• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Merhabalar kızlar size suyum az demiştm ya cok şukur kontrol de iyi. Çıktı doktor bol bol su içmeye devam dedi. Doktor dayken 2 hafta da bir kontrole geleceksin dedi artk sizi. De. Çagırdı mı aynı hafta olan arkadaşlar

Kiz bu benim icin az bile birazcikta olsa dikkat etmis halim. Benim iştahım bu gebelikte acayip arttı anlatamam. Cok kasılmalarım var ya suan duzenli gibi Allah hayra cikarsin korktum suan uzanayim bari.
Bugün bendede kasilma var uzandım 1-2 saat bende. Adet agrisi gibi de agri var kasıklarda

Kızlar ıhlamur içmemde bir sakınca var mı biliyor musunuz eşim biraz rahatsız ona yapıcam da bi çay bardağı içsem olur mu bi zararı yok diye biliyorum da yine de sizlere de sormak istedim hamileliğin boyunca hiç içmedim önceden çok severdim nane ıhlamur falan Hoppa

Kızlar ıhlamur içmemde bir sakınca var mı biliyor musunuz eşim biraz rahatsız ona yapıcam da bi çay bardağı içsem olur mu bi zararı yok diye biliyorum da yine de sizlere de sormak istedim hamileliğin boyunca hiç içmedim önceden çok severdim nane ıhlamur falan Hoppa

Ben arada içiyorum canım, herhangi bir sıkıntısı yok ıhlamurun.

Merhabalar kızlar size suyum az demiştm ya cok şukur kontrol de iyi. Çıktı doktor bol bol su içmeye devam dedi. Doktor dayken 2 hafta da bir kontrole geleceksin dedi artk sizi. De. Çagırdı mı aynı hafta olan arkadaşlar
Gözün aydın canım şükür duzelmis. Darisi sağlıkla kucağına almana

Kızlar hiç birinizin kötü niyeti olmadığını biliyorum ama bu kadar hamilenin içine canınızın çektiği ya da yediğiniz her şeyi yazmanız şart mı? Azıcık dikkat etsek olur mu?

Haklısın canım. Bu aralar şeker yüzünden biraz yemek isimlerini abarttık sanırım. Neyin yükseltip neyin yükseltmediğini anlamak için birbirimize sorduk ama haklısın. Hakkınızı helal edin ben kendi adıma özür dilerim.

Kızlar hiç birinizin kötü niyeti olmadığını biliyorum ama bu kadar hamilenin içine canınızın çektiği ya da yediğiniz her şeyi yazmanız şart mı? Azıcık dikkat etsek olur mu?
Gebelik şekerim yok dikkat etmeme gerek yok herşeyi yiyorum ama sana çok katılıyorum haklısın canım

Haklısın canım. Bu aralar şeker yüzünden biraz yemek isimlerini abarttık sanırım. Neyin yükseltip neyin yükseltmediğini anlamak için birbirimize sorduk ama haklısın. Hakkınızı helal edin ben kendi adıma özür dilerim.

İnce düşünceli arkadaşım, yazdığım gibi kötü niyetli olmadığınızı biliyorum ama neticede hepimiz hamileyiz, helal olsun tabi.

Haklısin gerçekten kendi adima özür dilerim.
Canım estagfurullah, özürlük bi durum yok :KK200:

Canm valla kusura bakma canin cektiyse hep gebelik sekeri yüzünden bir daha yazmayiz.

Ya dediğim gibi kötü niyetli olmadığınızı biliyorum ama o an alamayacak durumda olan olur, ne bileyim bulamayan olur, aklımıza düşürmeye gerek yok dimi? :KK48:

Kızlar ben lansinoh kremi aldım geçen ay. Bizim ev biraz sıcak oluyo doğalgazlı değil merkezi sistem. Yani kömür sıcağı gibi oöuyor. Buzdolabı kapağında mı saklayayım yoksa odada dursun mu bir şey olur mu ?

Ben buzdolabina koydum cnm ya ne olur ne olmaz diye

Tamam canım bende öyle yapayım. Bu arada aklıma geldi. Migrosta marc’ın çamaşır makinesi temizleyicisi varmış. Makineyi çok iyi temizliyormuş lastikli kısımlarını bile. Bebek kıyafetlerini yıkamadan önce onunla temizlicem makineyi 25 tl’ye aldım 2 tane var içinde. Sizindeaklınızda bulunsun.

Back
X