• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canım peki diyetine dikkat ediyor musun yoksa normal mi yiyorsun ?
Sarma ve firinda karnabahar yedim.cnm oncesinde de bitter cikolata attim agzima yani normal yiyorum.Oglende bulgur pilavi yemistim. Ilk kanla olcmeyi biraktigimdan beri hic 125 üstü cikmadi ilk kan daha mi yüksek olcum yapiyordu acaba?

Nasil besleniyosun canim bugun doktor ara öğünlerimi iptal etti aksam sadece ara öğün var
Kahvaltida yumurta iki dilim beyaz ekmek biri tereyag balli biri sade tereyagli yedim birde peynir saat 8 de. Oglen 12 de bulgur pilavi yoğurt yedim. Oglen 3 gibi bitter cikolata attim agzima 5 gibi de karnabahar ve lahana sarmasi yedim.simdi de portakal suyu cerez falan yerim. Ara öğün niye iptal etti ki ara öğün yemek iyi değilmis mi?

Kahvaltida yumurta iki dilim beyaz ekmek biri tereyag balli biri sade tereyagli yedim birde peynir saat 8 de. Oglen 12 de bulgur pilavi yoğurt yedim. Oglen 3 gibi bitter cikolata attim agzima 5 gibi de karnabahar ve lahana sarmasi yedim.simdi de portakal suyu cerez falan yerim. Ara öğün niye iptal etti ki ara öğün yemek iyi değilmis mi?
Senin en yuksek kactiki eskiden canim sen baya iyi yiyon kiz ben bu kadar yemiyom yüksek meyveleri çıkardı aksam sutunude cikardi bakalim ne bekliyo bizi gorcez

A

Aynen ya nasil besleniyosun yemiyozda bise anlamadim ya
ekmek sabah sadece küçük 1 parca yağlı tatlı hamur isi kızartma yok. Sut kefir ayran badem ve cevizle ara öğün yapıyorum. Sabah pernir zeytin domates yeşillik öğlen 1 kase corba aksam corba sebze veyaetli yemek ne varsa azar azar onlardan yaninda yeşillik. Meyveyi baya kestim günde 1 mandalina ya da çeyrek ayva ya da 1 elma böyle iste buna ragmen bazen seker yuksek çıkabiliyor. Ki dusun havuc ve patateste seker var diye yemiyorum onlarida.

Kiz senin yemen de baya iyimis. Maşallah demek istiyorum darısı bizlerin başına.

Kiz senin yemen de baya iyimis. Maşallah demek istiyorum darısı bizlerin başına.
Kiz bu benim icin az bile birazcikta olsa dikkat etmis halim. Benim iştahım bu gebelikte acayip arttı anlatamam. Cok kasılmalarım var ya suan duzenli gibi Allah hayra cikarsin korktum suan uzanayim bari.

ekmek sabah sadece küçük 1 parca yağlı tatlı hamur isi kızartma yok. Sut kefir ayran badem ve cevizle ara öğün yapıyorum. Sabah pernir zeytin domates yeşillik öğlen 1 kase corba aksam corba sebze veyaetli yemek ne varsa azar azar onlardan yaninda yeşillik. Meyveyi baya kestim günde 1 mandalina ya da çeyrek ayva ya da 1 elma böyle iste buna ragmen bazen seker yuksek çıkabiliyor. Ki dusun havuc ve patateste seker var diye yemiyorum onlarida.
Ayni canim bende boyle az yiyorum ama degerlerim yuksek düşmüyo

Ben sabah ne yedigimi hatirlamiyorum :halay: zaman nasil geçiyor anlamiyorum ya protein almaya çalışıyorum her gün masallah size çok dikkatlisiniz kızlar :)

Aaaa canm maşallah Allah analı babalı büyütsün evlatlarını.ilk neden direk sezeryan oldu?
amin canm Allah hepimizin evlatlarını anneli babalı büyütmeyi nasip eder inşallah.Ilk oğlumun plasentası aşağıdaydı yani plasenta previa ydı o yüzden mecburen sezeryandı.Ama normal doğumu çok merak ediyorum zamanı gelince doğum sancısı yada suyum gelse çok sevinirim :KK48:

Back
X