e bi de haliyle bebek büyüdü extra kaloriye ihtiyacı var vucudun yanliz şeker cikmadigina cok sevindim darisi diger kızların başina

Aynen canım bende artık nefsimi minik minik köreltiyorum. Şeker konusu muamma benim var mı yok mu belli değil. En son kızlarla bende kaynana şekeri olduğuna karar verdik ahahahaaha :))))

Canım bu konuda o kadar haklı ki doktor,yeğenim hep Ablam ve eniştemle yemek yiyor 2,5 yaşında maşallah yemek yemesi çok güzel.Kilosu ideal başka bi arkadaş var çoçuğun bebe bisküvisini bile kendi yaptı tablet önünde yedirdi falan şuan yaşıtlarından küçük duruyor ama annesiyle babası çok konuştuğu herşeyi bıdır bıdır anlatıyor :KK66: konuşmak da önemli yani :emir_bebek:
Ayy evet bir de tablet basinda yedirme var demi cocuk.ne yedigini bilmiyor valla yemek yeme konusunun.biraz da genetik olduğunu düşünüyorum bir de buyuk komusmak istemiyorum bende oglumda tlf tablet basinda yemek yedirmeye calisiyodum o kadar caresiz olunuyo ki insan her yolu denemek istiyor kadinin biri mesaj atmiş dr a 3 gun cocuguna yemek vermemis 3 gun cocukda yememiş psikolojik olarak zitlasmislar diyor insallah biz de gerek kalmaz canim yaa

@engteacher86 canim buyuk oranda doguma kadar ya da dogumdan sonra duzeliyormus ama ben de cok detayli bilmiyorum, baska riskleri var mi vs, kafamda kuruyorum oyle iste.

Anladım canın. Kurma kafanda hiç, sağ salim doğuralım da gerisi hallolur.

Aynen canım bende artık nefsimi minik minik köreltiyorum. Şeker konusu muamma benim var mı yok mu belli değil. En son kızlarla bende kaynana şekeri olduğuna karar verdik ahahahaaha :))))
Allah seni napmasin güldürdün:KK70: beni kaynana şekeri cuk oturmuş ama

Evet bende onu düşündüm herhalde tam kavratamıyoruz memeyı bu sefer daha dıkkatlı oluruz hava almasıda önemli inş olmaz valla işkence oluyo resmen ama emzırmeyı çok özledım :anneadayı::KK200:
Aynen bende en cok ozledim en cok korktugum sey ya sütüm olmazsa diye ucum yok diye oğlum mememi almamıştı başlardahep sağıp veriyordum onu alistirasaya kadar neler yasadim ama almaya bir basladi keyifle 1 saatte bir emiyordu geceleri emzik niyetine. Insallah emzirmek nasip olur gene

Kizlar birde ne duydum biliyor musunuz sizle paylaşayım dedim süt kalitesini yagini artirmak icin et suyunu etiyle birlikte her gun yiyin diyorlar yiyenlerin bebekleri baya kilo almis 1 ayda cevremde bizzat sahit oldum. Birde arpa suyu boza yas hurma bunlarda cok getiriyormus. Yas hurmayı nerden bulabilirim acaba ??

Aynen bende en cok ozledim en cok korktugum sey ya sütüm olmazsa diye ucum yok diye oğlum mememi almamıştı başlardahep sağıp veriyordum onu alistirasaya kadar neler yasadim ama almaya bir basladi keyifle 1 saatte bir emiyordu geceleri emzik niyetine. Insallah emzirmek nasip olur gene
Amin cnm inş

Back
X