- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #25.861
Maşallah kuzuna canım o zman sen gün saymaya başlamışsındır şimdi. Hayırlısıyla gelsin kuzunBende bugün doktor kontrolundeydim. 2kilo 650gr olmuş. 150 gr fazlaymış. Boyunu söylemedi. Ilk nst mize girdik. Birşey çıkmadı şükür. Bundan sonra her hafta gideceğiz. Sezaryen olacak benim ki 38den sonra alırız dedi. Hayırlısı inşallah.
Ben sunu aldim canm bir arkadas onerdi hic yara olmamis bunu dogumdan once kullanmaya baslamis bitkiselmis bebek enmeden silmeye gerek yokmus.Benim de bir göğsümun ucu yok. Kızımda onu hiç emmemişti.onu verince bağırıp duruyordu. Hangi kremi aldınız ben de deneyeyim. Ben birde aventin kelebek göğüs ucunu aldım. Göğüs ucu olmayanlarda ve yara olanlarda işe yarıyormuş. Inşallah bende de işe yararEki Görüntüle 2219295
Evet canım sayıyoruz valla ama son günler zor geçiyor sankiMaşallah kuzuna canım o zman sen gün saymaya başlamışsındır şimdi. Hayırlısıyla gelsin kuzun
Teşekkür ederimBen sunu aldim canm bir arkadas onerdi hic yara olmamis bunu dogumdan once kullanmaya baslamis bitkiselmis bebek enmeden silmeye gerek yokmus.Eki Görüntüle 2219298
Agizdan almiyorum cnm fitil olarak aliyorum sabah aksam ondan bir yan etkisini görmedim. Sadece surekli akıntı hali oluyor.Hala kullanıyor musun progestan ağır gelmiyor mu beni perişan ediyordu gebelikten oncd 6ay kadar kullanmıştım. Sarhoş gibi oluyordum. Gecersin canım inşallah iyi düşün iyi olsun işallah
Gecer gecer canım bakıyorum geriye ne ara 50li günlere gelmişim. Birde bakmışız kuzuları almisiz kucagimizaEvet canım sayıyoruz valla ama son günler zor geçiyor sanki
Aman aman canım o yan etkisi bende çok fenaydi. Fltilde yoksa yan etkisi iyi yaniAgizdan almiyorum cnm fitil olarak aliyorum sabah aksam ondan bir yan etkisini görmedim. Sadece surekli akıntı hali oluyor.
İçeyim canım teşekkür ederim :)
Nerden anlıyorsunuz kızlar erken geleceğini kıpır kipirdansa benimki hep kıpırtıli
Bende bugün doktor kontrolundeydim. 2kilo 650gr olmuş. 150 gr fazlaymış. Boyunu söylemedi. Ilk nst mize girdik. Birşey çıkmadı şükür. Bundan sonra her hafta gideceğiz. Sezaryen olacak benim ki 38den sonra alırız dedi. Hayırlısı inşallah.
Ben sunu aldim canm bir arkadas onerdi hic yara olmamis bunu dogumdan once kullanmaya baslamis bitkiselmis bebek enmeden silmeye gerek yokmus.Eki Görüntüle 2219298
Ben ilk gebelikte ne göbek catlagi icin nemlendirici ne de meme ucu icin krem kullanmadim cnm hicbir bilgin yok yani yeni arastirdim bu gebelikte cogu seyi öğrendim valla. Icinde lanolin olan ürünler iyi diyorlarAfiyet olsun canım, yarasın
Yok kız, iç doğması diyelim
Kıpırtı kriter olur mu, bu zamanda yavaş çocuk mu var? Hepsi judocu mübarek daha anne karnında
Ay senin bişey kalmamış
Tarihini bilmek de insanı strese sokar ya, normali beklemek daha kolay sanki. Ama siz heyecan yapmayın tabi, ben kendim açısından bakıyorum
Maşallah kilosu da güzel, erken alınacak madem bol bol kilo alsın
İçinde lanolin var canım bunların hepsinin. Lansinoh da aynı şekilde %100 lanolin. Bu şekilde olanların hiçbiri silinmiyor zaten emzirmeden önce.
Bende 1 hafta agizdan almistim ilk aylarda ay bilmez miyim nasil bir bulanti ve bas donmesi yapmıştı ilk aylar aklima geldi de suan hic gecmicek zaman bulantılardan gibi geliyordu.bugunleri gördüğümüz icin her dakka şükrediyorumAman aman canım o yan etkisi bende çok fenaydi. Fltilde yoksa yan etkisi iyi yani
Ne biliyim benim sipada mahvetti bugün beni karnimdan çıkıp gidecek gibi bıraksan.Birde toplanıp sanci yapıyor. Sonra bir anda coşuyorAfiyet olsun canım, yarasın
Yok kız, iç doğması diyelim
Kıpırtı kriter olur mu, bu zamanda yavaş çocuk mu var? Hepsi judocu mübarek daha anne karnında
Ay senin bişey kalmamış
Tarihini bilmek de insanı strese sokar ya, normali beklemek daha kolay sanki. Ama siz heyecan yapmayın tabi, ben kendim açısından bakıyorum
Maşallah kilosu da güzel, erken alınacak madem bol bol kilo alsın
İçinde lanolin var canım bunların hepsinin. Lansinoh da aynı şekilde %100 lanolin. Bu şekilde olanların hiçbiri silinmiyor zaten emzirmeden önce.
Aynen öyle canım. Zamani tükettik. Aralıkta bitti. Ocakta başlayacağız sırayla bence doğum hikâyelerine. Dediğin gibi ne kadar şükretsek az.Bende 1 hafta agizdan almistim ilk aylarda ay bilmez miyim nasil bir bulanti ve bas donmesi yapmıştı ilk aylar aklima geldi de suan hic gecmicek zaman bulantılardan gibi geliyordu.bugunleri gördüğümüz icin her dakka şükrediyorum
Ben ilk gebelikte ne göbek catlagi icin nemlendirici ne de meme ucu icin krem kullanmadim cnm hicbir bilgin yok yani yeni arastirdim bu gebelikte cogu seyi öğrendim valla. Icinde lanolin olan ürünler iyi diyorlar
Ne biliyim benim sipada mahvetti bugün beni karnimdan çıkıp gidecek gibi bıraksan.Birde toplanıp sanci yapıyor. Sonra bir anda coşuyor
Bilmiyorum normalde kasilirsi baya ağrı yapıyor. Dediğin gibi 20 sn falan sürüyor kasılması.Bende hareket etmesinden yanayım. Hareketsiz olunca insan tedirgin oluyor. Bu hali daha iyi. Doğumda yasayacaklarimizin hafif gali böylemi hımm iyimis o zaman bunu bildiğim.Cildi nemli tutmak önemli, göbek çok geriliyor. Pahalı ürünler gereksiz ama hem içten (bol su içerek), hem dıştan nemlendirmeye dikkat ettim iki gebeliğimde de. Çok şükür hala da çatlağım yok. Göğüs ucu kremi de kullandım ilk kızımda. Ayva çekirdeği+gülsuyu kremi ve lansinohu birlikte kullandım. Çok zorlandım diyemem emzirme döneminde. Az da olsa yaşadım tabi bir şeyler ama olacak o kadar:)
İçinde saf lanolin olan herhangi bir kremi alabilirsin, markası önemli değil demek istemiştim krem için de.
Bizim her günümüz o halde o yüzden o kıpırtıları doğuma belirti olarak görmüyorum :)
Kıpırdamasa zaten insan kafayı yer her şey yolunda mı diye. Varsın kıpırdasınlar.
Şu an sana bu mesajı yazarken karnım nasıl taş kesildi anlatamam. 15-20 saniye en şiddetli hali sürüyor sonra yavaş yavaş çözülüyor. Çok ağrı hissi vermiyor o yüzden endişe etmiyorum ama bunlar direk doğum sırasında yaşayacağım şeylerin hafif hali, deneyim ne güzel şeymiş :)
Maşallah canım bende sezaryen olucam ama benim doktorum beni yine bir ay sonra çağırdı :))Bende bugün doktor kontrolundeydim. 2kilo 650gr olmuş. 150 gr fazlaymış. Boyunu söylemedi. Ilk nst mize girdik. Birşey çıkmadı şükür. Bundan sonra her hafta gideceğiz. Sezaryen olacak benim ki 38den sonra alırız dedi. Hayırlısı inşallah.
1 ay mıMaşallah canım bende sezaryen olucam ama benim doktorum beni yine bir ay sonra çağırdı :))
Bilmiyorum normalde kasilirsi baya ağrı yapıyor. Dediğin gibi 20 sn falan sürüyor kasılması.Bende hareket etmesinden yanayım. Hareketsiz olunca insan tedirgin oluyor. Bu hali daha iyi. Doğumda yasayacaklarimizin hafif gali böylemi hımm iyimis o zaman bunu bildiğim.
Valla bana sanki daha cokkk varmış gibi geliyor. Hiç sıkıntı stres yok şimdilik . Olmaz inşallah
Yok canım ağrının şeklinin böyle olmasi iyimis dedim, En azindan nasıl olacagi konusunda fikrim oldu. Bakalım ağrı esiginide dogumuda tadacagiz. Normal görünüyor umarım normal doğurabilirimÇok da gözünde küçültme
Ağrı eşiğinle orantılı tabi ama normal doğum hem zor hem çok güzel.
Aman olmasın da zaten maşallah. Benim ameliyat korkum var da o sebepten.
Spinal yapamam, ayık haldeyken yapılacak olan işlemleri bilmek kalp krizi geçirmeme sebep olabilir.
Genel anestezi olmam lazım benim sezaryen olacaksam. Ondan da korkuyorum.
Ben normal doğurmayı göze alıyorum bu korkular ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?